sâmbătă, 17 mai 2014

Despre Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Pământului (Partea a 3-a)




Despre Frecvenţa de Rezonanţă Schumann
a Pământului
(Partea a 3-a)





SUGESTIE : recomand, în cazul în care “condiţiile” vă permit, lectura relaxată a acestui triadic material (în 3 părţi) ascultând muzica “magică” a lui Saggio Maestro : “Inima Reiki” din “Magia lui Merlin”.


(continuare din Partea a 2-a)

În ultima parte a acestor postări despre Frecvenţa de Rezonanţă a Mamei Pământ, să revenim acum la ideea că acest "ECOU" măsurat ca şi frecvenţa Schumann este, până la urmă, doar un efect al unui proces mult mai intim şi fundamental al Pământului.



Acesta reprezintă însăşi frecvenţa bătăilor inimii Mamei Pământ, determinată de nucleul de cristal "lichid" din mijlocul Pământului.

(De fapt, "nucleul de fier lichid" este doar o sintagmă. Aşa cum am prezentat în cartea de care am mai amintit, am susţinut că, în cazul Centrului Galactic, al Centrului Soarelui nostru, a oricărei planete, există în centrul acestora "un punct de singularitate", conceptualizat de fizicianul Nassim Haramein, specialist în cuantică. Acesta este, de fapt, "Soarele interior" al planetei, cel ce produce acele neexplicate "aurore polare" - şi asupra cărora vom reveni cu mai multe detalii.)

Această frecvenţă fundamentală a centrului (inimii) planetei noastre reprezintă cu adevărat un parametru esenţial. După cum omul are o inimă care îi bate de 75 de ori pe minut, aşa şi Pământul are o "Inimă", care are o frecvenţă ce "bătea" (atunci când i-a fost măsurată, în anii 1950) de 7,83 ori pe secundă, ceea ce însemna cam 470 de cicli (oscilaţii) pe minut.

Ceea ce este menţionat, însă, în mai multe texte ezoterice, se referă la importanţa conexiunii frecvenţei inimii Pământului cu inima Soarelui, cel în jurul căruia se mişcă Pământul, şi care, mai departe, este conectat cu inima Soarelui Superior (în cazul nostru, Soarele Alcyone, de care am vorbit în detaliu în carte şi vom scrie şi pe blog).

Mai departe, acesta se află în conexiune directă cu Inima Centrului Galactic, adică Inima Marelui Soare Central al Galaxiei Calea Lactee (care este conectată cu Gaura Neagră de care se vorbeşte atâta în ultimul timp).

Iar povestea nu se opreşte nici aici : mai departe există conexiuni cu nucleul clusterului local de galaxii, alcătuit din vreo 33 de galaxii, dintre care primele două sunt Andromeda şi galaxia noastră.

Apoi, urmează Marele Cluster Galactic (aglomerare de roiuri de galaxii) din zona Constelaţiei Fecioarei, cu centrul corespunzător şi, dacă nu mai sunt alte staţii intermediare de care aparţinem (şi care în acest moment sunt irelevante, căci atenţia conştiinţei noastre cu greu poate penetra aceste supra-zone supra-galactice), ultimul nivel este însuşi Marele Soare Central al Universului - Sediul central al Dumnezeului acestui Univers.

Toate aceste conexiuni, de la inima Soarelui Central Universal (Divin) şi până la Inima planetei Pământ pot fi văzute ca şi păpuşile acelea ruseşti Matrioşka : păpuşă în păpuşă, cutie în cutie. Chiar dacă ultima cutie este mult mai mică decât prima, forma şi proporţiile se păstrează. Acesta este PRINCIPIUL HOLOGRAFIC cu aplicaţie directă în FORMA FRACTALILOR.




Asemenea, frecvenţa bătăilor inimii Pământului nu sunt identice cu cele ale Soarelui Central al Universului, însă sunt structurate pe un anumit tipar care se repetă armonic şi se regăseşte în oricare dintre nucleele centrale ale stelelor de care am amintit, până la nivelul Pământului.

Dacă povestea s-ar opri aici, ar fi doar "interesant". Însă, ea devine de-a dreptul fascinantă dacă ne (re)amintim că Inima Pământului este legată cu inima oricărei fiinţei vii de la suprafaţa Sa.

Drept urmare, există o rezonanţă specifică între Inima Mamei Pământ şi Inima oricărei fiinţe vii de pe suprafaţa acestui minunat FONDATOR (Mama Pământ), astfel că orice schimbare în frecvenţele transmise de "trans-formatorul" (nucleul) Pământului se regăseşte, modulată (modelată) proporţional şi în fiecare inimă a oricărei vietăţi de pe Pământ.

Şi, dacă ne re-amintim că Inima Pământului este conectată, prin firul nevăzut radiografiat anterior, de Inima Marelui Soare Central al Universului, atunci nu cred că mai este o hazardare să afirmăm că există o conexiune directă între Inima fiecăruia dintre noi şi Dumnezeul acestui Univers, cel situat în Dimensiunea a 13-a, cea Divină - acolo unde Tăcerea oferă cea mai înaltă formă de Comunicare...


Deşi este o experienţă strict particulară, este important să împărtăşesc cu voi trăirea avută la o sesiune de gonguri planetare şi boluri tibetane în cursul lunii octombrie 2012, susţinută de o pereche de "masters gong", fiinţe deosebite şi dragi prieteni care au început să aducă şi "baia de gong" în diferite oraşe din România.

În acea primă experienţă a fost o trăire dincolo de cuvinte, însă ceea ce m-a uluit a fost trăirea palpabilă a comuniunii cu universul. După valuri de iubire care ieşeau pur şi simplu din centrul inimii şi pe care le vedeam ca pe undele perechi în mişcare (asemenea perechilor de benzi ADN), la un moment dat am avut trăirea percepţiei că sunt în comuniune cu inima Pământului. Mintea a "gândit" (cu un mare efort) că "Sunt în centrul fiinţei", după care nu am mai "auzit" decât acel "Sunt...Sunt..." fără nici un alt adagio. Şi cel mai extraordinar a fost să observ cum, simţindu-mi propria inimă, în acelaşi timp simţeam la propriu inima Pământului (pe care, credeţi-mă, cu tot "talentul" meu ştiinţific, habar n-am cum să o descriu în cuvinte) şi instantaneu, printr-o succesiune Simţită (nu văzută sau percepută), am Simţit Inima Divină.

În acele clipe mă simţeam "Unul cu UN(IC)UL".

Acele gonguri extraordinare erau şi "planetare" (în conexiune cu frecvenţa Inimii Pământului), şi "lunare" (conectate cu frecvenţele Inimii Lunii) şi "platonice" (în legătură cu Inima Pământului, aflat în curs de a încheia Anul Platonic - alt nume dat Ciclului Precesional). Probabil că anumite frecvenţe ale acelor magice gonguri au facilitat această conexiune care are legătură cu frecvenţa Schumann.


Povestind despre Rezonanţa Schumann, se poate intra foarte uşor în rezonanţă cu Inima Mamei Pământ. Ceea ce am "păţit" şi eu, atunci când am scris despre aceste lucruri... De aceea vorbele par chiar de prisos, permiţând CuVânt-ului Divin să se exprime pe frecvenţa Rezonanţei Divine în Armonica Fundamentală a Fiinţării.


Trebuie să mă opresc la timp, ca să nu intrăm în aspecte prea "ezoterice"...

În timp ce eu mă străduiesc să reintru în starea cea "normală", poate voi vă străduiţi să studiaţi TABELUL de mai jos ("construit", după cum deja ştiţi, cu ajutorul "amicului" de care am tot amintit) ce evidenţiază evoluţia valorilor frecvenţei fundamentale de rezonanţă Schumann a Planetei, de la începutul anului 2011 şi până în prezentul lui mai 2014 (ajunsă acum la 14,4 Hz) :


Nr. crt.
Data măsurătorii
Frecvenţa de rezonanţă Schumann
(Hz)
01

4 apr. 2011
12,7
02

7 iun. 2011
12,9
03

5 sept. 2011
13,1
04

19 sept. 2011
13,3
05

24 decembrie 2011
13,35
06

31 mart. 2012
13,6
07

11 mai 2012
13,7
08

28 iul. 2012
13,8
09

5 oct. 2012
13,9
10

14 nov. 2012
14,0
11

12 dec. 2012
14,0
12

22 decembrie 2012
14,0
13

9 ian. 2013
14,1
14

8 mai 2013
14,2
15

31 iul. 2013
14,3
16

7 febr. 2014
14,3
17

24 apr. 2014
14,4
18

16 mai 2014
14,4


Acest tabel vă oferă - ca DAR pentru dorinţa voastră de a accesa şi altceva decât "frecvenţele obişnuinţei" - imaginea cea mai precisă a evoluţiei "bătăilor INIMII MAMEI (PĂMÂNT)".

Şi ce importanţă ar avea aceasta ? Păi, dacă ne re-amintim de conexiunea directă între Inima Mamei şi inima fiecăruia dintre noi, atunci, prin acest dar - voi aveţi în faţa ochilor imaginea unei veritabile EKG a inimii Fiinţei Divine care sunteţi.


Chiar dacă nu înţelegeţi prea multe din dinamica acestor valori fundamentale de frecvenţe, ascultaţi-le CÂNTECUL INIMII. Apoi Simţiţi-le... S-ar putea să primiţi o mare Surpriză (rezonantă)...

 Ca sugestie : "Scoateţi din priză" holograma grijilor şi fricilor de orice fel ; va dispărea ca imaginea din televizorul căruia "i-a căzut curentul".

Este chiar Simplu.

Şi - ar putea întreba mintea - ar mai rămâne ceva fără joaca cu aceste holograme viu colorate (iluziile tri-dimensionale) de tip MATRIX ?

"Cu siguranţă", vă poate răspunde INIMA : comută pe Frecvenţa de Rezonanţă a Inimii, pune-ţi Centura şi, cu siguranţă, îţi vei lua A-vânt (din CuVânt).

Doar fă-o.

Atât.
MarYan

9 comentarii:

  1. Buna ziua!am totusi o curiozitate...
    daca timpul se ,,scurteaza,, de unde ,,stiu,, acest lucru ceasurile fie ele mecanice sau electrice?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Episodul din SG1 poate fi vazut aici http://serialepenet.ro/stargate_sg-1/sezon_2/episod_16

      Ștergere
    2. Bună ziua, "Anonim".
      Sper că nu am întârziat prea mult cu răspunsul, deşi acesta rezultă foarte clar din următoarea postare, "Continuare la seria de 3 articole despre Frecvența de Rezonanță Schumann a Mamei Pământ (Partea a 2-a)" :
      http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/05/continuare-la-seria-de-3-articole_20.html

      Ideea de bază din acel "exerciţiu de imaginaţie" se referă tocmai la acest aspect, al situării în acelaşi spaţiu (Pământul anului 1950), însă în două "Universuri (temporale) paralele", fiecare cu frecvenţele sale de vibraţie specifice. Nu ştiu cum aş putea fi mai clar de atât şi nu cred că ar fi prea interesant şi didactic să repet pur şi simplu aceleaşi aspecte sub alte cuvinte şi forme. De aceea recomand să mai luaţi o pauză, să vă limpeziţi mintea pentru o maximă receptivitate şi să rugaţi supra-conştientul să vă ajute să ÎNŢELEGEŢI aceste concepte care, totuşi, acum nu mai sunt atât de "înalte" cum erau cu câţiva zeci de ani în urmă... Succes!

      Ștergere
  2. Daca inteleg bine chestia cu timpul aceasta ar fi mai degraba una de perceptie subtila si cum am fi priviti noi acum de cei de acum 10-20 ani de exemplu. Un episod din serialul StarGate care se numeste A Matter Of Time http://stargate.wikia.com/wiki/A_Matter_of_Time poate fi un raspuns la aceasta intrebare ... Noi cei din prezent traim altfel timpul comparativ cu cei de acum 10 - 20 - 30 de ani , iar daca cei din trecut ar avea posibilitatea sa se uite catre noi poate ne-ar vedea deplasandu-ne cu mai mare viteza sau in Slow Motion sau poate nu ne-ar mai vedea deloc caci suntem pe alta frecventa de vibratie si desi noi ne vedem miscandu-ne la fel, ceasurile par sa inregistreze la fel, dar in realitatea asta relativa lucrurile sa fie altfel . Si in fizica clasica se spune ca atunci cand te deplasezi cu viteze mai mari si te apropi de cea luminica, tu ca si calator intr-o astfel de nava ai perceptia timpului la fel, insa pt cei de pe Pamant pot trece ani de zile. Simtim cu totii ca timpul e mai scurt, insa e greu sa intelegem cum asa. Si timpul e relativ. Nu stiu daca sunt pe aproape cu un raspuns ...poate MarYan are mai multe clarificari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, "FreeYourMind", acestea sunt alte formulări şi idei la aceeaşi imagine pe care am oferit-o în "Continuarea..." de care am amintit în răspunsul anterior.

      Şi, de fapt, aici lucrurile sunt mult mai simple : această Nouă Realitate a Timpului Accelerat pur şi simplu SE TRĂIEŞTE (şi în Puritate, şi în Simplitate).
      De aceea. aceste concepte ori sunt percepute, ori nu ; fie sunt SIMŢITE "din prima" iar dacă nu, oricâte alte explicaţii şi argumente vor veni, respectivul nu le va percepe, pentru că, simplu, "nu este pregătit".
      Informaţia va trece pe lângă el ca "gâsca prin apă".

      De aceea, aici este mai actual ca oricând îndemnul de a Simţi informaţia, ducând-o în Inimă, şi nu doar de a o gândi, analiza şi, eventual, toca...

      Mulţumesc, oricum, pentru străduinţa de a oferi înţelegeri suplimentare acestui subiect ce pare atât de rece, dar care este atât de fierbinte şi actual !

      Ștergere
  3. Doamne ce binecuvantare sa te cunosc! Am stiut intotdeauna ca daca imi voi asculta la propriu si la figurat inima voi descoperi toate secretele Univerusrilor si ca adesea palpitatiile pe care le aveam tot la propriu si tot la figurat sunt ori devieri de la Ordinea Cosmica (Divina), ori autoreglari ale ritmului propriu cu Marele Ritm Celest. Atunci cand nu aveam nicio emotie omeneasca "traditionala" sa-mi reprosez, manie, suparare, teama ci un supraentuziasm nejustificat, stiam ca nu e decat un dar divin, acela al "tragerii mele dupa El.
    In afara de asta, timpul meu de somn s-a scurtat extraordinar de mult. De-acum, vreo 4 ani de zile am incput sa ma culc la ora 2 PM, ora nasterii mele timp de vreo 2 ani dupa care la ora 3 PM, iar acum mai nou de f. curand de la 4 dimineata si am o energie ca mie una nu-mi vine sa cred.i! Ma gandeam ca sunt insomniaca dar daca m-ai pune sa dorm iti dormi la comanda instant numai ca nu-mi trebuie.Ma intreb unde o sa ajung cu somnul, la ce ora?! -:)) Bineinteles ca fac ceva in timpul asta, recuperez cititul, si ideile.
    Ce experienta magnifica ai avut! Ai o minte atat de clara! Cred ca experienta cu colpotele ti-a adus si tie un acordaj esential, f. mult simplificate valurile mintii! Dupa ce citesc tot ce am gasit aici, as vrea sa-ti mai impartasesc niste experiente si poate, cine stie... deocamdata raman la stadiul de gand-idee, pana se cristalizeaza. Oricum, stiu de ce ne-am intalnit, se grupeaza fortele in nuclee

    RăspundețiȘtergere
  4. acum inteleg de ce te-am gasit tocmai cand scriam cuiva despre frecventa Pamantului si simteam evoia sa ma confrunt . Subiectul era perceptia densificarii fondului, a volumului sensurilor din Real in paralel cu nevoia simplifacrii polisemantismului textual

    RăspundețiȘtergere
  5. deci se densifica trairile si se simplifica mintea, comunicarea,
    acum exact in clipa cand am terminat de scris ti-am citit comentariul , extraordinar, mi-ai confirmat sau ti-am confirmat ideea, ca nu mai conteaza cine, ce , cui

    RăspundețiȘtergere