marți, 10 iunie 2014

COBRA : Deschiderea şi Activarea Portalului Pleiadian (17 şi 22 mai 2014)



Deschiderea şi Activarea Portalului Pleiadian
(17 şi 22 mai 2014)






(Nota MarYan : Deși „momentul” 17 mai a trecut şi „Portalul Pleiadian” a fost activat, totuşi mesajul îşi păstrează actualitatea prin informaţiile conexe oferite, care, iarăşi, par a fi de domeniul „S.F.”.

O notă importantă se referă la veridicitatea acestora. Astfel, este de menţionat că prima parte, referitoare la deschiderea portalului, Adevărul Divin exprimat pare a fi în jur de 70%, în timp ce a doua parte, a activării acestuia, are Adevărul Divin spre 75%.


Ce înseamnă aceasta ?

Aceste valori denotă faptul că, ÎN ESENŢĂ, mesajul ESTE REAL, însă la detalii există semne de întrebare, mai ales în prima parte.

Într-adevăr, un mesaj „făcătură” este evidenţiat clar la valori ale Adevărului Divin de 30-50%, aşa că aici putem spune că cei din Grupul COBRA, „nu spun poveşti”, însă pare-se că „mai înfloresc, pe ici, pe colo” informaţia care, în esenţă, este reală.

De aceea la prima lectură mi-a sunat puţin cudat faptul că navele confederaţiei abia acum au pătruns în Sistemul Solar ca să „elibereze” planeta de reptilieni, când realitatea – atestată de Tolec şi mulţi alţii, inclusiv alţii din Grupul Cobra – spune că deja acest lucru s-a petrecut încă din anii trecuţi...

Cea mai interesantă pare a fi partea a 2-a, cu informaţii despre „Principalele bastioane ale Luptătorilor de Lumină de sex feminin a Mişcării de Rezistenţă”, care, cumva, face legătura cu următorul mesaj al lui Cobra pe care îl vom posta în orele următoare.

Aşadar, este bine de (re)citit aceste informaţii care, în esenţă, SUNT REALE, însă studiaţi-le cu discernământ şi vedeţi fiecare cu ce anume din acestea rezonaţi...)



Dechiderea Portalului Pleiadian (17 mai 2014)

Pe 17 Mai se deschide Portalul Pleiadian. Acesta este punctul de reper foarte important în progresul Forţelor Luminii spre eliberarea planetară finală.

La acel moment, navele de lumină ale Confederației Galactice, unele dintre ele de sute şi sute de kilometri în diametru, își vor asuma pozițiile lor finale în interiorul NORULUI OORT, care este o aglomerare de miliarde de corpuri mici de gheaţă în jurul sistemului nostru solar, până la 1 an-lumină depărtare de Soare.


Aceste nave-mamă vor începe apoi a servi ca stații - releu pentru a direcționa energiile cosmice de eliberare din Soarele Central Galactic în interiorul sistemului nostru solar.

Energiile cosmice de eliberare vor începe să penetreze „HELIOPAUZA”, limita de energie a sistemului nostru solar.

Ei vor intra apoi în sistemul nostru solar, rearanjând drastic tiparele de energie în interiorul heliosferei.

După deschiderea Portalului Pleiadian, multe nave ale Confederației (cu flota Pleiadiană în prim plan), vor intra în sistemul solar, cu scopul de a dezactiva bombele strangelet ale grupului Chimera de pe suprafața planetei Pământ.

Deși această operațiune va lua ceva timp, este foarte important că primul pas a fost făcut.

Forțele Luminii au decis să nu implice direct populația de la suprafață în această operațiune, deoarece aceasta nu este suficient de pregătită pentru a fi implicată într-un astfel de proces delicat.

Prin urmare, procesul va dura un pic mai mult, dar va fi mult mai stabil și armonios.

Este bine să facem cu toţii o meditaţie în masă în momentul activării portalului Pleiadian. Acesta va fi activat pe 17 mai, la ora 5:11 (timpul de vară în Europa Centrală).

Vă puteți conecta în felul vostru cu navele Confederației Galactice – Pleiadiene, Siriusiene și Andromedane sau cu flota altor rase extraterestre binevoitoare, în momentul activării Portalului Pleiadian.

Deși fereastra de oportunitate se va închide pe 17 mai 2014, nu se va reduce probabilitatea ca Evenimentul să se întâmple într-un viitor foarte apropiat.

Acțiunile forțelor Luminii vor continua până la victoria finală. Voința liberă a tuturor celor implicați va determina exact când se va întâmpla asta.



Activarea Portalului Pleiadian (22 mai 2014)

Activarea Portalului Pleiadian a fost un succes. Confederaţia de Nave-Mamă s-au poziţionat în interiorul Norului Oort. Multe dintre ele (multe din flota Pleiadiană) sunt acum deja în sistemul nostru solar, să pregătească eliberarea finală a planetei.

Rezistenţa îşi asumă acum un rol mai activ în interiorul sistemului solar. Dincolo de fortăreaţa lor principală de pe planeta X, au construit mai multe baze în afara sistemului solar.

Satelitul lui Pluto, CHARON, care a fost cândva un depozit militar pentru forţele întunericului, este acum unul dintre cele mai importante centre de comandă militară al Rezistenţei pentru înfrângerea finală a grupului Chimera.

Mulţi membri de sex feminin ai Rezistenţei locuiesc pe anumite obiecte din afara sistemului solar şi le utilizează pe post de staţii-releu a energiei Zeiţei din Soarele Galactic Central, îndreptate spre planeta Pământ.

Staţia releu principală din interiorul sistemului nostru solar, a energiei Zeiţei din Centrul Galactic, este asteroidul centaur CHARIKLO.

Mulţi membri de sex feminin ai flotei Pleiadiene şi Mişcării de Rezistenţă se află acolo, meditând şi canalizând energia Zeiţei din centrul Galactic, trimiţând-o spre Pământ, pentru armonizarea umanităţii.

Au fost descoperite inele în jurul lui Chariklo acum câteva luni.
 

Aceste inele servesc ca o poartă stelară care eliberează energia Zeiţei în sistemul nostru solar.

Principalul bastion al Luptătorilor de Lumină de sex feminin a Mişcării de Rezistenţă, aflate sub conducerea înţeleaptă a unei femei cu nume de cod ARIEL, se află pe ERIS – un mic corp planetar la marginea sistemului solar.
 
  
GANYMEDE, cel mai mare satelit al lui Jupiter, este locaţia principală de comunicaţii pentru acest sistem solar, care include echipa Confederaţiei Galactice, Comandamentul Ashtar, Flota Pleiadiană, Siriusiană şi Andromedană şi, de asemenea, Mişcarea de Rezistenţă.

Multe baze noi ale forţelor Luminii vor fi stabilite în interiorul sistemului solar, în viitorul foarte apropiat, în special pe asteroizi, pe Marte şi pe Lună.
 

Pe suprafaţa planetei noastre, energia portalului Pleiadian a fost eliberată prin mulţi indivizi şi grupuri care au meditat.

Principala ancorare a realizat-o grupul nostru din Elveţia, care a fost extrem de dedicat şi puternic. Lumina era strălucitoare, iar cerul a fost senin.

Un participant la conferinţă a împărtăşit această fotografie în care apare o ambarcaţiune a Confederaţiei, surprinsă pe Muntele Shasta, acum ceva timp în urmă :


În preajma perioadei Activării Portalului Pleiadian, grupul QEG din Maroc a realizat dezvoltarea prototipului „overunity” (N.MY: „supraunitar” – se generează mai multă energie decât intră ca alimentare) de energie liberă, potrivit unor surse.


Energiile de activare ale Portalului Pleiadian i-au iritat pe Archoni, care au organizat un nou val de atacuri asupra muncii mele, prin dezinformarea şi manipularea „celor adevăraţi” de la suprafaţa acestei planete.

Pentru a obţine o perspectivă mai bună asupra muncii mele, puteţi citi acest articol excelent.


Sugerez tuturor Lucrătorilor şi Luptătorilor în Lumină, ca, în loc să se atace reciproc, mai bine să direcţioneze energia în aspecte mult mai constructive...

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu