marți, 8 iulie 2014

COBRA : ISIS ? (18 iunie 2014)



ISIS ?
– 18 iunie 2014

 


 
Nota MarYan :

Deşi, într-un mesaj din August 2013, Cobra anunţa că Archonii eterici tocmai pierduseră controlul asupra vortexului energetic din Siria, pe 25 august 2013, iar cu o săptămână mai devreme şi asupra puternicului vortex din Egipt, iată că, precum Pasărea Phoenix, aceşti Archoni „nu se lasă” cu nici un preţ, agăţându-se de orice situaţie politică „tulbure”, pentru a mai produce, inclusiv în prezent, ceva daune energetice asupra Luminii, prin perturbarea cât mai puternică a vortexului energetic al Zeiţei din zona Irakiano-Siriană (fostul Imperiu Akkadian).

Deşi pare că Mişcarea Luminii pe Pământ se reduce la un continuu „vals” – „când înainte, când înapoi”, totuşi, trendul este Ascendent, căci aritmetica de aici este de genul „doi paşi înainte, unul înapoi”...

Şi, dacă după ce citiţi acest mesaj, confirmat de ştirile din mass-media oficială despre „insurgenţa” din Irak şi Siria, scade iarăşi nivelul Speranţei, atunci re-citiţi mesajul despre ultima poziţionare a navelor Confederaţiei pe Orbita Joasă a Pământului, ca să ne re-amintim că toate aceste manevre ale Cabalei nu reprezintă altceva decât „cântecul de lebădă” al acestor forţe care doar încearcă să mai amâne „inevitabilul”...

Această fierbinte întrebare : „Când anume se vor termina toate acestea?” poate primi răspuns... de la fiecare dintre noi, prin determinarea acţiunilor noastre : cu fiecare pas, făcut de oricare dintre noi, către Lumină şi Calea Spirituală, apropiem momentul Evenimentului cu cel puţin O CLIPĂ !

Este prea puţin ?

În infinitatea Universului, aceasta nu înseamnă, practic, nimic, însă pentru Pământ şi Eveniment, poate fi chiar Clipa decisivă !

Iată cum fiecare Clipă contează !

Spor(nicie) la Lumină !



COBRA :


Recent, un grup jihadist a pătruns în Irak din Siria şi a cucerit o parte semnificativă din teritoriul acestuia.

Scopul acestora este acela de a crea în acel teritoriu un stat islamic totalitar pe care să îl numească „Statul Islamic al Irakului şi Siriei” („Islamic State of Iraq and Syria” – ISIS).

Acest grup este o creaţie comună a Saudiţilor şi a Cabalei din SUA, împreună cu Iezuiţi şi prietenii lor din spatele scenei, „Blackwater/Academi (N.MY: „Apa Neagră/Academia” – forţe care apar constant în cazul conflictelor de acest gen, inclusiv în „Euromaidanul” din Kiev, Ucraina, dar şi în invazia din Irak, în 2003).

Agenda Cabalei din SUA este să creeze un pretext pentru o invazie militară, care, astfel, să prelungească „durata de viaţă” a petro-dolarului, iar pentru complexul militar-industrial să aducă un profit „frumuşel”...


La un nivel mai profund, există un război ocult, de acum 4.300 de ani, de când stăpânii Cabalei, Archonii Annunanki, au creat ceea ce se numeşte Imperiul AKKADIAN.

Imperiul Akkadian a fost o societate patriarhală extrem de violentă care a fost creat pentru a suprima un foarte important vortex energetic al Zeiţei (N.MY: Principiul Feminin al Creaţiei), creat în aceeaşi regiune cu 7.000 de ani înaintea acestuia, de către culturile Halaf şi Hassuna-Samarra.


Acum, aceiaşi Archoni, încarnaţi în familiile Nobilimii Negre, vor să creeze un Imperiu întunecat al terorii, în exact aceeaşi regiune, pentru a suprima acelaşi vortex energetic al Zeiţei.


Puteţi compara harta culturilor Halaf/Hassuna/Samarra :



cu harta Imperiului Akkadian :



şi cu harta actualelor state islamice Irak şi Siria :



Este interesant de notat că invazia „militanţilor ISIS” a începu din oraşul Samarra, care este în centrul acestui vortex al Zeiţei şi care a fost, de asemenea, şi capitala Califatului Abbasid.

În secolul al IX-lea d.Ch., Dinastia Abbasidă era conectată cu linia genealogică a Nobilimii Albe secrete, care a declanşat Era de Aur Islamică, cu un mare progres în ştiinţă şi artă.


Archonii sunt ocultişti destul de abili. Ce au făcut aceştia a fost să ia un simbol al Luminii („ISIS”) şi să folosească propaganda mass-media ca să „antreneze” populaţia să asocieze acest simbol cu întunericul, durerea şi suferinţa, pentru a suprima energia Zeiţei.

În acest fel, ei împiedică o cantitate enormă de Lumină ca să curgă prin minţile şi inimile oamenilor.

Aceştia au făcut acelaşi lucru şi în privinţa numărului 666 (odată, un număr sacru al Zeiţei Venus, acum, în mintea maselor, a devenit un simbol al forţelor întunecate), cu pentagrama (odată un simbol al Zeiţei Venus, iar acum un simbol al magiei negre, pentru masele needucate), cu Lucifer (odată un simbol al Zeiţei Venus – Purtătorul de Lumină - Steaua Dimineţii, iar acum un simbol al liderului forţelor întunericului, pentru necunoscători), cu zvastika (odată un simbol al evoluţiei spirituale, iar acum asociată cu Nazismul).

Aici puteţi citi un articol bun pe această temă.
  


Archonii au ales în mod deliberat numele de „ISIS” pentru grupul jihadist şi statul lor islamic, asociind numele lui Isis (o Zeiţă a Luminii) cu întunericul şi teroarea, în minţile maselor de oameni – mai ales acum, după ce noi am deschis parţial Portalul IS:IS , şi când există, în continuare, un mare potenţial pentru trezirea Zeiţei în anul 2014.

Prin urmare, Isis nu este o Zeiţă „prietenă” a Cabalei, Illuminati doar încearcă să abuzeze frumoasa ei energie pentru scopurile lor nefaste.

În mod ironic, numele de „Illuminati” înseamnă o persoană I-Lumina-tă, pe când, în realitate, aceşti oameni sunt pe cea mai îndepărtată cale de adevărata iluminare spirituală.

În concluzie, pentru  a clarifica situaţia : Zeiţa Isis nu sprijină mişcarea ISIS.

Isis vrea Pace, şi Pace va fi !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu