luni, 9 iunie 2014

COBRA : Actualizare a situaţiei planetare (9 mai 2014)



Actualizare a situaţiei planetare
(9 mai 2014)



Este un progres constant care se produce în spatele scenei.


Multe facţiuni ale Cabalei (băieţii din Texas ai Illumi-nazi - N.MY: Illuminati şi nazişti, Zioniştii Rothschild, Iezuiţii, Nobilimea neagră italiană şi câteva rămăşiţe ale Archonilor fizici) pierd puterea repede şi nu mai pot să influenţeze timpul Evenimentului.

Singura forţă reală care întârzie Evenimentul este acum Grupul Chimera din interiorul complexului militar industrial cu bombele lor "strangelet" din interiorul bazelor militare de pe tot cuprinsul globului, cuplat cu grila eterică Archonică cu tehnologiile lor de armament exotic eteric/plasmă scalară şi abilitatea lor de a influenţa comportamentul populaţiei de la suprafaţă.


Pe măsură ce ultimul strat al grilei eterice Archonice pierde încet puterea sa, programarea Archonică a părţii conştiente a populaţiei de la suprafaţă începe să se dezintegreze.

Oamenii devin conştienţi de câteva din sistemele de credinţe de limitare ale spiritualităţii noii ere.

Oamenii devin conştienţi, de asemenea, de faptul că suferinţa nu a fost niciodată parte din planul de a experimenta viaţa şi realizează, în fine, că acest experiment al dualităţii pe Terra a fost o eroare care este necesar să fie corectată.

Această Corecţie vine prin procesul Re-Întoarcerii la Lumină.

Înainte, Archonii au distrus şcolile de mistere (N.MY: gnostice) în secolul al 4-lea. Gnosticii au fost complet conştienţi de procesul de Corecţie şi, acum, această cunoaştere se reîntoarce.

Cea mai conştientă parte a populaţiei de la suprafaţă începe să fie implicată activ în vindecarea grilei eterice din jurul planetei.

Cea care scrie acest articol, Hilda van der Laan, a avut o viziune interesantă care, de fapt, descrie activarea portalului IS.IS. : 

"Am avut o viziune de la forţele luminii care îmi arătau următoarele simboluri/imagini încadrate de lumini albastre şi violet : oameni stând în piloni de lumină (în viitor), în interiorul unor spirale de lumină către în sus şi către în jos (vortex/spirală ADN).

Deasupra capetelor lor se găsea pilonul spiralat al lui Isis, care reprezintă activarea principiului feminin, în chakrele eterice de deasupra inimii.

Spirala către în jos era furnizată de navele curcubeu din cer, care împărtăşeau energiile lor cu oamenii de la suprafaţă, activându-i pe cei 144.000."


Toate aceste semne ale conştientizării sunt un bun indicator că victoria finală a Luminii este aproape !




2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Pentru a putea primi cel mai bun răspuns, ar trebui să o întrebăm pe autoarea articolului, Hilda van der Laan, cine sunt cei 144.000... Totuşi, cifra este foarte cunoscută din Biblie şi probabilitatea este ca respectiva autoare să facă referire la cei "144.000 de aleşi", adică "treziţi" şi "Ascensionaţi", cu un anumit rol în evoluţia evenimentelor pe Pământ în următoarea perioadă şi, în mod special, la EVENIMENT.

      Ștergere