miercuri, 11 iunie 2014

COBRA : FRĂŢIA Trandafirului (28 mai 2014)



FRĂŢIA Trandafirului
28 mai 2014



(Nota MarYan : Iată că de curând a venit un mesaj de la Cobra, parcă pentru a susţine „replica” mea oferită celor care consideră mesajele sale ca fiind doar „negative” şi fără utilitate reală.

Ceea ce veţi citi aici – sau viziona – se referă la „lucrul” cu una din energiile fundamentale ale Fiinţei : Energia sau Principiul Feminin sau, după cum precizează Cobra, "Arhetipul Zeiţei". 

Deşi nu mai constituie un „secret”, este important să reamintesc, în contextul acestui mesaj, de informaţiile venite inclusiv prin Drunvalo Melchizedek, care de data aceasta „a nimerit-o”, şi care ne povestesc despre alternanţa „la putere” a celor două Principii fundamentale – Feminin şi Masculin – la fiecare 13.000 de ani şi despre acest moment foarte important al intrării în această perioadă într-un fel de „Ciclu de Putere al Principiului Feminin” cu durată de 13.000 de ani, odată cu începerea noului Ciclu Precesional din 22 decembrie 2012...

De aceea toate momentele care au fost în 2004 şi 2012 – şi de care se vorbeşte în mesaj – şi multe altele, au pregătit şi pregătesc acest proces de ÎMPUTERNICIRE AL PRINCIPIULUI FEMININ, pentru a-şi (pre)lua în primire rolul de coordona(toa)re pentru acest ciclu de 13.000 de ani – şi care reprezintă, în fapt, unul din cele 2 semicicluri ale Ciclului Precesional de 26.000 de ani.

Sună mai puţin plăcut în urechi misogine masculine ? Nu-i nimic, vor avea timp suficient să se obişnuiască cu „noile date ale problemei” planetare – şi care, de fapt, nu este nici o problemă !

Şi, reţineţi că asta v-o spune un „eu” încarnat în corp masculin...

Acum este important să studiaţi cu atenţie acest imformaţii ale lui Cobra de „introducere” în această Nouă Realitate a Împuternicirii Principiului Feminin – aşezându-vă cât mai comod şi relaxaţi, în stare de receptivitate, blândeţe şi seninătate – şi iată, primii paşi de armonizare cu Principiul Feminin deja au fost făcuţi !...)


În Atlantida, preotesele Zeiței se adunau în cercuri de 12, pentru a ancora energia păcii și a armoniei.

Ele se numeau Frăția Trandafirului.

Mai târziu, au reapărut în Egiptul Antic, ca și preotese ale lui Isis, cu trandafirul care era simbolul sacru al Zeiței Isis.

În perioada Cruciadelor, Frăția Trandafirului era omologul feminin al Templierilor. În timpul celui de-al doilea război mondial, au încercat să-i influențeze pe unii dintre capii naziștilor, uneori convingându-i cu succes pe căi pașnice, salvând, astfel, multe vieți.


Tranziția Venus-Soare din 2004 și 2012 a fost un semn codificat în cer, pentru reactivarea Frăției Trandafirului.

În această vară, un mare trigon al lui Eris, Lilith și Chariklo vor activa arhetipul Zeiței pe această planetă, la un nivel mult mai profund decât a fost vreodată.

Este interesant de observat că, în același timp, în afara sistemului solar, obiectele cosmice Chariklo, Pluto și Ixion, vor face o triplă conjuncție în Săgetator, la sfârșitul anului, aproape de poziția Centrului Galactic.

Aceasta înseamnă un progres faţă de reprimarea arhetipului Zeiței de către colectivul netrezit la nivel planetar.

Principiul feminin a fost suprimat de către Archoni de-a lungul istoriei umane, prin controlul și manipularea energiei sexuale feminine, iar cheia pentru eliberarea femininului este ca femeile să-și pemită să simtă energia lor sexuală, să o alinieze cu inima  și să o exprime în felul lor propriu.


La momentul SOLSTIŢIULUI DE VARĂ din 21 iunie, va începe procesul activării planetare al arhetipului Zeiței.

Acesta va fi activat de multe femei din Mișcarea de Rezistență și de flota Pleiadiană, care vor medita și vor direcționa energia lor iubitoare spre umanitate. Vă puteți alătura meditației în felul vostru propriu.


Solstițiul de vară începe la ora 10:52 GMT. Ora egală cu cea locală a Egiptului şi Europa centrală este la 12:52 p.m.

(N.MY: Pentru România, la ora Europei Centrale se adaugă ora de vară, deci aceasta devine 13:52 p.m.
Pentru cine este „super-pedant”, va reţine chiar ora 13:51 p.m. din ziua de sâmbătă, 21 iunie 2014, ca momentul exact al vârfului solstiţiului pentru Zona Românească – după cum ne anunţă Observatorul Astronomic din Bucureşti.)


Grupul nostru de bază va ancora aceste energii în Ibiza.

IBIZA este o insulă sacră a Zeiței TANIT. Ea este Zeița apelor, izvoarelor și fântânilor aducătoare de sănătate, întinerire și aliniere a câmpului electromagnetic al corpului nostru și al câmpului nostru de energie.
 

Ea este o Zeiță Cosmică, iar Romanii o numeau Juno Caelestis. Ea și insula ei ne vor sprijini pe calea noastră de integrare individuală, planetară și cosmică. Sunteți mai mult decât bineveniți să vă alăturați nouă.


A fost solicitat de către forțele Luminii ca femeile și bărbații să înceapă să se adune în grupuri și să reactiveze Frăția Trandafirului, în conexiunea din interiorul lor cu ZEIŢA.

Aceste grupuri trebuie să se reunească fizic cel puțin o dată pe săptămână și să invoce energia Zeiței pentru pacea planetară, în felul lor propriu.

Aceste grupuri vor deveni aspectul feminin de sprijin pentru tranziția planetară în momentul Evenimentului, în timp ce grupurile de sprijin pentru Eveniment reprezintă aspectul masculin.

A fost solicitat de către forțele Luminii ca la momentul Evenimentului să se întâlnească toate Frățiile Trandafirului, să mediteze pentru o tranziție pașnică și să invoce energiile de iubire și armonie ale Zeiței.


După Eveniment, vor fi construite multe temple ale Zeiței. Până atunci, puteţi aprinde o lumânare în templul virtual al lui Isis.
 


Traducere : Light Writer



Nota MarYan : Pentru cine doreşte, puteţi studia şi forma video a mesajului, acompaniat de imagini sugestive şi o muzică „oceanică” deosebită (pe care o vom prezenta într-o viitoare postare „muzicală”) :



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu