joi, 15 mai 2014

Despre ALKESH, Nava ,,ANAIS”, „Cometa” ISON și ,,EVENIMENTUL (Stelar)”




Despre ALKESH,
Nava ,,ANAIS”, „Cometa” ISON
și ,,EVENIMENTUL (Stelar)”


 

Ca avanpremieră la deschiderea „oficială” a blogului de mâine, vineri, 16 mai 2014, mai lansăm un subiect („Categorie”) al blogului, legat de ALKESH (şi Syriat), Cometa ISON, Nava ANAIS şi, în general, aspectele prezentate despre EVENIMENT din perspectiva celor de la „GALACTIS”.

Dar, de fapt, cine sunt cei de la „GALACTIS” ?
         


În principiu, s-ar părea că aceştia sunt un grup de persoane cu numele de „ESOTERIC GOLDEN SPIRIT” şi a cărui portavoce pe Internet este site-ul www.galactis.net.

Ei sunt şi cei care au oferit, printre altele, mesajul despre avionul malaiezian prăbuşit (pe care, probabil, marea majoritate din cei care vă „plimbaţi” pe acest blog deja l-aţi citit...).


Cine sunt ALKESH şi Syriat ?

Ce pot spune acum este că... sunt români, în cazul în care nu aţi realizat până acum, iar momentul care i-a propulsat pe cei doi „în lumina reflectoarelor” Internetului a fost seria de filme postate pe Youtube, printre care amintim „PORTALUL” şi seria „TERRA GALACTICA”, care au culminat cu filmul prin care şi eu „am făcut cunoştinţă” cu ei : „COMETA ISON. EVENIMENTUL, ADEVĂRUL DESPRE ELE” (ultimul titlu îl puteţi vedea imediat mai jos, dar şi în cadrul mesajelor legate de acest subiect, între care cel mai important va fi cel legat de „Cometa ISON şi EVENIMENTUL” – ca o sinteză a informaţiilor venite de la Alkesh, Cobra, Tolec şi alţi minunaţi mediatori ai acestor cosmice informaţii).
 

                      


Deci, Alkesh şi Syriat sunt numele de „cod” stelar (siriusian) al celor doi români, care, iată, au reuşit să contacteze direct uriaşa Navă Siriusiană ANAIS (se citeşte „Anesh”) aflată sub comanda siriusianei AMUN, cea care le-a transmis direct informaţii despre Cometa ISON şi „Eveniment”.

Iată un aspect important : Alkesh şi Syriat nu primesc informaţiile „în transă mediumnică” sau „mediumnitate conştientă” (ca la Sal Rachele, de exemplu, şi, asemenea, ca la majoritatea „channeler”-ilor), ci prin CONTACT DIRECT, prin deplasarea acestora pe Nava Siriusiană... evident, nu în corp fizic, ci eteric (în dimensiunea 5D, şi nu 4D, cum susţine Alkesh – un detaliu care nu are relevanţă pentru acest moment al prezentării, însă va avea când vom deschide seria de postări despre Dimensiuni şi Densităţi, nivele de conştiinţă etc. etc., conform cu cunoaşterea transmisă de FONDATORI prin Sal Rachele – al cărui editor al cărţilor sale am fost şi eu, onorat, la un moment dat).

Iarăşi sunt nevoit să mă adresez celor ce consideră că au intrat pe un blog despre... S.F.-uri, O.Z.N.-uri şi imaginaţie bogată. Lăsându-i la o parte pe cei ce efectiv „au nimerit” aici, eludând „Legea Rezonanţei” (da, pe această planetă încă există astfel de „accidente”), mă adresez celor ce au ieşit din blocatul nivel de conştiinţă de 3D (3,0) şi au început Trezirea (care se situează cel puţin pe nivelul 3,5D ca şi nivel de conştiinţă în corp astral, şi având, astfel, deschise canalele de comunicare pentru a recepta noile informaţii).

Deci, ca de obicei, ca să nu lungim ideea, acum este momentul să vin cu „povestea noastră”, adică interacţiunea mea în privinţa acestor subiecte cu amicul radiestezist (care, vă reamintesc, dacă aţi uitat din postarea corespunzătoare, subliniind că el, în primul rând, nu este un „manipulator de ansă”, adică „radiestezist”, ci mai ales Maestru Reiki care chiar lucrează cu Lumina şi Iubirea cu aceeaşi Putere şi dexteritate precum foloseşte ansa).

Aşadar, povestea legată de acest subiect (pe care am deschis-o în postarea despre avionul malaiezian dispărut) începe prin noiembrie 2013, după ce într-o seară descopăr filmul despre Cometa ISON şi Evenimentul.

Până în acea perioadă avusesem programul foarte încărcat, fiind ocupat cu organizarea unor evenimente de tip spiritual („Festivaluri CHRISTALIN-Fest”) şi nu mai apucasem să studiez care mai era „actualitatea cosmică” şi spirituală a momentului.

După ce mă minunez de ceea ce văd în film, simţind, iarăşi, că este ceva special şi cu „chestia asta”, a doua zi îl sun pe amic şi îl întreb direct dacă ştie ceva despre „cometa aia, Ison”.

Mi-aduc aminte că nu am apucat să întreb bine că deja amicul nostru porneşte rapid să-mi explice că, de fapt, Ison nu este cometă, ci o navă extraterestră care are rolul ei important în jurul Pământului în perioada următoare (plus alte detalii pe care nu le-am mai reţinut).

Atunci îl întreb de filmul respectiv şi îmi spune că nu ştie despre aşa ceva - iar eu iarăşi mă minunez de corespondenţa dintre ceea ce el „văzuse” şi informaţiile oferite de Alkesh şi Syriat în filmul despre Ison şi Eveniment.


Aceasta a fost „primul contact” cu informaţiile oferite de aceştia, care mi-au atras atenţia asupra lor şi a veridicităţii informaţiilor oferite de ei.

Însă punctul culminant al acestei poveşti a fost atins când am vrut să lămuresc lucrurile cu avionul malaiezian dispărut, şi care poveste am descris-o detaliat în postarea „Avionul malaiezian dispărut – şi mai multe argumente pentru ipoteza noastră”. Aici nu vreau să mă repet, de aceea vă rog să citiţi detaliile respective din acea postare – în caz că nu aţi făcut-o până acum...

Deci, informaţiile aparent „foarte S.F.” oferite de Alkesh şi Syriat – şi care, poate, i-au pus pe gânduri şi au stârnit îndoială la mulţi „căutători ai Adevărului”, se pare că SUNT CHIAR VERIDICE.

Cel puţin, eu „depun mărturie”...

Şi depun mărturie nu doar cu intelectul, pe baza argumentelor logice rezultate din ceea ce am expus mai sus, dar şi „cu inima”. Asta pentru că am sesizat, fără să mă concentrez cu intenţie în acest scop, cum inima îmi transmite semnale deosebit de plăcute atunci când am citit mesajele lor (cel puţin interviul de la Radio BBS din Ianuarie 2014) sau când am vizionat filmul despre Cometa ISON.

Deşi aspectul ar putea fi catalogat drept „subiectiv, personal”, pentru mine acesta este cel mai important parametru. Inima este „senzorul” fundamental care mi-a transmis de fiecare dată informaţia reală, corectă şi mai ales VIE !

Aceeaşi situaţie se petrece şi în cazul informaţiilor cu amicul radiestezist. Deşi am spus de mai multe ori că informaţiile primite de el se confirmau „metronomic” de fiecare dată, deşi minţile noastre erau uimite sau cel puţin neîncrezătoare, totuşi, de fiecare dată mergeam mai departe şi îi ceream minţii să se potolească şi să aibă încredere şi răbdare în acea privinţă – asta, deoarece, ascultându-mi „semnalul inimii", simţeam acea linişte şi relaxare care-mi transmitea că totul este „în regulă”.

Aceasta este ceea ce se întâmplă şi în privinţa mesajelor venite de la Alkesh, Syriat şi „Esoteric Golden Spirit” („Galactis”). Inima îmi transmite într-un mod foarte relaxat şi limpede că acestea „sunt în regulă”.

Iar dacă nu mă credeţi şi nu sunteţi dispuşi acum să SIMŢIŢI – atât ce vă transmit, dar mai ales propria percepţie în privinţa calităţii mesajelor lor – atunci recitiţi scurtele argumente logice de pe această postare şi din cea amintită mai înainte.

De aceea, vă încurajez să studiaţi cu atenţie şi mai ales CU INIMA mesajele lor, pe care le vom posta în scurt timp : interviurile din ianuarie şi februarie de la „E.T. FIRST CONTACT Radio” (un radio internaţional – prin care mesajul lui Alkesh, la interviul din februarie, a ajuns în peste 50 de ţări!), filmele amintite mai sus şi altele, printre care un Editorial în care voi face o sinteză a Evenimentului.


Şi dacă a venit vorba de „Eveniment”, către final cred că este important să amintesc faptul că DA, eu percep că Alkesh şi Cobra (în primul rând), dar şi Tolec şi alţii se referă la acelaşi moment.

Amândoi (de fapt, cei doi reprezentanţi ai grupurilor din care fac parte – apropos de „Grupul Cobra”) vorbesc de „EVENIMENT” ca venind de la SURSĂ (prin Marea Gaură Neagră din Centrul Galaxiei noastre), cu durată de 15 minute (Alkesh, românul nostru, este de-a dreptul pedant cu detaliul acesta : 14 minute şi 58 secunde) şi acţionând sub forma unui flux de energii de foarte mare intensitate.

Diferenţele dintre cei doi stau în focusarea atenţiei : Alkesh se concentrează pe dinamica procesului la nivel stelar, deci „extra-terestru”, în timp ce „Grupul COBRA” se centrează pe efectele pe care le poate provoca Evenimentul asupra „afacerilor de pe Pământ” (şi în care sunt implicaţi cei din acest grup).

Dar, cum spuneam, detalii despre aceste aspecte, cu informaţii precise de la mai multe surse, coroborate cu anumite măsurători ale „amicului radiestezist” – le veţi putea citi într-o sinteză a unui Editorial pe care sper să îl postez în cât mai scurt timp.

Însă, după cum observaţi, fiind la început, „copilul-blog” cere „hrană consistentă” – multe postări din diverse domenii – pentru a creşte „ca voinicul din poveste”. Şi, pentru că doar o mică parte din subiecte sunt cu „copy-paste” – şi acelea cu muncă de adaptare (refacere a textelor, subliniere, corectare etc.) şi „compatibilizare a energiilor”, s-ar putea ca unele subiecte să nu aştepte doar 2-3 zile, ci puţin mai mult...

Pentru cei care vă bucuraţi deja de articole şi chiar le aşteptaţi – vă rog doar de „puţintică răbdare”. Mulţumesc !


Cu speranţa că am făcut şi în privinţa acestui subiect „o picătură de Lumină”, vă invit să citiţi cu inima aceste mesaje venite printr-un canal relaxat, centrat în inimă şi, mai ales, demn de încredere.

Vă reamintesc : dacă vă deschideţi şi veţi citi cu inima, puteţi simţi nu doar plăcere, ci mai ales Bucurie şi Speranţă.

Nu mă credeţi ? Este minunat şi aşa, căci nu vă mai rămâne decât să VERIFICAŢI.

Succes !

MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu