joi, 31 iulie 2014

Fulford : Extrase din mesajele lui Benjamin FULFORD din cursul anului 2014 (Partea a 3-a)



Extrase din mesajele lui Benjamin FULFORD
din cursul anului 2014
(Partea a 3-a)

31 iulie 2014

 


 
(continuare din Partea a 2-a)



B.Fulford21 aprilie 2014 :


Acum este clar că această Cabală, care a domnit în Vest, este în dezordine şi e incapabilă să acţioneze, în ciuda unui termen limită, foarte real, care le-a fost dat pentru a se preda.

Brokerii puterii Europene, precum Papa şi Regina Marii Britanii, sprijină pacea mondială, într-o campanie de a termina cu sărăcia şi pentru oprirea distrugerii mediului.

Oricum, Rockefeller, Bush şi ceilalţi oligarhi americani, acţionează ca nişte căprioare îngheţate în lumina farurilor, incapabili sau care nu vor să treacă la acţiune. Acelaşi lucru se poate spune și de căpeteniile Pentagonului şi ale agenţiilor guvernamentale.

Dând la o parte faţa oligarhiei SUA, Barack Hussein Obama, se ridică întrebarea : „cu ce poate fi înlocuit ?”.

Cea mai mare speranţă stă acum în guvernele statale, care au suportul a două treimi din populaţie ca să ceară o conferinţă, pentru a re-scrie Constituţia SUA.

Acea conferinţă ar putea fi folosită ca mijloc pentru a stabili un guvern interimar, cu puterea de a curăţa mizeria putredă din Washington D.C.

De asemenea, discuţii cu diferite facţiuni din interiorul complexului militar industrial SUA dezvăluie un număr surprinzător de mare de înţelegeri pe probleme cheie.

Problema pare să fie una de ego-uri şi instituţii rivale care concurează pentru putere, mai degrabă decât dezacorduri asupra ceea ce e necesar de făcut.


Iată câteva din principalele puncte asupra cărora toţi sunt de acord :

1). Ar trebui să existe un moment jubilar, adică un moment de prescriere a tuturor datoriilor publice şi private. Aceasta este la mintea cocoşului că, imediat, s-ar termina cu depresia (economică) ce are loc în prezent, în SUA.

2). E nevoie de o redistribuire a mijloacelor. Majoritatea averilor a 500 de companii sunt controlate de şapte familii care au fondat Comisia Rezervei Federale. Acestă concentrare a stăpânirii este ascunsă prin diverse fundaţii şi conturi obscure.
Aceste familii, în cea mai mare parte, nu au creat ele însele aceste companii, ci, mai degrabă, le-au cumpărat prin crimă şi hoţie. Aceste mijloace este nevoie, ori să fie redistribuite, ori puse într-un fond public şi gestionate, în folosul poporului American.

3). Congresul, Senatul, Curtea Supremă şi Casa Albă din Washington D.C. nu sunt altceva decât trupe de acţiune puternic mituite şi e necesar să fie înlocuite. Cordonul ombilical al legăturii banilor şi politicii e necesar să fie retezat.

4). Odată ce Washington-ul e curăţit, este nevoie ca guvernul să înceapă să emită propria monedă, în locul ce
lei private, a Comisiei Rezervei Federale.

5). Monopolurile din mass-media este necesar să fie divizate, iar lumii americane este nevoie să i se spună adevărata sa istorie.

Acesta ar fi consensul larg care poate fi întâlnit în SUA, mai ales în interiorul armatei şi agenţiilor, precum şi în guvernele statale.

SUA este pregătită ca, din nou, să devină o naţiune independentă.


Celălalt lucru care e necesar să se schimbe este arhitectura financiară globală. Dacă Republica Statele Unite ale Americii este restaurată şi emite propria sa monedă, atunci este necesară o nouă instituţie care să gestioneze dolarii americani, deţinuţi şi negociaţi internaţional.

Banca Mondială şi F.M.I. nu sunt la înălţimea acestui job şi până acum nu a apărut niciun semn că Americanii şi Europenii ar preda controlul asupra acestor instituţii. Chiar cu structura de votare reformată, aşa cum e plănuit pentru FMI (şi blocată de SUA), i-ar lăsa pe europeni la conducere.

Pentru acest motiv sunt negocieri care au loc pentru a stabili o instituţie complet nouă, care va face FMI-ul şi Banca Mondială să pară irelevante.

Aceasta nu se va petrece peste noapte, pentru că sisteme noi şi reţele de computere trebuie să fie configurate independent de sistemul de plăţi internaţionale SWIFT, puternic hăcuit şi dominat de SUA.

Europenii, Ruşii, exportatorii de petrol din Orientul Mijlociu şi Chinezii sunt într/un larg acord, însă va dura câţiva ani pentru a construi aceasta, aşa că nu aşteptați vreo schimbare bruscă pe acest front.

Nu mai puţin, primul pas însemnat, pentru Europa, pentru a plăti pentru gazul rusesc în Euro în loc de USD, este deja în lucru.

Aceasta va lăsa foarte izolat guvernul corporativ al SUA, condus de Barack Obama (sau care-o mai fi numele său !).

Poate, de aceea, Obama vizează coloniile Amero-asiatice din Japonia, Coreea de Sud, Filipine şi Malaezia, pentru a încerca să estorcheze ceva bani ca să menţină guvernul corporativ american la distanţă de colaps.


Arestarea lui Obama ar fi declanşatorul care ar aduce pacea lumii şi ar accelera puternic schimbările pozitive care au loc pe această planetă. Oricum, poate că sunt doar dorinţe...

În schimb, potrivit unei surse a unei baze CIA din Asia, Abe şi Obama vor conduce anumite provocări şi incidente menite să alimenteze tensiunea în Asia de Est. „Obama doreşte să declanşeze o situaţie tip Ucraina în regiune”, a fost ceea ce a spus.

Vorbind despre Ucraina, loja P2 i-a trimis celui ce scrie un clip video al Şefului Poliţiei decapitat în Ucraina de Est. Aceasta este aceeaşi armată satanică de mercenari care a condus atrocităţile din Irak şi Siria. Fiţi siguri că aceşti nenorociţi sunt vânaţi sistematic şi doborâţi.

Şeful CIA a vizitat recent Ucraina, pentru că 20 din ucigaşii „pietrele gri” („Blackwater”/„Xi”/„Academi”) s-au topit de curând. Vor continua să se „topească”, până când aceşti criminali vor dipărea de tot.

Există şi probe că un fel de contra-atac major împotriva cabalei a început în Asia. Mulţimea de cutremure care a lovit Noua Guinee au loc într-o zonă cunoscută în care există o bază de submarine Nazi.

De asemenea, în China, peste 1.000 de oficiali relaţionaţi cu cabala au fost executaţi, de când Xi Jinping a venit la putere, potrivit unui oficial guvernamental chinez.


În final, ca o concluzie, Televiziunea Japoneză s-a pregătit să difuzeze un documentar cu adevărul despre 9-11 la o oră de maximă audienţă, în timp ce Obama vizita ţara.

Totuşi, producătorilor li s-a spus că „timpul nu s-a copt încă.

Să ne abţinem tirul până când le vom putea vedea albul ochilor. Nu are nici un sens să mergem cu cocoşul jumătate armat...

Când Dragonul Alb va mişca, va fi absolut şi copleşitor !
 



B.Fulford20 mai 2014 :


Acestea nu sunt timpuri tocmai fericite pentru paria internaţională de faliţi izolaţi Nazi/Sionişti ai guvernului din Washington DC.

Acum, zilnic au loc „meciuri de trageri” în interiorul Casei Albe, între diverşi şefi cabali, care se ceartă despre ce să facă şi pe cine să dea vina, potrivit unor surse CIA.

Facţiunea de „linie dură” a cabaliştilor nazişti, condusă de Prim-Ministrul israelian Binyamin Netanyahu, plănuieşte noi atacuri de ucidere în masă, inclusiv o oprire masivă a reţelei electrice americane, spun sursele.
(Nota MarYan : Iată cum se confirmă ceea ce spunea Fulford în Mai 2014, despre „Şeful” facţiunii „dure” a cabaliştilor – acum, în Iulie 2014, după „scenariul” cu avionul malayezian „distrus”, sincronizat în exact aceleaşi ore cu atacul terestru în Fâşia Gaza, se vede clar cine şi cum face „jocurile” disperate de a atrage „război şi teroare”...)

Naziştii încolţiţi au trimis un mesaj Societăţii Dragonul Alb (WDS) săptămâna trecută : „O.N.U. nu vrea pace, nici FMI-ul sau SUA.

Pentru a sublinia aceasta, aceştia au înscenat noi provocări în Nigeria şi Vietnam (vezi mai jos pentru mai multe detalii) pentru a se adăuga „problemelor criminale” din Ucraina şi Siria.

Acestora li s-a spus : „Dacă vor merge cu Dragonul Alb, vor fi luaţi în grijă, însă, dacă refuză, vor avea grijă de ei”. Până acum, nu au mai avut loc şi alte comunicări.


Cu spinii în creştere, Preşedintele Obama, pe partea sa, face acum afirmaţii că el este „Al Doisprezecelea Mahdi”, adică „ultimul salvator al umanităţii” (!), au spus sursele.


Celălalt eveniment uriaş de săptămâna trecută a fost înlocuirea guvernului, controlat de Cabală, din India, cu un guvern condus de Narendra Moodi, un bărbat căruia i s-a interzis să călătorească în SUA. Finalul dinastiei aliniate Cabalei, Ghandi/Nehru, care a controlat India, va da un impuls uriaş planurilor alianţei BRICS de a termina tirania Nazi.

Cam atât a fost pentru planul Nazi, de a folosi India împotriva Chinei.

În aceste circumstanţe, săptămâna trecută, Secretarul Trezoreriei SUA, Jack Lew, a vizitat China, în timp ce Netanyahu al Israelului a vizitat Japonia, ca parte a unui efort din partea Cabalei de a aduna bani, pentru a preveni falimentul guvernului corporatist SUA.


Vizita lui Netanyahu în Japonia a fost o încercare de a convinge guvernul sclav al lui Abe să meargă pe linia dură a planurilor în desfăşurare, ale facţiunii sale, de a porni al treilea război mondial.

Abe s-a conformat, cu o încercare de a trece o lege care ar permite militarilor japonezi să participe la „auto-apărarea colectivă” sau, ca să fie mai pe înţeles, să participe în războaie cabale de agresiune.

În final, totuşi, Netanyahu a fost forţat să scurteze vizita cu o zi şi să părăsească Japonia cu coada între picioare. Un senior japonez, şef de aripă dreaptă, a prezis săptămâna trecută că Abe ar putea fi „ucis curând”, pentru activităţile sale de trădare.

Mesaj către Netanyahu şi prietenii săi cabalişti de „linie dură” : lăsaţi-o baltă, s-a terminat, predaţi-vă cât mai puteţi. Mesaj către poporul evreu : va fi o sursă eternă de ruşine pentru poporul vostru că aţi permis unui asemenea ucigaş Nazi psihopat să devină liderul vostru. Scăpaţi de el.

(Nota MarYan : Nu numai că „nu au scăpat” de el, de atunci, dar iată că acesta a mai găsit forţă şi resurse, extrase dintr-un anumit nivel de susţinere energetică a poporului evreu, pentru a mai face o ticăloşie – sperăm ultima”! – precum agresiunea în Fâşia Gaza, cu atacurile bine ţintite asupra civililor şi, în mod special, asupra copiilor – cu adevărat atitudine de tip „Nazistă”, dincolo de orice urmă de umanitate !)

Secretarul Trezoreriei SUA, Jack Lew, şi tipi din agenţiile SUA, au avut o abordare orientată mai ales după bani, potrivit unor surse din Guvernul Chinez.

Pentru a primi mai mulţi bani, ca să menţină în funcţiune guvernul corporativ SUA, aceştia au oferit Chinei ocazia să cumpere bucăţi mari din Japonia, inclusiv câteva corporaţii majore de media, precum şi multe din agenţiile imobiliare din Fukushima, au spus sursele.

Chinezii vor intra în afacerea de producere de energie, în Fukushima.


A venit, de asemenea, confirmarea din China despre ceva despre care am citit şi auzit de mult timp, dar nu eram dispus să accept pe deplin, şi anume existenţa trenurilor capabile să circule cu 2.900 Km/h, suficient cât să te ducă de la New York sau Londra până la Tokio, în doar trei ore.

Blogger-ul care e cunoscut cu numele de Cobra i-a spus celui ce scrie că a călătorit odată de la New York la Londra, doar într-o oră, folosind trenul hipersonic subteran.

Alte surse mi-au spus despre o întreagă reţea subterană de asemenea trenuri hipersonice, pe teritoriul SUA.

Se pare că aceasta ar fi real. Ideea este să creezi un tunel, aproape vidat în interior, pentru a elimina cât mai mult din rezistenţa aerului.

Acum se pare că Pentagon-ul a reuşit să mai obţină ceva bani din China, prin vânzarea către ei a acestei tehnologii.

Acesta ar putea fi motivul pentru care China a anunţat, deodată, planuri pentru a lega China cu Statele Unite şi Europa, cu trenuri super-rapide.

Construirea unei reţele internaţionale de trenuri hipersonice care să conecteze lumea, ar crea tot felul de noi job-uri şi oportunităţi, fiind exact genul de afaceri tip câştig-câştig, favorizate de chinezi.


Odată ce, potrivit Academiei de Ştiinţe Americane, Pentagon-ul a declarat peste 6.000 de patente ca fiind „secrete”, pentru „motive de securitate naţională”, este lesne de ghicit că multe altele dintre aceste tehnologii vor fi făcute publice şi disponibile publicului larg, în anii care vin.


Marea întrebare, desigur, este dacă există tehnologie de „energie liberă” (N.MY.: „Free Energy) gata să fie introdusă.

Săptămâna trecută, cel ce scrie s-a întâlnit cu un grup din Taiwan şi Sudul Japoniei, care încearcă să construiască un dispozitiv de energie liberă, bazat pe nişte planuri create de Nicola Tesla.

Până acum, au existat ceva probleme tehnice, precum înteruperi de electricitate şi probleme cu izolaţia, care împiedică deocamdată comercializarea, au raportat ei.


(Nota MarYan : Iarăşi se sincronizează aceste informaţii cu cele oferite de Cobra în mesajele sale, atât în privinţa reţelei subterane de trenuri hipersonice, cât şi în legătură cu obţinerea unor rezultate cu tehnologia „free energy”.

Aceasta îmi confirmă că aceste informaţii „se leagă”, au sens, „sursele” de informare sunt reale şi „cât se poate” de credibile, în limita aspectelor expuse în Nota personală de la începutul acestei serii de „extrase” din mesajele lui Fulford.

Per ansamblu, aceste informaţii pare-se că merită a fi luate în considerare, cu rezervele de rigoare, specifice unor informaţii cu Adevăr Divin de 60-70%.

Aceasta nu este o informaţie deplin reală, însă „ne orientează” destul de bine prin „nebunia de nformaţi” de pe Internet şi din alte surse, de la ora actuală.

Ca de obicei, rămâne să ne urăm SUCCES la Discernământ !)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu