miercuri, 14 mai 2014

Despre Grupul „COBRA” (Mişcarea de Rezistenţă) şi „EVENIMENTUL”



şi „EVENIMENTUL”




La o zi după ce am deschis subiectul cu Tolec, iniţiem acum categoria legată de un alt reprezentant al mişcării de informare şi trezire spirituală a oamenilor de pe Pământ : COBRA.
 
Acesta este tot mai cunoscut, chiar bine-cunoscut, prin informările sale periodice referitoare la „EVENIMENT”.



Consider că este foarte importantă această prezentare care, la fel ca şi la subiectul despre Tolec (ca şi pentru alte persoane şi grupuri care vor mai fi prezentate pe blog), oferă informaţii clare şi sintetice despre respectivul, pentru ca fiecare „să vadă cu cine are de-a face”.

Eu personal m-am tot lovit de acest aspect : la primele contacte cu mesajele acestora nu prea ştiam ce-s cu ele pentru că nu ştiam „de unde să-i iau” pe respectivii. Neavând nici un reper (informaţie) despre sursa informaţiei, evident că şi sensul mesajului era în suferinţă, pentru mine.

Prin aceste postări de prezentare a lui Tolec, Cobra, Alkesh şi alţii, voi vă puteţi lămuri mai bine ce-s cu aceştia şi, pe baza informaţiilor primite şi mai ales pe baza SIMŢIRII, puteţi alege să mergeţi mai departe, citind ceea ce transmit aceştia (prin mesajele ulterioare pe care le vom posta) sau să vă opriţi în privinţa acestor subiecte (categorii).


Despre cine este Cobra şi ce reprezintă acest „Eveniment” vă las să citiţi dintr-un articol despre el redactat în cursul anului 2013 pe situl veritasgalacticsweden.net, „Sunteţi gata pentru eveniment ?” (şi pe care, evident, îl veţi putea citi în scurt timp pe blogul nostru) :


Cobra este purtătorul de cuvânt al unei importante mişcări spirituale şi de acţiune numită Mişcarea de Rezistenţă, organizaţie care acţionează pentru dejucarea planurilor malefice ale cabalei şi care este în legătură şi acţionează la unison cu forţele civilizaţiilor E.T. benefice care ne supraveghează.

Foarte activ în ultima vreme, a ţinut conferinţe publice în importante vortexuri energetice planetare (Londra, Roma, Zurich, California etc.) precum şi meditaţii la unison pentru grăbirea aşa-zisului "Eveniment", adică începerea operaţiunilor de arestare a vârfurilor piramidei elitei malefice care a subjugat planeta şi omenirea în ultimii mii de ani şi schimbarea cursului evolutiv planetar.

El ne informează asupra evenimentului major care va avea loc foarte curând.


Nici o autoritate umană nu va decide când se va întâmpla acest "EVENIMENT". Ultimul cuvânt, atunci când "Evenimentul" va fi gata să se producă, vine direct de la SURSĂ. Acesta este un eveniment de importanţă cosmică. Ultima planetă prinsă de forţele întunericului este pe cale de-a fi eliberată şi acest lucru va trimite valuri de Lumină în întreaga Galaxie.

Chiar înainte de "Eveniment", Sursa va trimite un puls de Lumină iar Confederaţia Galactică şi Pleiadienii vor instrui 300 de agenţi activi din Mişcarea de Rezistenţă de pe suprafaţa planetei noastre de a contacta persoanele-cheie din interiorul armatei, în vederea aplicării legii - şi atunci operaţiunea va începe.

După ce operaţiunea va fi finalizată cu succes, ar putea exista oameni care să profite de situaţie, prin stabilirea propriilor guverne şi confiscarea fondurilor (este vorba de acele fonduri care deja există şi vor fi puse la dispoziţia tuturor ţărilor pentru pornirea noului sistem financiar şi demararea noii economii în folosul oamenilor).

Deoarece cabala va fi luată în grija forţelor Luminii, lăcomia umană şi dorinţa de putere va fi exterminată.

Ele sunt o parte a caracterului pentru un anumit procent din populaţia umană neiluminată. Sigur că Mişcarea de Rezistenţă cunoaşte cine sunt acei oameni, acţiunile lor sunt monitorizate şi nu li se va permite să profite de situaţie.


"Evenimentul Flash" este exact un "flash" de energie Divină din Sursă, care trece prin Soarele Central Galactic (steaua Alcyone) şi va fi primit de Confederaţia Galactică (mai ales Pleiadienii) şi care se va transforma în informaţii trimise "Lucrătorilor în Lumină" din cadrul Mişcării de Rezistenţă.

La primirea informaţiilor, aproximativ 300 de membri operativi vor lua legătura cu forţele întunecate pentru a vedea dacă sunt dispuse să coopereze. Dacă nu, vor fi izolate.

Toate aceste lucruri se vor desfăşura foarte rapid. Din momentul Flash-ului Divin, Evenimentul va dura 15 minute.


Nu va fi niciun anunţ, nici mass-media nu va fi implicată. Acest lucru, doar se va-ntâmpla. Aceasta va fi o surpriză pentru toată lumea, nu în ultimul rând a cabalei. Acest lucru se poate întâmpla în orice moment - atunci când vom simţi o energie puternică.

După "Eveniment", lucrurile vor urma o anumită ordine. Vom avea un nou sistem financiar echitabil şi echilibrat ; va fi devoalată adevărata istorie a planetei noastre ; vor fi lansate noile tehnologii bazate pe energia liberă ; va fi un nou salt în Ascensiune pentru umanitate ; va fi un guvern interimar temporar care va pregăti noile alegeri. Atunci vom fi pregătiţi progresiv pentru Primul Contact cu Familia noastră Galactică.

Primul Contact va fi cu Pleiadienii. Aşa cum specifică şi Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, primele civilizaţii care vor lua contact cu noi sunt umanoide şi sunt de pe planetele Ventra, Nikotae, Toleka şi Ritol.


Cam acestea ar fi, în câteva paragrafe, principalele idei expuse de Cobra referitoare la acesta şi, mai ales, ce anume reprezintă „Evenimentul” de care se tot vorbeşte pe blogurile şi site-urile de informaţii „alternative”.

Acum este momentul să particularizăm, iarăşi, informaţiile oferite aici, prezentând momentul de impact pe care l-am avut cu informaţiile transmise prin Cobra.
Deşi mai auzisem şi mă lovisem tangenţial de mesajele sale, în timpul „surfing”-ului pe Net, de-abia de curând i-am dat atenţie, de când s-au acutizat informaţiile cu „Evenimentul care acum-acum va avea loc”... La prima vedere părea clar discreditat „individul”, ca şi Tolec, prin faptul că în mod repetat nu se adevereau datele oferite pentru declanşarea „Evenimentului” (sau contactul cu E.T., în cazul lui Tolec).

Totuşi, ceva îmi atrăgea atenţia asupra lui şi a informaţiilor oferite, simţind în mesajele sale o mare doză de rezonabilitate şi cunoaştere a situaţiei complexe care guvernează momentul actual.


La un moment dat, citind un anume mesaj, „Actualizări despre Căderea Archonilor” (pe care îl vom expune în scurt timp), am simţit că mă obligă „să tranşez lucrurile”, lămurind odată pentru totdeauna dacă este real sau nu ceea ce transmite acesta cu „Evenimentul” lui.

Informaţii la fel de ciudate ca cele enunţate de Tolec, însă în registrul terestru, legate de existenţa tehnologiei eterice de infrasunete care suprimă frecvenţele vibratorii umane, despre invazia archonilor prin portalul din Congo în 1996 (cu care ocazie au subjugat pentru scurt timp o civilizaţie planetară din Pleiade!), detalii de localizare a nobilimii negre archonice (zona Italiei) şi mai ales despre „bombele strangelet” - m-au pus serios pe gânduri.

Din nou, informaţiile erau la limita S.F.-ului şi, de aceea, partea „Omului de ştiinţă” din mine a cerut o confirmare precisă a acestora.


Ideea este că, de multe ori, chestiuni ce păreau credibile el le spulbera dintr-o singură valoare măsurată – şi, ca ceasul metronomic, după un oarece timp totul se confirma în mod strălucit, chiar dacă minţile noastre voiau să creadă altceva.

În acelaşi timp, lucruri ce păreau S.F. primeau o confirmare la fel de tranşantă, fără interpretări.

Este ceea ce s-a întâmplat şi în acest caz, moment în care amicul mi-a confirmat „idee cu idee” tot ce transmitea această persoană : DA, e adevărat cu „bombele strangelet”, cu archonii în 1996, cu tehnologia eterică şi cu multe alte subiecte - pe care le puteţi citi în mesajele care vor fi postate în scurt timp.

Însă, din nou, povestea nu se termină aici, pentru că atunci când l-am contactat pe amicul radiestezist cu ocazia problemei avionului malaiezian şi a mesajelor primite (de la Alkesh şi Cobra), am avut surpriza să primesc un răspuns foarte interesant în privinţa mesajului lui Cobra: DA, este ok, Adevărul Divin din mesajul său este bun (iarăşi 80% - deja tinde să devină o constantă...), însă îmi atrage atenţia că nu este vorba doar de o entitate, ci de un GRUP de persoane care stau în spatele numelui de „COBRA” şi care transmit mesajele de acest tip.

Altfel spus, dincolo de apariţia publică a entităţii pe care o vedeţi în poza din partea de sus a postării, informaţiile transmise prin mesaje succesive „de la Cobra” vin, de fapt, de la un întreg grup, numit Cobra.

Iar aceasta este însăşi „Mişcarea de rezistenţă”...


În acest fel, capătă sens micile incongruenţe între mesajele transmise pe Net, căci diversele persoane care informează au aceleaşi principii, însă percepţii personale (şi, uneori, informaţii de transmis) diferite, care individualizează fiecare mesaj transmis...

În acest sens este detaliul cu „Cometa” Ison pe care Tolec a văzut-o corect ca o uriaşă navă cosmică, în timp ce „Cobra”, adică unul din acest grup, fiind în structuri ceva mai telurice, nu a putut să o perceapă, văzând-o aşa cum o prezenta media oficială, ca o simplă cometă...

De aceea, pe acest blog eu nu vorbesc de persoana Cobra, ci de „Grupul” COBRA care se întinde în structurile de putere din toată zona Pământului şi care transmit prin „purtătorul de cuvânt” care îşi prezintă „numele de cod” cu cel al grupului din care face parte.


În concluzie, mesajul principal este că mesajele Grupului Cobra sunt veridice în cea mai mare parte (chiar dacă mai dau rateuri, după cum am văzut), cu un ADEVĂR DIVIN mediu exprimat de 80% (spre 70%) şi că aceştia exprimă INTENŢIILE „Mişcării de Rezistenţă” a Pământului în legătură cu Evenimentul - a cărui dată exactă, după cum spuneam la început, numai SURSA o poate cunoaşte, în funcţie de evoluţia evenimentelor determinate de „voinţele libere” ale celor care „se joacă” acum (adică noi toţi) pe această magnifică planetă.

Cu speranţa că v-am oferit puţină încredere în privinţa veridicităţii mesajelor grupului Cobra şi v-am deschis apetitul pentru studiu, vă urez „spor la cunoaştere” prin lectura următoarelor postări ale mesajelor lui Cobra, care vor apare în scurt timp.

MarYan

3 comentarii:

  1. NAMASTE ! E de-a dreptul surprinzătoare această ultimă informaţie....deeci COBRA E DE FAPT UN GRUP......extraordinar...cine s-ar fi putut gîndi la chestia asta ? ?? ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Domnule Maryan,
    Vreau sa va rog sa cititi cu atentie postarile din ultima vreme a site-ului "Veterans Today" si veti constata ca s-au sucit cu 180 grade. Au fost in mod clar trecuti sub control neomarxist. Decideti daca mai pastrati acest site in lista dvs. de site-uri favorite.
    Marcel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi cerceta şi voi acţiona în consecinţă.
      Multumesc pentru observaţie !

      Ștergere