marți, 29 iulie 2014

Fulford : Extrase din mesajele lui Benjamin FULFORD din cursul anului 2014 (Partea a 2-a)



Extrase din mesajele lui Benjamin FULFORD
din cursul anului 2014
(Partea a 2-a)

29 iulie 2014

 


(continuare din Partea 1-a)



B.Fulford3 martie 2014 :


Marile mize ale jocului de poker geo-politic, care a început cu evenimentele recente din Ucraina, a culminat în secret cu ameninţări ale Cabalei că „va obliga Ucraina să bombardeze Rusia cu rachete nucleare făcute în SUA”, a rezultat în contra-ameninţări cu bombardarea Washington D.C., New-York, Tel-Aviv, Bruxell şi Londra, potrivit unor surse din Societatea Dragonul Alb, implicate în negocieri. Atunci Cabala a mai micşorat ameninţările nucleare şi, în schimb, a ameninţat să creeze un „Inel de foc al Rothschild în jurul Rusiei şi Chinei”, începând cu „10 Musulmani care ucid 33 oameni într-un tren în China” şi avertizând că „atacurile finanţate de SUA se vor dezlănţui până la cer”, au mai spus sursele.

Această fanfaronadă este o formă a cabalei de a da cu pumnul în masă şi a poza pentru un tratament mai bun în negocierile în curs, pentru capitularea lor.


Guvernul Comunist Chinez şi Vaticanul au contactat şi ei WDS („White Dragon Society” – „Societatea Dragonul Alb”), săptămâna trecută, pentru a discuta posibilitatea unificării statelor asiatice într-un fel de entitate unică.

Sugestia a fost făcută în sensul că ar fi posibil dacă o nouă capitală ar fi creată, undeva precum în Laos sau Nara, Japonia, pentru ca toate părţile să poată face parte dintr-o nouă creaţie, în loc să se simtă ca şi cum ar fi pierduţi în faţa Beijing-ului, sau a altei puteri a blocului.

Loja Vaticanului P2 spune că acest lucru e parte dintr-o mişcare de forţare către crearea unei federaţii mondiale de guverne. În viziunea lor, „federaţia mondială a egalilor” era necesară pentru prevenirea celui de-al 3-lea război mondial şi ca să pregătească umanii pentru expansiunea în univers.

Oricum, potrivit celor ce declară, „Khazarienii sub Primul-Ministru Israelit Benyamin Netanyahu” continuă să sufere din cauza „delirului Zionist” şi refuză să se lepede de visul lor de a porni Al Treilea Război Mondial, pentru ca ei să poată deveni „rasa conducătoare”, care sclavizează restul umanităţii.


Scenariul pe termen lung plănuit de liderul lor militar Nazi/Zionist, George Bush Sr., se desfăşoară acum în Ucraina, atrăgând o a doua „Cortină de Fier”, potrivit unor surse din MI5 (N.MY.: Serviciul britanic de informaţii).

În acest scenariu, după ce UE ocupă jumătate din Ucraina, ruşii „vor folosi aceasta ca un act de provocare, pătrunzând în stilul de „luptă rapidă” cât mai adânc posibil în Europa, înainte de a propune graniţele pentru Noua Cortină de Fier”.

Dacă scenariul din Ucraina escaladează, atunci Secretarul „Skull and Bones” (N.MY.: „Craniu şi Oase), John Kerry, împreună cu Putin, au de jucat roluri dictate de Bush Sr., spun surse MI5. „Aceasta este o mişcare clasică Hegeliană, a Cabalei, să însămânţeze o problemă şi, venind cu soluţia, să fure toate bunătăţile”, a continuat sursa.

Cu toate astea, „se pare că UE va fi sacrificată, odată ce o nouă lege marţială va fi impusă, exact ca în zonele militarizate post-belice", mai adaugă. Acest plan ar avea nevoie de cooperarea Chinei, la început, pentru a permite Rusiei să se mobilizeze în Europa.

Oricum, după ce acest scenariu va fi folosit pentru militarizarea Europei, următoarea mişcare a Europei militarizate ar fi să atace China, a prevenit WDS pe chinezi.

Cealaltă parte a acestui plan Nazi/Zionist cheamă crearea Califatelor în Orientul Mijlociu, ca parte a unei încercuiri a Rusiei şi Chinei, din Caucaz până în Turcia şi din Siria pînă în Iran, ca să nu mai menţionez Musulmanii Chinezi Uiguri.

Conform acestui plan, SUA nu va juca un rol militar foarte agresiv în aceste schimbări, dar, în schimb, va pregăti terenul acasă pentru „înhumarea” unui mare număr de oameni. Aceasta va veni după ce colapsul comerţului mondial va cauza, imediat, lipsă de bani, mâncare şi benzină, mai ales în SUA, spun surse din MI5.


Aceste „jocuri” de şah geo-politic ale gangsterilor nebuni şi criminali, vor duce la moartea a nenumărate vieţi omeneşti inocente, ceea ce este motivul pentru care WDS luptă pentru a-i „termina” pe aceştia, odată pentru totdeauna.

Dacă WDS va fi capabilă să încaseze „acţiunile Kennedy” (care sunt contrafăcute, potrivit MI5) sau altfel, obţinând fonduri utilizabile din sistemul bancar central vestic, bazate pe dolar şi euro, aceasta va propune o campanie masivă de schimbare a deşertului în pajişti, reumplerea oceanelor cu peşte, explorarea spaţiului etc.

Planul ar porni cu „Operaţiunea Moş Crăciun” (!), o mişcare înainte către eradicarea sărăciei şi oprirea distrugerii mediului ambiental.


Federalii şi cabaliştii au vorbit de sume astronomice de aur (multe zerouri peste valoarea oficială a rezervelor de aur mondiale), fără să ofere o uncie de probă că acesta există cu adevărat.

În ciuda deplasărilor în Korea, Filipine, China etc, pentru convorbiri despre comoara ascunsă, singura comoară reală pe care cel ce scrie o confirmă că există, este cea îngropată în munţii din spatele Muzeului Comorii din Taipei, China.

Devine din ce în ce mai evident că sistemul Vestic al băncilor centrale private este o Schemă Ponzi masivă, veche de 300 de ani.


De aceea, ar putea fi necesar să se închidă întreg sistemul bancar global de reţele de computere şi bancomate, cărţi de credit etc., ca să se reseteze întreg Sistemul, reducând semnificativ, astfel, cifrele financiare cabaliste frauduloase.

Aceasta va implica înmânarea de suficiente sume efective de bani pentru toată lumea, timp de două săptămâni, pentru necesarul esenţial şi folosirea cecurilor de conturi, scrise de mână, până când un nou sistem poate fi pornit, bazat pe lucruri reale, precum pământ, bunuri materiale, metale preţioase etc.

(Nota MarYan : Iată, la începutul lui Martie 2014, „sursele” estimau momentul de tranziţie pentru resetarea financiară globală la DOUĂ SĂPTĂMÂNI. În mod real, procesul va fi de durată şi se va desfăşura pe o perioadă mult mai lungă de timp, însă „faza acută”, „dramatică”, este estimată de diverse „surse”, în general, între o săptămână şi o lună.)

Între timp, privim cum seniorii cabalişti dispar unul câte unul.



B.Fulford17 martie 2014 :


Politica prăpăstioasă de nivel înalt care înconjoară colapsul iminent al petro-dolarului şi cabala din spatele ei au atins nivele noi în săptămâna care a trecut, culminând cu un ultimatum dat de BRICS (N.MY.: Ţările din „Alianţa Estică”, printre care Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud), potrivit căruia „petrol, gaze, mâncare şi alte resurse vor înceta să fie importate în SUA şi NATO”, cu excepţia retragerii ofensivei asupra Ucrainei, potrivit unei surse din guvernul rus.

Au existat şi ameninţări făcute pentru a opri reţeaua de electricitate a SUA cu o Armă de Puls Electromagnetic, potrivit unui raport al lui Dick Cheney, sau atacuri directe asupra unor porţiuni vulnerabile ale reţelei, potrivit ameninţărilor forţelor poliţieneşti, în cazul în care cabala nu se retrage.

Elementele militare controlate de cabală au contra-atacat cu ameninţări cu arme-biologice şi cu închiderea traficului aerian mondial, precum şi cu multe alte probleme de acest fel.

Evoluţia rapidă a situaţiei din Ucraina, ameninţarea cu război în Quatar de către Arabia Saudită, precum şi avionul dispărut al liniei malaeziene (N.MY.: este vorba de primul avion malayezian, dispărut pe 8 martie 2014), ca şi multe alte incidente – surse multiple confirmă că toate acestea au legătură cu aceste negocieri.

În cazul Ucrainei, un tratat internaţional a fost aprobat de Naţiunile Unite şi semnat de Rusia, SUA şi NATO şi stipulează că dacă o ţară violează suveranitatea Ucrainei, atunci ţările membre ale Naţiunilor Unite sunt obligate să întrerupă orice comerţ cu ţările violatoare.

Cum ruşii au dovezi de netăgăduit potrivit cărora guvernul Ucrainei (N.MY.: Fulford se referă aici la guvernul fostului preşedinte Viktor Ianukovici, „dat jos” de „Euromaidan”-ul din Kiev) a fost îndepărtat de mercenari finanţaţi de proprietatea privată „Comisia Rezervei Federale”, corporaţia lor „Statele Unite ale Americii” şi membrii subsidiari din NATO, toate aceste ţări vor face subiectul unui embargo comercial total.

Încercările făcute de către mass-media controlată de Cabală şi guvernele sclave de a eticheta Rusia ca fiind agresorul în această situaţie, nu au păcălit pe nimeni.

(Nota MarYan : Iată că aceşti „cabalişti” au învăţat din acest eşec al lor, perfecţionând această „artă” a manipulării, mai ales prin controlul mass-media, în cazul „atacului rus asupra avionului malayezian MH17”...)


Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi alte ţări din Golf ameninţă cu tăierea oricărui comerţ cu Quatar şi posibil declararea de război, excepţie făcând cazul în care închide Al Jazeera şi dă afară „fronturile cabale”, precum „Rand Corporation” şi „Institutul Brookings”.

Singura corporaţie de media vestică care a raportat această transformare enormă, atât cât poate spune cel ce scrie, a fost Agenţia France Press, sau AFP.

Corporaţia Rand este aceeaşi adunătură de psihopaţi care au propus „război cu o ţară de mărime medie precum Japonia sau Brazilia” ca metodă de a revitaliza economia SUA.

Cutremurul care a lovit Christchurch din Noua Zeelandă acum câţiva ani, a venit imediat după ce That Allen din Corporaţia Rand şi o duzină de congresmeni au cerut ca Insula de Sud din Noua Zeelandă să fie folosită precum casă pentru 1 milion de membri ai cabalei Satanice – şi au fost refuzaţi.

Şi Quatar-ul este locul unde cabala îşi are baza multor crime prin operaţiuni cu drone.

Mişcarea Saudită a venit pe timpul vizitei în China a prinţului încoronat Saudit, de săptămâna trecută, şi înseamnă cum Cabala poate fi tăiată acum de la accesul petrolului rusesc şi cel al Orientului Mijlociu.

De aceea Statele Unite au deschis rezervele strategice de petrol, săptămâna trecută. Aceste rezerve pot ţine în mişcare Statele Unite, la rata de consum actuală, pentru 58 de zile.

Ruşii, pe partea lor, au evacuat deja fondurile din insituţiile financiare controlate de Cabală. În plus faţă de aceasta, ei dau afară din Rusia oamenii de afaceri legaţi de cabală şi confiscă toate bunurile lor.


Chinezii, pe partea lor, au permis Renminbi (N.MY.: Moneda oficială chineză pe piaţa valutară internaţională - RMB) să cadă mai mult de 1%, luni (17 martie 2014), ca semnal către Cabală că nu vor tolera o încercare unilaterală a acestora de a devaloriza dolarul SUA.

Asta înseamnă că regimul Comisiei Rezervei Federale din Washington D.C. şi instituţia sa soră, Banca Centrală Europeană, sunt acum izolate de comunitatea globală.

Cabaliştii sunt înspăimântaţi de pierderea controlului, pentru că asta înseamnă pierderea puterii asupra lumii. Dacă pierd această putere, va fi doar o chestiune de timp până ce planurile lor de eutanasie şi agenda de depopulare vor fi expuse.

O mulţime de oameni se vor umple de furie criminală odată ce vor auzi despre crimele cabale de neconceput, precum sterilizarea maselor prin vaccinare, răpirea sistematică şi sclavizarea sexuală a copiilor etc.

Situaţia rămâne oarecum încordată şi există posibilitatea ca ceva mai dramatic decât am văzut recent, inclusiv 9/11 (N.MY.: 11 sptembrie 2001 – Distrugerea Turnurilor Gemene din New-York) şi 3/11 (N.MY.: 11 martie 2011 – Explozia Centralei nucleare de la Fukushima, Japonia), să aibă loc în curând.
  


B.Fulford24 martie 2014 :


Săptămâna trecută a avut loc o activitate agitată şi la suprafaţă şi în adâncime, în timp ce negocierile despre cum să actualizăm structurile politice şi economice ale lumii, intră în „linie dreaptă”.

La suprafaţă, Guvernul Israelian a ordonat ca toate ambasadele să fie închise şi apare o nouă încercare de a porni un nou război rece, iar Naţiunile Unite a făcut ameninţări voalate cu pornirea terorii nucleare.

În adâncime, acelaşi grup care a prezis evenimentele din Ucraina şi mişcarea militară a SUA împotriva Chinei (avionul malaezian dispărut) a spus către WDS că următoarea mişcare va conţine „incidente de steag fals în Malaezia şi Indonezia, urmate de închiderea celor 12 reţele electrice, cu o nouă încercare de a porni al treilea război mondial”.

Aceasta se poate vedea ca un fel de tactică de dat cu pumnul în masă, ţintită să afecteze negocierile în curs.

Într-o notă mai pozitivă, un reprezentant al unui grup care se autointitulează „Rezistenţa Cobra”, s-a întâlnit cu WDS în Tokyo, pentru a negocia o alianţă între Europa şi Asia.

(Nota MarYan : Foarte interesante apar aceste inter-conexiuni informaţionale între mesajele transmise de Cobra, şi redate de către noi pe larg, pe blog.)


Una dintre propunerile puse pe masă face apel la înlocuirea celor 5 membri permanenţi ai Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite – Statele Unite, Rusia, Franţa, Marea Britanie şi China – cu un Consiliu de 8 membri permanenţi.

Consilierii sau străbunii vor reprezenta Africa, America (de nord şi de sud), China, Asia de Est exclusiv China, Europa (inclusiv Rusia), India, lumea Islamică şi primele naţiuni globale.

În această propunere, fiecare zonă ar avea un veto asupra a tot ceea ce priveşte propria regiune.

Cu toate că detaliile rămân să fie stabilite, se pare că nu au existat obiecţii  majore pe marginea acestei propuneri. Mai există şi un sprijin larg pentru înlocuirea actualei „democraţii” pervertite – cu referire la votanţii „spălaţi pe creier”, manipularea mass-media, mitele şi hoţiile electorale – cu o combinaţie de meritocraţie şi democraţie adevărată în timp real.

(Nota MarYan : Aceste informaţii mi se par a fi unele din cele mai importante pe care le-am găsit în mesajele lui Cobra, Tolec şi, acum, Fulford, care creionează arhitectura unei viitoare „Conduceri Iluminate Planetare” – una reală şi concretă, situată dincolo de discuţii sterile şi fără rost, sau mai ales pline de interese ascunse...)


Problema cu ce este de făcut cu Comisia Rezervei Federale şi Banca Centrală Europeană, rămâne „osul cel mare” al disputei.

Ici şi colo apar înţelegeri cum că, pe piaţa internaţională, dolarul american ar fi necesar să devină o monedă separată de orice alt nou bilet de trezorerie emis de Republică şi de Statele Unite ale Americii.

Aceasta ar permite Republicii să investească sume aproape nelimitate ale banilor guvernamentali în interiorul SUA, fără se devalorizeze dolarii deţinuţi pe piaţa internaţională. Ar permite, de asemenea, ca economia fizică a SUA să devină din nou competitivă.

Singurele persoane care au obiectat la asta, bineînţeles, sunt familiile care stăpânesc regimul curent al dolarului SUA şi care, mai degrabă, ar continua aşa cum sunt lucrurile acum, aşteptând ca standardele americane de viaţă să cadă la nivelul lumii a treia.


Indiferent ce se întâmplă în SUA, WDS a atras atenţia reprezentanţilor Europei asupra faptului că europenii ar putea emite independent propria lor monedă guvernamentală, acoperită de economia Europei, fără nici o nevoie de a se relaţiona cu aurul asiatic.

Acestora li s-a explicat şi faptul că banii guvernamentali au fost o alternativă mult mai bună decât titlurile de datorie ale Băncii Centrale Europene în proprietate privată, numite „Euro”.

Odată ce lumea din Europa şi America de Nord este eliberată de sclavia datoriei în stil Babilonian, vor trăi experienţă unei renaşteri cum planeta nu a mai văzut niciodată.

Asiaticii, cu cantităţile lor impresionante de aur, vor fi în poziţia de a investi la modul generos şi să câştige influenţă pe tot cuprinsul planetei, indiferent dacă americanii şi europenii vor emite propria lor monedă regională independentă.


Între timp, în antiteză cu aceste discuţii, mesaje prevestitoare de rău şi ameninţări sunt trimise de către Cabala muribundă. Aşa cum am menţionat şi la început, israeliţii au închis toate ambasadele, iar ambasadorii şi personalul de vârf au plecat în adăposturile subterane.

Acest mesaj a sosit şi de la o sursă care are abilitatea să penetreze telefonul meu mobil: „Mesajul emis în curând de Naţiunile Unite vorbeşte despre distrugerea prin foc, curăţarea Terrei şi venirea învăţătorului Lucifer”. Data pentru asta a fost aşezată undeva între 14 aprilie şi 21 aprilie.

(Nota MarYan : Este vorba de momentul astrologic al Crucii Cosmice despre care am vorbit pe larg şi pe blog, la momentul respectiv, care a avut maximul în jurul datei de 22 aprilie 2014, situată în con-textul unor portaluri temporale concentrice – „portal în portal” – detaliate în articolele corespunzătoare.)

Reprezentantul lui „Cobra” a spus că a auzit independent de aceleaşi date menţionate şi a spus că au semnificaţie astrologică ocultă. Oricum, a spus acesta, dacă suficient de mulţi oameni vor fi capabili să gândească pozitiv despre eveniment, acesta se va transforma în ceva armonios, în loc de alt eveniment cu victime în masă.

În orice caz, deoarece cele mai mari organizaţii militare ale lumii nu sprijină Cabala, se crede că aceste ameninţări sunt aproape goale.

Potrivit lojei P2, chiar preşedintele Obama s-a detaşat de latura cabalistă şi problema a fost restricţionată la câţiva din Washington, New York şi Israel, în baza gangsterilor care îl venerează pe Satan.

Aceşti oameni nu vor mai fi prin preajmă, în scurt timp, iar mulţi dintre aceştia „s-au evaporat” deja.
(Nota MarYan : Vedeţi articolul personal cu informaţiile oferite de mediumul Julien Wells, despre Grupul din Pleiade care ar fi eliminat de pe Pământ „mii de membri ai Cabalei”, în data de 15 iunie 2014.)


Cealaltă presiune este să creeze un Califat moderat Islamic şi să se pună capăt încercărilor Zioniste/Nazi de a porni un război între regimurile radicale ale Frăţiei Musulmane şi ţărilor Creştine. Ultima mişcare de acolo a fost anunţarea de către Egiptva executa 529 membri ai Frăţiei Musulmane.

Frăţia este curăţată şi din Siria, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi alte ţări din regiune. Islamul moderat s-a săturat şi, în final, a contra-atacat.



B.Fulford31 martie 2014 :


Ca semn că traversăm timpuri istorice, persoane de vârf din interior au început să susţină că Iisus Hristos a fost un caracter fictiv şi cum Coranul a fost scris de experţi în propagandă ai Vaticanului.
(N.MY.: Probabil că nu este contestată existenţa lui Isus, ci caracterul acestuia atribuit de către Biserică, cea a Vaticanului, anume de „miel” trimis de „Tatăl Ceresc” pe Pământ la „sacrificare” pe Cruce, pentru „iertarea păcatelor oamenilor”...)

Aceasta stă mărturie că planul roman, vechi de 2.000 de ani, de a crea un guvern mondial, mono-cultural şi fascist, este dezvăluit şi, ca rezultat, secrete antice se scurg către lumină.

În timpul săptămânii trecute, Ruşii, gnostic Illuminati, federaţia societăţilor de arte marţiale, Britanicii, Nord-Koreenii şi alţii au contactat Societatea Dragonul Alb pentru a oferi suport pentru planul acesteia de a termina cu sărăcia şi a opri distrugerea de mediu înconjurător.


Tot săptămîna trecută, un bărbat care susţinea că reprezintă „Televiziunea Rusă” a trimis un reporter să înregistreze un documentar special de o oră, despre Societatea Dragonul Alb (WDS).

Individul a eşuat în a prezenta vreo probă că ar reprezenta vreo televiziune rusă, dar oricum i s-a arătat proba că WDS are capabilitatea, dacă este necesar, să ridice o armată de 200 de milioane de persoane împotriva Cabalei.

Cabala, prin loja liber-masonică P2, a contactat şi ea WDS să spună că preşedintele Putin al Rusiei a căzut de acord să participe în federaţia mondială plănuită, dar numai cu condiţia ca Preşedintele Barack Obama să dezvăluie lumii „dovada finală” a ceea ce ştie guvernul SUA despre extratereştri.


Societăţii Dragonul Alb i s-au cerut multe detalii despre subiecte ezoterice, în întrebările puse de omul de la „televiziunea rusă”.

Una a fost întrebarea despre ce s-a întâmplat cu bazele subterane SUA. Ce ştie WDS, din propriile informaţii, este că aceste baze au fost închise prin jurul anului 2011.

De asemenea, experimente umane groaznice şi umani captivi în cuşti au fost descoperiţi de pălăriile albe care au preluat bazele subterane, înainte de închiderea intrărilor de la suprafaţă. Acestea au fost închise pentru a se asigura că seniorii cabalişti nu vor avea adăpost, în eventualitatea în care vor încerca să poarte pe mai departe planurile lor de a distruge 90% din umanitate.

Totodată, WDS a spus că omul pe numele de Cobra a susţinut că a călătorit cu un tren supersonic subteran, din Londra până la New York, înainte ca bazele să fie închise. Acesta coroborează înregistrările scrise despre aceste reţele subterane de tren.

Ruşilor li s-a spus că WDS i s-au arătat şi fotografii cu cîmpuri de cereale subterane.


Omul „TV Rusia” a fost prezentat şi lui Chodoin Daikaku. Daikaku este şeful unei federaţii mondiale de şapte grupuri de arte marţiale, inclusiv Karate, Judo şi Aikido. Împreună, ei au dojo-uri în 190 de ţări şi au reprezentanţi la toate nivelurile forţelor armate ale lumii.

I s-au arătat probe ale alianţei WDS cu societăţile secrete asiatice, precum familiile Dragonul Albastru şi Dragonul Roşu.

Aceste grupuri sprijină ţelurile WDS de a crea o federaţie mondială pentru pace, urmată de o campanie de a termina sărăcia şi opri distrugerea mediului înconjurător.

Cum s-a spus şi mai sus, în asociere cu societăţile secrete vestice, precum Masonii Liberi şi Gnostic Illuminati, aceştia au potenţialul, dacă este ncesar, să adune o armată puternică de cel puţin 200 de milioane de oameni.

(Nota MarYan : În condiţiile în care cea mai mare armată din lume, a SUA, are un efectiv de puţin peste 1 milion de persoane, şi cum majoritatea celor peste 200 de ţări de pe glob au mult mai puţin de 1 milion de persoane înrolate, este evident că „cei 200 de milioane” se referă şi la rezervişti.)

Pe măsură ce continuă negocierile pentru pacea lumii, la fel se petrece şi cu „agitarea sabiei”, cam peste tot.

Gnostic Illuminati au ameninţat şi ei că distrug „mila pătrată Iudaică” din Londra (N.MY.: este vorba de „City”-ul londonez, centrul financiar mondial) precum şi Ierusalim-ul şi New York-ul, „săptămâna aceasta”, în cazul în care Cabala nu predă controlul sistemului financiar bazat pe dolar.

(Nota MarYan : Iată, acum devine şi mai evident, nivelul la ce se situează aceste informaţii, acela de „afirmaţii-dorinţe-îndemnuri” : şi City-ul londonez, şi New-York-ul sunt încă „bine merci”, ba chiar Ierusalim-ul atacă „Fâşia Gaza” din toate direcţiile şi poziţiile, ucigând fără nici cea mai mică „jenă”, inclusiv şi mai ales copii !...)


Cel care a prevenit din timp despre incidentul zborului Malayezian şi problemele din Ucraina (puse pe seama complexului militar industrial) a mai emis un avertisment, proaspăt şi îndrăzneţ : „Următoarea operaţiune va fi în Moldova, în Belarus şi apoi să-l ucidă pe Obama în 16 aprilie şi să bombardeze un oraş american”.

(Nota MarYan : ...Alte „informaţii-intoxicări”, dar care atunci, la sfâşit de Martie 2014, erau privite, poate, cu mare atenţie şi chiar „înfrigurare”...)


Cu aceste ameninţări, numeroase grupuri continuă „să călărească situaţia”, pentru controlul sistemului financiar.

Ultima manevră de săptămâna trecută : un agent cabalist a contactat WDS să spună că vor înmâna acţiuni în valoare de triliarde de dolari Preşedintelui Obama, când va vizita Japonia în aprilie, precum şi Fundaţiei Keshe şi Rezistenţei Cobra.

I s-a spus că, indiferent ce grup secret ar reprezenta, oricum nu are dreptul să creeze triliarde de dolari din nimic, chiar dacă ar încerca subit să facă lucruri bune.

WDS consideră ca emiterea de monedă să se facă în mod corect. În consecinţă, dreptul de a decide viitorul planetei aparţine umanităţii ca întreg şi nu vreunei societăţi secrete, care se auto-numeştegrup de gangsteri”.

Odată ce umanitatea este eliberată de stilul babilonian al sclaviei datoriei şi de fascismul global, atunci grupuri precum Cobra şi Keshe vor fi finanţate în mod generos, căci acestea au dovedit că sunt adevărate (autentice).


În astfel de circumstanţe, membri la nivel înalt ai cabalei încep să dezvăluie ceea ce ar reprezenta secrete adânci şi întunecate ale monoteismului.

Afirmaţiile potrivit cărora Coranul a fost scris de Vatican sunt făcute sub jurământ legal, prezentate unei Curţi de justiţie din Londra, de Avocatul Michael Shrimpton.


Iată textul celor afirmate :

„(20.) Acuzatul a apreciat în mod corect că Osama bin Laden nu a fost o personalitate religioasă, şi anume că imaginea sa publică a fost o faţadă.

Ca sprijin la acea concluzie, a fost informat pe diverse căi, în parte prin contactele sale de nivel înalt, directe sau indirecte – incluzând recentul H.E. Prinţ Mohamed, Guvernator al Provinciei de Est – fără dorinţa de a aduce vreo ofensă vreunui Musulman, că Islamul a fost o religie frauduloasă.

Aceasta din cauză că Coranul nu a fost dictat de învăţaţi vorbitori de Latină.

Acuzatul a înţeles şi faptul că primul autor al Coranului a murit înainte ca lucrarea sa să fie terminată, explicându-se, în acest fel, diferenţa dintre capitolele scrise mai înainte şi cele care au urmat.

Această explicaţie ajută şi la înţelegerea actualei situaţii referitoare la divizarea adâncă între Sufişti şi Musulmanii Salafişti. De asemenea, aceasta oferă şi o înţelegere importantă privitoare la organizaţiile Islamo-fasciste teroriste, precum Al Qaeda.”


Asemenea afirmaţii şochează pe mulţi în lumea monoteistă. Oricum, ele pot fi ignorate, ca parte a mult plănuitei campanii a Noii Ordini Mondiale, pentru a pavoaza noul drum către o religie mondială a noii ere („New Age”).




(continuare în Partea a 3-a)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu