duminică, 25 mai 2014

COBRA : Agenda IEZUITĂ




AGENDA IEZUITĂ

Traducere şi adaptare : Marius Sumedrea
(din decembrie 2013)




 
Ordinea de zi iezuită este să se infiltreze în Alianța de Est cu agenții săi și să deturneze procesul de creare a noului sistem financiar. Este inutil să spun că oameni de top din cadrul Alianței de Est sunt conștienți de acest lucru și nu vor  permite aceasta.

De asemenea, membrii de top ai Societății Dragonul Alb au învățat lecția aceasta după ce predecesorii lor au fost păcăliți cu zeci de ani în urmă, când au predat o mare parte din aurul lor agenților iezuiți pentru bucăți de hârtie fără valoare (titluri de stat SUA).

Membrii Dragonului Alb sunt mult mai atenţi acum, mai ales că iezuiții încearcă să se infiltreze prin Te-Wu, agenția chineză de informații secrete.
 


Planul iezuit este de a lăsa forţele de Lumină să curețe facțiunea Illumi-nazi (Rockefeller, Bush, Kissinger, Cheney & Co – adică naziştii), iar apoi echipa secretă împreună cu familia Rothschild să preia procesul de creare a noului sistem financiar.

Agenții lor sunt prezenți la negocieri interminabile pentru predarea Cabalei și încearcă să orienteze acordurile cât mai aproape de agenda iezuită. Aceasta este sursa de propuneri pentru a face din Papă, noul M1 (controlorul monetar).

Acesta este motivul pentru care noul Papă iezuit promovează ideea unei bănci centrale mondiale.

Aceştia, de asemenea, iau serios în considerare ideea de a permite ştergerea datoriei la nivel mondial, astfel încât ei să poată fi descrişi ca salvatori ai omenirii sub „aripile binevoitoare” ale bisericii catolice.

Ei ar promova apoi cultul catolic într-o nouă şi mult mai atrăgătoare formă, pentru public, pentru a absorbi treptat alte religii în ea (începând cu budismul), până când vor ajunge la scopul lor de a promova un nou cult religios de programare mentală la nivel mondial, în același timp păstrând sub covor toate atrocitățile din trecut ale bisericii catolice.

Prin programe speciale compartimentate din cadrul CIA au infiltrat mișcarea pentru adevăr la punctul în care aproximativ 70% din INFORMAŢIILE DIN MASS-MEDIA ALTERNATIVĂ ESTE DEZINFORMARE care vine direct sau indirect, din surse iezuite.

Am o listă de persoane și grupuri din interiorul mișcării pentru adevăr / eliberare, care sunt sub controlul direct iezuit sau sunt manipulate de către iezuiți - iar aceasta poate sau nu poate fi făcută publică în viitorul apropiat.


IEZUIŢII LUCREAZĂ SUB COMANDA ARCHONILOR pentru a menține starea de carantină de pe planeta Pământ.

Este bine să știți că ORGANIZAŢIA IEZUITĂ este o creație din secolul al 16-lea a familiei Farnese, care este una dintre cele mai puternice familii papale ale Nobilimii Negre din Italia.

Unul din motivele pentru care iezuiţii au creat al doilea Război Mondial a fost acela de a pune mâna pe cât mai mult aur de pe întreaga suprafaţă a planetei, pentru a finanţa programele ,,bugetului negru’’şi de a menţine carantina asupra planetei noastre (programele spaţiale secrete, bazele militare subterane, etc.).

Operaţiunea ,,Golden Lily” a fost o operaţiune iezuită şi generalul Yamashita a fost o marionetă în mâinile iezuiţilor.  (Informaţii găsiţi aici)


Este bine acum să menţionăm rolul Templierilor pozitivi în căderea iezuiţilor. Printr-o mişcare strategică genială, ei au trecut temporar de partea arcului vrăjmaş al facţiunii Rothschild şi împreună au declanşat Revoluţia din martie 1848 și 1849 prin grupurile Memphis - Misraim ale Francmasoneriei egiptene din Italia, Franța şi Ungaria. Acestea au fost singurele grupe principale Francmasonice care nu fuseseră infiltrate până atunci de către iezuiți.

Revoluția din luna martie 1848 din Europa a diminuat în mod semnificativ puterea iezuiților, deoarece a scăzut influența Nobilimii Negre, a îndepărtat feudalismul și a accelerat procesul de abolire a sclaviei la nivel mondial. Condițiile de viață pentru mulți oameni au început să se îmbunătățească.

De asemenea, focalizarea umanității a început să se schimbe de la cea emoţională, bazată pe controlul religios iezuit, la cea în  minte, care a provocat în continuare un avans în știință și educație universală (N.MY: ieşirea din emoţional şi situarea în mental poate fi de ajutor, în sensul expus de Cobra, însă este important să nu se rămâne „în minte”, ci să se meargă mai departe, către Inimă).


Alianţa temporară între Templierii pozitivi şi facţiunea Rothschild a ţinut până la încheierea revoluţiilor din Europa.

Este interesant de observat că Revoluția din martie 1848 a fost finanțată cu lingouri de aur, care în prezent ar valora doar 10 milioane de dolari. Organizarea unei schimbări drastice în lume nu are nevoie să fie neapărat foarte scumpă...

Acum, Templierii pozitivi creează o alianţă mult mai puternică, cu un alt grup mult mai pozitiv și împreună vor eradica puterea iezuită de pe suprafaţa acestei planete, pentru totdeauna (N.MY: evident, sunt mult mai multe forţe implicate în transformare decât cele enumarate de persoana din „Grupul Cobra”).


În prezent, iezuiții sunt principalul grup de lucru operațional pentru Archoni, pentru a menține starea de carantină pe planeta Pământ.

Generalul lor superior de dinainte, Hans Peter Kolvenbach, a contribuit la menținerea vibrației de teamă în rândul omenirii pe suprafața acestei planete.

El este creierul din spatele atacurilor 9.11 (turnurile gemene) și 3.11 (Fukushima), operaţiuni de tip „steag fals” și forța de inginerie din spatele conflictului din Siria. El trăieşte liniştit în Liban, foarte aproape de granița siriană.

Consilierul papal Heinz (Henry) Kissinger a creat PI-40, un grup clandestin, care este în prezent principala forță iezuită ce acţionează pentru a preveni contactul cu ET pozitivi. (Informaţii găsiţi aici)


 Motivul real pentru care iezuiții au creat C.I.A. („Agenţia Centrală de Informaţii”), N.S.A. („Agenţia Naţională de Securitate”), N.R.O. („Oficiul Naţional de Recunoaştere”) și N.G.A. („Agenţia Naţională Geospaţială”) a fost de a monitoriza și evalua amenințarea raselor pozitive E.T.  la adresa imperiului lor.

Scopul principal al CIA este de a instala regimuri politice fidele iezuiţilor pe întreaga planetă și mai ales de a dicta politica lor cu privire la extratereştrii pozitivi. Principalul centru de programare a iezuiţilor este Universitatea Georgetown din Washington. (Informaţii găsiţi aici)


Ar putea fi interesant de observat că mulți directori C.I.A. au trecut prin programarea iezuită de acolo.

George Tenet, care a fost director al CIA în momentul operaţiunii ,,steag fals” 9.11, a fost un absolvent al Universităţii Georgetown. David Petraeus, care a fost director al CIA în urmă cu câțiva ani, a finalizat o bursă militară la Universitatea Georgetown. Directorul de dinainte al CIA, Michael Morell, este un absolvent post-universitar al Universităţii Georgetown.

Actualul director al CIA, John O. Brennan a primit o B.A. de la Universitatea Fordham, un alt important centru de programare iezuit.

De asemenea, secretari ai apărării vizitează deseori Universitatea Georgetown. Donald Rumsfeld, care a fost secretarul apărării în timpul ,,steagului fals” 9.11, a participat la Georgetown (deşi el nu a fost prea bun la școală). Robert Gates, care a fost secretar al apărării între 2006 și 2011, şi-a realizat doctoratul său la Georgetown. Chuck Hagel, actualul secretar al apărării, a fost profesor la Georgetown.

Rolul de secretari ai apărării este acela de a consolida militarii negativi sub control iezuit.

Până în 2004, rolul lor a fost, de asemenea, pentru a supraveghea procesul de creare de baze militare subterane.

După 2004, toate aceste baze au fost eliminate de Rezistenţă (N.MY.: evident, cu ajutor E.T. – vedeţi şi mesajele lui Tolec).


Scopul principal al N.S.A. este de a monitoriza şi intercepta fără excepţii toate comunicațiile electronice de pe planetă, să analizeze și să evalueze toate mesajele care ar putea indica un contact cu inteligențe E.T. binevoitoare sau cu Rezistența, care contact ar putea reprezenta o amenințare la imperiul iezuit.


Scopul principal al N.R.O. este de a monitoriza în mod constant suprafa
ța planetei noastre și apropierea acesteia de orice urmă de contacte ale civilizaţiilor E.T. pozitive.

Dacă se produce un astfel de contact, NRO notifică apoi armata negativă, pentru a îndepărta eventualul contact cu E.T. pozitivi, într-un fel sau altul, pe care îl percep ca pe o amenințare la adresa imperiului iezuit.

Scopul principal al N.G.A. este de a cartografia suprafa
ța planetei în detaliu, pentru a o putea controla complet.



În afară de persoanele menționate mai sus, aș dori să menționez pe Leon Panetta, care a fost atât secretar al apărării, cât și director al CIA și a fost programat la Universitatea Santa Clara (iezuită). Janet Napolitano, care a fost un directorul DHS până de curând, a absolvit la aceeași universitate iezuită.


Aceasta este harta celor 10 regiuni F.E.M.A. („Agenţia Federală pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă”) ale Statelor Unite :
 



Şi comparaţi cu cele 10 provincii iezuite, aici :
 


 
Pentru clarificare : nu am dezvăluit ordinea de zi iezuită pentru a instala frica, ci de a informa, pentru conștientizarea situației.

Forțele Luminii sunt „la locul lor” și nu vor permite ordinii de zi iezuite să se îndeplinească.


SURSA : http://2012portal.blogspot.ro/  (blogul lui COBRA)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu