luni, 26 mai 2014

COBRA : Actualizări privind Resetarea Financiară şi EVENIMENTUL




Actualizări privind
Resetarea Financiară şi EVENIMENTUL

Traducere şi adaptare : Marius Sumedrea
(din decembrie 2013)

 


 
Schimbări majore se întâmplă în spatele „scenei”.

Există o luptă continuă şi disperată pentru controlul noului sistem financiar, care este creat acum cu viteză maximă. Alianţa de Est construieşte noul sistem financiar pentru a sprijini Evenimentul care vine… (Detalii găsiţi aici)





Pe de altă parte, iezuiții au infiltrat mulți agenți în interiorul Alianței de Est pentru  a deturna procesul, în speranța de a crea un sistem financiar centralizat la nivel mondial, după ce dolarul se prăbuşeşte ca monedă de rezervă mondială, precum și după eliminarea facțiunii Illumi-nazi (N.MY: Vedeţi şi mesajul anterior al lui Cobra despre „Agenda iezuită). (Detalii găsiţi aici)


Aceştia au o idee distractiva incluzând Bitcoin-ul (moneda virtuală) în noul sistem centralizat.

Iezuiţii au speranţa că vor supravieţui neatinşi Evenimentului, într-un fel, punând faţa prietenoasă a maestrului manipulator Papa Francisc ca solist al lor şi portretizându-se ca ,,băieţii buni”.

În eforturile lor de a promova obiectivul noului sistem bancar centralizat, iezuiţii şi-au unit în tăcere forţele cu familia Rothschild. (Detalii găsiţi aici)

 
„Rothschild”-zii fac tot ce pot pentru a fi la fel de tăcuţi și invizibili pe cât este posibil, în speranța că oamenii nu-şi vor aminti de ei atunci când Evenimentul se va desfăşura. Ei vor încerca să se prezinte ca persoane care colectează artă, iubesc vinurile bune și au un fond de investiții sau două.

Între timp, lumea se pregătește pentru resetarea financiară. Faptul că dolarul va pierde statutul de monedă de rezervă mondială și că un nou sistem financiar vine este deja cunoscut, deși interpretările având cabala ca sursă de informaţii ar putea să nu fie întotdeauna corect. (Detalii găsiţi aici)


Prăbușirea sistemului financiar actual este inevitabilă după ce Rezistența a eliminat marea majoritate a aurului fizic al cabalei la începutul anului 2012.

Acest aur a constituit suportul sistemului financiar actual a cărui prăbuşire este aşteptată cât de curând - după dispariţia aurului.

Unii oameni se aşteaptă ca cel târziu în 2015 să se întâmple aceasta. (Detalii găsiţi aici)

Dar alţii se aşteaptă ca prin ianuarie- februarie 2014 să se întâmple asta (N.MY: Ceea ce nu a fost cazul).

Nu am încă libertatea să dezvălui calendarul acestor evenimente. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că momentul de colaps total al actualului sistem financiar este ultimul moment posibil pentru ca Evenimentul să se producă, indiferent de orice altceva.


Au existat unele evoluții radicale cu privire la Eveniment în timpul week-end-ului din 7 decembrie 2013.

Grupul operativ special al Rezistenței, cu nume de cod RM2m, a fost la 45 de minute de declanșarea Evenimentului sâmbătă, 7 decembrie 2013, după ce Archonii (fizici și non-fizici), au mers un pic prea departe cu unele dintre acțiunile lor.

Archonii s-au retras în ultimul moment pentru a preveni declanşarea Evenimentului și au fost obligați să negocieze propria lor siguranță și supraviețuire.

În scopul de a supraviețui un pic mai mult, ei au fost nevoiți să dezactiveze „Dom33”, planul lor de represalii atunci când s-ar fi declanşat Evenimentul (N.T: Este vorba despre un plan de producere de cât mai multe pagube, stricăciuni, teroare şi moarte în masă cu orice fel de arme de către cabală, în special a facţiunii naziste Bush, în cazul declanşării Evenimentului).

Ei au fost, de asemenea, obligați să predea protecția totală a oamenilor de top ai  cabalei - cei care au fost până acum capabili să desfășoare faptele lor sub protecţia Archonilor fizici care le asigurau spatele (N.T: Aceştia sunt ierarhia iezuită de la Vatican precum şi unii dintre bancheri şi politicieni de vârf sau membrii nobilimii negre).

Archonii fizici sunt acum mult mai preocupați de propria lor siguranță decât de siguranța cabalei ; cabala ar putea afla că, dacă fac ceva negativ, lucruri ciudate ar putea începe să se întâmple cu ei.

Vechea ordine care a lucrat în favoarea lor de mii de ani a fost grav perturbată.

Există un număr semnificativ de agenți ai Rezistenței de la suprafața planetei acum, care fac ,,diverse lucruri”.


Archonii se pare că nu pot gestiona cu uşurintă aceste schimbări. O sursă neconfirmată a declarat că un membru senior al familiei Orsini s-a sinucis în apartamentul său din Roma, sâmbătă, în timp ce Farnese ia serios în considerare predarea lor (N.MY: Mai multe detalii despre familiile nobilimii negre archonice găsiţi în postarea ”Actualizări despre căderea archonilor).

De asemenea, Alianța de Est a efectuat un „atac de tranzacţionare” la Banca Monte dei Paschi di Siena, perturbând mașinațiunile financiare ale iezuiților.

Această bancă este una dintre cele mai importante bănci iezuite prin care se controlează sistemul bancar. Aceasta este deținută de familia Chigi, principala familie a nobilimii negre din Siena.

Cel mai important, grupul operativ special RM2m a propus un plan de a declanșa Evenimentul, înainte ca planurile non-fizice să fie complet eliminate.

Ei simt că această așteptare este pur și simplu prea lungă pentru a fi tolerată și anumite riscuri trebuie să fie eliminate. Ei aliniază acum planul lor cu cel al Forțelor de lumină non-terestre.

Cu toate acestea, pentru ca acest plan sa aibă succes, este nevoie de cooperarea noastră, a tuturor.


Declanșarea Evenimentului înainte ca planurile non-fizice sa fie eliminate poate duce la unele pierderi suplimentare de vieți omenești pentru că unii oameni vor deveni debusolaţi, incapabili să se ocupe de Eveniment și ar putea recurge la violență.

Cabala nu este o problemă, deoarece în primele ore aceştia vor fi fie arestați, fie dezintegraţi în ,,seminţe stelare(stardusted – N.T.: Ar putea fi vorba de dez-integrare în energia primordială din care au fost creaţi ca şi suflete la începutul Creaţiei ; reîntoarcerea în Sursă pentru un „Nou Început”) ; astfel, ei nu vor fi capabili să facă atât de multe daune, acum că planul lor Doom33 a fost compromis.

Fracțiunea Illumi-nazi se grăbesc să conceapă propriul plan de răzbunare, după ce au pierdut sprijinul Archonilor pentru Doom33, dar acest plan ar putea reprezenta o amenințare mult mai mică decât fostul Doom33.

Aici aş putea adăuga că toți agenții iezuiți și Illuminazi care s-au infiltrat în diferite miliții în ultimele decenii, vor fi „dez-integraţi”, de asemenea, în cazul în care încearcă ceva urât.


Problema se află în populația generală. Unii oameni ar putea ajunge la violenţă din cauza situațiilor de viaţă și a familiilor lor iar resentimente vechi, dintr-o dată, ar putea fi declanșate, când acestea vor ieşi la suprafață.

De asemenea, bandele de stradă violente ar putea fi formate în scurt timp în orele inițiale sau poate chiar primele zile de la Eveniment, în unele zone mai îndepărtate, fără ca aplicarea legii corespunzătoare să fie prezentă (N.MY: Acest risc era în mod acut prezent în anii trecuţi, în special 2012, când „căderea sistemului” era văzută mult mai dramatic decât acum...).

Deci, aș sugera ca toată lumea să evite confruntările violente în primele ore și zile de la Eveniment, indiferent de situație.


Grupul operativ special RM2m a fost întrebat dacă putem desfășura un sondaj pentru a determina opinia populației de suprafață despre planul lor. Rezultatele sondajului, care nu vor determina cursul acțiunilor lor, le va oferi un feedback de nepretuit pentru ca aceştia să fie în măsură să adapteze mai mult planul lor la nevoile populației de la suprafață.


Prima opțiune este de a declanșa Evenimentul cât mai curând posibil, cu toate că acest lucru ar putea reprezenta un risc major, cu potențial grav la adresa siguranței vieții fizice pentru oameni şi familiile lor. (N.MY: Exact acest aspect a prevalat în deciziile luate în această perioadă – semnalele confirmate radiestezic precizează tocmai acest aspect care, iată, întârzie Evenimentul. Mai multe detalii vor veni în comentariul personal despre acest subiect.)

A doua opțiune este să așteptați cel mai sigur moment pentru ca Evenimentul să aibă loc, chiar dacă asta înseamnă o așteptare semnificativ mai mare.


Pe parcurs vor mai fi făcute actualizări, în funcţie de desfăşurarea evenimentelor de către grupul operativ RM2m.
 

SURSA : http://2012portal.blogspot.ro/  (blogul lui COBRA)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu