miercuri, 27 august 2014

Mark HUBER : N.E.S.A.R.A. : ce este aceasta şi ce este „ANUNŢUL” ? (30 martie 2009)



Mark HUBER
N.E.S.A.R.A.
(„National Economic Security And Reformation Act”) :
CE ESTE aceasta şi ce este „ANUNŢUL” ?
 (Traducere şi adaptare de Marius Sumedrea)
- 30 martie 2009 -

 


 
Nota MarYan :

În seria articolelor legate de momentul „Evenimentului”, consider că un element important şi relevant revine informaţiilor detaliate şi concrete despre ceea ce înseamnă „această” N.E.S.A.R.A.

Atât de mult s-a vorbit despre N.E.S.A.R.A. în ultimii 10-15 ani, încât sunt puţini oameni treziţi, şi cât de cât conştienţi de ceea ce se petrece pe planetă, care să nu fi auzit de aceasta, însă foarte puţini au habar de ceea ce înseamnă N.E.S.A.R.A., cu adevărat.

De ce ar fi importantă această înţelegere şi „luare la cunoştinţă” a ceea ce înseamnă N.E.S.A.R.A. ?

Deşi „momentul acesteia” a trecut, reprezentând doar o versiune a Eliberării Planetare (din păcate, eşuată, după cum veţi citi, mai ales la finalul articolului, legat de momentul 11 septembrie 2001), totuşi, Legea N.E.S.A.R.A. a avut o mare importanţă în cristalizarea actualelor direcţii de acţiune pentru Eliberarea Planetară şi pregătirea Evenimentului, în detaliile sale „pământene”.

De aceea, cunoaşterea aspectelor fundamentale ale N.E.S.A.R.A. vă va permite familiarizarea cu noile principii care vor fi implementate pe Pământ, imediat după declanşarea Evenimentului.

Aşadar, vă recomand să acordaţi atenţie şi acestor informaţii, nu doar pentru a înţelege la nivel cât mai înalt „dedesubturi” ale „trecutului” foarte recent, dar, mai ales, pentru a fi cât mai pregătiţi pentru momentul în care vor începe să „curgă” noile informaţii, imediat după declanşarea Evenimentului (vedeţi articolul anterior despre „Resetarea Financiară Globală”)...

...Care, după cum sugeram şi în ultimele informări, inclusiv în ultimul Editorial, „pluteşte în aer”, fiind mai aproape ca niciodată până acum, de noi...

Şi, tot ca de obicei, vă reamintesc, iar şi iar, că „materializarea” pe Pământ a acestui Moment Cosmic nu depinde primordial nici de Voinţa lui Dumnezeu, nici de a Puterilor Cereşti sau a cine ştie cărei alte Fiinţe Atotputernice, ci ÎN PRIMUL RÂND de Voinţa Colectivă a Umanităţii, conturată de fiecare din cei peste 7 miliarde de entităţi încarnate – deci, şi de fiecare dintre noi !

Şi, deşi am putea concluziona că „noi suntem prea mici pentru o chestie atât de mare”, să ne reamintim, că, uneori, în „Istoria Universului”, o singură fiinţă a fost suficientă pentru a înclina Balanţa în „cealaltă parte”.

Cine ne opreşte ca să fim chiar NOI ? – acest NOI COLECTIV, de Fiinţe trezite şi acţionând în deplină conştienţă – cei care SĂ FACEM DIFERENŢA !...

...Acum chiar A SOSIT VREMEA !

Aşadar, în concluzie, vă invit iarăşi la Practică („MEDITATIVĂ”), imediat după ce veţi parcurge aceste simple informaţii teoretice, despre ceea ce înseamnă această N.E.S.A.R.A. :

 

 

Ce prevede N.E.S.A.R.A. ?


N.E.S.A.R.A. este prescurtarea de la ,,National Economic Security And Reformation Act” – în traducere, însemnând ,,Actul (Legea) de Reformă şi Securitate Economică Naţională”.


Reformele NESARA sunt principalele instrumente de punere în aplicare a unei importante hotărâri a Curţii Supreme de Justiţie a SUA, efectuate în Ianuarie 1993, cu privire la mai multe cazuri depuse de către fermieri din Sud-Vest-ul SUA împotriva băncilor, oficiali guvernamentali, judecători şi alţii.

Anumiţi generali şi amirali, dintre care unul a fost chiar co-reclamant, au susţinut cazurile agricultorilor la Curtea Supremă.


NESARA conține reforme necesare, care au fost prezentate Congresului în anul 1999, unde nu au fost aprobate, timp de aproape un an.

Târziu, într-o seară, în Martie 2000, un apel-cvorum, scris de mână, a fost livrat de către „Delta Forceși „Navy Seals” membrilor Senatului Statelor Unite, care au fost sponsori și co-sponsori ai legii N.E.S.A.R.A.

Membrii au fost imediat însoţiţi de „Delta Forceși „Navy SEAL” la camerele lor de vot şi, astfel, a trecut de vot Legea N.E.S.A.R.A.


Această LEGE prevede următoarele (dintre care, unele, vor avea loc imediat după ANUNŢUL Oficial al intrării în vigoare, care va fi televizat, în direct, de la Washington D.C.) :

1. Restabileşte Dreptul Constituţional în Statele Unite ale Americii.

2. Solicită ca Administraţia curentă a SUA să demisioneze din poziţiile lor, pentru a permite un nou început, la nivel naţional și instalează constituțional legea NESARA, desemnează președintele și vicepreședintele interimar, până la organizarea de noi alegeri, care pot avea loc în termen de șase luni.
Toţi infractorii din Guvern, Cabinet și cei numiți de către președinte, precum şi toți membrii Congresului, trebuie să demisioneze în termen de 72 de ore de la anunțarea NESARA.

3. Președintele SUA, desemnat de NESARA, declară „Pace”, deoarece NESARA desființează stările de urgenţă, ca fiind neconstituţionale.

4. Ca remediu parțial, pentru 100 de ani de guvernare și fraudă bancară, soldurile cardurilor de credit vor fi zero, fiind decisă şi scutirea de datorii bancare pentru împrumuturile bancare, inclusiv credite ipotecare, credite auto, credite de educație, împrumuturi de afaceri, precum și alte datorii bancare.
Băncile vor fi plătite cu 9.000 de dolari pe fiecare cont de card de credit, ca un sold ; aceste fonduri au fost create din activități speciale, generatoare de venituri, din Europa.
NESARA permite ca să se facă împrumuturi pentru lichidarea altor datorii bancare, iar bancherii din SUA vor fi instruiți să utilizeze noile procese, înalt generatoare de venituri, pentru a achita creditele bancare ale americanilor.

5. Inițiază Sistemul Bancar al Trezoreriei SUA, cu noua monedă a Trezoreriei SUA, susținută de metale prețioase.
„Federal Reserve Bank” este abolită, iar facilitățile acesteia, precum și majoritatea personalului său, vor fi preluate în cadrul sistemul bancar al Trezoreriei.
Bancnotele „Federal Reserve”, care nu sunt susținute de aur, vor fi schimbate cu noua monedă a Trezoreriei SUA, care este susținută de aur.
O mare parte din personalul băncilor au fost deja instruiți pentru aplicarea NESARA, noua monedă fiind deja în seifurile unor bănci.

6. Desfiinţează Impozitul pe profit în SUA și creează un impozit național de vânzări pe achiziţiile noi, neesenţiale, ca venituri pentru guvern.
(N.MY.: În unele notiţe din conferinţele lui Cobra, Dannel Glade vorbeşte de o valoare a acestei unice taxe, în fapt TVA, de 14%.)
Elemente esenţiale, cum ar fi alimentele și medicamentele, precum și lucrurile de uz general, sunt scutite de impozitul pe vânzări.

7. Permite eliberarea a peste 6.000 de brevete de tehnologii suprimate, care sunt ascunse publicului, sub pretextul securității naționale, inclusiv dispozitive de energie liberă (N.MY.: „Free energy”), antigravitaţie, aparatură sonică de vindecare etc.

 


Legea NESARA cere un minim de timp în fiecare an, fiind nevoie de un anumit efort făcut, pentru a putea anunța NESARA.

Trei judecători de la Curtea Supremă de Justiție a SUA controlează Comisia care se ocupă de anunțul Legii NESARA.

Judecătorii au folosit autoritatea lor, în general, pentru a sabota, în secret, anunțul Legii NESARA ; astfel, anunţul NESARA a fost blocat în fiecare an.

Datorită corupţiei, este dificil pentru susţinătorii NESARA de a afla exact, cum anume s-a blocat anunțul acesteia.


În multe privințe, SUA se confruntă cu cea mai gravă criză din istoria sa : tot mai mulţi americani sunt șomeri, înecaţi în datorii, care trăiesc în cea mai mare sărăcie, de la al Doilea Război Mondial, încoace.

Guvernul iresponsabil continuă să-şi asume şi mai multe datorii, peste cele istorice. Militarii îşi pierd viața în luptele pentru corporaţiile lacome de câştiguri. Alegerile noastre se învârt în jurul minciunii, a luării de mită și a trădării.

Nu auzim „adevărul” în mass-media, care este controlată de către corporaţii şi interese financiare.
  



Efecte ale „Anunţului N.E.S.A.R.A.”


Pacea și prosperitatea în SUA şi Canada sunt pe cale de a fi împărtășite tuturor, ca urmare a declanşării celui mai important eveniment umanitar și revoluționar, pe care lumea l-a văzut vreodată.

N.E.S.A.R.A. aduce pace, prosperitate în întreaga lume și beneficii economice internaționale.

Pentru ca SUA să fie bastionul de libertate în această lume, NESARA trebuie să fie pusă în aplicare acolo, precum şi în Canada, Marea Britanie şi Australia ; apoi, alte țări vor urma, într-o ordine secvențială.

În Octombrie 2000, după ce a fost adoptată de Congres, preşedintele Bill Clinton a semnat N.E.S.A.R.A. : 160 de naţiuni, inclusiv Canada, au fost de acord cu Tratatul de la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga, pentru a sprijini aceste îmbunătățiri.


Acesta este începutul a ceea ce a fost numit Epoca de Aur, profețită din timpuri biblice.

În spatele scenei, chiar acum este agitaţie mare... în timp ce Illuminati duc acţiuni frenetice şi disperate.

În 1966, într-un articol, Alan Greenspan, a explicat beneficiile unei monede garantate cu aur, și cum acest lucru va fi binevenit în pieţele financiare internaționale, calitatea afacerilor din întreaga lume primind un impuls extraordinar de la N.E.S.A.R.A.

Unii experți vor susţine o prelegere de aproximativ 36 de ore la TV, explicând N.E.S.A.R.A., în detaliu, imediat după Anunțul public inițial.

Nu-l rataţi !

Până la Anunțul oficial, toate instituţiile guvernamentale, bancare, militare, de informații, de afaceri, inclusiv Congresul, precum și alte categorii de personal și oficiali, care au fost informaţi cu privire la N.E.S.A.R.A., datorită atribuțiilor profesionale, au depus un jurământ de păstrare a secretului, astfel că ar fi acuzaţi de trădare, dacă aceştia ar recunoaşte existenţa acesteia.

Dezvăluirea sa ar putea duce la prăbușirea acțiunilor și a piețelor de mărfuri, și ar cauza probleme economice masive la nivel mondial.


Corporaţia Statele Unite ale Americii” este în faliment, acum.

Republica ,,Noi Poporul” este în condiții de siguranță, în interiorul Legii N.E.S.A.R.A., astfel încât bancherii penali să nu fie preocupaţi cum falimentul lor ar putea afecta fondurile N.E.S.A.R.A. sau accesarea de fonduri, după Anunţ.

Anunţul a fost amânat de către uneltirile bancherilor internaționali, care ar pierde controlul asupra națiunilor din această lume, atunci când acesta este introdus, însă acum suntem în momentul de punere în aplicare, la nivel mondial.

 

 
Pentru a vă face o idee despre ceea ce este în joc aici, oferim mai jos doar câteva dintre iniţiativele N.E.S.A.R.A. :

- Toate băncile devin bănci de trezorerie şi de monedă nouă, susținută de metale prețioase, care este emisă pe baze echivalente, ,,unu la unu”.

- DATORIILE BANCARE ale americanilor şi canadienilor – ipoteca pe casă, maşina prin împrumut bancar, facultăţi, educaţie, alte împrumuturi – sunt iertate, dacă sunteți un cetățean american sau canadian, ca parte a programului de compensare pentru fraudă bancară.

- Soldurile cardurilor de credit (din nou, la băncile americane și canadiene, precum şi la comercianţi) vor fi aduse imediat la zero, atât pentru cetățenii americani și canadieni, cât și pentru imigranţi.

- C.C.R.A. va fi desființată, iar toate IMPOZITELE PE PROFIT – atât ale persoanelor fizice, cât și în afaceri (ceea ce nu s-a întâmplat în timpul niciunei guvernări, în Canada sau SUA) – vor fi abolite.
De asemenea, vor fi plătite compensații pentru această fraudă.

- La fel se va întâmpla cu „Federal Reserve Bank” şi agentul lor de colectare a taxelor, din SUA,I.R.S.”, care va fi desființat și înlocuit cu „Banca Trezoreriei SUA”, după o vacanță bancară, în care se elimină criminalii și orice hardware sau software criminal, după care se va redeschide ca „Banca Trezoreriei SUA” – probabil, sub același nume ca și înainte, însă cu un nou management.

- „GenSalesTax” este înlocuit cu un impozit direct din vânzări, pe produse şi servicii noi, ne-esenţiale.

- Legea N.E.S.A.R.A. este Legea Țării, cu cetățenie suverană, restaurând Constituţia : toate legile statutare sunt anulate, toate cazurile pe rol sunt oprite, judecătorii, procurorii și ofițerii de aplicare a legii urmând să primească, în 30 de zile, noile măsuri de reformă în drept constituțional și comun, înainte ca orice alte cazuri să fie judecate.

- Va fi acordată o amnistie aproape totală, pentru cei mai mulţi dintre cei aflaţi, în prezent, în închisori, în timp ce Președintele va ordona revizuirea cazurilor tuturor celor încarcerați, în conformitate cu legile statutare.
Celor mai multe cazuri li se vor acorda şi reparaţii pentru reținerea ilegală, luând în considerare acele cazuri în care nu este vorba despre criminali în Drept constituțional sau comun.

- Cei mai mulţi membri din GUVERN vor demisiona – trecuţi şi prezenţi, acuzaţi de trădare, urmat de instalarea unui Prim-ministru temporar, iar apoi de alegeri cu candidați constituționali acceptabili.
În SUA, Președintele Obama și non-infractorii aleși după 1 octombrie 2008, vor putea rămâne ca parte din Guvernul de tranziție, urmând a fi plasaţi în interiorul Legii NESARA, la acea dată, de către Maestrul Lady Nada și Regele Swords, pe baza autorităţii acordate de către Curtea Internațională de Justiție, în Martie 1999.

- Maestrul Lady Nada a fost numit de către Curtea Mondială ca Procuror Special Internaţional, cu puterea de a dizolva instanțele și de a aresta orice infractori internaţionali, oriunde s-ar situa pe planetă.
Cel puţin 100.000 de cazuri au fost luate în considerare de către 56 mari jurii, în ultimii patru ani, de Patrick Fitzgerald, în Statele Unite ale Americii.
Rechizitoriile lor sigilate sunt gata pentru a fi desigilate și făcute publice. Acestea vor fi duse – sau au fost deja depuse – la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga, pentru crime de război, studiate și condamnate.

- O altă condiție pentru Anunţ este Dezvăluirea Prezenţei Galactice și implicarea E.T. în „afacerile planetare”.
Nu se cunoaște încă, dacă acest lucru va fi ca o „Dezvăluire Completă” sau prin informări progresive, timp de câteva săptămâni.

- Toţi militarii din Canada şi SUA, de peste mări, vor fi aduşi acasă, înapoi, imediat după ce este declarată Pacea.
Toți rezidenţii Non-penali din SUA, Marea Britanie, Canada şi Australia, vor primi 10 milioane de dolari, în termen de 72 de ore de la anunţul Legii N.E.S.A.R.A.

Dacă aveți de gând să fiţi departe de domiciliul dumneavoastră, pentru o perioadă îndelungată, este recomandat să vă puneţi „adresa de postmaster local” în „schimbare temporară de notificare”.



 „Anunţul N.E.S.A.R.A.” şi momentul 11 septembrie 2001


Deoarece clona Preşedintelui Clinton nu a avut niciun interes în a semna N.E.S.A.R.A., pe 10 octombrie 2000, în conformitate cu ordinele de la generalii militari americani, elita „Naval Sealsși „Delta Forceau luat cu asalt Casa Albă și, sub amenințarea armei, l-au forţat pe clona Bill Clinton să semneze N.E.S.A.R.A.

În acest timp, serviciilor secrete şi de securitate de la Casa Albă, precum şi personalului, li s-a  ordonat să stea jos, dezarmaţi, permiţându-li-se să asiste la acest eveniment cu ordinul de a păstra secretul.

La început, Bush Sr., guvernul corporativ, bănci importante şi grupul Carlyle s-au opus.

Pentru a se păstra secretul, detaliile de caz și numerele de înregistrare au fost sigilate și revizuite în Registrul oficial al Congresului ; apoi, din nou, acestea au fost revizuite, chiar mai recent.

Acesta este motivul pentru care nu există înregistrări publice ale Congresului şi de ce, la o căutare a aceastei legi, nu se va găsi detaliile corecte, până după ce Reformele vor fi făcute publice.

Aceeaşi mită obişnuită le este oferită oficialilor guvernamentali / militari de elită, de la putere / guvern.

De aceea, nu este un secret surprinzător, că există atâta dezinformare despre N.E.S.A.R.A., pe Internet. De exemplu, articolul Wikipedia este o dezinformare totală.


Dr. Harvey Francis Barnard a iniţiat proiectul de lege N.E.S.A.R.A. care a fost respins de Congres în anii 1990. Dr. Barnard a fost un filozof de sisteme și a încercat ani de zile să implice Congresul în sugestiile sale de reformă monetară.



 
11 septembrie 2001 a fost următorul pas în a anunța N.E.S.A.R.A. lumii, dar aceasta nu a fost deloc o sarcină ușoară, după cum s-a văzut.

Multe grupuri puternice s-au străduit să împiedice punerea în aplicare a Legii N.E.S.A.R.A.

La data de 10 septembrie 2001, George Bush Sr. s-a mutat în Casa Albă, pentru a-l coordona pe fiul său (Bush Jr.) cu privire la modul de a bloca Anunțul.

A doua zi, pe 11 septembrie 2001, la ora 10.00 Eastern Daylight Time, Alan Greenspan a fost programat pentru a anunţa noul sistem american al Trezoreriei SUA, iertarea datoriilor pentru toți cetățenii americani și abolirea I.R.S., ca primă parte a anunțurilor publice ale N.E.S.A.R.A.

Chiar înainte de Anunţul programat pentru ora 9 a.m., Bush Sr. a ordonat distrugerea „World Trade Center”, cele două turnuri gemene, pentru a opri computerele bancare internaționale de la Etajele 1 și 2, din Turnul de Nord, de la inițierea noului sistem american al Trezoreriei SUA.

Explozibilii din turnurile gemene „World Trade Center” au fost plantaţi de către operatori și detonaţi de la distanţă, din clădirea nr. 7, care a fost demolată ulterior, în aceeaşi zi, în scopul de a acoperi  tehnologia lor criminală.

Aceeaşi comandă de la distanţă a fost folosită şi pentru producerea unei alte explozii, în Pentagon, la locaţia exactă a CAVALERILOR ALBI din noul lor „Naval Command Center” („Centrul Naval de Comandă”), care coordonau  activitățile de sprijinire a implementării N.E.S.A.R.A., la nivel naţional.


Astfel, Anunţul  N.E.S.A.R.A. a fost oprit, iar personajele principale, ucise...


George Bush Sr. a decapitat orice speranţă de a reveni guvernul înapoi, la popor.

În ultimii 10 ani, în Statele Unite ale Americii, precum şi în numeroase alte ţări, au fost organizate atacuri teroriste, cu consecinţele de rigoare.

Rareori trece o zi în care să nu auzim o menţiune despre momentul 9/11 (11 septembrie 2001)...

...Dr. Harvey F. Barnard a murit pe 18 mai 2005
  


Nota MarYan :

Iată, deşi am studiat atâtea materiale de tip „Zeitgeist” („Spiritul Vremurilor”), despre momentul 11 seprembrie 2001, niciodată nu am avut o explicaţie atât de simplă şi la obiect despre ce a însemnat explozia de la Pentagon, „explicată” de Cabală ca fiind prăbuşirea altui avion deturnat – şi care, ca şi minciuna cu Turnurile Gemene, a fost clar demontată de experţi independenţi.

Această informaţie, corelată cu explicaţia lui Cobra referitoare la prezenţa şi intervenţiile „Cavalerilor Albi”, conturează foarte clar realitatea a ceea ce s-a întâmplat, cu adevărat, pe 11 septembrie 2001.

Iar eu, acum, re-simt compasiune şi recunoştinţă pentru aceşti adevăraţi EROI, „Cavaleri Albi”, care au plătit cu trupul fizic curajul de a acţiona împotriva Cabalei, pentru Eliberarea Planetară...

Şi pentru ei, dar mai ales pentru noi (adică fiecare), poate că acum este momentul „să apăsăm pedala de acceleraţie a vehiculului de eliberare”, pentru a încheia, odată pentru totdeauna, cu nebunia controlului şi manipulării ticăloase de pe această minunată „Planetă Alb-Astră”, care deja durează de mult prea mult timp...

Voi, ce aveţi „de gând”, şi, mai ales, CE FACEŢI ?...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu