duminică, 24 august 2014

COBRA : SCRISOARE DESCHISĂ către toate grupurile de meditaţie de pe Planetă (17 august 2014)



SCRISOARE DESCHISĂ
către toate grupurile de meditaţie de pe Planetă
- 17 august 2014 -

 


 
Nota MarYan :

Iată, parcă pentru a veni în întâmpinarea ultimului Editorial – în care aminteam de ocazia unei „ferestre de oportunitate” pentru posibila declanşare a Evenimentului în prima jumătate a lunii septembrie – prin COBRA, Forţele Luminii din Mişcarea de Rezistenţă vin chiar acum către noi, cu solicitarea mult mai fermă ca până acum, de a ne uni forţele şi „eforturile” într-o meditaţie săptămânală COMUNĂ, astfel încât forţele generate să aibă valori exponenţiale

Deşi rezultatele fiecăruia pot fi remarcabile în urma meditaţiilor personale, unii fiind mai mult decât „mulţumiţi” de aceste rezultate, totuşi, efectele produse de această meditaţie personală, SINCRONIZATĂ cu multe alte grupuri de pe Pământ, vor putea fi multiplicate în mod incredibil.

Deşi Cobra aduce argumente ştiinţifice în cadrul mesajului, prin linkuri la articole elocvente în acest sens, eu cred că unui om care meditează CU ADEVĂRAT, şi care nu doarme sau „se face că face”, nivelul de „bun-simţ” crescut îl ajută să SIMTĂ DIRECT această fundamentală realitate, a multiplicării rezultatului prin Sincronizarea acţiunilor tuturor.

De aceea, acum mă voi opri de la a mai argumenta acest aspect, solicitat de Cobra, pe care îl consider evident şi de „bun simţ”, lăsându-vă să simţiţi energia mesajului şi cererea acestuia, urmând ca fiecare să răspundă cum simte că este mai bine pentru el şi pentru propria sa dezvoltare interioară.

Deci, să ne urăm meditaţie cât mai puternică şi eficientă, la ora 18.00, ora României !



COBRA :

Pentru toţi oamenii de la suprafaţa Planetei a sosit timpul ca să creştem nivelul de unitate şi cooperare, dincolo de deosebirile dintre noi, pentru a asista Planeta în procesul ei de transformare.

Iată de ce Forţele Luminii iniţiază o chemare către toate grupurile de meditaţie de pe Planetă ca să ne unim pentru ca, împreună, să creăm un puternic câmp de energie pozitivă.

Ideea este ca toţi să facem o meditaţie globală, odată pe săptămână, în acelaşi timp, în care toate grupurile şi persoanele pot face propria lor meditaţie prin propria lor metodă.

Dacă noi toţi medităm în acelaşi moment, se creează un foarte puternic câmp energetic rezonant coerent, care poate da startul, cu adevărat, în iniţierea transformării realităţii noastre colective.

Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale meditaţiei colective în societatea umană ; de aceea, fiecare dintre voi, care participaţi la această meditaţie, poate ajuta în mod real la transformarea vieţii pe Pământ :





Au existat multe iniţiative de meditaţii, în ultimul timp :





Imaginaţi-vă puterea combinată a tuturor acestor iniţiative de meditaţie, organizate regulat, odată pe săptămână !

Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să stabilim momentul optim şi să începem să invităm grupurile de meditaţie să se alăture acestei iniţiative !

Şi tu poţi începe să trimiţi această informare către toate grupurile de meditaţie pe care le cunoşti!

Meditaţiile săptămânale planetare au nevoie să se petreacă în acelaşi moment în fiecare săptămână, pentru toţi participanţii, pentru a genera un impuls ciclic şi pentru a ajunge, astfel, la masa critică necesară transformării planetare.

Dacă aveţi sugestii pentru momentul optim al meditaţiei, trimiteţi-le pe emailul : cobraresistance@gmail.com .

Dacă grupul vostru de meditaţie doreşte să se alăture acestei iniţiative, trimiteţi sugestiile voastre pentru momentul optim şi cu estimarea numărului de participanţi, la cobraresistance@gmail.com .

Victoria Luminii !

Cobra.


P.S. :
Timpul optim pentru meditaţia planetară a fost determinat pentru ora 3 p.m. GMT, în fiecare duminică.
(N.MY.: Aceasta înseamnă, pentru România, ora 15.00 GMT plus 3 ore, adică ora 18.00.)

Mai multe detalii vor fi oferite în curând.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu