joi, 12 iunie 2014

NEIL KEENAN : S-a încercat furtul a 15 Quadrilioane de dolari Familiei DRAGON (7 iunie 2014)



NEIL KEENAN
S-a încercat furtul a 15 Quadrilioane de dolari
Familiei DRAGON
7 iunie 2014




  
(Nota MarYan : Iată o altă informaţie care, la prima vedere, ar putea face parte din aceeaşi „intoxicare” cu mesaje ciudate şi aiuritoare de care abundă Internetul.

Citind prima dată despre furtul a 15 quadrilioane15 milioane de miliardede dolari, în prima fază mintea se cam blochează, în primul rând pentru că nu poate procesa prea uşor acest număr cu care nu este deloc obişnuită...

Apoi încep „analizele” : cum să fie posibilă deturnarea unei asemenea sume ? când – conform unui comentariu de pe un alt blog ce a postat acest mesaj – această sumă depăşeşte PIB-ul cumulat al tuturor ţărilor de pe glob de peste 1.000 de ori !


Da, la prima vedere este corectă această observaţie, iar, de aici, concluzia normală conduce către ideea de „fake” sau „făcătură” al acestui mesaj...


Şi totuşi, „mesajul radiestezic” este chiar categoric : în esenţă, INFORMAŢIA ESTE REALĂ !

Dincolo de analizele şi interpretările lui Neil Keenan, se pare că informaţia este adevărată, inclusiv imaginile din poză ale lui Keenan şi Albert Chiang.

Iarăşi, nu numai că nu insistăm să ne credeţi „pe cuvânt”, ci chiar recomand insistent ca să faceţi propria voastră cercetare CU INIMA, în această privinţă : întrebaţi-vă interiorul şi SIMŢIŢI ce anume vă transmite „la prima mână”, adică la primul semnal perceput din interior.

De aceea, prea multe nu mai sunt de adăugat, poate doar o remarcă legată de acest „ocean de bani” şi de imposibilitatea existenţei sale.

Dorim, astfel, să facem precizarea pentru cei care vin cu asemenea argumente raţionale (legate de PIB-ul declarat) că aceste informaţii sunt oferite şi „vărsate” în mințile tuturora de către cei care controlează „statistica”, aceiaşi care controlează şi procesul de votare, inclusiv pe cel de „fabricare a banilor”. Şi, cum aceste „note ale băncii” cresc în fiecare zi pe întreg globul, prin fiecare împrumut bancar care este făcut – cercetaţi procesul de creare a banilor – habar nu au oamenii „normali” ce SUME REALE sunt vehiculate în sistemul financiar global.


Oricum, ca ultimă informaţie verificată, se pare că „Mişcarea de Rezistenţă”, prin Familiile „Dragon” şi alte numeroase Grupuri, chiar ar deţine această sumă, confiscată din conturile Cabalei, din care o anumită parte este în AUR – de care cei din cabală au mare nevoie (şi ştiu ei de ce, şi ştie şi „Mişcarea de Rezistenţă”...).


Însă, ceea ce ne interesează pe noi se referă, iată, la VOLATILITATEA acestor momente, care încă persistă, deşi Evenimentul este atât de aproape...

De aceea apare ca fiind acută nevoia fiecăruia de stabilitate interioară, de Centrare în Lumină, care LUMINĂ să fie emisă cât mai consistent către Pământ şi Omenire, acum, când aceasta are mai multă nevoie ca oricând !

Cum spunea Isus ?
PriVEGHEAŢI şi vă Rugaţi” (Emiteţi constant LUMINĂ!).

Acum şi Aici este nevoie de fiecare pentru a fi parte la acest minunat proces, aflat în plină desfăşurare.

Timpul somnului a trecut, deja, de mult.
Tocmai ne-am trezit şi ne-am dat jos din pat...)




 
Este bine să reamintesc tuturor celor conștienți și implicați în acest conflict global caracterizat prin înșelăciune, că acestea sunt momentele cele mai grele din istoria noastră colectivă – un timp în care libertățile și supraviețuirea noastră sunt în joc.

Pentru cei care sunt conștienți de profunzimea si gravitatea a ceea cu ce se confruntă în prezent lumea, ÎNŢELEGEREA este atât un privilegiu, cât și o responsabilitate.

Istoria învățată în Occident este un basm inventat. Ceea ce nu a fost modificat în mod deliberat, a fost suprimat.

Acest lucru este valabil pentru toate referințele istorice în mod tradițional acceptate și predate, mai ales atunci când se referă la Orient și China antică, care influențează percepția noastră din ziua de azi referitoare la China.

De exemplu, am fost învățați în școală că America a fost descoperită în 1492, atunci când Columb a navigat pe oceanul albastru - "Yo Yo Ho Ho !!".

Ar putea fi adevărat că Christofor Columb a navigat în America în 1492, dar el sigur nu l-a descoperit, indiferent de faptul că noi, în Statele Unite ale Americii "oficial", recunoaștem pe Columb pentru descoperirea continentului nostru.

Nouă, celor din Occident ne-a fost vândută o versiune anglo-europeană a istoriei. Este, de fapt eronată și are puține asemănări cu realitatea. Pentru a vedea și a înțelege adevărul este mare nevoie de a ne elibera de concepte false și dogmă - sau, cel puțin, cu dorința de a privi dincolo de ceea ce crezi că știi.

Cu alte cuvinte, să ne uităm și să gândim în afara casetei care a fost construită meticulos în jurul nostru.

Trebuie să recunoaștem faptul că existau deja oameni indigeni care trăiau în America, de exemplu, Maya, Inca, şi numeroase triburi de indieni ; și, în al doilea rând, există numeroase dovezi că cele două Americi au fost VIZITATE anterior sau "descoperite" de către alte culturi europene sau asiatice și civilizații, cu mult timp înainte de Columb.

O privire mai adâncă în faptele istorice reale va fi de ajutor în înţelegerea domeniului de aplicare al înșelăciunii și corupției, care a fost în mod deliberat impusă "non-elitei".


 În 1405, cu aproape nouă decenii înaintea lui Columb, ZHENG HE a fost numit amiral al Flotei Imperiale a Chinei. El a fost musulman şi eunuc, ambele caracteristici destul de distinctive și unice, dar în cultura occidentală nu am auzit nimic despre el.

Între 1405 şi 1433, Zheng He a pornit șapte curse, de fiecare dată având o flotă de 300 de nave cu echipaj mixt și 30.000 de soldați. Navele sale au fost lungi de cca. 130 m și late de cca. 50 m. Ei au fost dotaţi cu animale și suficiente alimente și provizii pentru hrana animalelor, echipajului și soldaților, pentru ani de zile. Aceste cetăți pe apă au fost minunate construcţii de inginerie.

Din 1433, CHINA a circum-navigat deja prin lume, a achiziționat o avere de neimaginat şi a stabilit o vastă rețea diplomatică de alianțe şi de comerț, valorificând, în esență, mările și cucerind lumea.

Acest lucru se întâmpla atunci când au ridicat Marele Zid Chinezesc - o barieră pentru a menține păgânii afară.


Acum, mai mult ca niciodată, este imperativ pentru cei de pe partea dreaptă a registrului să exprimăm adevărul cu precizie.

Recent, anumite presupuneri și declarații cu privire la conturile globale au fost făcute de către cei în poziții de influență, care nu au fost în întregime corecte.

Este timpul să pun lucrurile la punct. Având în vedere Acordurile de la Monaco din 2011, aceasta este poziția lui Neil Keenan.

CONTURILE GLOBALE au fost inițial stabilite pentru a finanța proiecte umanitare în întreaga lume. Cabala din Vest, prin intermediul FMI, Banca Mondială și BRI (N.MY: „Banca de Reglemente Internaţionale”), a controlat și folosit conturile nu pentru a îmbunătăți calitatea vieții, ci pentru a subjuga omenirea.

Aici, în Statele Unite ale Americii, așa-numitul guvern federal este profund corupt. Acesta a fost deturnat și s-a transformat într-un instrument al răului. Tot ceea ce se face în numele "securității naționale" și asistenței medicale la prețuri accesibile, este proiectat pentru control, și, în cele din urmă, să ne omoare.

Drepturile și libertățile noastre individuale au fost literalmente suprimate ; NSA și o listă lungă de alte agenții, urmăresc și înregistrează fiecare mișcare a noastră - toate realizate și executate în numele securității naționale.

Da, "securitate transnaţională corporativă" - unde afacerile mari se fac în cârdăşie cu guvernul, utilizând frica, lăcomia, intimidarea și chiar crima pentru a obține și păstra secretul și pozițiile lor înalte.

Să nu fiţi păcăliţi să credeţi că au interesele noastre cele mai bune la inimă. Adevărul este că ei vor ca marea majoritate dintre noi SĂ FIM MORŢI !

E timpul să ne trezim pe deplin la aceasta !


Cel mai recent, la Vatican, în colaborare cu un „Bătrân”, Sultanul de Sulu, un tutore/titular al Activelor Conturilor Globale ale Familiei Dragon, a încercat să fure cincisprezece (15) cvadrilioane ( 15 MILIOANE DE MILIARDE) de dolari de la Familia Dragon.

Încercarea lor a fost dejucată. Dacă această tranzacție ar fi avut loc, cuferele Cabalei ar fi fost alimentate și rezultatele pentru umanitate ar fi fost dezastruoase !


Cu adevărat, lumea a evitat un glonț fatal doar cu câteva zile în urmă !


Aroganța și iresponsabilitatea acestei încercări este indicativul unui fals sentiment de proprietate din partea unora dintre cei cărora li s-au încredințat protejarea acestor active.

În unele cazuri, două, trei generații au trecut ca gardieni originali sau deţinătorii de active, așa că trebuie să fie acum repetat tuturor ,,Bătrânilor” că nu se poate da sau vinde ceea ce nu le aparţine !

Tutela nu este proprietate ! Cartea de Transfer a fost stabilită de către președintele Sukarno - original M1, pentru un astfel de moment și astfel de motiv.

Cartea de transfer documentează și indică în mod clar rolul și responsabilitățile gardienilor și deținătorilor de active  ale Familiei Dragon.

FAMILIA DRAGON sunt singurii proprietari de drept ai acestor active, şi s-au săturat de aceste atacuri !

Lumea, în general, cei care au fost manipulaţi și legați la ochi, generație de generație, s-au săturat !

Este timpul ca profeții falși și uzurpatorii din Vest să fie expuşi și trași la răspundere, în numele întregii umanităţi, pentru tot ceea ce sunt - o bandă de tâlhari.

Un studiu de istorie al faptelor reale arată că bogăția reală se află în Est, și a fost acolo întotdeauna. Acesta este motivul pentru care Est-ul îşi stabileşte acum propria alianță economică, un sistem economic separat de Vest, Statele Unite și petro-dolar.

Alianţa BRICS este construită pe această nouă paradigmă, departe de SUA și dominația sionistă mondială.

 
,,Sioniştii Mondiali au fost cel mai bine descrişi ca cel mai mare sindicat al crimei organizate din lume. Ei par a fi paraziții fără suflet ai rasei umane.

Ei sunt împuterniciţi de către sioniştii din City of London şi bancherii centrali privaţi care sunt specializaţi în „Money-Magic” („Magia de a face bani”) babiloniană de a face bani din nimic (note de bancă bazate pe datorie - prezentate ca bani), și camătă pernicioasă.

Ei sunt, în general, recunoscuţi de numeroşi informatori din interior a fi paraziții mondiali, profitorii de război și ucigașii în masă din spatele fiecărui război major, precum şi partea ascunsă din spatele traficului de droguri, pornografiei, traficului sexual, muncii forțate, fraudei bancare ipotecare masive, și a altor fraude financiare și escrocherii.

Folosind banii lor bazaţi pe datorie imaginară, „au cumpărat” iar acum au sub control aproape pe fiecare american congresman, pe cei mai mulți judecători de la Curtea Supremă a SUA și aproape pe oricare judecător federal.”
(Preston James, „Veterans Today)

 
 
Cei care aleg să lucreze și să servească aceste forțe întunecate ale morții și distrugerii sunt monitorizați, iar ei înșiși sunt în prezent în curs de "demascare" și limitare a liberei circulații pe planetă.

În fiecare zi, tot mai mulți oameni din întreaga lume sunt conștienți de atrocitățile comise de către societățile secrete sioniste/naziste și ale elitei guvernamentale, devenind susținători și participanți ai inițiativei lui Keenan „NO FLY ZONE” (N.MY: aceasta se referă la interdicţia de zbor în zona Asiei, fiind un document cu principii şi protocoale semnate de către statele Asiei ; pe listă, România figurează cu Traian Băsescu, Dacian Cioloş şi Sorin Ducaru).


În curând, pentru ei nicăieri nu va mai fi loc să-și găsească adăpost sau unde să se ascundă.

Lumea și timpul lor se împuținează cu iuțeală.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu