sâmbătă, 31 mai 2014

COBRA : INTERVIU cu Alexandra Meadors (Partea 1-a)



INTERVIU cu Alexandra Meadors
(Partea 1-a)

Transcriere audio de pe „istoriagalactica.blogspot.ro
(8 aprilie 2014)

 


 
(Nota MarYan: Iată un nou interviu cu Cobra, care, în același stil deja cunoscut, explorează aspecte foarte diverse ale actualităţii planetare – politice, economice, financiare, energetice etc. – însă, ca de obicei, când te aştepţi mai puţin vine cu anumite informaţii pe care nu le-am regăsit pe nicăieri, fie acestea mesaje de pe blogul său sau informaţii din media alternativă.

Chiar sunt extrem de interesante şi de meditat în linişte la aspectele ridicate de Cobra referitoare la „Atotputernicia Sursei” pe Pământ... De asemenea, vorbeşte de „Cei trei Papi” care există ca şi „funcţii” ale Cabalei şi care iarăşi sunt devoalate de Cobra în mod simplu, într-o singură frază...

Aşadar, lectură plăcută !)


Alexandra: Salut tuturor, aici este Alexandra Meadors, galacticonnection.com, 8 aprilie 2014 şi avem un program foarte interesant pentru voi, astăzi. Îl avem pe Cobra ca invitat special, pentru a ne dezvălui evenimentele petrecute în timpul lunii martie, precum şi o masă rotundă după acest interviu pentru a revizui o chemare către echipa de la sol. Şi este o chemare clară de a veni împreună şi a ne unifica creaţiile în acestă Mare Cruce Cardinală („Cardinal Grand Cross”).
Dacă aţi citit abundenţa de articole care se referă la această perioadă istorică, ţineţi minte că este o încrucişare de drumuri foarte importantă pentru noi, de a balansa toate polarităţile interioare. Avem răscrucea pământeană care reprezintă cele patru perspective astrologice de bază. Dar vom revizui şi cele patru corpuri mai de jos, emoţional, fizic, mental şi spiritual. Puteţi aplica şi cele patru elemente, focul, apa, aerul şi pământul.
Toate acestea ne dau o indicaţie că acum depinde de noi de a lua în considerare această oportunitate şi de a crea echilibrul între cele patru lumi. Acesta este un timp minunat pentru noi de a aduce Raiul pe Pământ, ceea ce, esenţial, înseamnă să aducem spiritul nostru în materia noastră în Uniune într-un mariaj perfect. Sîntem cu toţii Fiinţe Divine şi dacă ne uităm la cuvântul „DIVIN”, înseamnă „din, precum, ca şi ZEU” şi este timpul nostru să ne reîntoarcem la Divinitatea noastră, la amprenta noastră adevărată, originală şi divină.
Fiecare dintre noi este un purtător de coduri care descuie misterele şi mergând înapoi ne putem reaminti de ce ne-am încarnat pe Mama Gaia, pentru început.
Şi aş dori să reamintesc tuturor că această lună, martie, a fost o lună fenomenală. Am avut de toate, începând cu prezentarea OZN-ului în formă de trabuc deasupra Ukrainei care dezvăluie asocierea cu armament aerian foarte dezvoltat al armatei, am avut dispariţia misterioasă a avionului malaezian, NH370, care s-a dovedit a fi posibil relaţionat cu piratarea sa de către CIA.
Am avut punerea sub acuzaţie a Papei Francisco, Vaticanului, Iezuiţilor şi Bisericii Angliei care au primit somaţii publice privind traficul de copii, pedofilie şi conspiraţie criminală. Am avut revoltarea multor, multor naţiuni şi mişcări pe întreg cuprinsul planetei, inclusiv Spania cu Catalonia. Sunt nemulţumiri răspândite prin toată Europa Estică precum şi în China. Şi apoi sunt acele anunţuri din Washington de a privi cu atenţie tot sistemul de plăţi şi toate amestecurile de opinii privind împedicarea sancţiunilor.
Vreau să spun că sunt atât de multe variabile şi atât de multe semnale clare că această Matrice se dezmembrează cu adevărat. Aşa că hai să intrăm în subiect şi să vedem ce are de spus Cobra în revederea evenimentelor din martie.
Iată o primă întrebare pentru tine, Cobra, se pare că aranjamentul astrologic a avut un rol fenomenal şi curat în schimbările planetei. Câţiva dintre noi avem ceva studii în astrologie, pe aici - care e perspectiva ta despre Crucea Cardinală şi Pluto, Marte şi Uranus, cum afectează asta desfăşurarea noii societăţi ?

Cobra: Ok. Acesta este un moment foarte interesant care ne pune la încercare cu un mare poteţial, de fapt, este cel mai tensionat moment, aş spune, în istoria omenirii, dar în acelaşi timp, acest moment are un potenţial foarte mare, pentru că ieşind din această tensiune, o nouă societate se poate naşte. Este o perioadă în care avem nevoie să fim foarte atenţi cu acţiunile noastre şi în acelaşi timp este perioada în care se pot lua cele mai profunde decizii pe termen foarte lung şi în care se poate cristaliza şi influenţa situaţia la nivel global, planetar.

A: Sună bine. Cum se încadrează Luna Însîngerată (Blood Moon) în toată situaţia asta?

C: Aş descri-o ca pe ceva pregătit pentru un nou portal... o nouă fereastră de oportunitate şi un portal care se deschide, voi descrie asta în detaliu într-o postare pe blog-ul meu, foarte curând, dar se poate spune că în această fereastră de oportunitate este un portal mai mic, dar foarte puternic, care se deschide la Luna Roşie, care este prima Lună şi are loc foarte curând. Pe 15 aprilie.

A: Da, se pare că toţi indicatorii arată că echinocţiul de primăvară a avut acest rol major în aducerea noii paradigme. Eşti de acord cu asta?

C: Echinocţiul de primăvară a reprezentat deschiderea acestei ferestre de oportunitate despre care vorbesc. Şi, în fapt, această fereastră de oportunitate s-a deschis deja luna trecută şi se va închide pe 8 iunie. Această perioadă de două luni este o perioadă în care multe pot avea loc.

A: Deci, cu adevărat, asta e o perioadă când vom influenţa propria istorie într-un fel sau altul, corect?

C: S-a întâmplat deja până acum.

A: Dar despre eclipsa de lună? Care parte din treaba asta, privind prin ochii echipei de la sol, ce ar fi necesar să conştientizăm la masa rotundă pentru că ştiu că există potenţial pentru război şi erupţii emoţionale - ce comentezi despre asta?

C: Da, aş fi de acord că sunt multe... posibilităţi pentru tensiune, dar nu m-aş focaliza prea mult pe asta, m-aş focaliza mai degrabă pe oportunitatea lui Acum.

A: Şi cum e cu Luna Însângerată...

C: De fapt... nu e o Lună Însângerată. Ăsta e doar un nume care nu e o descriere corectă a ceea ce se va întâmpla.

A: Intersant. Căci aşa e peste tot...

C: Da, ştiu, e dezinformare, dar nu e o descriere corectă a fenomenului, aş spune..., de fapt, această Lună cade în timpul unui festival foarte important evreiesc...

A: Daa, asta mă apasă, spune-mi ceva despre asta căci e ceva vreme de când n-am mai avut ceva asemănător, pe timpurile cunoscute?

C: O configuraţie foarte similară a avut loc în 1967 când a avut loc acel faimos război israelian şi acum se întâmplă din nou. Asta nu înseamnă că acel război se va repeta, dar înseamnă cu siguranţă că vor avea loc ceva purificări ale Cabalei şi au început deja acum o săptămână. Poate ştii că toate ambasadele israeliene au fost închise de câteva zile.

A: Da, asta era una dintre celelalte întrebări, dar acum, să rămânem la subiectul la care suntem, poţi să treci puţin peste ce se întâmplă cu noi din punct de vedere chimic, cu corpurile noastre, în aceste timpuri particulare, datorită procesului de purificare şi al compresiei care devine atât de intensă acum?

C: Ok, ... există multă presiune energetică asupra corpului fizic, mai multă decât am trăit vreodată şi asta are nişte tendinţe foarte interesante, una dintre tendinţe este să ne reamintim toată memoria acumulată în toate vieţile trăite şi avem o semnătură la nivelul corpului fizic care va fi purificată. Unii ar putea trece peste asta neobservat, dar alţii ar putea avea simptome ciudate în planul fizic şi dureri fizice intense care uneori s-ar putea să nu fie plăcute. E posibil să se întâmple.
A doua tendinţă este ca frecvenţa de vibraţie a corpului nostru să crească şi în acelaşi timp are loc decompresia, deci la nivel subatomic sunt forţe foarte puternice care acţionează asupra corpului fizic acum.
E ceva ce n-am trăit niciodată pe această planetă. Vom avea senzaţii ciudate trăite în corp pentru că corpul nostru se adaptează acestei noi realităţi. Şi câteodată nu e aşa de uşor.

A: Eşti de acord că ne aflăm la acea fază finală a „naşterii” ?

C: Suntem în faza aceasta de ceva vreme. Momentul exact ar penetrării este greu de determinat pentru că sunt mulţi factori implicaţi.

A: Poate ai fi de acord să spunem că „încoronăm”.

C: Da, sunt de acord cu asta.

A: Adică suntem atât de aproape.

C: Da, suntem aproape, dar cum ştii, trăim într-un univers de liberă voinţă şi nu pot să dau nici un fel de garanţie că penetrarea va avea loc în această fereastră de oportunitate. Cu toate că este foarte posibil, cu toată această posibilitate, nu se poate da nici o garanţie.

A: Ce crezi despre asta, am citit asta şi mi s-a părut foarte intrigant, se spune că Dezvăluirea e numai despre noi, este despre felul în care noi schimbăm modul în care percepem lucrurile. Nu e neapărat o forţă externă, din afară, precum ar fi vreun anunţ guvernamental privind extratereştrii. Ce ai comenta despre asta?

 

C: Nu aş fi de acord cu asta. Chiar actul în sine al dezvăluirii de informaţie a mai avut loc şi înainte şi acest act poate schimba paradigma pentru umanitate. Faptul care este adevărat despre acest proces de dezvăluire este acel mecanism de schimbări interne şi când o masă critică de persoane au făcut acea schimbare interioară este mult mai uşor pentru ca Dezvăluirea să aibă loc.

A: Ok. Acuma, Cobra, cumva ai aruncat bomba pentru o mulţime de oameni în blog-ul tău şi ai fost citat că spuneai : „este timpul ca iluzia SURSEI A-Tot-Puternice să se spargă în cioburi pentru totdeauna, Sursa nu este a-tot-puternică în cadrul continuumului limitat al spaţiului-timp, Sursa nu a creat întunericul, nu este parte importantă a creşterii sufletului, a anomaliilor şi aberaţiilor şi întunericul nu este necesar să fie conştient de lumină”.
O mulţime de lume a scris şi au întrebat cum adică, Sursa a fost depăşită de ceva mai inteligent ?

C: Nu. Sursa nu a fost depăşită de ceva mai inteligent, dar cum am mai spus, am făcut cele două afirmaţii pentru că e atât de greşit înţeles rolul Sursei în întregul proces.
Sursa nu a creat întunericul. Întunericul este, aş spune, o manifestare continuă a unei funcţii aleatorii care era listată în potenţialul cuantic. Această potenţialitate cuantică era singura cale prin care o fiinţă umană să experimenteze să exploateze şi să exploreze libera voinţă.
Deci libera voinţă a fost rezultatul interacţiunii acesteia cu întunericul. Şi asta nu are nimic de-a face cu Sursa. Sursa nu a avut putere absolută asupra acelei potenţialităţi şi acelei libere voinţe. Şi în continuumul spaţiu-timp e nevoie de ceva vreme pentru a absorbi şi a transforma tot acel întuneric şi răutate.
Deci Sursa nu este omnipotentă în cadrul continuumului spaţiu-timp, precum poţi vedea în viaţa de zi cu zi. (Ok.) Şi ăsta este unul dintre lucrurile de bază pe care majoritatea continuă să îl nege. Acesta este unul dintre aspectele cele mai negate ale existenţei umane pe această planetă.

(Nota MarYan: Cu adevărat această informaţie provoacă intens propriile noastre sisteme de credinţe... Nu este uşor chiar şi „să iei la cunoştinţă” acest aspect, după vieţi întregi în care creştinismul şi alte religii la fel de controlate vorbeau de „Atotputernicia Domnului” şi a Voinţei Sale, în timp ce, reîntors de la biserică, templu sau sinagogă, descopereai chiar pe drum puternica forţă inerţială a materiei...
Acest aspect este confirmat cumva de informaţiile venite prin Cobra din mesajul său, „Joc final al carantinei pe Pământ”, unde acesta vorbeşte de şantajul la care SURSA a fost expusă de forţele întunecate de a nu mai furniza informaţii forţelor de Lumină, ca urmare a tacticii luării de ostatici. Doar acest aspect al „şantajabil-ităţii” SURSEI evidenţiază aspectul de „non-atotputernicie”...
De asemenea, acum fac legătura cu un material pe care-l studiam acum vreo 10 ani despre „Re-Întoarcerea în Lumină”, unde, pe lângă ideea „reciclării” sufletelor care sunt „definitiv pierdute”, prin reîntoarcerea în Sursă şi revenirea lor la stadiul de suflete virgine, noi-nouţe – aspect regăsit iarăşi în mesajele lui Cobra - acolo se vorbea şi de nevoia de a ajuta Sursa de către cei încarnaţi pe Pământ, transmiţându-i informaţii despre ce se întâmplă pe Pământ la nivelul 3D, acolo unde „Vederea” Sursei are de suferit, ca urmare a puternicelor văluri ce înconjurau planeta. Mi-amintesc cum am fost şocat de acest aspect, precum şi comentariile cititorilor legate de exact acest subiect, al „non-atotputerniciei” Sursei la suprafaţa Pământului - ca ceva ce nu poate fi nicidecum conceput, cu atât mai mult crezut vreo clipă...)

A: Uau... uau! Cu siguranţă ai lăsat loc de multă contemplaţie. Acuma, cum ţi se pare faptul că mulţi dintre canalizatori, mediumi de bază au făcut anunţul că nu vor mai face nici un fel de canalizări după 15 aprilie?

C: Canalizatorii puternici au făcut asta, nu toţi, mulţi dintre ei, dar e un lucru bun pentru că majoritatea canalizărilor nu sunt reale. Nu reprezintă adevărata înţelepciune a Maeştrilor Înălţaţi (N.MY: Din studiile personale şi măsurătorile radiestezice din ultimii ani, pot preciza că şi această informaţie se confirmă tot mai des...), deci e mai degrabă un lucru bun.

A: Ok. Bun! Avem o tonă de lucruri astăzi şi te rog să mă scuzi dacă trecem vreun pic peste cele 60 de minute căci oamenii s-au zbătut să pună o întrebare, deci, au fost câteva schimbări majore în timpul lunii martie, precum ştii, Cobra, în sistemul financiar şi aş vrea să te întreb înainte de toate, şi pe pagina FDIC („Federal Deposit Insurance Corporation” – „Corporaţia de Asigurări pentru Depuneri Federale” - fdic.gov) erau nişte liste interminabile nu numai de bănci eşuate care au fost cumpărate pe 21 martie. Poţi să-mi dai ceva idei despre asta?

C: Aş spune că printre schimbările financiare care au loc acum, continuarea aceluiaşi proces al Forţelor Luminii cu progrese mari, „răcirea” Cabalei şi slăbirea sistemului financiar corespondent al Cabalei. Este o reflexie a aceluiaşi proces căci, precum ştii, din 21 martie a fost o cerere de regularizare care a fost declanşatorul ca Rezerva Federală să cedeze puterea, mai ales pe întreaga planetă.

A: Ok şi asta aveam să te întreb în continuare, e adevărat că BIS („Bank for International Settlements”) a eliberat fondurile pe 17 martie ?

C: Nu. Nu. Nu este adevărat.

A: Şi e adevărat că TRM au fost eliberate?

C: Nu, nici asta nu e adevărat.

C: Când acestea vor fi eliberate, viaţa noastră se va schimba drastic.

A: Am vrut să spun, în spatele scenei, evident.

C: De fapt, schimbarea va avea loc instantaneu, pentru că este un sistem electronic on-line. Deci, când toţi sunt de acord, când totul va fi pregătit, resetarea va avea loc instantaneu pe întreaga planetă. Şi am vorbit de acest proces de multe ori.

A: Da, ai spus. Deci, eşti de acord că au fost multiple fonduri dedicate pentru rularea acestui nou sistem ; eşti de acord că pentru noul sistem financiar fondurile sunt pregătite deja şi sunt gata să ruleze ?

C: De fapt sunt mai multe nivele diferite pentru asta. Primul a fost al pregătirilor propriei părţi a Mişcării de Rezistenţă care se va întâmpla aproape. Apoi, Alianţa Estică...

A: Ok. Se pare că au avut loc schimbări energetice majore în ultimele cinci zile. A avut loc vreo victorie majoră care să fi doborât reţeaua Archonică ?

C: În fapt a avut loc o victorie majoră chiar azi.

A: Adică, de-adevăratelea, chiar pot să simt, e incredibil.

C: Şi alta vine pe 11 aprilie.

A: 11 aprilie, deci ai auzit că ar fi trebui să fie făcute ceva anunţuri ieri? Ştii ceva de asta, ai auzit ceva?

C: De fapt ar fi trebuit să aibă loc anunţuri la fiecare câteva zile, dar asta nu s-a întâmplat până când va fi momentul corect. Pot să spun acum că nu va fi nici un anunţ important până pe 16 aprilie. (Ok, ok.) Şi Evenimentul nu este pe 16 aprilie.

A: Ok, Cobra, ce ai răspunde dacă cineva ar veni la tine şi ar spune : „hei, e grozav că s-au gândit la iniţierea proiectelor astea umanitare prin naţiunile BRICS şi că o să fie un sistem financiar nou, e grozav, dar noi toţi încă suntem trataţi şi lucrăm încă în şi sub cei care controlează banii”. Ce ai răspunde ?

C: De fapt, ai auzit despre ceva ce s-a pregătit şi este în procesul manifestării. Încă nu s-a manifestat. Oamenii nu trebuie să-şi conducă vieţile depinzând de acest proces. Crede în ceea ce trăieşti în acest moment şi urmează-ţi propria îndrumare, foloseşte-ţi propriile talente şi abilităţi şi nu te fă dependent de noul sistem financiar sau de banii ce vor veni, pentru că nimeni nu ştie cum şi când, când vor veni şi exact cum vei intra în posesia lor. Problemele generale sunt cunoscute, dar detaliile exacte nu sunt încă stabilite. Depinde de situaţia din acel moment.

A: Ăsta e un argument bun. Ok... deci tu spui nu noii monede acoperite în aur. Corect ?

C: Va exista moneda acoperită în aur şi am spus asta de multe ori şi va fi acoperită de actuala monedă pentru o anumită perioadă de tranziţie.

A: Ok. mmm... acuma ce spui despre semnătura lui Sino care a avut loc, cred, în Indonezia...?

C: Ok, aş spune că toate acele tipuri de acţiuni nu reflectă adevărata natură a Conturilor Colaterale. Negocieri asupra Conturilor Colaterale au loc chiar acum şi nu sunt încheiate. Oamenii pot să pretindă că sunt cine sunt, dar semnătura aceea şi acel cont nu au nici un sens, iar procesul exact este în negociere chiar acum, procedura exactă şi protocoalele exacte, cum aceşti bani vor fi distribuiţi către umanitate. Şi asta, pentru umanitate, nu se va da nici unui grup specific. Mişcarea de Rezistenţă supervizează procesul şi nu putem tolera nici un fel de egoism pentru această planetă.

A: Îmi imaginez... după toate pregătirile prin care s-a trecut, deci asta ar însemna că IRS („INTERNAL REVENUE SERVICE” - fisc-ul american) nu este defunct şi este încă operativ şi este o agenţie... viabilă?

C: Este operativă, colectează bani în continuare, banii sunt transferaţi Cabalei, la Rothschild şi la Vatican.

A: Şi atunci aş vrea să te întreb dacă este adevărat că Banca Rezervei Federale încă mai funcţionează?

C: Da, bineînţeles.

A: Ok, ok, astea sunt lucruri pe care le întreabă oamenii despre surse de internet pe care oamenii le consideră de încredere.

C: Aş spune să se folosească bunul simţ şi poţi să dai un telefon la bancă să verifici singur dacă e adevărat sau nu.

A: Ei, nu e chiar aşa de simplu pentru că asta se întâmplă în spatele scenei, se pare de dinainte de rulare sau până la schimbarea noului sistem.

C: Nu aş fi de acord, căci aşa cum am mai spus, resetarea nu se va petrece în acest fel. Toate instituţiile Cabalei vor lucra până în momentul resetării. Şi resetarea va avea loc când virusul va fi activat în intranetul sistemului internaţional bancar şi în acel moment toate aceste instituţii vor fi oprite pentru că nu vor mai fi capabile să transfere bani.

A: Va fi instantaneu.

C: Din momentul închiderii va dura câteva minute şi băncile centrale nu vor fi capabile să acceseze anumite secţiuni şi vor fi obligate să închidă. Şi, la fel, cu marile instituţii pe întreg cuprinsul planetei. Aşa se va întâmpla şi, bineînţeles, toate insituţiile Cabalei vor continua să opereze până în acel moment. Chiar şi în spatele scenei.

A: Dar nu ai senzaţia că anumite schimbări, schimbările drastice care se petrec în Rusia nu participă la acelaşi sistem financiar, de exemplu, sau faptul că petrodolarul are o semnificaţie mult mai mică în schimburile pentru petrol, sunt aceastea piese ale puzzle-ului care demonstrează că sistemul acesta a ajuns la final?

C: Acestea sunt părţi foarte importante ale aceluiaşi proces, al resetării sistemului financiar, pentru că înainte ca resetarea să aibă loc e necesar să fie creată o infrastructură alternativă şi această infrastructură include Alianţa Estică, ţările mari şi marile infrastructuri precum Banca pentru Dezvoltare, sisteme alternative de tranzacţionare care există în funcţiune - aceste infrastructuri nu vor include petrodolarul. Sunt multe lucruri care sunt conectate cu sfârşitul petro-dolarului şi voi elibera informaţii despre asta, foarte curând, iar oamenii vor începe cu adevărat să înţeleagă mult mai bine ce se întâmplă în spatele scenei, dar finalul petrodolarului este un proces care se accelerează acum şi va duce la resetarea sistemului financiar.

A: Am observat zilele trecute, am citit că saudiţii au activitatea petrolieră la minim.

C: Este oarecum o exagerare, dar e adevărat că puterea lor este în scădere.

A: ... şi saudiţii au fost mereu în buzunarul american, corect?


(continuare în Partea a 2-a)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu