sâmbătă, 24 mai 2014

BioRezonanţa Magnetică – diagnostic blând şi meta-terapie pentru corpul eteric (electro-magnetic) - Partea a 2-a


MarYan 
BioRezonanţa Magnetică –
diagnostic blând şi meta-terapie
pentru corpul eteric (electro-magnetic)

PARTEA a 2-a : Aspecte puţin mai „tehnice”
(pentru aparatele de tip METATRON)

  


(continuare din Partea 1-a)


Cuvântul „rezonanţă” provine din latinescul „resonare” care înseamnă : a răsuna, a repeta un sunet, a vibra.

REZONANŢA este un proces de iniţiere sau amplificare a unor fenomene vibratorii într-un sistem, sub acţiunea vibraţiilor produse de un alt sistem.

Rezonanţa are loc numai atunci când frecvenţa vibraţiilor este apropiată sau coincide cu una dintre frecvenţele cu care sistemul rezonant este capabil să vibreze.

Experimental, fenomenul de rezonanţă poate fi observat atunci când se ţine apăsată pedala din dreapta jos a unui pian şi, emiţând în apropierea lui un sunet suficient de puternic, de exemplu un LA vocal, se constată că pianul reproduce foarte clar acel sunet, prin coardele sale acordate corespunzătoare acelui LA, care vor intra spontan în vibraţie sub acţiunea undelor emise de corzile vocale.



Fundamentele fizicii moderne sunt teoria cuantumului şi teoria relativităţii. Una dintre consecinţele teoriei cuantumului este concepţia inter-corelaţiei tuturor fenomenelor naturale.

Teoria cuantumului entropic, prin prisma cercetărilor interdisciplinare, a extins şi adâncit înţelegerea interacţiunii informaţionale între sistemele biologice.

Teoria cuantumului entropic este o parte esenţială a teoriei informaţionale dezvoltate în anii ’80 de T. Van Hoven.

NonLinear Diagnosis System” (Analiză Non-Lineară) este o metodă frecvent utilizată în ultimii ani şi continuă să câştige popularitate în domeniile ştiinţifice.

Acestă metodă a fost la început utilizată în chimia organică pentru identificarea compuşilor complecşi.


Inventatorul aparatului pentru analiză NLS Oberon Methatron a fost S.P.Nesterov ce a pus bazele teoretice ale acestuia încă din 1988.

O muncă susţinută, a acestuia împreună cu colaboratorii săi de la Institutul de Fizică Aplicată din OMSK, Rusia, a fost depusă pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea metodei NLS.
        
Analiza non-lineară, fiind o metodă dinamică, non-invazivă şi informativă, este tot mai des folosită pentru evaluarea stării de sănătate şi a patologiilor de diferite cauze.

NLS poate fi aplicată atât in vivo (pentru a investiga anumite organe din corp) cât şi in vitro (pentru a prelua imagini din extracte de ţesuturi, fluide biologice sau celule).

Pentru a putea investiga prin această metodă, este nevoie de producerea unui câmp de 20-30 mT (miliTesla).

Prin intermediul sistemului de analiză non lineară (NLS) se pot determina caracteristici ale ţesuturilor, celulelor, organitelor celulare dar şi enzimelor, moleculelor sau chiar cromozomilor.

Aparatul Methatron care implementează acest sistem de analiză, funcţionează în acord cu principiul amplificării semnalului de iniţiere a unei stări entropice noi, în urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecvenţa theta cerebrală.

Aceasta favorizează modificarea activităţii creierului, fiind posibilă accesarea informaţiilor de la nivelul subconştientului.

În termeni fizici, Methatron este un generator non-linear cuantic de oscilaţii electromagnetice ce interferă cu biocâmpul informaţional al creierului.

Metoda se bazează pe emisia şi detecţia biocâmpurilor ca proces de interacţiune dintre receptor–emiţător şi  structurile extra- şi intracelulare.
Modificările vortexului câmpurilor magnetice sunt determinate de activitatea metabolică celulară şi a transferării de informaţie între sistemele reglatoare (sistem nervos).

Această legătură permite diagnosticarea şi influenţarea activităţii prin emitere de câmpuri modulatoare cu rol terapeutic.

Zgomotul de fond tisular (mediu statistic) reflectă astfel starea de sănătate sau boală a unui sistem de organe sau a unor elemente intracelulare ; totodată putându-se identifica o cauzalitate complexă pe baza recepţiei câmpurilor şi a analizei spectrale şi statistice a acestora.

Holograma matricei electromagnetice este determinată dinamic, permiţând şi efectuarea unor diagnostice previzionale.


Această realizare tehnică de excepţie însumează cunoştinţe dintr-o gamă variată de domenii : acupunctură, homeopatie, litoterapie, sistem de chakre, nutriţie, fizica cuantică, medicină etc. care permite, însă, o aplicare accesibilă, repetitivă şi noninvazivă într-un diagnostic de precizie multi-dimensional.

Prin comparaţie cu RMN sau CT, acesta nu foloseşte câmpuri de mare intensitate.

În urma interacţiunii câmpurilor magnetice de slabă intensitate cu structurile organice, acestea din urmă intrând într-o stare meta(in)stabilă (ca urmare a modificării la nivel cuantic a structurilor de spin), răspunsurile vibraţionale recepţionate de aparat sunt transformate în imagini digitale energetice tetradimensionale, realizând o scopie 4Dvirtual NLS-Scopy”, astfel fiind posibilă evaluarea dinamică a gradului entropic şi a tendinţei sale, emiţându-se chiar prognostice în ce priveşte evoluţia suferinţei.


Aparatele OBERON au o funcţionare complet neinvazivă atât pentru pacient, cât şi pentru operator.

Acestea recepţionează emisia de câmp a pacientului prin intermediul unor receptori (cască asemănătoare cu căştile audio şi un emiţător de undă laser roşie, de foarte slabă intensitate).

Impusurile recepţionate de către aparat sunt prelucrate printr-un soft intern şi transmise apoi unui calculator în care se află stocată o imensă bază de date.

În cadrul aceleiaşi şedinţe de biorezonanță se poate face şi analiza sângelui (eventual şi a urinei pacientului), fără prelevare de probe biologice – deci, fără înţepături, extrem de simplu !

Putem lua măsurile necesare pentru restabilirea stării de sănătate prin tratament vibrator laser cu acelaşi aparat („Meta-Terapie”).


Nu este necesară nici un fel de pregătire prealabilă a pacientului.


Prin metode clinice, analizarea şi diagnosticarea întregului organism poate dura luni întregi, în timp ce prin această metodă se pot trage cele mai precise concluzii după 1 - 2 ore de „scanare”!...


MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu