joi, 8 mai 2014

Editorialul nr. 2 : Sfârşit de Portal şi început de o Nouă COMUNITATE „CHRISTALINă”




Editorialul nr. 2
Sfârşit de Portal şi început de
o Nouă COMUNITATE „CHRISTALINă”



Bine ne-am regăsit, dragilor (prieteni ştiuţi sau încă neştiuţi) !
 


După primul editorial – în fapt, prima postare de DESCHIDERE a acestui blog - din 20 martie 2014, iată cum s-au aşezat lucrurile (sau, mai bine, zis, ne-au aşezat „ele” pe noi) că următoarea postare o facem astăzi, pe data de 8 mai 2014.



La prima vedere sunt simple date... şi atât.

Însă, ca de obicei, ne-am făcut un obicei să ne (re)amintim că „nimic nu este întâmplător” (chiar NIMIC, inclusiv atunci când te „doare în cot”, în urma unei lovituri, de exemplu - care poate fi o atenţionare pentru lipsă de... atenţie :).

Aşadar, pentru cei care citiţi acum pentru prima dată (probabil o mare parte dintre voi, căci blogul este încă un „nou-născut”), navigând pe aici cu puţin timp şi cu multă curiozitate şi deschidere, veţi observa că deja sunt o seamă de articole care să vă ajute să percepeţi GRADUL DE CREDIBILITATE a celor ce oferă şi susţin informaţiile de pe acest blog şi, mai ales, cele care vor fi oferite cu consistenţă în scurt timp.

Nu ştiu de ce „nu s-a aşezat” să mai realizez un editorial de la „naşterea (ne)oficială” a blogului, din 20 martie 2014, însă acum, în acest moment, „s-au aşezat lucrurile”...

Zilele trecute am SIMŢIT irepresibil ca, din noianul de informaţii care aşteaptă să capete formă în postările pe blog, să aleg Mesajul Arhanghelului METATRON din 16 noiembrie 2013 transmis prin James Tyberonn – cu care ocazie am deschis şi subiectul despre „Vremea Marilor Portaluri”.

Ei bine, atunci – şi acum – mi-am reamintit ceea ce transmitea Metatron în noiembrie 2013, printre multe altele : manifestarea pe Pământ a unui Portal Temporal foarte interesant, „Portalul ARMONIEI”, pentru perioada 20 martie – 8 mai 2014...


Credeţi-mă că nu am premeditat nimic – m-am trezit că „trebuie” să scriu Primul Editorial şi, de fapt, Prima Postare pe blog, chiar în ziua Echinocţiului de primăvară (20 martie 2014), iar acum, chiar după ce am lucrat la adaptarea mesajului lui Metaton („2014 - al doilea an al Noului Pământ, anul schimbărilor”), deşi am recitit şi studiat despre acest Portal al Armoniei, şi chiar am scris despre el în articolul „Vremea Marilor Portaluri”, nu mi-a rămas în memorie această dată de 8 mai.

Abia acum,  în momentul în care am văzut data de astăzi în care apare acest nou editorial, am realizat „fenomenul” : am început postările pe blog şi primul editorial în prima zi a acestui Portal „al Armoniei”, ca acum să postez în data în care Metatron afirmă că acest Portal se încheie...

(Despre faptul că acest Portal se continuă imediat cu altul la fel de puternic care conturează un SuperPortal Temporal în perioada dintre echinocţiu şi solstiţiu – este o altă poveste, pe care am detaliat-o în postarea despre „Vremea Marilor Portaluri”.)

Am insistat cu acest aspect pentru a observa cum Energia Vieţii ne transmite, ca şi confirmare (prin suprapunerea acestor date cu informaţiile oferite de Metatron), ceea ce îmi doresc din inimă pentru acest BLOG : să fie un „PORTAL AL ARMONIEI” unde se împletesc, precum spiralele de ADN, Lumina Cunoaşterii cât mai pură şi Înaltă (cu grad cât mai înalt de Adevăr Divin) cu Frecvenţele Divine ale Iubirii Necondiţionate (exprimate mai ales prin ARTĂ, domeniul cel mai „eficient” de a transmite Mesajul Inimii – ceea ce şi facem, inclusiv prin ultimul eveniment de acest tip pe care noi l-am organizat : spectacolul Din Inimă, Lumină Christalină de la Sala Reduta din Braşov din 27 aprilie 2014).

Cât de mult vom reuşi să manifestăm aceste obiective? - doar voi, cititorii şi Trăitorii, veţi putea oferi Nota de confirmare sau infirmare, prin Prezenţa voatră periodică pe acest blog, în măsura în care acesta va avea Frecvenţa Puterii şi Iubirii de a pătrunde în memoria şi atenţia voastră...


De aceea, aşteptăm de la voi feed-back-uri (opinii) cât mai „realiste”.

Nu avem nevoie nici de „pesimismul” celor ce nu „cred” pentru că „nu înţeleg ce se întâmplă” cu Universul nostru exterior şi cu propriul lor Univers interior, dar nici de „optimismul” celor ce trăiesc doar din aşteptări şi speranţe şi care se păcălesc dorind să vadă cu orice preţ DOAR partea pozitivă a lucrurilor...

De aceea, observaţiile detaşate şi realiste nu sunt respinse, ci chiar bine-venite !...

...Dragilor, avem multe de re-amintit împreună, atât ca informaţie, cât mai ales ca trăire. Deja am început „timide” postări, însă în scurt timp partea artistică (muzicală, dansantă, poetică etc.) va fi mult mai bine reprezentată.

Doar puţintică răbdare...


Ceea ce SIMT acum să exprim, în continuare, se referă la o imagine foarte interesantă :).

Dorinţa mea şi a celor care sunt alături (pe lângă şi mai ales deasupra...) este ca fiecare dintre voi să nu fiţi doar „cititori” ai încă unui blog (printre tot mai multe altele), „consumatori” ai unor „informaţii interesante” şi... atât.

Chiar dacă timpul este tot mai comprimat, eu cred că acum a sosit timpul ca fiecare dintre cei interesaţi de propria Ascensiune (creştere şi dezvoltare personală şi, mai ales, multi-dimensională a Fiinţei) să aibă propriul „locaş de comunicare”, în acest caz, propriul vostru blog.

După cum aminteam în „istoria personală”, o bună perioadă am simţit cum „cresc” într-un ritm incredibil pentru mine, din momentul în care am început să folosesc un JURNAL...

Dar despre acesta vom mai vorbi pe îndelete la timpul potrivit (va fi chiar un subiect important).

În acest context cred că se conturează şi mai clar ceea ce am prefigurat în două vorbe în primul editorial iar acum subliniez cu toată puterea : unul dintre sensurile cele mai înalte ale acestei construcţii (blog) este acela de a aduce împreună fiinţe cu frecvenţe asemănătoare (energii, aspiraţii, viziune) care doresc să construiască o ADEVĂRATĂ COMUNITATE A ARMONIEI întru Lumină şi Iubire, pentru Cunoaştere şi Credinţă.

Această „Comunitate CHRISTALINă” o „văd” peste timp ca având elemente cât se poate de concrete – TEREN pe care să se ridice construcţii cât se poate de „futuristice” pentru prezent, cu tot ce înseamnă organizarea şi funcţionarea unei asemenea construcţii (în mijlocul naturii montane, unde transportul va fi asigurat mult mai ușor prin noi mijloace pe care mintea acum nu le poate concepe, de tip "free energy", şi la care deja există echipe de lucru cu care colaborez).

Vă transmit acestea nu ca un visător incurabil care a văzut şi el câteva filme şi a citit ceva informaţii pe Net, ci ca unul care a fost parte integrantă (în nucleu) la evoluţia unei „Asociaţii de Metafizică ELTA”care în anii 1990-2000 a funcţionat ca o adevărată comunitate cu tot ceea ce implica aceasta şi, nu în ultimul rând, afirm acestea din poziţia celui care a iniţiat în parteneriat şi a fost parte la dezvoltarea unei comunităţi care acum începe să prindă contur, „Armonia Brassovia”.

Deci, iată, vorbesc din perspectiva celui care a experimentat şi care a înţeles din practica spirituală (metafizică) şi cea organizatorică cam cum se poate construi o Comunitate Vie, Organică şi Luminoasă.

Una fără cealaltă nu prea se poate : nu este suficientă doar aspiraţia teoretică, zâmbitoare şi... plutitoare (cu practica făcută... praf), dar, la fel, nu este suficientă nici doar adunarea unui grup cât mai mare de oameni având drept numitor comun doar dorinţa de a „evada” dintr-un oraş şi acceptarea (ca şi compromis) de a fi împreună, „la comun” (să nu uităm că simpla punere împreună a moleculelor organice nu va construi organismul, ci este nevoie de o întreagă ALCHIMIE)...


Iată, dragilor, „Oferta” noastră : construiţi-vă (sau nu – alegerea este a voastră) propriile voastre bloguri, „Jurnale” ale propriilor voastre vieţi şi aspiraţii şi, în timp, ne putem apropia, în funcţie de afinităţi, observând cu răbdare cine cu cine rezonează pentru a construi tot mai frumos la nivel de suflet şi Spirit - şi, la timpul potrivit, „va veni” şi LOCUL pentru o construcţie reală (teren de construcţie „adus” de undele rezonanţei)...

Vă rog să reţineţi, însă, cum cel mai important LOC este cel în care vă situaţi în ACEST moment.

Deocamdată, acesta este „casa” voastră şi doar de voi şi de propria atitudine depinde să îl transformaţi în „ACASĂ” (când devii „Cetăţean al Universului”, nu mai depinzi de un „loc”).

Şi, atunci, poate că nu va mai fi nevoie de alt loc de „acasă”.

În acest caz, terenul acestei comunităţi de care aminteam ar deveni doar terenul de joc, relaxare şi vacanţă al bucuriei întâlnirii dintre noi, şi atât.

Altfel spus : putem construi o Comunitate (Cristalină) fără a ne co-masa într-un loc izolat. Fiecare poate deveni un Centru al acestei comunităţi acolo unde se află în acest moment.

Iar când Timpul va sosi, după cum spuneam, va veni şi LOCUL PERFECT ! 


...Fascinant. Habar nu aveam despre ce voi scrie, dar nu mi-am imaginat că momentul acesta îmi „va cere” să punctez acest subiect. Credeţi-mă că eu scriu spontan şi nu mă pregătesc dinainte, iar acum sunt cel puţin la fel de surprins ca şi voi...

Acesta este mesajul scurt de pornire al acestui subiect despre care vom mai aminti pe blog, în multele postări ce vor veni.

Eu, acum, nu simt decât RECUNOŞTINŢĂ şi Bucurie. 

Voi, ce SIMŢIŢI ? 


Dragilor, Bucuraţi-vă, celebrându-ne Divinitatea !
Auziţi Muzica ce ne cuprinde ca să ne Elibereze?

...Şi,  nu uitaţi : SUNTEM în vremea Marilor Portaluri. 
Celebraţi ! Pentru că SUNTEM !...

                                                                                                    MarYan

Un comentariu:

  1. NAMASTE !!! Te salut cu bucurie fiinta de lumina ,asa cum zic inaltele entitati de departe "SOLTERIS".Ma incanta pozitionarea ta realista ,sfaturile pline de consistent ,dar cel mai important aspect este cel al CREDIBILITATII,adica incercarea de a da nota necesara de realism postarilor tale, stiuta fiind fiind goana unor semeni de-ai nostri dupa senzational si incercarile disperate de a fi crezuti cu orice pret. Desigur ,nu sant o persoana pesimista dar nici un optimism gratuit nu ma incearca ,tot ceea ce vreau sa stiu este daca in dorinta de a ma integra in ENERGIILE NOULUI VAL SANT PE CALEA CEA BUNA . sI CUM NU ESTE NORMAL SA CERI CONFIRMARI DE LA ALTII,CEL MAI NIMERIT LUCRU ESTE SA TE AUTOEVALUEZI SINGUR,TU FIIND CEL CARE STIE CAND DERAPEAZA-cand imaginatia sau autoamagirea au luat-o inaintea semnelor care-i spun si- directioneaza pe drumul cel mai potrivit pentru el la momentul si nivelul propriu de evolutie. Metoda radiestezica este -deocamdata cea mai la indemana dar si singura posibilitate de palpare a ceea ce se afla in apropiata noastra realitate asa ca ,cel putin cred in prognosticurile de altfel si necesare pe care mereu le aplici atunci cand se impun verificari. Ma bucura acest blog deoarece-dincolo de ideea de a lauda- are substanta muncii migaloase si am vazut ca aici ii inviti pe cei "cu picioarele pe pamant" ca sa zic asa. Spui ca cei care simnt ca au ceva de spus sa-si faca propriul blog- Corect. Numai ca sant multi care si-au facut un blog ,dar ce fac ? Copiaza articole -asta n-ar fi rau,ca ,zic eu este bine sa promovezi un aspect de a carui autenticitate esti si tu convins.Probleme este ca ei nu dau sursa,sau ceva si mai deranjant este faptul ca vin cu adaugiri,completari,incercand sa si-le atribuie,ceea ce nu este tocmai corect,mai ales in acest domeniu in care eu cred ca cei care utilizeaza astfel de practici sa renunte deoarece o informatie junghiata este perceputa mai ales de incepatori sau nepriceputi ca info.corecta luand-o de buna. Sti si tu cat de greu este sa indrepti un lucru sau un aspect deja asimilat-asemeni traditiilor noastre,care desi nu au nimic pragmatic in ele totusi asa de dragul de a tooot repeta o ineptie le transmitem generatiilor care vin. Da: jurnalul-jurnalul este o activitate care mereu iti spune unde esti,ce experiente noi te-au ajutat,ce nu este de bun augur pentru evolutia ta ,visele sant perfect puse si reproduse imediat dupa trezire in jurnal.Verba volant ,scripta manem.... este permanentul instrument de autoevaluare,de aceea FRAGA= fratii nostri galactici insista pe lucrul cu jurnalul. Dar...scuze.M-am cam lungit si ceea ce ramane de retinut este ca ,ITI DORESC UN CAT MAI MARE NUMAR DE VIZITATORI -ACTIVI ! Ca altfel,asa cum bine zici" de ce sa ne intalnim prin locuri izolate doi-trei doar pentru a face schimb de opinii" GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere