vineri, 16 mai 2014

Interviu cu ALKESH la BBS Radio (Partea 1-a)



Ianuarie, 2014
Interviu cu ALKESH la BBS Radio
Gazda emisiunii : Maarten Horst
(Partea 1-a)





MAARTEN HORST: Dragii mei prieteni de pe Pământ şi de dincolo de el, numele meu este Maarten Horst şi vă aduc de trei ori pe săptămână cele mai noi veşti galactice. Mai ales astăzi, joi, avem un oaspete special, de fapt cel mai special oaspete de până acum. Numele lui este Alkesh ; acesta este numele lui stelar siriusian şi, împreună cu Syriat, a produs filmul despre cometa Ison.

Acest video a devenit viral. În film, Alkesh şi Syriat prezintă informaţiile... de fapt, ei compară informaţiile de la Cobra şi de la Tolec şi apoi adaugă propria lor informaţie la acestea. Informaţia lor este de cea mai bună calitate, din ce am văzut eu până acum pe internet şi ei (Syriat şi Alkesh) au un mod special de a-i contacta pe extratereştri. Dar înainte de toate aş vrea să îi urez bun venit lui Alkesh la E.T. FIRST CONTACT Radio.



Bine ai venit, Alkesh !

ALKESH: Bună, Maarten. Salutări tuturor celor care ne ascultă în această seară. Ce mai faci ?

MAARTEN HORST: Sunt chiar foarte emoţionat într-un mod pozitiv să te am ca invitat la acest show !

ALKESH: Şi eu sunt emoţionat în legătură cu acest radio show, sper că totul va fi bine.

MAARTEN HORST: Da. De fapt, nimic rău nu se poate întâmpla după ce ascultătorii acestei emisiuni vor realiza ce informaţii vor fi dezvăluite în această seară, sau după amiază, sau dimineaţă, depinde unde în lume ascultaţi acum emisiunea noastră, pentru că acesta este un program de radio internaţional şi scopul meu nu este să mă prezint pe mine, ci să prezint informaţia care îşi găseşte astfel drumul în lume, iar acest show de radio numit E.T. FIRST CONTACT Radio ajută la prezentarea acestor dezvăluiri.

BBS Radio facilitatează această difuzare (din California, SUA) şi aş vrea să le mulţumesc lui Donald şi Douglas Newton din adâncul sufletului pentru munca pe care ei o fac şi pentru efortul uimitor pe care îl depun zi şi noapte pentru a menţine website-ul, pentru a face această muncă extraordinară de a prezenta adevărul întregii umanităţi; aceasta este foarte important de ştiut.

Alkesh, aş vrea să încep cu prima întrebare. Ai explicat la începutul filmului că ai avut contact „neforţat” într-o viziune. Cum se întâmplă aceasta ?

ALKESH: Ce vrei să spui, mai exact, prin contact „neforţat” într-o viziune ?

MAARTEN HORST: Explici la începutul filmului, dacă îmi aduc bine aminte, că ai avut o viziune şi că apoi ai ajuns la bordul unei nave-mamă siriusiene...

ALKESH: Ok, înţeleg acum. De fapt, nimeni nu ne-a „forţat” cu nimic. Ceea ce vreau să spun e că sună puţin dur „contact neforţat”. Acest contact a fost direct (cu fiinţele extraterestre siriusiene)...

MAARTEN HORST: Da.

ALKESH: ...ca şi cum ar fi fost de la persoană la persoană. De fapt, mi-am dat seama că mulţi dintre cei care au văzut filmul nostru nu par să fi înţeles acest lucru cu adevărat. Deci repet, nu este vorba despre channelling, nici despre o transmisie telepatică. Ceea ce vreau să spun e că aici vorbim despre un contact DIRECT, care a avut loc cu fiinţele extraterestre siriusiene. Este ceva autentic.

Cei mai mulţi dintre lightworkers (lucrători întru lumină) vorbesc de contacte extraterestre realizate prin channelling, dar în cazul nostru avem de-a face cu un contact direct. Acest aspect este foarte important, pentru că informaţia a fost obţinută direct de la acele fiinţe extraordinare.

MAARTEN HORST: Da.

ALKESH: Bineînțeles, contactul nu s-a produs în dimensiunea fizică, ci în cea eterică, adică... nu ştiu dacă ştii ceva despre planul eteric...

MAARTEN HORST: Da.

ALKESH: (Planul eteric) este acea dimeniune subtilă care se află imediat deasupra planului fizic (din punctul de vedere al frecvenţei de vibraţie energetice). De obicei (planul eteric) este asociat cu 4D sau cea de a patra dimensiune (N.MY: De fapt, corespunde dimensiunii 5D), dar cel care are experienţa „întâlnirii” este corpul nostru eteric, în timp ce corpul fizic rămâne în cameră.

MAARTEN HORST: Da, dar ceea ce este atât de special în legătură cu modul în care ai primit informaţia, Alkesh, este că tu îţi aminteşti fiecare detaliu şi aceasta este de fapt problema cu multe dintre canalele de contact telepatic, pentru că unii îşi aduc aminte numai o parte din informaţie.

Însă ceea ce pot să spun din filmul pe care l-ai făcut este că tu îţi aminteşti fiecare detaliu care este important şi aceasta face diferenţa între tine şi celelalte experienţe de channeling. Este un film exclusiv, cu o informaţie exclusivă. Pentru că nu toţi oamenii au abilitatea să-şi aducă aminte fiecare detaliu dintr-o viziune şi aceasta este ceva ce tu, se pare, că ai.

ALKESH: ... este oare o abilitate? Pentru că eu aş numi-o mai degrabă o capacitate de a integra toate informaţiile.

MAARTEN HORST: Da, chiar așa! O capacitate. „Capacitate” e un termen mult mai bun.

ALKESH: În orice caz, nu sunt prea multe metode de a obţine un astfel de contact (direct). Prima este, am putea spune, naturală. Fiinţa are capacitatea de a se proiecta astral în mod conştient, la voinţă. Apoi, cu consimțământul fiinţelor extraterestre, putem lua contact cu ele.

A doua posibilitate este una tehnologică, mai ales în acest caz. Această „metodă” tehnologică este cea în care corpul eteric este „extras” printr-un fel de tub şi este adus în realitatea eterică a siriusienilor, obţinându-se astfel întâlnirea cu ei. În cazul siriusienilor, „tubul” este de culoare albastră. Având la dispoziţie aceste două posibilităţi, putem face ca acest contact să devină foarte real. Vreau să spun că poate fi foarte direct.

MAARTEN HORST: Da, înţeleg.

ALKESH: Problema este că unii oameni pot crede că (aceasta) seamănă cu o răpire.

MAARTEN HORST: Este o modalitate de contact naturală, doar că se realizează cu ajutorul unei tehnologii avansate, corect?

ALKESH: Depinde de propriile noastre posibilităţi, pentru că unii oameni sunt capabili să se astralizeze conştient (proiecţie astrală conştientă), dar este de asemenea posibil ca siriusienii să determine ei înşişi o astfel de întâlnire.

Într-un astfel de caz ei folosesc cea de a doua metodă, adică „metoda tehnologică” şi atunci te extrag printr-un astfel de „tub”, care este de culoare albastră. Dacă reuşeşti să rămâi conştient până la finalul acestei experienţe reale, care este de natură subtilă, atunci ajungi chiar pe nava lor şi ai contact cu aceste fiinţe extraodinare în mod conştient ; comunici cu ele şi faci schimb de informaţii... şi aşa mai departe.

MAARTEN HORST: Este foarte interesant.

ALKESH: Bineînțeles, aici nu este vorba despre o „răpire” şi menţionez aceasta pentru că există unele păreri despre o astfel de posibilitate. Este pur şi simplu un ajutor, pe care fiinţele siriusiene îl oferă.

MAARTEN HORST: Ok.

ALKESH: Numai că aceasta se întâmplă doar dacă este cu adevărat necesar, dacă există un ţel bine definit. Dacă există o bază clară în contextul spaţiu-timp. Aceasta se petrece de obicei atunci când (realizarea contactului respectiv) are legătură cu o anumită misiune.

MAARTEN HORST: Vorbind de misiune, aş vrea să continuăm cu următorul subiect, care este prezentat foarte bine în film şi anume, comandanta siriusiancă Amun. Cine este ea?

ALKESH: Ea este o fiinţă extraterestră cu adevărat uimitoare. Am arătat imaginea ei de multe ori în acest film. Cred că ai văzut filmul.

MAARTEN HORST: Da, de mai multe ori.

ALKESH: Imaginea ei nu e chiar exactă. Vreau să spun că este un desen, dar e cât se poate de apropiat de felul cum arată fiinţa respectivă. Am prezentat această imagine în filmul TERRA GALACTICA şi, de asemenea, în PORTALUL, care sunt două dintre filmele realizate înaintea acestuia (COMETA ISON. EVENIMENTUL, ADEVĂRUL DESPRE ELE).

Doar că prezenţa ei este cu mult mai fascinantă decât desenele prezentate de noi, atât din punctul de vedere al înfățișării pe care ea o are, cât şi al energiei subtile pe care ea o radiază cu o extraordinară graţie şi delicateţe. De altfel, o descriere foarte precisă a ei a fost făcută în filmul nostru TERRA GALACTICA de către prietenul meu, Syriat. Amun este Comandantul Suprem al misiunii siriusienilor pentru planeta noastră.

MAARTEN HORST: Ea se află pe nava-mamă Anais, corect ?

ALKESH: Da, bineînțeles.

MAARTEN HORST: Poţi să explici cea mai importantă informaţie pe care Amun ţi-a împărtăşit-o pe nava-mamă? (Adică) ceea ce vrem să împărtăşim acum cu întreaga omenire.

ALKESH: Care e întrebarea ta mai exact?

MAARTEN HORST: Informaţia din film e foarte clară, este despre cometa Ison, care e de fapt o foarte sofisticată navă extraterestră ce a pătruns în Soare şi a existat chiar o întârziere de 6 secunde (la ieşirea ei de după Soare), care a fost observată de NASA. După ce a intrat în Soare, „cometa” nu s-a topit, ci apoi a ieşit din Soare.

Informaţia pe care ați prezentat-o în film spune că există o reţea de 200 de stele în legătură cu Soarele nostru şi că la momentul Evenimentului va exista un impuls care va dura 14 minute şi 58 de secunde. Există vreo informaţie în plus pe care ai vrea să o împărtăşeşti cu ascultătorii acum sau în alte cuvinte? Poţi să explici ascultătorilor informaţia din film, despre cometa Ison şi rolul ei în declanşarea evenimentului?
 

ALKESH: Subiectul este foarte complex şi e mult de explicat în detaliu, dar am ales să facem un rezumat şi să-l prezentăm în film. Dacă îmi ceri informaţii adiţionale, ți le pot oferi, dar cred că vorbind doar despre informaţia în sine ar putea cumva... vreau să spun că există un sens în toată această misiune pentru planeta Pământ, de la AMUN în special și de la nava al cărei nume este ANAIS.

Aş vrea să încep prin a clarifica faptul că ei (siriusienii) nu ne forţează cu nimic. Nu suntem obligaţi să facem nimic. Nu există nicio agendă negativă, nicio intenţie negativă, ci numai o dorinţă puternică din partea lor de a face această ascensiune spirituală (a omenirii) cât mai lină, atât pentru umanitate cât şi pentru planetă.

Atunci când ai astfel de experienţe în planul subtil al manifestării, simţi toate aceste caracteristici. Nu poţi să greşeşti, nimeni nu poate să vină şi să-ţi spună că nu e adevărat, că e altfel, că e fals. Este practic imposibil, pentru că atunci simţi rezonanţa, energia, intenţiile pure ale acestor fiinţe. E imposibil să faci o astfel de greşeală.

(Atunci) chiar discuţi şi primeşti informaţia DIRECT de la acele fiinţe extraterestre. Nu există nimic, absolut nimic care să nu îţi respecte liberul arbitru. Vreau ca aceste aspecte să fie înţelese corect. Aceste fiinţe siriusiene din sistemul Sirius A, care au un nivel extraordinar de înalt de dezvoltare tehnologică şi spirituală, respectă întru totul liberul arbitru al umanităţii.

Extracţia corpului eteric printr-un „tub” este o consecinţă a dorinţei intense și repetate a fiinţelor umane de a le cunoaşte şi de a iniţia contactul cu ei. Momentele în care aceste experienţe au loc cu precădere sunt perioadele hipnagogice, adică cele de la graniţa dintre somn şi starea de veghe ; prin urmare, în stări de relaxare profundă sau chiar în timpul viselor, care devin lucide.

Atunci devenim perfect conştienţi de ceea ce se întâmplă, exact ca și cum am acționa în dimensiunea fizică. Este necesar însă ca persoana în cauză să nu manifeste frică sau orice alt sentiment negative, pentru că aceasta duce la o separare imediată a corpului astral de corpul eteric şi atunci alunecăm în planul astral, în somn, fără să mai fim conştienţi, pierzând astfel experienţa contactului cu ființele extraterestre.

Cum se simte o astfel de experienţă... este mai mult o problemă a nivelului de conştiinţă; dacă nivelul de conștiință este înalt, elevat, atunci sunt mai multe şanse ca experienţele pe care le ai în planul subtil, de exemplu în planul eteric/astral, să fie mai exact „traduse” (interpretate în termenii caracteristici planului fizic) la întoarcerea în planul fizic şi aici pot face legătura cu întrebarea ta de mai înainte, despre cum eu sau prietenul meu Syriat ne putem aminti toate aceste informaţii la întoarcerea în planul fizic.

Dacă nu există această capacitate sau un anumit nivel de conştiinţă, atunci pot să apară pauze în memoria experienţei sau informaţiei, pe care mintea sau imaginaţia va tinde să le umple cu felurite inferenţe sau corelaţii. De multe ori acestea nu sunt corecte sau sunt produsul imaginaţiei şi atunci nu expunem adevărul.

Această abilitate se obţine în timp. Dacă o fiinţă practică o cale spirituală, atunci ea va fi mult mai bine pregătită să facă faţă la o astfel de experienţă foarte specială. Până la urmă, ţelul de a obţine continuitatea conştiinţei la trecerea dintr-un plan al existenţei în altul reprezintă principalul motiv al diferitelor practici spirituale. Astfel, a fi precis în exprimarea informaţiei pe care o obţii de la fiinţele extraterestre este foarte important şi reprezintă valoarea informaţiei oferită celorlalţi.

Deci relatarea detaliilor despre traiectoria cometei Ison, despre nava spațială extraterestră care o acompaniază pe drumul ei, despre imersiunea ei către centrul Soarelui, despre impulsul gigantic de energie care va veni către Soarele nostru de la aproape 200 de stele din restul galaxiei şi aşa mai departe reprezintă o informaţie adevărată şi precisă şi de aceea am vrut să accentuez despre importanța de a-ţi aminti cu precizie toate aceste informaţii.

Văd că s-a lăsat o lungă tăcere din partea ta. Nu ştiu dacă ai putut înţelege ceva din ceea ce am spus.

MAARTEN HORST: Da, bineînțeles.

ALKESH: Îmi dau seama acum că (ceea ce am spus) a fost destul de amestecat, dar aveam anumite idei în cap pe care am vrut să le clarific pentru tine şi pentru audienţă, aşa că am vrut să fiu foarte specific în această direcţie. Doar ca lucrurile să fie foarte clare.

MAARTEN HORST: Ceea ce e foarte important. Să clarificăm lucrurile.


(continuare în Partea a 2-a)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu