duminică, 1 iunie 2014

Life Vest Inside : Bumerangul bunătății




Life Vest Inside : „One day”
Bumerangul bunătății



O mare parte din cei „treziţi” sunt marcaţi de nevoia de eliberare de „karma”, adică de „datoriile” pe care le-au contractat altădată – sau, cum ar spune FONDATORII, de a-şi rezolva „afacerile neterminate” („afaceri” în legătură cu „lecţiile de viaţă”). 


Problema fiinţelor de pe Pământ şi una din sursele suferinţei apare atunci când aceste „datorii” sunt ignorate şi lăsate să tot crească, prin mecanismul „cercului vicios” din „lanţul slăbiciunilor” – „din rău în tot mai rău” şi aşa mai departe...

Acum, în aceste vremuri tumultuoase de Transformări Planetare, toate aceste „datorii” cer rezoluţie, adică rezolvare – de data aceasta, una definitivă, la acest sfârşit de Ciclu Cosmic al unui alt Salt Galactic.

Şi cum putem face aceasta cel mai simplu şi la îndemână altfel decât... inversând procesul, dar menţinând mecanismul...

Adică, păstrăm „Cercul” şi folosim „Lanţul”, dar le transmutăm alchimic, inversându-le sensul de rotaţie : din „cerc vicios” devine „cerc virtuos” iar „lanţul slăbiciunilor” se transformă în „lanţul puterilor” – asta pentru că din Karma se ajunge la Dharma - sau de la Datorie la Dăruire..


Cum putem face această „transmutaţie” ? Care ar fi „ingredientul secret” care să producă „poţiunea magică” prin care se poate trece rapid din „cercul karmei” în „Spirala Dharmei”?

Da, aţi simţit bine – aceasta este BUNĂTATEA.

Nu doar binele făcut... bine, ci chiar Bunătatea, ca „Stare de Spirit”, poate oferi eliberarea rapidă din „cercul strâmt” al condiţionărilor vieţii, însă, în primul şi ultimul rând, poate oferi momente de adevărată „magie” a vieţii, creând acele sincronicităţi – „cercuri în cercuri” – pe care „Principiul Bumerangului” îl poate evidenţia atât de limpede aici, în planul fizic.

Iată cum acest Principiu este artistic şi muzical po-vestit de o organizaţie non-profit (ca şi noi, Asociaţia „CESAN”) din New-York, „Life Vest Inside”, al cărei videoclip de doar 5 minute ne demonstrează cum „miracolele” nu mai aparţin acum poveştilor şi filmelor, ci doar celei care este de drept Stăpâna lor : însăşi VIAŢA de zi cu zi, a străzii, cu oameni „normali” ce pot crea împreună, pe o mică porţiune de stradă, o veritabilă „Horă a Bunătăţii”.

Dacă vă place, vă rog din suflet, oferiţi(-vă) un „like” şi intraţi şi voi în acest „Vals” – direct pe stradă, în viaţa voastră, atingând alte vieţi... cu Iubire...

Aşadar :


Un comentariu:

  1. Buna ziua! Sunt foarte interesante informatiile si articolele dvs. Intr-unul din ele vorbeati de Sanat Kumara si de cineva care a tinut o candela aprinsa in fata pozei lui Sanat timp de 35 de ani. Am rugamintea la dvs ca sa ne povestiti ceva mai mult despre Sanat Kumara si despre cine este cu adevarat, intrucat am intalnit pe internet referiri la faptul ca este intruchiparea raului , dar inima simte altceva. Poate ne oferiti ceva minunat cu un grad ridicat de Adevar Divin.

    RăspundețiȘtergere