duminică, 8 iunie 2014

EDITORIAL (nr. 4) : FRICA şi Nivelul de Conştiinţă (Partea a 2-a)



EDITORIAL (nr. 4)
FRICA şi Nivelul de Conştiinţă
(Partea a 2-a)





(continuare din Partea 1-a)


Revenim acum cu alte date, de data aceasta mai concrete, care să ateste (d)efectele fricii asupra corpurilor noastre subtile, cu efecte directe asupra nivelului de conştiinţă al fiecăruia.


Pentru aceasta, fără prea multe vorbe, să trecem la studiul acestui mic TABEL (valori măsurate radiestezic, în acelaşi mod) :

Nr. crt.
Data
Procentul de Lumină pe Pământ (%)
Procentul de Lumină în Zona Românească (%)
1
23 nov. 2012
37
30
2
12 dec. 2012
36
25
3
20 dec. 2012
36
26
4
22 dec. 2012
37
30



Dacă în prima parte a acestui editorial am folosit multe cuvinte, metafore şi comparaţii, acum vom lăsa locul matematicii, adică a aspectelor mai precise care să evidenţieze chiar „matematic” ceea ce am expus înainte în multe cuvinte.

De aceea intrăm direct în subiectul propus, observând de la bun început un fenomen aparent „ciudat” care se remarcă din Tabel : involuţia „Nivelului de Lumină” la suprafaţa întregii planete Pământ, şi, mai ales, la nivelul Spaţiului Românesc (sau, mai direct spus, al României) în ultima lună din anul 2012.

Acum nu comentăm decât tangenţial nivelul de Lumină din România, care în noiembrie-decembrie 2012 era mai scăzut decât cel de la nivelul întregii planete şi care, „din păcate”, se menţine şi în prezent (există încă o diferenţă de câteva procente în minus faţă de nivelul Luminii pe Planetă, a cărei valoare o puteţi vedea la postarea despre „Parametrii Pământului şi ai Umanităţii – primele valori”).

Cea ce ne interesează pe noi în acest articol se referă la concluzia directă şi „dureros” de evidentă a involuţiei nivelelor de Lumină – atât pe Pământ, cât şi în România – cu aproximativ o lună înaintea Portalului Cosmic din 21 decembrie 2012.

Deşi ne aştepam să descoperim creşteri accelerate şi spectaculoase ale acestor nivele, cu ocazia „masivei infuzii de Lumină” venită în valuri din şi prin Centrul Galactic, ceea ce am descoperit în acea perioadă ne-a descumpănit, pe moment...

Cu toţii lucram „din greu” şi plini de entuziasm la aducerea („încorporarea”) a cât mai multă Lumină pe Pământ, toţi „Lucrătorii în Lumină” erau în plină efervescenţă, entuziasmaţi că, „ÎN SFÂRŞIT, A SOSIT MOMENTUL MULT AŞTEPTAT” al ALINIERII PRECESIONALE şi a încheierii Ciclului Cosmic de 26.000 de ani (mai precis, de 25.920 de ani) – şi, când colo, ce să vezi, Lumina taman atunci scade în intensitate !

Iar pentru Zona Românească, scăderea a fost, aş putea spune, dramatică : cele 5 procente în minus (de la 30% la 25%) a dus iarăşi la reducerea „Luminiţei” fragile care abia începuse să crească „timid” prin acest areal românesc...


CARE SĂ FI FOST CAUZA PRIMARĂ ? – dincolo de aparatura archonică (vedeţi tehnologia eterică dezvăluită de COBRA în mesajele sale, în special în „Actualizări despre căderea archonilor” şi „Joc final al carantinei pe Pământ”) şi emisiile directe de energii joase ale „paranormalilor” cabalei, angajaţi „cu normă întreagă” tocmai în acest scop...

Dacă nu v-aţi amintit şi deja aţi uitat acel moment care pentru unii a fost ca „un vis urât”, acum eu vă reamintesc că leitmotivul mass-media oficiale despre ziua de 21 decembrie 2012 a fost... „SFÂRŞITUL LUMII” !

Într-adevăr, niciodată ca până atunci nu am văzut atâta nebunie şi disperare de supravieţuire, ca în acele momente : de la case în vârf de munte izolate cu totul în staniol de aluminiu sau alte materiale exotice, până la bunkere în adâncul Pământului ale celor cu mulţi bani şi, mai ales, ale celor din cabală, în frunte cu Illuminati.

Deşi pe atunci eu cu amicul meu radiestezist tare ne veseleam când citeam şi observam astfel de manifestări pe care le vedeam a fi aberante, se pare totuşi că acestea nu erau văzute a fi atât de aberante şi nostime de un procent al populaţiei mult mai mare decât credeam şi speram noi...

Adică, se pare că FRICA DE „SFÂRŞITUL LUMII” a germinat şi a crescut în psihicul mult mai multor oameni decât erau dispuşi atunci să recunoască !

Se pare, aşadar, că O FRICĂ TERIBILĂ BÂNTUIA ÎN ACELE ZILE DE DECEMBRIE 2012 că, „ceva grav” se va produce - care, dacă nu va fi „sfârşit al lumii”, măcar o catastrofă, un accident cosmic, un asteroid măcar, ceva acolo, pentru ca show-ul să fie „la maxim”...


Din păcate pentru mintea aplecată către spectacolul grotesc şi din fericire pentru noi, cei cu acces la informaţie şi doar cu un pas aflaţi înaintea celor „adormiţi” (care, poate, acum au devenit unii dintre cei mai „treji” şi dinamici „Lucrători în Lumină”...), atunci nu s-a petrecut nimic dramatic.

Evenimentele au implicat dimensiunile subtile ale corpurilor energetice planetare iar „Portalul Temporal” deschis atunci şi-a făcut datoria din plin, începând cu 22 decembrie 2012, DUPĂ ce trecuse „Sfârşitul lumii” de la miezul nopţii din 21 decembrie 2012.

Atunci, pe 22 decembrie, o bună parte a oamenilor au răsuflat uşuraţi, şi nu doar ca o figură de sil, ci chiar la propriu : în decurs de câteva ore Lumina pe Pământ a crescut cu un procent (1%) iar în Zona Românească cu 4-5 % (ceea ce este enorm pentru fiecare din cele două zone).


...Iată, dragilor, fără prea multe alte comentarii, ce înseamnă ELIBERAREA PSIHICULUI UMAN DIN GHEARELE FRICII...


Din păcate, acel moment nu este singurul care ne poate învăţa atât de multe în această privinţă. De fapt, acel moment mi-a fost reamintit acum de un fenomen aemănător care se petrece în prezent în aceeaşi zonă a noastră, România, însă cu un alt parametru - NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ.

După cum aţi putut vedea în postarea despre „Parametrii Pământului şi ai Umanităţi – primele valori”, nivelul de conştiinţă măsurat pentru Zona Românească pentru luna Mai 2014 era de 3,8D.

Ei bine, nicio clipă nu m-am gândit că, în aceste vremuri în care acest nivel creşte uşor şi constant, în general, prin mişcare naturală (bătrânii care pleacă dincolo sunt situaţi dominant, ca medie, pe nivelele joase ale conştiinţei, în medie 3,0-3,5D , în timp ce copiii care vin ACUM la întrupare, după decembrie 2012, au un nivel de conştiinţă de cel puţin de 4,0D iar unii chiar de 5,0D şi 6,0D , până la nivele de neînţeles pentru mintea noastră, de 7,0D...) – ei bine, acest nivel poate să şi scadă !

Da, căci studiind zilele trecute (în jurul datei de 1 iunie 2014) acest parametru, împreună cu amicul radiestezist şi maestru Reiki, am descoperit că această valoare a Nivelului de Conştiinţă al oamenilor care trăiesc acum în Zona Românească este, în prezent, de 3,7D...


Iarăşi apare întrebarea : oare de ce a scăzut ?

Păi, iarăşi apare rapid şi răspunsul : este suficient să cercetăm doar puţin informaţiile vehiculate prin mass-media „oficială” din România şi nu numai, la care încă se raportează majoritatea populaţiei, ca să vedem temele dominante, legate de „FRICA DE RĂZBOI” cu zona estică – în care RUSIA este „băgată la înaintare” iar UCRAINA este doar un simplu „Cal Troian” pentru „cei care încă fac jocurile” la vârful cabalei – şi, de asemenea, legate de tot mai marea frică (deja „groază”) a oamenilor de aici, din acest Spaţiu Românesc, că „NU AU”.

Ce NU AU românii ?

Păi, în primul rând BANI, apoi TIMP, apoi ORICE le trece prin cap (este vorba despre acele aparente „lipsuri” care, de fapt, sunt „nevoile” minţii şi ale corpului emoţional – deci „nevoi ale ego-ului” care, în realitate, nu sunt „nevoi”, ci doar „mofturi” care, culmea, doar încurcă Evoluţia şi creşterea sufletului).


Important pentru cercetarea noastră este să observăm că românii „descoperă” tot mai des că „nu au”, iar asta LE INDUCE ALTE FRICI legate de acele aparente „lipsuri” – care, acum, se pare că S-AU CAM ACUTIZAT.

Şi, alături de Frica abil hrănită politicianistic despre „posibil război în zona noastră” (credeţi-mă, nefondată!) – toate aceste FRICI pun presiune pe Lumina interioară a românilor, cu efecte directe asupra Nivelului de Conştiinţă al fiecăruia şi, prin însumare, asupra întregii populaţii...


Aici se evidenţiază un alt aspect pe care îl vom detalia într-o postare separată, legată de radiografia energetică a Egregorului Românesc.

Acum doar atât punctăm : fără alte detalii, doar din aceste date legate de Nivelul de Conştiinţă şi nivelul Luminii în România, raportat la nivel planetar, putem concluziona cu tărie că acum poate că este timpul să ieşim din imaginea (auto)indusă de către unii „interesaţi”, a „României ca „Buricul Pământului” şi „Axis Mundi”, cu locuitorii ei „iniţiaţi”, „evoluaţi”, ca fiind „cei mai tari” şi grozavi...

Pe de altă parte, însă, tot din aceste date rezultă că românii nu sunt nici „cei mai netrebnici” sau „ticăloşi”, „doar hoţi şi cerşetori”, „şmecheri de la un cap la altul” etc. etc.

Pur şi simplu, românii sunt şi ei oameni ca majoritatea pământenilor şi care, iată, „se ţin aproape” de media valorilor energetice ale Umanităţii...


Dar, cum spuneam, asta este o altă „PoVeste” pe care o vom împărtăşi (vom „cumineca”, adică vom comunica) altădată.

Acum doar mă rezum să constat cum FRICA face ravagiile cele mai mari peste tot, atât în România, cât şi în celelalte zone ale globului (cel mai puţin în zona Tibetului şi în Ţările Nordice europene, unde nivelele de conştiinţă la nivel de ţară sunt peste medie – de fapt, au valorile cele mai mari!).

Iată că NU foametea, „încălzirea globală” sau poluarea, reprezintă PRINCIPALA PROBLEMĂ a UMANITĂŢII (plus, eventual, Roşia Montană sau gazele de şist – pentru România) - ci, simplu, FRICA.

Nu RĂZBOIUL este problema, ci FRICA DE RĂZBOI este problema reală şi combustibilul de bază cu care „băieţii deştepţi” ai cabalei „aţâţă focul” şi îl hrănesc cu atâta abilitate (în timp ce populaţia ajunge să creadă că „aşa este bine pentru ţară” şi că „asta-i situaţia”)...



 ...De aceea am insistat în acest articol cu acest subiect, al nevoii ELIBERĂRII DE FRICĂ, sursă a întregii noastre dureri şi suferinţe.

Şi, cum spuneam, chiar nu este deloc uşor acest proces de „mântuire” (aceasta este adevărata MÂNTUIRE – ELIBERARE PASCALĂ) când această energie – emoţie este adânc „înfiptă” în aura fiecăruia şi extrem de bine ascunsă şi codificată în ADN-ul fiecărei celule a corpurilor noastre fizice.

De aceea avem atâta nevoie de CONŞTIENTIZARE, inclusiv prin Cunoaştere : Re-Memorând (refăcând Memoria Ancestrală), noi ELIBERĂM Memoria (Celulară) de blocajele informaţionale (inclusiv implanturi eterice archonice) şi lăsăm „Cale Liberă” Luminii să ne cuprindă în îmbrăţişarea Sa Eliberatoare...


Dar, cum spuneam, asta este o altă poveste pentru, pare-se, Partea a 3-a a PoStării noastre de pe acest blog...

...Şi, încă odată, CURAJ la eliberarea fricii !


(continuare în Partea a 3-a)

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu