marți, 13 mai 2014

Despre TOLEC



Despre TOLEC



         Cine este "TOLEC" ?
 
       În această seară iniţiem un alt subiect („Categorie”), legat de o persoană care începe să fie din ce în ce mai cunoscută, Tolec, aflată în legătură directă cu „Consiliul Andromeda”.
În cadrul unui interviu radiofonic din 1 iunie 2012 cu Tim Bravo, acesta îşi începe interviul specificând că TOLEC este numele "de lucru" folosit de această persoană fizică în comunicările cu membrii Consiliului Andromeda, comunicări care se realizează prin telepatie (a nu se confunda cu "chanelling" care este o metodă folosită de mediumi), dar şi prin interacţiuni în starea de vis conştient, aici fiind incluse anumite viziuni, care însă apar de foarte multe ori şi în starea de veghe, prin scriere automată, şi prin călătorii interdimensionale ale esenţei sale superioare (Sinele Superior Divin) la bordul biosferelor Consiliului Andromeda.



TOLEC a fost contactat de către extratereştrii benefici ai Consiliului Andromeda încă din 1993, ocazie cu care a făcut 3 călătorii în timp în trecut (anii 1840) pentru a urmări viaţa de zi cu zi a unei familii obişnuite de fermieri din America. Următoarele contacte au venit abia în 2010, sub formă telepatică, sub forma unor vise conştiente, a unor călătorii în afara corpului fizic.

În aceste comunicări şi vizite, Tolec a aflat foarte multe informaţii despre ceea ce se petrece cu adevărat pe Terra, şi în spaţiul cosmic. Astfel, comandantul primei biosfere a Consiliului Andromeda (o navă inter-stelară sferică de mărimea planetei Pluto, aflată în imediata apropiere a Terrei şi care poate găzdui 2 milioane de oameni, dispunând de un echipaj format din 50.000 de persoane) i-a dezvăluit lui Tolec numeroase detalii despre războiul împotriva reptilienilor originari din constelaţiile Draco şi Hydra, care împreună cu extratereştrii cunoscuţi sub numele de "micii cenuşii" (şi de a căror figură specifică este plin internetul) manipulau Pământul şi fiinţele umane de pe Terra pentru propriile interese malefice, deja de mai multe mii de ani, folosindu-se de bazele lor subterane şi submarine uriaşe, pe care le-au construit pe această planetă de foarte mult timp.
Războiul împotriva acestor reptilieni este condus din partea Consiliului Andromeda de către oamenii din sistemul solar al stelei Procyon, care dispun de tehnologia necesară. Acest război a fost câştigat deja în spaţiul cosmic, iar planeta Terra a fost curăţată de fiecare bază submarină şi subterană, rând-pe-rând.


         Aceste inedite aspecte şi multe altele le veţi putea studia în serialul care urmează, şi care va continua prin câteva postări în următoarea perioadă.

         Până atunci, cred că sunt importante câteva precizări : faptul că Tolec este amintit şi în mesajele prezentate de Alkesh, o altă persoană care comunică în mod asemănător, telepatic, cu o navă siriusiană (ANAIS), focusat pe informaţii legate de „Cometa” Ison (despre toate acestea vom vorbi în Categoria creată special în acest scop).
         În acel material, Alkesh vorbeşte despre o entitate pe care a văzut-o la bordul navei siriusiene, numită Olect, şi care ar fi cumva o „octavă superioară” a lui Tolec (de exemplu, acest Olect fusese vizualizat cum ajunsese să leviteze în timpul meditaţiei).
Tocmai această diferenţă majoră între Olect şi Tolec este evidenţiată prin trecerea literei „T” de la finalul numelui „cel real”, al celui de pe navă, la începutul numelui celui de pe Pământ, devenit, astfel, Tolec - aceasta „lăsând urme” în sensul predispoziţiei lui Tolec de a fi mai „mental” şi nu atât de centrat în inimă...
         Cu toate acestea, Tolec a primit corect informaţiile de la Consiliul Andromedan despre faptul că Ison nu este doar o cometă (aşa cum greşit „a văzut” Cobra, de exemplu...) ci o uriaşă navă extraterestră. Ceea ce confirmă că acesta chiar comunică cu respectivul consiliu şi că ceea ce transmite este veridic.

         Însă, cât de veridic ?

         Aici iarăşi este foarte important răspunsul, ţinând cont că informaţiile lui Tolec sunt în mare parte de-a dreptul şocante. Vă mărturisesc că şi eu, când am citit prima oară informaţii din mesajele lui, am avut primul impuls de a le considera ca fiind de domeniul S.F., atât păreau de incredibile...
         Şi, pentru că am sesizat multe comentarii pe bloguri ce postau mesaje de acest fel şi care ironizau ca fiind simple „baliverne” afirmaţiile lui Tolec, ce nu merită nici cea mai mică atenţie, acum sunt nevoit să apelez la aceleaşi informaţii oferite prin metoda„radiestezică” (de fapt, ansa este doar „pretextul”, căci informaţia vine telepatic).

         Prima oară când am venit în contact cu mesajele lui Tolec a fost în primăvara lui 2012, când am parcurs un articol al portalului de ştiri „alternative” („AIM”), intitulat „Distrugerea unei nave reptiliene uriaşe aflată la marginea sistemului solar”, cu ocazia unui interviu în care Tolec apărea pentru aproximativ 45 de minute (şi articolul respectiv îl veţi putea citi în foarte scurt timp).
         Cert este că, după primele uimiri avute cu amicul radiestezist, când am trecut la treabă şi a măsurat Adevărul Divin din mesajul lui Tolec, uimirea a fost şi mai mare : 80 % !

         Deci, putem spune şi noi, ca şi Alkesh, că, într-adevăr, Tolec „vede bine” - nu perfect, dar cu „ceaţa” actuală de pe Pământ este mai mult decât rezonabilă această abilitate de 80% a adevărului din mesajul său şi, implicit, din celelalte mesaje ale sale.
 

         Din acest motiv noi am trecut la treabă şi i-am acordat o Categorie lui Tolec, în care vom posta mai multe mesaje ale sale, pentru că am descoperit că el chiar transmite bine şi merită să ascultăm ceea ce ne spune, cu atât mai mult cu cât informaţiile sunt în mare parte inedite şi importante în a ne crea o imagine cât mai amplă, holistică şi reală a ceea ce se întâmplă în Prezent în jurul Pământului, dar şi în sistemul solar, galaxie şi chiar extra-galactic (în Galaxia Andromeda) – spre deosebire de Cobra, care se concentrează pe informaţiile şi „dezvăluirile” care, în cea mai mare parte, ţin de „afacerile de pe Pământ” (şi e firesc să fie aşa, cu atât mai mult cu cât este vorba de... un grup de persoane infiltrate în structurile oficiale de pe întreg Pământul – dar, despre acesta, detalii vor fi la postarea „Despre Cobra” în Categoria pe care o vom crea în scurt timp în acest scop).

         Deci, acestea ar fi câteva sumare idei despre Tolec pentru ca, atunci când mai citiţi mesaje ale sale (sperăm că şi pe acest blog) să ştiţi „cu cine aveţi de-a face” şi să studiaţi cu atenţie ceea ce transmite, nu doar cu zâmbet ironic sau privirea relaxată a celui ce urmăreşte un film S.F...

         Aşadar, succes la studiu şi la „up-grade”-area informaţiilor galactice şi extra-galactice...


MarYan

Un comentariu:

  1. NAMASTE !!! MULŢUMESC MarYan pentru consistenţa informaţiilor ! Le zrmăresc în totalitate. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere