miercuri, 4 iunie 2014

GALACTIS : „Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele” şi Replica pentru TOLEC al celor de la „Galactis”



Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele
şi
Replica pentru TOLEC al celor de la „Galactis



Astăzi vă propun să vizionaţi filmul „controversat” al celor de la „Galactis”, despre „Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele”, iar, la final, „replica” acestora la unele afirmaţii ale lui Tolec despre acest film.


Mai întâi, vă las să citiţi informarea expusă de „Galactis” despre acest film, care sună cam aşa:

Filmul prezintă în mod sintetic şi corelat informaţii uimitoare, primite în mod DIRECT de la reprezentanţii civilizaţiei siriusiene (sistemul Sirius A), despre câteva subiecte de interes major pentru omenire, la momentul actual.

Este prima expunere detaliată a ceea ce este de fapt cometa ISON şi prima descriere „tehnică" a ceea ce va însemna EVENIMENTUL care va avea loc pe Pământ, corelat cu acţiunea cometei. Aceste aspecte sunt completate, de asemenea, cu anumite date despre civilizaţiile extraterestre care contribuie la realizarea giganticului plan divin de ascensiune a planetei Pământ şi a omenirii într-o dimensiune superioară a manifestării.

În finalul documentarului sunt prezentate unele elemente importante despre ceea ce va urma în anii de după EVENIMENT.


În continuare puteţi citi şi expunerea de motive a „filmului-replică” al celor de la „Galactis” la adresa lui Tolec :

Ca urmare a postării filmului <COMETA ISON. EVENIMENTUL. ADEVĂRUL DESPRE ELE> pe acest cont YouTube, Tolec a publicat pe site-ul său (Andromeda Council) un text cu puternice accente critice la adresa realizatorilor şi a filmului însuşi.

Acest clip video de scurtă durată reprezintă punctul de vedere al
<Esoteric Golden Spirit> vizavi de opiniile exprimate de Tolec în comentariul său şi, totodată, acesta este o replică pertinentă şi necesară pentru clarificarea aspectelor menţionate de Tolec.


Doar din această prezentare a celor de la „Galactis” privitoare la film şi mai ales despre „replica” la afirmaţiile lui Tolec – în ale căror detalii nu intru acum, lăsându-vă pe voi să le studiaţi în „filmuleţ” – puteţi Sesiza şi, mai ales, SIMŢI tonul foarte echilibrat şi chiar cu accente armonice al celor de la Galactis, în general, şi al lui Alkesh, în special.


Aici cred că este momentul să intervin iarăşi cu o observaţie care s-a conturat tot mai clar în ultimul timp.

Aşadar, după postarea prezentării lui Alkesh şi primul său interviu radiofonic la BBS Radio din Ianuarie 2014, am primit feed-back-uri despre inoportunitatea promovării unor asemenea mesaje care ar veni de la persoane aparţinând unei „anumite structuri”, „Esoteric Golden Spirit” care ar avea legături cu nu ştiu ce alte structuri ezoterice controversate şi care, astfel, ar explica definitiv caracterul îndoielnic al informaţiilor expuse de Alkesh, „Galactis” şi „Esoteric Golden Spirit”.

Aici a fost un moment important căci, deşi nu reuşisem să „verific” punctual (radiestezic) mesajul din interviul radiofonic din Ianuarie 2014 şi filmul despre Cometa Ison, totuşi am simţit să fac pasul şi să le (ex)pun pe blog, bazându-mă atât pe „confirmările de detaliicu amicul radiestezist (conversaţiile noastre generale despre Cometa Ison şi avionul malayezian dispărut, prin care descopeream uimitoare sincronicităţi şi identităţi de informaţii), cât, cel mai important, m-am bazat pe „Mesajul Inimii”, care îmi transmitea să merg înainte, împotriva tuturor suspiciunilor şi ale altor bănuieli.

Această „plutire pe valuri agitate” în privinţa „Subiectului Alkesh, Galactis şi Esoteric Golden Spirit” s-a produs până de curând când, în urma unei conversaţii detaliate cu amicul radiestezist, confirmările au început „să curgă” : DA, Alkesh, în filmul despre Cometa Ison, are contact direct cu siriusienii, în plan eteric ; chiar a conversat cu Nava-Mamă Anais, cu Comandanta Amun (care se pare că este o fiinţă iluminată de pe Sirius A) etc. şi că, în general, ceea ce au transmis în film este în mare parte Adevărat : Adevărul Divin exprimat la acel moment în film este de... 80%.

Şi iarăşi vă reamintesc că această persoană – care a „măsurat” valori ale concentraţiilor de Aluminiu şi Arsenic în produse pe care doar laboratoare dotate cu aparatură de milioane de euro, ce măsoară la nivel de Angstrom (10-10 metri) au putut detecta exact aceleaşi valori – primeşte informaţia la un nivel de precizie foarte înalt.


De aceea, pentru mine a fost o mare confirmare că am avut încredere în inimă şi „am mers pe mâna lui Alkesh şi a celor de la „Galactis, simţind pur şi simplu vibraţia lor din spatele cuvintelor – una blândă, armonizatoare şi cu încărcatură de Adevăr Divin...

Cât despre eventuala lor apartenenţă la nu ştiu ce structură, „e musai” să precizez că, în această fază a evenimentelor, aceasta nu mai contează. Indiferent de „structura” în care s-au format aceşti „Esoteric Golden Spirit”, important este mesajul şi vibraţia pe care o transmit.

Ca în orice structură-organizaţie, reţineţi că sunt „oameni şi oameni”, şi buni şi mai puţini buni, care oferă fiecare ceea ce are în fondul său interior.

A-i judeca doar după apartenenţa la o structură sau alta, înseamnă a da dovadă de imaturitate şi ne-înţelepciune. Neputând vedea „copac cu copac”, ci doar „pădurea în ansamblu”, nu facem decât să condamnăm „in corpore”, fără a studia „caz cu caz”, unde putem descoperi surprize extrem de interesante...

Este ceea ce s-a petrecut cu oameni din structuri judecate ca fiind „diabolice”, de tipul celor fasciste (Germania lui Hitler) sau, alt exemplu „fierbinte” şi actual despre structurile de securitate ale multor ţări.



Dacă cercetaţi cu atenţie mesajele lui COBRA – care se apropie ca Adevăr Divin de cel exprimat aici, de 80% – remarcaţi că în „serviciile de securitate”, inclusiv C.I.A., nu sunt doar „băieţi răi”, ci şi „băieţi buni”, unii chiar deosebit de importanţi şi foarte preţioşi, pentru SURSĂ şi Univers, prin prezenţa lor acolo şi serviciul „pentru Lumină” pe care îl desfăşoară...

De aceea, repet cu ocazia acestei postări, fiţi mai reţinuţi în a judeca oamenii „la grămadă”... şi, mai ales, în general, în „a judeca”.


...Cum spuneam încă din anii 1990 : „JUDECĂ, NU JUDECA !

Adică : „Gândeşte raţional, observă, discerne, dar nu te face tu Judecător al unor situaţii care te depăşeşc, pentru că nu ai toate <datele problemei>”.


Ca ultimă paranteză : în aceeaşi „capcană” a picat şi TOLEC, prin comentariile sale dure la adresa filmului pe care, după cum spun şi cei de la „Esoteric GS”, pare-se că nici nu l-a vizionat, cel puţin cu atenţie...

Ceea ce confirmă afirmaţia Comandantei Amun despre structura mai mentală a lui Tolec – care, ca orice „minte cerebrală”, are tendinţa de „a minţi” prin „ a judeca”...


Acestea fiind zise, să lăsăm acum filmele să se desfăşoare înaintea noastră, iar vouă nu vă mai rămâne decât să vă relaxaţi şi, chiar dacă aţi mai văzut filmul despre Cometa Ison, să-l mai priviţi odată – de data aceasta „cu alţi ochi”, care vă transmit că ceea ce vedeţi este veridic şi nu doar „S.F.”...


Aşadar :

„COMETA ISON. EVENIMENTUL. ADEVĂRUL DESPRE ELE.” :



şi

„REPLICA <ESOTERIC GOLDEN SPIRIT> LA COMENTARIUL LUI TOLEC” :





2 comentarii:

  1. Bravo! ma bucur ca mai sunt si oameni care gandesc afara din borcan si cu capacul pus. Oamenii din prezent [multi dintre ei] au tendinta doar de a "lipi etichete" [cu mintea] in loc sa analizeze ceea ce spun.
    Cat despre cei de pe site-ul indicat mai sus, toata stima. In curand [cativa ani] vor iesi la iveala lucrurile si atunci vom vedea cat de clar am vazut.

    P.S. "Prostul spune tot ce gandeste, in timp ce inteleptul gandeste tot ce spune".

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine ati scris...
    Dar acuma exista o mica "problema". Echipa Galactis nu mai exista niciunde online. Pagina Galactis.net a fost dats jos, pagina de Face Book, Twitter si pagina de YouTube. Au disparut fara urma.
    I-am urmarit chiar de la inceput ..chiar cand a inceput sa se faca pagina. Cand se vedea ca nu au un buget foarte mare. Evolutia s-a petrecut sub ochii mei...timp in care ii fregventam des pagina. La fel fregventam si pagina lui Tolec.. AndromedCouncil.com .
    Am gasit pe you tube un user chinez care inca mai are videurile echipei Galactis. Nu mai au subtitrari in engleza. Sunt in chineza acuma.

    Sincer, din punctul meu de vedere.. adevarul este la mijloc. Adevarul absolut este acolo si greu accesibil din ambele parti.
    Contactul care l-am avut si eu de 2 ori cu Andromeda (telepatic) m.a dus pe pagina lui Tolec. Pana in momentul contactului, nici nu stiam de Andromeda.
    Informatiile de la civilizatia Sirusiana a ajuns si la mine.
    Povestea este foarte bine structurata...dar stiing mintea omului..informatia poate veni si detoriata..si cand zicem de un adevar de 80%...cele 20% lipsa pot schimba tot cursul povestii.

    Mi-ar placea sa iau legatura cu cine a facut acest articol de pe acest blog.
    cu stima,
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere