joi, 26 iunie 2014

COBRA : „Victoria Luminii” - interviu cu Rob Potter (20 mai 2014) - p1


„Victoria Luminii”
- interviu cu Rob Potter -
(20 mai 2014)

- Partea 1-a -

  



Rob Potter: În regulă doamnelor şi domnilor, bine aţi venit la emisiunea radio "Victoria Luminii". [...] Pagina mea Web, www.thepromiserevealed.com este deschisă şi funcţionează. [...] Anunţăm astăzi că vom avea o pagină mondială pe Facebook pentru toate paginile lui Cobra şi Prepare for Change (PFC). Veţi avea propriul vostru link, deci dacă cineva doreşte să ştie unde să meargă pentru a conecta cu Evenimentul, Mişcarea de Rezistenţă, într-un format interactiv şi în timp real, 24/7 în toată lumea, sunt paginile inspirate din cele ale lui Cobra şi Facebook.
Avem şi idei pentru pagina PFC. Nu vrem link-uri pe acea pagină, prieteni. Vrem să auzim ce faceţi. Mai ales Grupurile de Suport ale Evenimentului.
Dorim să vă sprijinim în ideile voastre. Vrem să auzim de acţiunile voastre pozitive. Poate fi aşa de simplu precum a fi Pregătiţi pentru Schimbare. [...]
Orice idei aveţi pentru Eveniment şi contactele în reţea, orice schimbări pozitive, orice având de-a face cu Grupurile Noii Societăţi va fi binevenit pe această pagină. Vrem să inspirăm acţiunea şi schimbarea în lume şi dorim să vă sprijinim şi să vă oferim un spaţiu pentru a vă prezenta ideile şi să permitem şi altora să sprijine. Ne facem mai activi în Pregătirea pentru Schimbare. [...]
Cobra, bine ai venit în emisiune. Mulţumesc.

Cobra: Bun venit la toată lumea.

Rob: Da. Cobra, tocmai ai avut o activare minunată în Suedia cu Rolph şi un grup minunat din care câţiva au fost şi în Egipt şi înţeleg că Freddie era acolo. S-au petrecut câteva lucruri mari. Dă-ne nişte actualizări despre ce s-a întâmplat cu activarea.

Cobra: Da, activarea în sine a fost foarte reuşită. Am reuşit să împământăm energiile, care, de fapt, schimbă structura frecvenţei luminii în interiorul acestui sistem solar. Şi asta este foarte important. Am avut un grup foarte puternic şi cu adevărat, da, am avut mare succes şi am fost foarte fericiţi că am avut câteva evenimente acolo. Voi face o postare pe blog dintr-o perspectivă planetară şi cosmică în următoarele zile.

Rob: Da, datorită situaţiei cu înregistrările, prieteni, avem o înregistrare specială făcută de unul dintre adepţii lui Cobra, Ricky Seraphico, care va face o treabă excelentă. Cred că vom rezolva câteva din problemele pe care oamenii le au când îţi ascultă vocea. Vom căuta pe viitor cea mai bună modulaţie. La momentul când aceasta se va auzi, postarea ar putea fi deja făcută, Cobra.
Ne poţi spune, am simţit foarte clar sâmbătă un fel de schimbare de energii. Părea aproape imperceptibilă şi părea că totuşi în ultimul timp a fost multă disensiune, mult du-te-vino în emoţiile oamenilor. Am observat multă anxietate. Asta e compresia paraziţilor astrali şi archonii care reacţionează ?

Cobra: Exact. Vezi, navele, navele-mamă ale Confederaţiei Galactice, s-au poziţionat în interiorul Norului Oort în jurul Sistemului Solar şi acum intră în Sistemul Solar şi asta creează destul de multă presiune la suprafaţa planetei, ceea ce face ca toţi archonii eterici suprimaţi şi tehnologiile lor să reacţioneze destul de puternic şi asta poate să fie simţit efectiv ca o presiune în câmpul energetic.

Rob: Bun, asta e ceva ce am experimentat şi eu de câteva ori. Ce sugerezi pentru oamenii care simt asta? Mai ales pentru ceilalţi oameni, care nu au nici o idee de ce se petrece. Care ar fi cea mai bună cale pentru ca oamenii să negocieze cu această presiune intensă ?

Cobra: Sunt câteva lucruri pe care le poţi face. Numărul unu este să mergi în natură pentru că dacă eşti departe de masele de populaţie umană, această presiune eterică scade, pentru că ea tinde să se concentreze în zonele de densitate mare de populaţie.
Deci, asta ar fi numărul unu.
Numărul doi este să faci propria conectare cu sinele înalt şi forţele luminii. Asta va tinde să elimine o bună parte din presiune. Desigur, sunt multe tehnici de protecţie pe care le poţi folosi să te protejezi şi să te conectezi cu sinele.

Rob: Asta e minunat. Cred că probabil ar trebui să le auzim, dă-ni-le pe primele trei.

Cobra: Aş spune că prima este Pilonul de Lumină. Poţi să vizualizezi un pilon de lumină strălucitoare albă care vine din cer, trece prin tine, către centrul Pământului.
A doua ar fi Flacăra Violetă. Cred că dacă le foloseşti pe aceastea două ar fi destul de eficace.

Rob: Foarte bine. Voi pune câteva întrebări pentru că o mulţime de oameni le-au cerut. Doresc să mă îndepărtez de lumea afacerilor şi să actualizez un pic aceste interviuri. Pentru că asta e pentru o mulţime de oameni care sunt implicaţi deja foarte mult în PFC şi informaţiile venite de la Cobra şi doresc ceva mai multă informaţie ezoterică. Vom trece prin câteva din aceste întrebări şi prin cât mai multe posibil aici.
Vreau să ştiu care este starea actuală de lucruri în Ukraina, în viziunea Mişcării de Rezistenţă. E mai bine, e mai rău, se stabilizează? Se pare că apar lucruri în Vietnam şi se pare că mai apar şi alte acţiuni. Cum vede Mişcarea de Rezistenţă Ukraina acum? Se pare că se înclină un pic balanţa, nu-i aşa?

Cobra: Ei, aş spune că situaţia este o tensiune dinamică, pe care acum Forţele Luminii încă o mânuiesc pentru stabilizare, aşa că nu avem un război clar. Forţele Luminii speră că această stabilitate dinamică va fi menţinută pentru ca să nu se petreacă nici un conflict drastic. Desigur, nu există posibilitatea violenţei în acea zonă pentru că chiar dacă cabala este determinată să pornească un război acolo, cel mai probabil asta nu se va întâmpla.

Rob: Corect, aspectul major al războiului nu se va petrece, dar aceste izbucniri ale, se pare, grupurilor mici - şi chiar am auzit că unii au pus şi nişte numere, 650 au murit, ceea ce este o atrocitate oribilă, evident, dar dacă ne uităm la scala mare a războiului nu e chiar aşa de rău pe cât ar putea fi. Să spunem în felul acesta.
Astea sunt nişte întrebări de la ascultători. Le voi citi, prieteni.
Există alte tipuri de planuri de dezvoltare ale cabalei la care ar trebui să luăm aminte pentru a trimite către acestea Lumina din meditaţiile noastre personale?
Se pare că învârt mai multe atrocităţi. Unii oameni au auzit despre Nigeria că populaţia se află sub atacuri zlnice din partea aşa-numiţilor terorişti Boko Haram, cu fetele.
E dezinformare sau steag fals sau e ceva adevărat? Pare a fi real.

Cobra: Da, cabala încearcă să pornească un nou conflict prin crearea de evenimente de steag fals acolo. Până acum nu au reuşit, dar nu pot garanta că asta nu se va întâmpla în viitor pentru că aceştia încearcă acum tot ce pot pentru a porni aceasta în cât mai multe locuri posibile de pe întreaga planetă.

Rob: Da, ultimul act disperat.
Acuma, asta e de la o femeie frumoasă. Nu-i voi spune numele, dar este chiar în Nigeria şi întrebarea sa este, şi probabil că e valabil pentru multă lume care a întrebat asta : doresc să ştiu ce pot face să opresc frica care e în creştere aici, acum. Doresc, de asemenea, să ştiu cum va porni Evenimentul şi ce se presupune că voi face odată ce va începe.

Cobra: Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să răspândeşti informaţie reală pentru că informaţia reală tinde să descrească cantitatea de frică în populaţia umană. Poţi începe chiar acum şi, bineînţeles, la momentul Evenimentului, iar asta va fi chiar mai important.

Rob: Foarte bine, da. Să reamintesc, prieteni, dacă mergeţi pe PrepareforChange.net puteţi găsi Rezumatul Liderului de Comunitate („Community Leader’s Brief”), care este un document. Sperăm că vom pregăti şi alte documente în viitor.
Iată o altă întrebare. Care este principalul blocaj, în opinia ta, al reţinerii de a anunţa oficial Revalorizarea (RV) şi tranziţia la un sistem financiar mai onest, transparent şi just?

Cobra: Ok, oamenii au nevoie să înţeleagă că aşa numita Revalorizare, pe care eu aş numi-o Resetare, a sistemului financiar, este legată direct cu însuşi Evenimentul. Nici o revalorizare - cum o numeşte lumea - nu poate avea loc înainte de Eveniment, pentru că, cabala încă deţine controlul asupra sistemului financiar.
În acest moment sistemul financiar este de fapt o reţea computerizată. Cabala deţine cheile de control ale acestei reţele.
Dacă cineva ar încerca să revalorizeze monedele sau să creeze o resetare înainte ca, cabala să fie eliminată, aceasta, pur şi simplu nu va permite acest lucru.
Deci, mai întâi este necesar ca aceasta să fie eliminată pentru a permite resetării să aibă loc. Nu se poate întâmpla în vechiul sistem financiar. Acesta este motivul pentru care alianţa BRICS şi Alianţa Estică construiesc o structură alternativă care va fi de mare ajutor în întreg procesul resetării.

Rob: Foarte bine. Asta corespunde, de fapt, cu ceva informaţii pe care le-am primit de la cineva, zice el în cunoştinţă de cauză, că resetarea va avea loc peste tot, deodată. Sunt atât de mulţi „gremlini” în maşină şi atât de mulţi indivizi corupţi care e necesar să fie expuşi şi eliminaţi din poziţiile lor. Vedem asta cu siguranţă.
Altă întrebare. E ceva ce sugerezi pentru ca lucrătorii în lumină să facă pentru grăbirea finalului sistemului sclaviei datoriei financiare?

Cobra: Da. Faceţi Meditaţia Săptămânală de Eliberare. Nu sunt atât de mulţi oameni precum am sperat că fac aceasta, iar acest lucru poate accelera tranziţia.
De asemenea, răspândiţi informaţia pe care o aveţi despre situaţia planetară în cât mai multe feluri posibil. Avem blog-uri, avem Facebook, avem YouTube. Informaţie are tendinţa de a conştientiza populaţia şi, prin mai mulţi oameni deveniţi conştienţi, mai repede schimbarea va avea loc.

Rob: Excelent, mulţumesc. Altă întrebare. Ştim că liniile de timp se schimbă şi aşa-numita realitate umană, aşa cum o percepem, comută potrivit cu conştienţa colectivă umană. Predicţia felului în care Evenimentul se presupune că apare s-a schimbat în vreun fel semnificativ de când a fost planul original ?
Sau, între timp, s-a produs ajustarea liniilor de timp cu o abordare mai relaxată a scenariului privind resetarea socio-politică şi financiară pe care o aşteptăm cu toţii de ceva vreme?

Cobra: Ok, planul general este acelaşi pe care l-am comunicat acum doi ani. Asta nu s-a schimbat.
Singurul lucru care s-a schimbat este că va lua un pic mai mult pentru că populaţia de la suprafaţă nu cooperează cum am sperat, dar planul general este acelaşi.

(Nota MarYan: Îmi pare rău să constat că şi aici Cobra confirmă punctual tot ce am afirmat în ultimele Editoriale şi comentarii personale la mesajele sale...
Trebuie să mărturisesc că am o senzaţie de „deja vu” din anii 1990, de la primele cursuri de metafizică şi spiritualitate în care se făceau „predicţii” despre „Eliberarea planetară”, după care se revenea rapid, explicându-se că nu există suficientă susţinere în rândul populaţiei pentru ca aceste schimbări să devină evidente şi la nivel social, de masă.
Iată, „nimic nou sub Soare”, şi poate tocmai de aceea acum simt nevoia să accentuez tot mai des despre nevoia RESPONSABILIZĂRII şi Implicării noastre totale în a fi parte la Schimbarea care se prefigurează, prin a Trimite cât mai multă Lumină acolo unde este nevoie.
Altfel, nu facem decât să rămânem doar spectatori – atât acum, cât şi la Eveniment şi mai ales după aceea...)

Rob: Evident, situaţia mondială este într-o stare fluidă, desigur, iar mulţi dintre oameni abia s-au trezit şi vin pentru prima oară în contact cu un asemenea tip de informaţie. Ca de obicei, din când în când, în diverse Ferestre de Oportunitate, oamenii „simt furnicături prin corp”, însă rămân dezamăgiţi că lucrurile nu se schimbă.
Altă mare întrebare pe care o primim de la o mulţime de oameni, cărora le-am spus deja răspunsul la această întrebare, dar care au spus că vor să o audă de la tine : Crezi că Evenimentul se va petrece în 2014? Ai putea da un procent, este posibil?

Cobra: Nu voi da nici o dată exactă pentru Eveniment. Da, desigur, este posibil ca Evenimentul să aică loc în 2014, dar nu dau nicio garanţie.


Rob: Foarte bine. Ştiam că aşa se va întâmpla. Oricum, dat fiind corupţia în creştere printre politicieni, bancheri, guvernanţi, de pe tot cuprinsul planetei, te-aş ruga să ne spui despre noul sistem care va fi implementat după Eveniment, care va feri umanitatea şi sistemul financiar de a repeta aceleaşi greşeli.
Fundamental, în ce fel va fi diferit? Încă va fi posibil să existe elemente criminale în noul sistem, sau va fi absolut asigurat împotriva riscurilor ; poţi să îl descrii ?

Cobra: Nu va fi posibil pentru niciun element criminal să se ascună în interiorul noului sistem, simplu, pentru că populaţia de la suprafaţă va beneficia de ghidarea Forţelor Luminii direct în planul fizic.
Mişcarea de Rezistenţă va oferi instrucţiuni şi va monitoriza întregul proces.
Asta nu înseamnă că vor controla întregul proces, dar vor oferi informaţiile care vor expune maselor orice posibilă activitate criminală, astfel prevenindu-se producerea oricărui fel de activitate criminală.
Efectiv, NU va mai fi posibil.

Rob: Deci, în acel moment, să clarificăm, Mişcarea de Rezistenţă se va angaja în contact mai direct. Asta se va face prin reprezentanţi aleşi. Nu se va face deschis şi se vor numi pe sine ca Reţeaua Agartha sau Planeta X sau membri ai Federaţiei Galactice.

Cobra: Asta va fi în prima fază. Mai târziu, se vor prezenta pe sine direct, într-un anumit grad.

Rob: Foarte bine, foarte bine. Şi din nou, la nivel înalt, cât de aproape suntem de şah-mat şi dacă există un acord semnificativ referitor la care proiecte majore vor fi iniţiate în timpul şi imediat după arestările în masă şi resetarea financiară?
Va exista un grad semnificativ de cooperare globală în multe din aceste proiecte?

Cobra: OK, e nevoie să mergem pas cu pas. O chestiune după alta. Una câte una. Deci, care ar fi prima întrebare?

Rob: Ok, la nivel înalt, cât de aproape suntem de şah-mat ?

Cobra: Suntem foarte aproape de şah-mat, după cum vedem majoritatea acţiunilor Cabalei.
Din perspectiva Mişcării de Rezistenţă, aceştia nu mai reprezintă un obstacol.
Ei nu pot preveni Evenimentul. Pot, desigur, să controleze populaţia de la suprafaţă dar, ei înşişi, nu pot preveni Evenimentul.
Singura problemă majoră aici este grupul Chimera şi archonii eterici cu tehnologia lor.
Aceste două grupuri sunt încă destul de puternice pentru a crea probleme Evenimentului. E necesar ca aceste două grupuri să fie neutralizate, înainte ca Evenimentul să poată avea loc.
Pot spune că există un progres însemnat privind grupul Chimera, în ultima săptămână, aproximativ.
Aş spune că există ceva progrese şi în privinţa archonilor eterici, dar nu suficient.
Nu suntem încă acolo.

Rob: Vor avea loc perturbări în activităţile bancare şi pot apărea acuzaţii înainte să aibă loc arestările în masă ?

Cobra: Există o anume probabilitate, pentru că sistemul nu este suficient de stabil. Poate dacă vor avea loc disfuncţionalităţi bancare majore, aceasta va destabiliza sistemul până la punctul prăbuşirii şi atunci, evident, Evenimentul s-ar petrece imediat.

Rob: Ok, mulţumesc. Iată altă întrebare pe care am primit-o de la mulţi oameni  (noi sperăm că informaţiile tale despre archonii eterici şi paraziţii astrali şi razele de iubire de la invizibila Federaţie Galactică lămuresc orice problemă).
Bine înţeles, cei ce se pregătesc şi prognosticatorii de foc şi pară sunt înfricoşaţi că la momentul resetării se va da legea marţială şi că vor fi tot felul de probleme.
Deci, întrebarea este : poţi elabora despre ce fel de lege va fi necesară la momentul Evenimentului ?
Mai concret, pe teritoriul SUA sunt multe persoane care sunt foarte suspicioşi când vine vorba de orice forţe poliţieneşti şi/sau militare pe perioada şi în timpuri de mare incertitudine. Se pare că însuşi Evenimentul va fi văzut ca o impunere a legii marţiale permanente şi începutul unui stat poliţienesc. Deci aceşti oameni, mai ales „prepper”-ii („preparatorii”) spun că aceasta sună ca o Nouă Ordine Mondială, dar noi ştim că nu e.
Ce se poate face pentru a elimina fricile acestor oameni şi cum putem să îi lămurim ca să fie participanţi şi să asiste direct la acest proces ?

Cobra: Vei şti, simplu, după acţiunile forţelor de lege, pentru că forţele legii vor aresta doar membrii cabalei şi nu se vor întoarce împotriva populaţiei generale. Aceasta va fi evident destul de devreme după începerea operaţiilor.
Desigur, orice prezenţă a forţelor poliţieneşti poate declanşa frica în fiinţele umane şi această frică va fi declanşată, dar majoritatea vor realiza, repede, că nu este cazul, că nu este vorba despre nicio lege marţială instituită, că este o operaţie de arestare a membrilor cabalei.
Aş spune că nu va fi o frică reală, neexistând nici un motiv de frică. În schimb, această frică vine din experienţele trecute cu cabala şi acţiunile lor trecute pentru că aceasta a folosit într-un mod greşit întreaga idee de „forţe de ordine”, iar aceasta va trebui schimbată.

Rob: Asta este într-adevăr bine şi oamenii au nevoie să audă asta, inclusiv de către oamenii care nu vor crede până când nu vor vedea.

Cobra: Exact, da.
 

Rob: Astea sunt ştiri care „merg direct la inimă”. Deci, vom auzi că forţele militare, la cel mai înalt nivel se vor aşeza pe poziţie şi vor da ordine puternice să nu restrângă mişcarea populaţiei sau să impună nici un fel de politică de stat şi asta va calma fricile populaţiei. Corect?

Cobra: Da, militarii nu se vor angaja contra populaţiei generale în nici un fel. Militarii vor ţine doar spatele poliţiei în arestarea cabalei. Asta e tot.

Rob: Foarte bine.
Acum ne vom mişca într-o zonă ceva mai personal-energetică cu oameni care vor să afleinformaţii legate de alte aspecte. Ok, Cobra, tocmai a trecut o Fereastră de Oportunitate în care ai participat pentru activarea acesteia, care a fost o reuşită. Se pare că acest tip de acţiune este cea mai bună şi cea mai puternică modalitate să apropiem Evenimentul.
Următoarea fereastră este în decembrie 2014, ce ar fi diferit legat de aceasta?

Cobra: Ok, un lucru pe care e necesar ca lumea să îl înţeleagă este că Fereastra de Oportunitate este doar un potenţial mult amplificat şi că Evenimentul poate avea loc în orice moment, chiar şi în afara unei Ferestre de Oportunitate. Forţele Luminii folosesc Ferestrele de Oportunitate pentru a crea un impuls adiţional pentru manifestarea Evenimentului.
Înainte ca o Fereastră de Oportunitate să aibă loc, nu se ştie dacă impulsul va fi suficient de puternic pentru a crea penetrarea. Evident, de data aceasta nu a fost suficient de puternic, dar masa critică de energie poate fi atinsă în orice moment.
Oamenii nu au nevoie să aştepte o dată anume sau o zonă de timp specifică pentru ca Eveniementul să aibă loc.
Dacă noi nu am fi deschis portalurile în ultimii câţiva ani, situaţia de acum ar fi fost mult mai rea... Am reuşit, de fapt să deviem multe acţiuni ale cabalei şi am adus situaţia destul de departe.
De asemenea, oamenii au nevoie să înţeleagă ca situaţia pe această planetă este destul de complexă. Cabala a avut la dispoziţie aproximativ 25.000 de ani să construiască reţeaua (N.MY: Plasa, Vălul, Matrix-ul).
Majoritatea oamenilor sunt conştienţi de existenţa cabalei de foarte puţin timp.

Rob: Mulţumesc pentru acest răspuns, Cobra. Următoarea întrebare este : după implementarea Evenimentului, cât timp crezi că îi va lua omenirii să atingă frecvenţa vibraţională necesară ascensiunii ? Ştiu că este un proces individual, dar general vorbind, cât timp crezi că ar putea dura ?

Cobra: Aş spune că ar putea fi vorba de o perioadă de timp de câţiva ani.

Rob: Ok, mulţumesc. Altă întrebare. Poţi dezvălui dacă Mişcarea de Rezistenţă are vreun plan să trimită mai mulţi operativi de pe Planeta X pentru a întări prezenţa sa şi operabilitatea ?

Cobra: Nu este necesar, dar vor veni agenţi speciali şi nu numai de pe Planeta X, dar şi din alte baze ale Rezistenţei, care sunt acum create prin tot sistemul solar, şi care vor fi implicaţi în operaţiuni speciale.

Rob: Minunat. Poţi dezvolta informaţiile referitoare la tipurile de tehnologii de control meteo, aflate în mâinile Chimera ? (N.MY: Iată un subiect extrem de fierbinte pentru România acestei perioade – primăvara-vara lui 2014 – când ploile pare că numai au sfârşit...)

Cobra: Da. Ce au ei este TEHNOLOGIE SCALARĂ, mai ales dispozitive de plasmă scalară şi dispozitive eterice scalare care pot influenţa vremea, pentru că fronturile atmosferice ale vremii sunt de fapt vortexuri care sunt create în primul rând în planul eteric şi abia după aceea se precipită în planul fizic şi tind să creeze sisteme meteo ce acţionează la nivel planetar.
Şi da, pot influenţa asta cu tehnologia scalară a lor până într-un anumit grad, dar nu atât de mult încât lumea să se teamă.
Nu orice vreme ciudată de pe planetă este rezultatul modificării vremii.

Rob: Da, mult din aceasta reprezintă curăţare şi purificare, cred. E corect?

Cobra: Curăţare şi purificare şi un răspuns la creşterea prezenţei Luminii care vine din Soarele Central Galactic, pentru că planeta necesită să se alinieze cu noile frecvenţe adiţionale.

Rob: Au şi ceva de-a face cu inundaţiile din Balcani, ştii ceva?

Cobra: Din sursele mele, informaţia este că inundaţiile din Balcani reprezintă o parte a procesului de purificare planetară şi nu a fost rezultatul modificărilor vremii.
(N.MY: Probabil că aici Cobra se referă la inundaţiile din Serbia din mai 2014, considerate a fi cele mai mari din istoria modernă a acestei zone. Într-adevăr, şi acolo era mare nevoie de purificare, după energiile atât de dure ale războiului din anii 1990 şi apoi cel cu NATO de prin anul 1999 şi 2000, apoi de traumele „pierderii” Kosovo şi multe alte gânduri negative adunate în Egregorul colectiv al Sebiei care, iată, avea nevoie de o „spălare”...)

Rob: Mulţumesc. Poţi dezvălui dacă Rezistenţa ştie câţi agenţi Chimera sunt pe aici?

Cobra: Da, sigur că ştiu dar nu vor spune. Nu încă.

Rob: OK. Ne poţi spune, au avut loc ceva arestări majore ale unor archoni de top de la ultimele tale informaţii despre asta ? Au fost scoşi de pe planetă foarte mulţi agenţi ?

Cobra: Da. Mulţi au fost luaţi de pe planetă şi scoşi. Nu foarte mulţi din ei au fost arestaţi, majoritatea au fost scoşi de pe planetă.

Rob: Aceştia sunt cei ascunşi în spatele scenei. De ce nu am şti cine sunt? E un proces în desfăşurare. Acestea sunt ştiri bune.

Cobra: Da, e un proces în desfăşurare.

Rob: Altă întrebare. Care este numărul estimativ de oameni care participă la Meditaţia de Eliberare din fiecare sâmbătă ?

Cobra: Aş spune că sunt câteva mii de oameni, ceea ce este foarte departe de a atinge masa critică, dar fiecare persoană contează şi, chiar dacă doar încă o persoană ni s-ar alătura, aceasta ar însemna foarte mult.

Rob: Foarte bine. În ce măsură ex-militarii SUA lucrează pentru Lumină? Ştim că nu poţi răspunde cu precizie, dar ne poţi da un procent de militari care ar sprijini acţiunile la momentul Evenimentului ?

Cobra: Aş spune că majoritatea militarilor lucrează pentru lumină, dar poziţia lor în acest moment este încă blocată datorită grupului Chimera. Altfel s-ar mişca imediat.
(N.MY: Asta îmi aduce aminte de strigătul din decembrie 1989 : „Armata e cu Noi !”. Iată că aceasta nu a fost atunci şi acum doar o vorbă în vânt – şi nu o spun doar ca un „fost militar (medic)”, ci mai ales ca un „observator” al acestei structuri care, cel puţin în Zona Românească, a avut permanent un rol foarte important în menţinerea stabilităţii şi echilibrului locului.)

Rob: Ok, foarte bine. Tot pe ideea asta, am auzit de la un anume individ care mi-a spus că împuşcăturile recente de la Fort Hood au fost o posibilă încercare a Forţelor Luminii să îi închidă pe nazişti, George Bush Senior, mai ales.
Poţi comenta?

Cobra: Pot să spun doar că această acţiune nu a fost srpijinită de Mişcarea de Rezistenţă.

Rob: Cum pot oamenii acestui Pământ, cu educaţii atât de diferite, cum se pot aduna împreună ?

Cobra: Aş spune că omenirii îi va fi bine atunci când va trăi în Regiuni suficient de puternice, cu grupuri (conducătoare iluminate), suficient de mult timp, iar aceasta va veni începând cu momentul Evenimentului.
Înainte de Eveniment, Forţele Luminii nu se aşteaptă la reunificări semnificative ale populaţiei de la suprafaţă. Nu este de aşteptat.

Rob: Ok, da. Se pare doar că am fost prea traumatizaţi şi loviţi.
Următoarea întrebare : Există vreo posibilitate ca EVENIMENTUL să nu se întâmple în timpul vieţii noastre ?

Cobra: Nu. Nu, nu. Nu, va avea loc în această viaţă. Evident, nu toţi vor trăi, dar aş spune că marea majoritate dintre noi, da, îl vor trăi.

Rob: Ok, poţi vorbi ceva despre activarea „liniilor cheie”? Multă lume a vorbit despre Veronica Keen şi, evident, ştim despre „liniile cheie” şi punctele de acupunctură ale Terrei şi acele Portaluri.
(N.MY: Este vorba despre „lay lines”, adică liniile principale ale câmpului magnetic care „alunecă” la suprafaţa Pământului şi ale căror intersecţii determină vortexurile principale ale Pământului. De fapt, dacă doriţi să vedeţi cum arată acestea, doar „ridicaţi-vă” în partea de sus a blogului, deci implicit şi a paginii acestei postări, pentru a vedea imaginea Reţelei Christaline a Pământului – care apare la fiecare accesare a fiecărei pagini a acestui blog „christalin” !)
Aceste zone se pare că sunt foarte importante pentru echipa de la sol să le stabilizeze pentru a ajuta planeta să ajungă la o stare mai calmă. E corect ?


Cobra: Da, „liniile cheie” sînt foarte importante şi toţi umanii care fac această muncă ajută la producerea unor mari schimbări şi ajută mult la procesul de eliberare planetară.

Rob: Altă persoană doreşte să ştie, actualul papă va fi ultimul ?

Cobra: Cel mai probabil, da.

Rob: Ok, sunt o grămadă de întrebări aici în care voi intra câte puţin, despre bombele strangelet, dar câţiva au întrebat : Au pregătit deja Forţele Luminii un plan nou după re-programările experimentate în timpul actualei Ferestre de Oportunitate ?

Cobra: Aş spune că planul general rămâne acelaşi, dar aş spune că ceva detalii minore s-au schimbat.
Mişcarea de Rezistenţă nu se bazează atât de mult ca înainte pe activităţile populaţiei de la suprafaţă pentru că aceasta nu a acţionat în mod eficient pe timpul acestei Ferestre de Oportunitate. A fost mai mult conflict şi mai puţină cooperare decât s-a aşteptat.
Deci, Mişcarea de Rezistenţă a decis să implice populaţia de la supravaţă ceva mai puţin. Ei vor continua cu planurile lor şi vor implica oamenii în mod individual, dar şi în grup, dar într-un mod mai diferit. Nu vor pune accent atât de mult pe populaţie, în aceste timpuri. (N.MY: Probabil că se referă la „oamenii normali”, majoritatea celor încă „netreziţi”, precum şi a celor doar „treziţi” şi atât, care încă nu simt impulsul interior de a se implica activ în aceste Transformări Planetare.)

Rob: Asta are sens. Mai ales cu starea de lucruri actuală şi felul în care reacţionează lumea în acest moment.
Mulţi oameni se întreabă, care este „starea compresiei”, s-a ajuns mai aproape de suprafaţa planetei ? Sau încă suntem la aproximativ 90 m deasupra şi 90 m sub suprafaţa planetei ?

Cobra: Există diferite straturi de compresie. Desigur, avem stratul principal care este de 14 Km deasupra şi sub suprafaţă şi avem celălalt strat de compresie care este, aş spune, cam de 30 de metri deasupra şi sub suprafaţă. Sunt diferite densităţi ale acestei compresii care se schimbă tot timpul, pe măsură ce curăţarea archonilor eterici este procesată.
(N.MY: Într-adevăr, într-un mesaj din decembrie 2013, Cobra vorbeşte de „colapsarea Matricei” şi de cei 30 de metri ai „stratului” de deasupra şi de dedesubtul  suprafeţei Pământului. Veţi putea înţelege mai bine acest aspect studiind acel pasaj din mesajul pe care îl vom posta şi noi în foarte scurt timp!)

Rob: Vorbind de acest progres, anumiţi oameni au întrebat, ai menţionat asta şi mai înainte şi poate ai putea expune în general, referitor la carantină şi la forţele întunericului, care au controlat procesul de reîncarnare cu implanturi invizibile eterice despre care ai vorbit pe blogul tău. (N.MY: La fel, vom reveni  în foarte scurt timp cu mesajul lui Cobra referitor la aceste informaţii!)
Pentru orice uman de pe planetă, pentru a fi născut, este forţat să accepte acest contract. Ce se întâmplă acum, când oamenii mor? Încă sunt forţaţi să se reîncarneze prin reţeaua archonică, sau sunt eliberaţi, în sfârşit, din această lume şi felicitaţi de galactici, unde primesc vindecarea de care au nevoie, fiind liberi să facă ce doresc ?

Cobra: Procesul nu s-a schimbat. Este acelaşi...
Aş dori să adaug un pic mai mult la răspunsul de dinainte. (Ok) Aş spune că a fost o întrebare despre când are loc Evenimentul şi da, va avea loc în timpul vieţii noastre, dar nu viaţa tuturor, pentru că oameni mor zilnic, dar pentru majoritatea dintre noi va avea loc în perioada vieţii noastre. Ca să lămuresc lucrurile.

Rob: Da e foarte bine, apreciez asta. Întotdeauna am continuat să mă gândesc la aceasta şi să continui să lucrez pe această idee şi să fiu plăcut surprins.
Personal îmi place conceptul de „Round-op Alpha”. Ai vreo informaţie dacă este un grup real la care oamenii pot găsi satisfacţie prin oferirea de informaţii acestui grup ? Sau este un grup bine-intenţionat ?

Cobra: Da, este un grup real şi da, au nevoie de sprijin mai ales cu informaţie valoroasă, pentru că lista lor nu este complet clară, aşa că dacă oamenii au orice sugestii ei pot trimite un e-mail şi să-i ajute să compileze cu mai mare acurateţe listele de oameni de care este nevoie să fie scoşi din sistem.

Rob: Asta e minunat, prieteni. Puteţi vedea link-ul către „Round-op Alpha” pe blog-ul lui Cobra. Cobra, de ce nu menţionezi numele blog-ului tău, unde oamenii pot să meargă ?

Cobra: Puteţi căuta pe Google : „Cobra Portal 2012” şi îl veţi găsi imediat.

Rob: Şi încă ceva, prieteni, din nou, www.thepromisedrevealved.com.
Am primit ceva întrebări despre asta şi voi trece prin câteva. E vorba de bombele „STRANGELET” şi ştiu că multă lume e interesată de acestea şi dacă armele exotice din plan fizic sunt localizate în bazele militare, majoritatea în SUA, bănuiesc ?

Cobra: Nu. Sunt localizate în bazele militare din întreaga lume.

Rob: Peste tot. Ok. Atunci de ce e nevoie pentru a le pune stop şi a le distruge ?

Cobra: Asta e informaţie clasificată. Nu pot să comentez despre asta.

Rob: Ok. Ştii, e cumva interesant pentru faptul că Mişcarea de Rezistenţă tocmai a dezvăluit această informaţie, sau tocmai au dezvăluit-o pentru tine? Pentru că nu s-a ştiut de asta.
Au fost în zona aceasta de mult timp şi, cu siguranţă, au avut controlul tuturor bombelor nucleare. Ce face o bombă Strangelet să fie diferită de o bombă nucleară, pentru ca, de exemplu, galacticii să o dezamorseze ?

Cobra: Este o tehnologie mult mai avansată. Este mult mai periculoasă. Nu e aşa uşor de demontat şi, de altfel, Forţele Luminii au tehnologie foarte avansată, dar nu sunt omnipotenţi. Altfel ar fi eliberat planeta noastră cu mult timp în urmă.
Aş spune că întunericului nu i-ar fi fost permis să se nască.

Rob: Asta e interesant. Acum putem merge către un aspect mai metafizic al acestor întrebări. Din înţelegerea mea, şi corectează-mă dacă greşesc, Fred Bell, cu care lucrez, a avut permanent contactele sale personale, iar când am întrebat despre ierarhie şi diverse alte aspecte, a spus cert : uite, totul e ierarhie. Sunt multe niveluri diferite.
Sunt finţe fizice, ca Mişcarea de Rezistenţă, iar apoi sunt ceea ce s-ar numi fiinţe subtil-fizice, precum pleiadienii. Apoi sunt fiinţe din spaţii chiar mai înalt dimensionale.
Aşa că, informaţia care îţi este dată ţie, vine de la dimensiunile înalte, sau vine de la fiinţe mai fizice ?
Contactele acestea ale tale sunt de pe Planeta X ? – şi care sunt, totuşi, fiinţe fizice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu