marți, 27 mai 2014

TOLEC : CONSILIUL ANDROMEDA - Adevărata realitate şi Adevărul şocant




CONSILIUL ANDROMEDA :
Adevărata realitate şi Adevărul şocant

Traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai
(Active Information Media - A.I.M.)
(21 august 2012)




 
Întotdeauna fac tot ce îmi stă în putinţă ca să vă aduc ştiri, rapoarte sau noutăţi informative despre Consiliul Andromeda, care sunt pline de viziune, exacte, concise şi detaliate.

Acesta este primul raport de ştiri care are pagina sa proprie (N.T: pe site-ul AndromedaCouncil.com).

Sunt convins că informaţiile ce urmează mai jos sunt de o mare valoare pentru voi, pentru că au legătură directă cu procesul actual de îndepărtare şi "curăţenie" a ceea ce oamenii de pe Pământ au denumit în mod greşit în multe ocazii Cabala sau "cei răi".

De ce am spus "au denumit în mod greşit" în legătură cu aceste fiinţe care se află la conducerea Cabalei? Pentru că marea lor majoritate nu sunt fiinţe umane. Adevărata realitate şi şocantul adevăr este că... ei sunt, de fapt, reptilieni.

Vă rog să citiţi în continuare...


Curăţenia finală a structurii Cabalei / Illuminati conduse de reptilieni

Conform celor mai recente informaţii, primite chiar azi, şi fiind valabil şi în continuare până ce procesul se va încheia cu succes, trebuie să ştiţi că există echipe bine coordonate, formate din oameni foarte sensibili, antrenaţi corespunzător şi foarte eficienţi, care nu sunt de pe această planetă, şi anume extratereştri din densitatea fizică 3D, şi din densităţile interdimensionale 4D şi 5D, din sistemele stelare benefice care compun Consiliul Andromeda, şi anume Antares, Procyon, Tau Ceti, Vega şi altele, care lucrează în mod tăcut, fără "zgomot", în mod coordonat, pentru a elimina şi a îndepărta cât mai repede posibil pe toţi reptilienii care au mai rămas pe această planetă – în primul rând pe cei care arată în mod fals ca oamenii de pe Pământ, sau care sunt clone umane reptiliene şi care operează, conduc şi controlează toate nivelele organizaţiilor Illuminati şi ale Cabalei, inclusiv de la cele mai înalte nivele, şi care au condus şi încă mai conduc un număr foarte mare de aspecte din societatea de pe Pământ... aşa cum descriu în detaliu ceva mai jos în secţiunea "Infiltrarea, infestarea, coruperea completă şi controlul total al societăţii noastre pământene globale".

Dar de ce oare aceşti oameni extratereştri şi interdimensionali benefici intervin acum şi ajută la îndepărtarea reptilienilor, care sunt o reală ameninţare ostilă şi cumplită la adresa oamenilor de pe Pământ ?

(N.MY: Articolul era scris în anul 2012, când reptilienii înă mai aveau vagi prezenţe prin anumite zone planetare. Ceea ce acum, în anul de graţie 2014, nu mai este valabil – evacuarea generală a acestora fiind un fapt cert, conform şi cu mesajele ulterioare ale lui Tolec şi ale Grupului COBRA.)

Există multe motive. Sunt aceleaşi motive pentru care oamenii din Procyon au intervenit pentru a distruge şi prăbuşi bazele subterane şi submarine ale reptilienilor din constelaţiile Draco şi Hydra.

În primul rând, reptilienii, în ciuda faptului că ei cred că ar fi adevărat, ei nu sunt deloc "stăpânii de drept ai acestei planete şi ai acestui univers". Noi nu trebuie să fim sclavii lor, nu trebuie să fim turmele lor. Noi nu suntem vite, deşi ei ne tratează ca pe nişte vite.

Noi suntem o specie umană inteligentă, gânditoare şi conştientă... care are o inimă, un suflet şi o esenţă spirituală. Noi suntem minunate fiinţe de lumină. Asta suntem noi. Pământul este planeta noastră.

Mai mult, motivul conform căruia ceea ce oamenii consideră o lege universală, aceea a non-intervenţiei civilizaţiilor avansate pe o planetă aflată în evoluţie, aşa-numita „Prima Directivă”, nu este aici aplicabilă în situaţia actuală a Pământului, deoarece cu foarte mult timp în urmă, reptilienii au venit pe această planetă „pozând” în zei, şi fiind adoraţi ca zei, şi au schimbat cursul istoriei acestei planete deviindu-ne de la evoluţia naturală.

Ei încă ne mai conduc şi ne mai domină chiar şi astăzi. Şi cu toate astea, planeta nu este a lor.

Unul dintre cele mai cumplite (pentru noi) aspecte ale acestei experienţe este că acest control şi această dominare sunt atât de înrădăcinate şi de ascunse şi de eficiente, încât în 99% din cazuri noi nici nu ştim cine sunt aceşti manipulatori care creează mereu şi mereu noi circumstanţe şi situaţii şi scenarii şi legi negative pentru a ne limita şi manipula vieţile noastre, pentru a ne reduce sever libertatea noastră până la zero. Asta este teribil de greşit. Şi trebuie să înceteze.

Ei bine, ei nu sunt deloc zei. Ei sunt doar o altă formă de viaţă care pur şi simplu vibrează pe o frecvenţă mai mare, deşi sunt la capătul de jos al densităţii 4D.

Aceasta nu este planeta lor. Şi, cu siguranţă, nu au cele mai bune intenţii în ceea ce ne priveşte.

Aceşti reptilieni demonici, prin propria lor alegere, au acţionat aşa cum au dorit asupra oamenilor de pe Pământ, tratând rasa umană ca o rasă de sclavi, ca pe o simplă resursă naturală (N.T: oare expresia "resurse umane" vine de la ei?) de foarte mult timp.

Cum se spune, este suficient ! A sosit momentul ca ei să părăsească această planetă pentru totdeauna.

Pentru ca noi, oamenii de pe Pământ, să ne recăpătăm suveranitatea inerentă ca fiinţe libere, să ne dezvoltăm propriile noastre sisteme de viaţă care sunt cu adevărat bune pentru noi (şi nu să folosim sisteme impuse care nu ne ajută deloc), pentru a elimina de aici foametea, sărăcia, lipsurile şi pentru ca astfel să pregătim şi să trăim mai bine această tranziţie, această trecere şi transformare a planetei, care devine o lume într-o dimensiune superioară.

Repet, a sosit momentul. Îndepărtarea acestor reptilieni de pe planetă se desfăşoară chiar în aceste momente, când vă scriu acest articol. Şi va continua până când ei şi controlul şi influenţa lor negative vor fi îndepărtate total de pe această planetă.

Noi, cei de pe Pământ, adevaraţi cetăţeni suverani ai acestei planete, avem un drept de a exista pe această lume ca oameni suverani şi liberi. Nu să fim folosiţi ca sclavi de către o rasă de fiinţe care să ne consume ca resursă naturală.

Până aici. Este planeta noastră. Este momentul ca ei să plece. Şi vor pleca !


În încheiere :

Am primit recent un mesaj de la un tânăr din Ungaria, pe care doresc să îl împărtăşesc cu voi :

„... Vreau schimbare, vreau o lume liberă, eliberată, vreau adevărul. Aş putea plăti oricât... Orice. Cu toată iubirea mea şi respectul meu pentru fiecare naţiune, şi pentru fiecare membru al familiei oamenilor din univers, vă mulţumesc !”

„Wodakote”, „Pace” - aşa cum se spune pe planeta Dakote, membru special în Consiliul Andromeda.

Wodakote către toţi oamenii de pe Pământ.

Este momentul să trăim liberi, suverani şi în pace.


Tolec,
Consiliul Andromeda.



Comentarii lămuritoare


Pentru cei care sunt noi, sau novici în legătură cu acest subiect al reptilienilor, cine sunt aceştia, cum au ajuns ei în cele mai înalte poziţii de putere de pe Pământ, este util să citiţi comentariile lămuritoare care urmează. În orice caz, este extrem de util să citiţi măcar secţiunea „Ce este un reptilian ?


Despre partea reptiliană a Cabalei

Pentru cei care urmăriţi cu atenţie subiectul eliminării şi prăbuşirii bazelor subterane şi submarine de către membri ai Consiliului Andromeda, rezultând în capturarea şi eliminarea de pe Pământ a zeci de mii de reptilieni, soldaţi şi muncitori de diferite tipuri din aceste baze secrete (inclusiv distrugerea ultimei baze reptiliene care a avut loc în martie 2012, unde au fost găsiţi peste 2.000 de ofiţeri militari de rang înalt, activi în Cabală şi grupul Illuminati), aceşti reptilieni au fost îndepărtaţi de către oamenii din sistemul stelar Procyon membru în Consiliul Andromeda, şi au fost trimişi pe principala biosferă (nava-mamă uriaşă de mărimea unei planete) a Consiliului Andromeda pentru a apărea în faţa unui tribunal pentru crime de război, fiind acuzaţi de crime împotriva umanităţii.

Acţiunile oamenilor de pe Procyon au avut ca rezultat "decapitarea şarpelui", eliminarea "directoratului", a şefilor şi stăpânilor structurilor de putere ale Cabalei şi Illuminati. Exact, este vorba de structuri reptiliene de putere şi control al populaţiei Pământului.

Pentru a afla detalii despre unele dintre bazele subterane şi submarine distruse de către Consiliul Andromeda, vă rugăm să consultaţi rapoartele arhivate în secţiunea "Interviuri arhivate" de pe site-ul andromedacouncil.com (N.MY: informaţii despre aceste aspecte vom aduce şi noi, la timpul potrivit).

În raportul „Planurile reptiliene - catastrofa galactică a Căii Lactee, anul 2370" se detaliază scopul final al acestor reptilieni malefici, care includ rasele din Orion şi Sirius B, acela de a cuceri TOATE planetele umane din Calea Lactee (deci nu doar Pământul), şi de a le "reptilieniza" pe toate.

(N.MY: Cititorii blogului nostru vor avea la dispoziţie în scurt timp traducerea şi adaptarea acestui raport al lui Tolec în articolul Motivul real al prezenţei reptilienilor - catastrofa a fost evitată.)


Infiltrarea, infestarea, coruperea şi controlul complet al întregii societăţi umane

S-ar putea, sau poate că nu, să vă surprindă să aflaţi că actualmente există o completă infiltrare, infestare, corupere şi control al instituţiilor societăţii umane, prin care se manipulează tot ceea ce există la etajele inferioare, şi anume guverne, armată, servicii secrete, industrie şi comerţ (în special petrol şi gaze), energie, electricitate, aur, finanţe (crearea continuă a banilor din nimic şi creşterea continuă a datoriilor), apă, transport, apărare (firme care asigură tehnica specifică), ştiri, divertisment, sistemul de sănătate, medicamente, agricultură... şi lista poate continua.

Trebuie să ştiţi că anumiţi conducători aflaţi la cele mai înalte nivele ale conducerii şi puterii în aceste domenii enumerate mai sus, nu sunt deloc oameni, deşi par. Ei sunt, de fapt, reptilieni.

(N.MarYan: Deşi aşa „pare a fi”, informaţii de nivel şi mai înalt, venite de la Fondatorii din densitatea a 12-a prin Sal Rachele, ne spun că, oamenii care sunt văzuţi ca fiind reptilieni sunt, în realitate, „posedaţi de reptilieni”, având proiectată în aura lor energia reptilienilor respectivi din zonele inferioare ale dimensiunii a 4-a – situaţie valabilă pentru aprox. 60% din cei situaţi la vărfurile puterii pământeşti, în anii de dinainte de 2012.)

Această secţiune este doar un sumar. Pentru detalii concrete, David Icke a realizat cercetări excelente în care arată cine, când, unde şi cum...


Cum a început ? Cum au ajuns reptilienii la putere ?

Cel puţin cu mii de ani în urmă, aceşti reptilieni au venit pe Pământ din sistemele stelare DRACO, HYDRA, ORION şi SIRIUS B, şi au fost adoraţi ca zei. Astfel, ei au luat în stăpânire cele mai înalte nivele de putere ale societăţii de pe Pământ, apoi au pus bazele şi au înfiinţat şi apoi au dezvoltat unele instituţii, pentru a controla şi a folosi ca sclavi oamenii de pe Pământ.

Există multe exemple vizuale şi dovezi ale acestor reptilieni care au influenţat multe culturi străvechi, una dinte ele fiind civilizaţia Maya. Mai mult, reptilienii continuă şi astăzi să controleze şi să manipuleze fiecare aspect al vieţii oamenilor de pe Pământ, spre suferinţa acestora.

Reptilienii din Draco şi Hydra, care au fost pe Pământ, trăiau în mod predominant în baze subterane şi submarine. Reptilienii din Orion şi Sirius B au fost greşit văzuţi ca fiind oameni, cu care au avut doar interacţiuni sporadice şi limitate.

Cu toate acestea, controlul şi manipularea exercitate de reptilieni afectează fiecare aspect al societăţii umane actuale.


Ce este un reptilian ?

Vă rog să înţelegeţi că în starea lor naturală, aceşti reptilieni sunt fiinţe din densitatea 4D, aflându-se la limita inferioară acestui palier vibraţional. Ei au trupurile din materie fină (non-fizică), spre deosebire de noi, oamenii de astăzi care avem trupurile din materie fizică (organică : oase, tendoane, muşchi, piele, etc).

Ca orice altă fiinţă din dimensiunile superioare (non-fizice), aceşti reptilieni dispun de capacităţi naturale care le permit să formeze, să creeze şi să manifeste un corp fizic în această dimensiune fizică 3D. Aşa că vă rog să înţelegeţi că puterea lor mentală şi psihică este extraordinar de mare, aproape inimaginabil de mare pentru un om obişnuit, din zilele noastre.

Dar ceva se petrece cu aceşti reptilieni, aşa numita „schimbare de formă”. Dacă vreodată ai ocazia să vezi o fiinţă care pare umană schimbându-şi forma în faţa ochilor tăi, de la forma umană la forma reptiliană şi înapoi la forma umana, atunci ceea ce vezi este explicat astfel...

(N.MY: Iarăşi intervenim, precizând că „schimbarea de formă” şi-o permit fiinţe foarte evoluate, care au nivelul de conştiinţă de cel puţin de densitatea a 9-a. Deci, această abilitate nu este „pentru oricine”...)

Este vorba de faptul că acea fiinţă reptiliană din dimensiunea a 4-a îşi foloseşte capacităţile naturale specifice dimensiunii 4D pentru a manifesta, pentru a-şi crea un corp reptilian fizic (3D) peste care proiectează o hologramă cu forma umană.

Este deci o proiecţie holografică. Evident, acest proces necesită multă energie pentru a fi menţinut un anumit timp. Prin urmare, în ceea ce priveşte această "schimbare de formă" a reptilianului, este vorba de o scădere a energiei de care el dispune, "şubrezind" astfel calitatea proiecţiei holografice pe care el o foloseşte pentru a da impresia că este om.

Dar, mai rău, atunci când un reptilian din densitatea 4D (care are o vibraţie la limita inferioară a acestei dimensiuni) îşi reduce frecvenţa de vibraţie pentru a manifesta în plan fizic un corp fizic, atunci forma lui specifică reptiliană veche de acum milioane de ani îşi manifestă necesităţile specifice.

De exemplu, gândiţi-vă la o specie de dinozaur feroce, carnivor. Simţul mirosului şi al gustului pe care un asemenea exemplar le are sunt extrem de puternice. La fel şi în cazul reptilienilor. Şi, prin inducerea unei stări de frică în victimă, lucru pe care reptilienii îl fac în mod constant şi de foarte mult timp oamenilor, o anumită enzimă este puternic şi brusc secretată în sângele victimei. Acest sânge "îmbogăţit" astfel cu această enzimă specifică mamiferelor, are un gust care este foarte "apreciat" de reptilieni, este ca un fel de drog pentru ei, şi le permite să se umple de un anumit fel de energie.

De aici utilizarea ritualurilor satanice de care, probabil, aţi auzit deja. Aceste ritualuri satanice sunt cel mai bun mod de a teroriza oamenii, pentru ca astfel corpul omului să genereze rapid şi în mari cantităţi această enzimă atât de căutată şi apreciată de reptilieni, atunci când ei manifestă un corp fizic.

Nici mai mult, nici mai puţin, exact aşa se petrec lucrurile. Aproape incredibil. Dar, cu toate acestea, este real. Şi, bineînţeles, este oribil...

De asemenea, mai există uneori şi alte semne care le dau de gol pe aceste fiinţe reptiliene, spre exemplu forma pupilei care este verticală în cazul reptilienilor.

Trebuie să ştiţi că reptilienii sunt renumiţi în univers ca fiind foarte buni geneticieni. De-a lungul mileniilor, ei au creat în mod genetic, la modul real, noi rase de fiinţe, prin combinarea ADN-ului lor reptilian organic original, cu cel al raselor cucerite şi subjugate de ei, inclusiv oameni de pe diverse planete.

Atunci când reptilienii creează astfel de fiinţe hibride, aceşti hibrizi dispun de inteligenţă dar nu au un suflet şi nici o esenţă spirituală.

Majoritatea acestor hibrizi nu sunt creaţi prin procreere şi nici nu sunt născuţi prin modul normal de naştere, ci ei sunt creaţi în laborator, într-un vas de sticlă, apoi sunt "crescuţi" într-o soluţie nutritivă şi devin hibrizi complet formaţi la momentul numit "naştere".

Apoi, din când în când, geneticienii reptilieni folosesc tehnologia specifică pentru a "încărca" noi informaţii de la ei în creierul acestor hibrizi pentru a le permite acestor hibrizi să fie mereu "productivi" în misiunea lor de a manipula eficient societatea umană de pe Pământ.

Este vorba despre hibrizii reptilieni-umani care se află "pironiţi" în poziţiile de vârf la conducerea Cabalei şi a Illuminati. Aceştia nu sunt deloc oameni, şi nu au suflet şi nici esenţă spirituală.

Trebuie să subliniez că, atât aceşti hibrizi (care au o formă umană 3D permanentă), cât şi reptilienii 4D care au temporar o formă 3D umană, ei toţi NU SUNT OAMENI. Ei nu sunt de pe această planetă.


Aceste 4 rase reptiliene, din Draco, Hydra, Orion şi Sirius B, sunt foarte inteligenţi şi au ales să fie fără milă, egoişti, vicioşi, aroganţi, răi ; pentru ei morala sau etica nici nu există. Ei vor ucide instantaneu fără niciun "preaviz", dacă aşa consideră de cuviinţă.

Absolut tot ceea ce fac ei şi au făcut de mii de ani pe Pământ, este numai şi numai pentru propriul lor beneficiu, pentru scopurile lor egoiste. Nu au niciun alt scop.


Reptilienii - dominaţia şi controlul populaţiei umane de pe Pământ

Scopul lor a fost şi este dominaţia, controlul şi sclavia populaţiei umane de pe Pământ. Sa conducă şi să manipuleze omul, astfel încât să îi servească cât mai bine pe ei, reptilienii. Iar omul să fie sclavul lor, ca resursă naturală.

Cum au reuşit să instituie acest control total? Prin schimbarea valorilor, prin centrarea întregii activităţi umane în jurul unor false valori, cum ar fi economie, finanţe, câştig etc.

Gândiţi-vă la facturile pe care le aveţi de plătit lunar. Acesta este un sistem perfect de sclavie. Nu este altceva decât o metodă de control.
 

Cum au instituit acest sistem? Prin infiltrare şi prin abuz, prin corupere şi şantaj, la cele mai înalte nivele guvernamentale, militare.

Ce „manetă” eficientă au folosit ? FRICA :

- Frica răspândită de mass-media privind începerea unui nou război.

- Frica răspândită prin mass-media privind un posibil atac-înscenare terorist.

- Frica răspândită prin producerea efectivă şi reală a unor înscenări care au ca victime sute sau mii de oameni, sau chiar mai rău, adâncind această frică prin „aprobarea” unor legi în Parlamente, legi care restrâng libertăţile şi drepturile suverane ale omului.

- Frica prin bombardarea permanentă a oamenilor cu frecvenţe electromagnetice ce produc agitaţie, stress, neliniţte, violenţă... asta până când oamenii din Procyon au intervenit în numele Consiliului Andromeda şi au distrus bazele subterane şi submarine ale reptilienilor unde activau astfel de emiţătoare electronice şi sonore care afectau zone întregi de pe glob.


Este deci momentul pentru a pune capăt acestei influenţe malefice bazate pe frica oamenilor de pe Pământ, DE PE PLANETA NOASTRĂ, PĂMÂNT !

Este momentul pentru ca noi să fim încă o dată LIBERI !


(N.T.: În încheierea acestui articol, redăm mesajul ambasadorului Maka Nahiweh ce reprezintă Consiliul Andromeda :

„Oameni de pe Pământ, acum vă treziţi şi evoluaţi. La fel şi planeta voastră, ea se transformă. Curând voi veţi descoperi din nou moştenirea voastră cosmică, ca adevăraţi copii ancestrali ai multor rase umane din stele. Doar voi vă puteţi crea propriul vostru viitor, deschideţi-vă inimile unii către ceilalţi. Ca fraţi şi surori ai voştri, din stele, să ştiţi că noi vă iubim. Cu toţii suntem unul.”)





Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Dacă toate aceste aspecte ar fi conştientizate la nivel global multe guverne,politicieni şi aparate de administraţie nu ar mai avea eficienţa şi eficacitatea din prezent,deoarece OMUL TREZIT,CONŞTIENT DE NATURA SA NU AR MAI PERMITE MANIPULAREA,HOŢIA,MINCIUNA,ASCUNDEREA IZVOARELOR PROVENIENŢEI NOASTRE CA FIINŢE CO.CREATOARE AICI PE MAMA GEEA SAU ÎN GALAXIE. Munca pe care o faci este colosală,plină de riscuri,putînd fi la orice pas agresat de către EI ! Din această cauză munca ta e necesar a fi făcută la lumină ,iar cei ce rezonează în UNICUL ADEVĂR,vor înţelege IMPORTANŢA ACESTUI PERMANENT EFORT. AR FI BINE SĂ GĂSEŞTI ŞI SĂ ACTIVEZI O ECHIPĂ SPECIALIZATĂ ÎN ASTFEL DE ACTIVITATE,DISPUSĂ SĂ-ŞI FACĂ DIN ACEASTĂ EXISTENŢĂ ,ŢELUL -UNIC ŞI CEL MAI PRIORITAR -DE A SE PUNE ÎN SLUJBA DEMASCĂRII TUTROR VICIILOR ACTUALEI CLASE DE LA VÎRF. EU UNU AŞ FI DISPUS ,URMĂRINDU-ŢI INFORMAŢIILE PERMANENT SĂ MĂ PUN LA DISPOZIŢIE,deoarece-cred -că în scurt timp chiar tu te vei gîndi la o astfel de posibilitate avînd în vedere EVENIMENTELE TERIFIANTE CARE VOR VENI iar pămîntenii e musai necesar să fie INFORMAŢI cel puţin ,dacă nu cumva chiar să se alăture pe plan local acestei munci. Ştiu că este greu,că oamenii din ziua de astăzi sînt axaţi pe interese efemere,că majoritatea fac ceva dacă (LE PICĂ ) dar sînt în partea opusă şi oameni de un şlefuit caracter care înţeleg rostul şi scopul final. MAi ales că cei din stele nu au cerut şi nu cer nouă nimic......nici nu am avea noi şi nici nu am fi capabili să le oferim ceva ! Dar dacă vor găsi între oameni şi pe cei dispuşi la sacrificiu ,cred că ăsta ar fi cel mai mare dar pe care noi l-am putea face LOR ! Mulţumesc GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere