duminică, 11 mai 2014

ESOTERIC GOLDEN SPIRIT despre avionul dispărut al Malaysia Airlines (1)



Avionul malayezian dispărut (Zborul MH370)
ESOTERIC GOLDEN SPIRIT
despre avionul dispărut al Malaysia Airlines
(1)


         (Nota MarYan : În una din viitoarele postări voi realiza o sinteză a mai multor informaţii despre acest subiect şi credibilitatea acestor surse informaţionale. Şi un detaliu fundamental : Adevărul Divin exprimat în acest mesaj din 2 părţi are o valoare măsurată radiestezic de 80%. Altfel spus : chiar ESTE DE LUAT ÎN SEAMĂ !)
        
        


Într-un interval de două săptămâni de la ciudata dispariţie a avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, s-a reuşit un lucru remarcabil : au fost expuse aproape toate variantele posibile şi au fost emise, în general vorbind, cam toate ipotezele în legătură cu acest eveniment cu totul neobişnuit pentru înţelegerea comună a oamenilor.


 
La bordul avionului se aflau 239 de persoane şi, la scurt timp după ce a decolat din Kuala Lumpur spre China, aparatul de zbor a dispărut brusc de pe ecranele radarelor. Misterul nu a fost dezlegat de autorităţi nici până astăzi, fiind singurul caz de acest gen din istorie.
Informaţiile variate s-au succedat cu viteza gândului pe internet şi prin mass-media internaţională, care de această dată nu a mai putut ascunde incidentul. A rezultat un amalgam de presupuneri, informații-surpriză, deducţii, suspiciuni şi concluzii mai mult sau mai puţin viabile, care nu au făcut decât să semene şi mai multă confuzie şi nelinişte printre oameni.

Nimeni nu pare să aibă o „soluţie” sau un „răspuns” clar cu privire la acest incident uluitor, deşi rezolvarea lui a apărut în mai multe „variante sigure” până acum, în principal ca rod al unor transmisii telepatice prin channeling, care au acoperit un spectru larg de posibilităţi : de la faptul că avionul şi pasagerii au fost „răpiţi” sau „salvaţi” de siriusieni sau de alte civilizaţii ET și trimiși pe altă planetă sau în Shambala, până la prăbuşirea, deturnarea sau aterizarea lui conspirativă pe anumite insule din regiunea Oceanului Indian.

În agitaţia şi confuzia generală legate de acest subiect, fundamentale rămân două întrebări:

1.     Unde şi cum a dispărut avionul cu 239 de persoane la bord, fără să se fi descoperit practic nicio urmă a lui până în prezent?

2.     Care este cauza reală a acestei dispariții neobișnuite?

Problema este că, în mijlocul unor informaţii şi ipoteze atât de diverse, este dificil să atragi atenţia asupra adevărului, chiar dacă el a fost văzut ca atare. El ar apărea doar ca o altă ipoteză printre celelalte. Acesta a fost motivul pentru care noi am ezitat dacă să prezentăm sau nu ceea ce am aflat direct de pe NAVA SIRIUSIANĂ ANAIS în legătură cu această dispariţie.
Mai mult decât atât, deoarece în ultimul timp ni s-a facilitat accesul la o tehnologie eterică extraordinară, avem posibilitatea – în anumite limite, care ţin de perfecţionarea şi înţelegerea noastră – de a vizualiza direct imaginile pe care le solicităm în legătură cu evenimentele care ne interesează. Într-un anumit fel am putea spune că acel dispozitiv care ne este pus la dispoziţie pe nava-mamă siriusiană este precum un CRONOVIZOR din planul fizic, cu menţiunea că el implică şi trăirile emoţionale, mentale şi chiar pe cele cauzale ale evenimentului observat, într-o sinteză foarte precisă. Fenomenul care are loc atunci este mult mai complex decât cel care ar implica vizionarea în planul fizic a unor imagini la un Cronovizor, deoarece interactivitatea ființă-dispozitiv-navă siriusiană este foarte importantă, iar dacă intenţia şi focalizarea nu sunt acordate așa cum trebuie, atunci ecranul pe care sunt redate imaginile rămâne gol sau ele sunt puternic blurate ori neconcludente. „Ecranul” ca atare este de fapt o mare hologramă, care înfățișează în mod interactiv imaginile în legătură cu subiectul solicitat, ori le prezintă într-o sinteză inteligentă și intuitivă atunci când acesta acoperă o perioadă mare de timp.

În mod evident, dispozitivul reprezintă o tehnologie foarte avansată de preluare a informaţiei direct din AKASHA sau Memoria Universală. Așa după cum am spus, această prezentare este făcută într-un mod inteligent și corelat, cu multe date adiacente (ele sunt adeseori însoţite de multe simboluri siriusiene, dar în unele cazuri ne-au fost prezentate chiar cu cifre şi litere ale alfabetului latin, pentru înţelegerea noastră directă). Posibilităţile de cunoaştere sunt extraordinare, dar accesul şi manipularea dispozitivului sunt complexe. În primul rând ele depind de bunăvoinţa siriusienilor şi a navei-mamă Anais, iar în al doilea rând de capacitatea noastră de adaptare la modul de funcţionare a dispozitivului.

Am aflat astfel lucruri uluitoare despre omenire, despre originea ei şi despre o serie întreagă de civilizaţii care s-au succedat pe Pământ. În curând vom începe să facem cunoscute aceste informaţii fabuloase în cadrul unei noi serii de documentare, care vor spulbera toate aberaţiile întreţinute până în prezent de diverşi autori de „renume” sau de ştiinţa modernă, privind originile omului şi istoria civilizaţiei umane.

Uluitor este faptul că toate aceste informaţii provin acum chiar din vizualizarea lor directă, la care se adaugă anumite explicaţii oferite de AMUN sau de nava-mamă Anais. De altfel, tot ceea ce am prezentat până acum în documentarele noastre nu are nicio legătură cu transmisiile telepatice sau cu cele realizate prin channeling. Informațiile pe care noi le primim au fost şi sunt un rezultat al întâlnirilor DIRECTE cu reprezentanţii civilizaţiei siriusiene din sistemul Sirius A, ori, mai nou, prin accesul la o tehnologie foarte evoluată care se află pe nava-mamă Anais și care ne este pusă la dispoziție pentru a ne permite accesarea şi vizualizarea directă a evenimentelor dorite.

Deşi noi am explicat cu claritate cum anume are loc CONTACTUL NOSTRU DIRECT cu siriusienii – care este cu totul altceva decât metoda transmisiei telepatice ori a celei prin chanelling, folosită de majoritatea lightworkers-ilor internauţi -, totuşi am observat cu uimire că mulţi cititori par să nu priceapă sau să nu remarce acest aspect esenţial. Ei pur şi simplu par să nu înţeleagă despre ce este vorba şi „uită” acest „detaliu”, care este fundamental și care se referă la CONTACTUL DIRECT pe care noi îl avem cu reprezentanţii civilizaţiei siriusiene. Am constatat că mulți dintre cei care află informațiile noastre nu realizează această diferență, punând un semn de egalitate între CONTACTUL DIRECT cu ființele extraterestre, pe care noi îl avem, și fenomenul de channeling, care este „în vogă” și cu care ei sunt mult mai familiarizați, acesta fiind modul obișnuit prin care majoritatea lightworkers-ilor comunică cu reprezentanții civilizațiilor extraterestre.
 Aceste fiinţe umane care nu cred sau nu concep că informaţiile pot fi obţinute din contactul direct cu fiinţele extraterestre se aseamănă cumva cu indigenii din zona australă, care, deşi se uitau la corăbiile celebrului căpitan Cook, ce erau ancorate aproape de ţărm, spuneau totuşi că ei nu văd altceva decât apa întinsă a oceanului. În opinia noastră, cauza principală pentru această „orbire” este că modelul societății actuale e axat aproape în exclusivitate pe conștiința trupului din carne și oase. Omul contemporan este practic ferecat în ideea că el este corpul fizic, astfel încât îi vine foarte greu să conceapă faptul că el ar putea avea experiențe directe, altele decât cele săvârșite cu trupul. Cunoștințele sale despre corpurile subtile ale ființei umane sunt practic nule și aceasta explică de fapt imensa ignoranță, precum și incapacitatea lui de a înțelege ce anume înseamnă un astfel de CONTACT DIRECT cu ființe extraterestre benefice şi foarte evoluate din punct de vedere spiritual. Însăși noțiunea de dimensiuni paralele sau de planuri subtile de existență reprezintă pentru cei mai mulți oameni noțiuni fantasmagorice. În aceste condiții, cum putem spera ca ei să înțeleagă ineditul și importanța unor astfel de legături directe cu ființele extraterestre ?
Afirmăm aici încă o dată, cu deplină responsabilitate: informaţiile noastre sunt obținute totdeauna în mod DIRECT de la ființele extraterestre benefice siriusiene şi tocmai de aceea ele sunt, practic, printre cele mai elaborate şi corelate informații care au fost prezentate până acum în media alternativă, chiar dacă acest lucru a fost ignorat, mai mult sau mai puţin conştient, de către mulţi lightworker-şi, blogger-i, autori sau redactori care activează în domeniu. În cele din urmă, adevărul va ieşi la iveală prin însăşi confirmarea gradată şi corelată a datelor furnizate de noi, care pentru cei inteligenţi și care rezonează cu adevărul au deplin sens.
 

În legătură cu dispariţia avionului ce desemna zborul MH370 al companiei Malaysia Airlines, nava-mamă Anais a specificat încă de la început că „ceea ce se petrece este în zona Pământului şi ține de treburile pământeşti”. Cu alte cuvinte, se poate face o delimitare foarte clară şi imediată în noianul de supoziţii, ipoteze şi presupuneri care au apărut şi încă mai apar pe internet şi în mass-media : DISPARIŢIA AVIONULUI ESTE UN ACT AL INTERVENŢIEI PĂMÂNTENE ŞI NU ARE LEGĂTURĂ CU CIVILIZAŢIILE EXTRATERESTRE.

Din acest punct de vedere, observaţiile unor lightworkers – printre care şi COBRAsunt corecte. Așa după cum ni s-a spus, întreaga acțiune care a dus la dispariția stranie a acelui avion a fost orchestrată de elita malefică, folosind o tehnologie care în mare parte se sprijină pe cunoașterea și tehnologia reptiliană.

Mai apoi, nava-mamă Anais ne-a transmis că „astfel de manifestări vor mai avea loc de acum înainte”, ceea ce înseamnă că ne putem aştepta la alte „fenomene de dispariții misterioase” asemănătoare dispariţiei avionului, care vor fi orchestrate de asemenea de forţe malefice de pe Pământ, aşa după cum ni s-a specificat în mod foarte clar.

Elementul pe care dorim să-l precizăm acum ţine însă de un alt aspect şi el a fost subliniat în mod special de o transmisie mental-emoțională colectivă, venind de la întreaga populaţie siriusiană de pe uriaşa navă-mamă. Această complexă şi totodată puternică transmisie mentală din partea comunităţii siriusiene, care a fost intermediată de nava-mamă Anais, a subliniat faptul că siriusienii sunt deranjaţi de faptul că cineva de pe planeta noastră ar putea asocia civilizația lor cu acţiunea de a lua ostatici sau de a face răpiri, aşa cum s-a afirmat în mod aberant de către unii lightworkers.

Astfel de idei bizare, primite prin „channeling”, au existat chiar din primele zile de după dispariţia avionului şi au fost difuzate cu un gen de exuberanţă inconştientă. Am putea da nume, însă considerăm că nu acest lucru este important acum. Ceea ce am fost rugaţi să precizăm este că această „informaţie” este pur şi simplu hazardată şi reprezintă doar produsul unei imaginaţii bogate. Altfel spus, ea reprezintă un neadevăr şi denotă marca incompetenței.
 


(continuare în Partea a 2-a)
  
       SURSA : http://www.galactis.net/zborul-mh370-situatia-de-facto/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu