vineri, 27 iunie 2014

MarYan : Despre grupul din Pleiade care ar fi eliminat de pe Pământ „mii de membri ai cabalei”.


Despre grupul din PLEIADE care ar fi eliminat 
de pe Pământ „mii de membri ai cabalei”,
în data de 15 iunie 2014

 
    


Iată, pe scurt, o informaţie de pe blogul „burebista2012” venită de la un channeler (medium), Julien Wells : 


Julien Wells, un channeler care informează omenirea despre acţiunile pleiadienilor, afirma recent pe un post de radio pe internet de acţiuni desfăşurate de către un grup din Pleiade, pentru a pune capăt definitiv şi cât mai rapid posibil a jocurilor cabalei pe această planetă.

Julien este un channeler foarte activ în ultima vreme, transmiţând o mulţime de mesaje-informaţii despre succesele civilizaţiilor din Pleiade pentru instaurarea Epocii de Lumină pe planeta noastră.

El spune că un grup din Pleiade, disperat pentru a pune într-o balanţă favorabilă Luminii evenimentele de pe Terra, au acţionat printr-o serie de mijloace specifice şi au eliminat de pe planetă circa 11.000 de membri ai cabalei.

Aceştia nu sunt de top ci din mecanismele lor planetare de control. Această acţiune nu a fost susţinută de către alte grupuri din Pleiade, Andromeda, Arcturus, Orion şi Sirius.




Citind foarte „pe fugă” şi această informaţie, iarăşi am rămas cumva „în expectativă” privind veridicitatea acesteia.

Ca şi la alte „informări” venite în ultima jumătate de an, am perceput că merită să studiez informaţia, însă cu prudenţă.

Ceea ce şi facem acum.

Din informaţiile şi testările radiestezice, rezultă că, iarăşi, INFORMAŢIA PARE A FI REALĂ, însă doar în esenţa sa.

După cum mi-a confirmat şi amicul colaborator, şi eu am simţit că informaţia este mai puţin precisă în privinţa numărului de persoane „eliminate” : este vorba de doar câteva mii, şi nu de 11.000 de persoane, şi nu „eliminate” la propriu, ci „ÎNDEPĂRTATE” din structurile de putere de pe Pământ la care au avut acces şi au acţionat până acum.


Această ştire confirmă ceea ce tot spune şi Cobra în mesajele sale. De exemplu, în interviul pe care l-a acordat lui Robert Potter în 20 mai 2014, întrebat de acesta „dacă au fost scoşi de pe planetă mulţi agenţi?”, COBRA oferă următorul răspuns :

„Da. Mulţi au fost luaţi de pe planetă şi scoşi. Nu foarte mulţi din ei au fost arestaţi, majoritatea au fost scoşi de pe planetă(Acesta) e un proces în desfăşurare.”


Iată cum lucrurile „se leagă” ca să „dez-lege” multe alte evenimente care până acum au fost blocate în desfăşurarea lor pe Pământ.

Şi chiar acesta a fost SENSUL acestei intervenţii pleiadiene. Căci, informaţia esenţială care a reieşit din această „poveste” a fost aceea de CORECŢIE.

Ce înseamnă aceasta ?

Dacă la prima vedere s-ar părea că cei din Pleiade au intervenit în Liberul Arbitru al unor „fiinţe suverane”, influenţând, deci, karma acestora, se pare totuşi că această intervenţie a avut rostul de a „corecta” situaţii disfuncţionale de pe Pământ care nu se mai încadrau în Planul Divin pentru această Planetă.

Aşadar, acesta este MESAJUL acestui mesaj : informaţia este reală, însă doar parţial, fiind vorba de câteva mii de „agenţi ai cabalei” care au fost extraşi, ca şi corecţie pentru a face ajustările necesare în acord cu Planul Divin general pentru planeta Pământ.


Evenimentele se precipită, energiile snt tot mai intense şi „inflamate”. Rămâne ca şi fiecare din noi să ne facem propriile noastre „corecţii” şi „ajustări”, pentru a nu ne extrage (singuri), în urma deciziei Sufletului nostru, din planul fizic al acestui grandios moment.

Nu este uşor, însă este chiar posibil.

Succes !

MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu