marți, 27 mai 2014

Muzică EPICĂ : „The BEST of Epic Music 2012”




Muzică EPICĂ :
The BEST of Epic Music 2012



După ce până acum am postat în principal muzică „delicată” – de la Magia lui Merlin” a lui Saggio, Yakuro şi Gayatri Mantra până la muzica angelică a unei voci autohtone, M’Angel,  însoţiţi de minunate „Mandale mişcătoare” – ultima postare din această categorie a venit cu o muzică shamanică pe ritmuri mult mai dinamice decât cea cu care vă obişnuisem.

Aceasta a venit deloc întâmplător, pentru a pregăti terenul pentru această postare, care nu este deloc „uşoară” pentru inimile mai „delicate”.


Căci MUZICA EPICĂ, fie mai veche sau mai nouă, este cu adevărat „dramatică”, punând în prim plan lupta dualităţii, cea dintre Lumină şi Întuneric, în ipostaze de mare intensitate, cărora nu oricine le „face faţă”...

Albumul pe care vi-l propun, „The best of epic music 2012” poate fi uşor catalogat ca fiind „dur” la primul contact, însă acesta poate extrage din noi EROUL, aducându-l la suprafaţă pentru a se putea exprima cu adevărat, în aceste vremuri teribile.

Şi poate că acum chiar este nevoie şi de acesta, pentru a ne ajuta să facem pasul decisiv peste „Styx”-ul (Râul tărâmului morţii) din propriile noastre Vieţi...

În aceste momente, Copilul jucăuş şi Femeia delicată stau deoparte  şi privesc cu concentrare ca Luptătorul să-şi facă datoria (nu e vorba de "femei" şi "copii", ci de Principii - veţi vedea în video copii şi fete în luptă în timp ce bărbaţi stau deoparte), pentru a putea ajunge cu toţii pe „Tărâmul promis” – o „Nouă Viaţă” pe o „Nouă Planetă (Înălţată)” într-o „Galaxie de AUR” din „NOUL UNIVERS CHRISTALIN”...

(Acestea nu sunt doar „figuri de stil” – la momentul potrivit vom veni cu informaţii concrete despre ce înseamnă şi unde se găseşte „Galaxia de AUR”.)
 

Postarea aceasta „a venit” spontan, ca multe alte minuni care se petrec în viaţa noastră, acum, când pregătesc postarea unui articol despre COBRA şi mesajul lui intitulat „Joc final al carantinei pe Pământ” din marie 2014 şi în care se vorbeşte, la un moment dat, de invazia Archonilor în sistemul stelar Pleiadian în anii 1996-1999.

Ei bine, acest video de exact o oră poate fi văzut în „cheie simbolică” a ceea ce s-a petrecut în zone stelare apropiate nouă spaţial şi temporal (nu doar mai îndepărtate, cum este povestea „Invaziei orioniene” de acum mii şi sute de mii de ani şi sublim exprimată cinematografic prin seria „Dune” şi, mai ales, „Star Wars” – „Războaiele Stelare”).


Deci, dacă sunteţi pregătiţi de „luptă” (ultima!) şi v-aţi fixat bine „pe poziţie”, atunci vă urez Succes ! către Victorie (o Victorie Reală, unde Întunericul nu este distrus şi neutralizat, ci doar RE-INTEGRAT LA LOCUL SĂU, pentru a permite mişcarea cu adevărat armonioasă a acestui angrenaj cosmic numit Univers) :
 

                      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu