sâmbătă, 20 septembrie 2014

GALACTIS : INFORMARE (August 2014)



INFORMARE
(despre noi filme ; Frecvenţa de 432 Hz ;
ce ar putea urma după ultima intervenţie a Cometei ISON)
August 2014

 
 

 
După 7 luni de relativă „pauză” de la publicarea filmului „Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele, anunţăm (N.MY. : Galactis) lansarea unui nou film, intitulat „Conflictul din spaţiu.

Documentarul prezintă elementele unui teribil conflict armat ce a avut loc în spaţiul cosmic în luna februarie 2014 și lămureşte totodată implicaţiile lui extraordinare, legate de anumite bucle temporale create de reptilieni şi modul în care acestea au influenţat omenirea. Totodată, filmul oferă o explicaţie clară a felului în care se transformă în prezent frecvenţele de vibraţie ce sunt specifice planetei noastre.

De asemenea, echipa GALACTIS anunţă pentru luna septembrie o nouă producţie Esoteric Golden Spirit : „Cronovizorul eteric şi elemente despre viitorul apropiat.

Ambele filme au fost concepute cu mai multe luni în urmă, dar – datorită unor dificultăţi de natură tehnică – ele nu au putut fi publicate până în prezent. De aceea, unele dintre informaţiile care sunt prezentate în aceste filme sunt „la limita lor cronologică”, dar își păstrează totuşi valabilitatea, chiar dacă sunt oferite cu o anumită întârziere.


Toamna aceasta va fi bogată în producţia de documentare, dintre care menţionăm continuarea seriei Terra Galactica.

În episodul 2 se va prezenta modul de concepţie, de proiectare şi de realizare a navelor-mamă siriusiene, revelându-se astfel pentru prima dată pe Pământ informaţii de această natură, ce implică anumite cunoştinţe avansate de spiritualitate.


Spre sfârşitul lunii noiembrie anunţăm, de asemenea, deschiderea unei noi serii de documentare, intitulată : Originea adevărată a omului şi evoluţia lui pe Pământ, în care vom prezenta etapizat modul exact şi precis în care a apărut rasa umană pe această planetă şi cum trebuie înţelese în realitate unele texte străvechi sau relatări trunchiate, care au parvenit până la noi.

Vor fi prezentate, de asemenea, şi principalele aspecte legate de cele mai cunoscute civilizaţii care s-au succedat pe planeta noastră, unele dintre ele fiind încadrate de istorici la capitolul „legende”.

În felul acesta, vălul gros al ignoranţei – care a fost aruncat de înţelegerea limitată a savanţilor sau de manipularea maselor de către elita malefică de pe Pământ – va fi într-o anumită măsură îndepărtat pentru cei care sunt intuitivi şi care totodată manifestă o anumită aspiraţie pentru cunoaştere.

Ceea ce va fi arătat în această serie de documentare reprezintă experiența directă şi personală a lui Syriat şi Alkesh, referitoare la ceea ce ei au văzut cu ajutorul cronovizorului eteric în clişeele akashice din trecutul omenirii.


În luna ianuarie 2015, Esoteric Golden Spirit va începe prezentarea unei alte serii de documentare, intitulată: MISTERELE GALACTICE – Esenţa cunoaşterii extraterestre, în care vor fi revelate aspecte complexe ale vieţii în galaxia noastră, pornind chiar de la crearea ei şi până la manifestarea atomilor şi a universului subatomic.

Aceste aspecte înalt spirituale, care implică de asemenea elemente extraordinare de natură ştiinţifică, au fost comunicate lui Syriat de entitatea cauzală Nagal.

Ele acoperă un spectru larg al manifestărilor cosmice uluitoare, cum ar fi găurile negre sau stelele neutronice, însă descrierea va fi din perspectiva reală a acestor fenomene şi nu după ipotezele, calculele sau concepţiile savanţilor contemporani, care sunt eronate sau limitate.

Pentru cei intuitivi şi cu o minte deschisă, această serie de documentare va clarifica atât cauzalitatea, cât şi menirea unor astfel de fenomene în Universul manifestat.

În ceea ce priveşte site-ul GALACTIS, cel mai probabil din luna octombrie a acestui an el va avea o nouă interfaţă, care va oferi o interactivitate mult mărită şi o navigaţie modernă.


Toate aceste acţiuni şi proiecte sunt menite să sublinieze anumite transformări inerente în structura energetică a planetei noastre, precum şi în conştiinţa omenirii.

Unul dintre momentele cele mai importante în această direcţie a fost cea de a treia implementare energetică realizată de „cometa” Ison, care a luat sfârşit în noaptea de 16 spre 17 iulie 2014.

Începând din acel moment, Pământul se află din nou în rezonanţă cu frecvenţa de vibraţie galactică şi în armonie vibratorie perfectă cu Soarele şi Luna.

Această condiţie nu mai era valabilă de mii de ani, datorită intervenţiei malefice a reptilienilor, care au modificat unele dintre frecvenţele eterice de bază ale planetei noastre. Faptul a influenţat dramatic întreaga viaţă de la suprafaţa Pământului, precum şi evoluţia umanităţii.

Fenomenul acestei „distorsiuni” vibratorii este similar în natură cu cel al modificării frecvenţei standard de vibraţie a notei LA, care a fost calculată matematic la valoarea de 432 de Hz.

Această frecvenţă este cunoscută sub numele de „LA-ul lui Verdi” şi ea se află în armonie cu vibraţia întregului univers.

În anul 1953, Organizaţia Internaţională de Standarde – sub presiunea manipulatoare a elitei malefice – a modificat însă această frecvenţă, de la 432 la 440 de Hz.

Am putea spune că diferenţa este mică, dar în realitate ea este foarte semnificativă, pentru că deşi nota La pare să sune „la fel” şi într-un caz (adică la 432 Hz), şi în celălalt (adică la 440 Hz), ea totuşi diferă.

Tocmai de aceea, influența muzicii este şi ea diferită, pornind de la acest standard eronat de acordare a instrumentelor, pe o gamă care de fapt este falsă. Efectele ei sunt mult diminuate faţă de ceea ce ele ar putea fi dacă muzica ar fi creată având la bază frecvența standard reală de 432 Hz.


 

(Nota MarYan : Este fascinant cum tot apar confirmări, că, ceea ce cei de la Galactis primesc ca informaţie şi apoi o transmit mai departe, are un grad real de Adevăr !

Studiind acest aspect, şi eu am primit aceleaşi informaţii, pe aceeaşi filieră radiestezică, legate de frecvenţa de 432 Hz, ca fiind mult mai aproapiată de energiile armonioase decât cea de 440 Hz, care deja intră în banda energiilor mai puţin benefice – în timp ce frecvenţa de 528 Hz, văzută de multe mesaje de pe YouTube ca „frecvenţa Iubirii, a Inimii”, pare a fi de-a dreptul nocivă !

Acest aspect, însă, îmi propun de ceva timp să facă subiectul unei postări speciale, de mare importanţă, legat de frecvenţele muzicale pe care le preluăm de pe Internet şi le ascultăm în stare de maximă receptivitate.

Până atunci, reţineţi aceste scurte informaţii, aflate, încă odată, ca şi în cazul Zborului malayezian MH370, în corespondenţă totală cu ceea ce transmit cei de la Galactis...)


 
În mod similar, frecvenţa de bază eterică a Pământului a fost modificată de reptilieni, astfel încât să inducă o serie de efecte nocive şi constante, prin nealinierea ei la armonia vibratorie galactică.

Aparent, lumea a rămas aceeaşi, dar cu toate acestea ea a fost blocată din punct de vedere energetic, astfel încât omenirea să nu evolueze.

Analogic vorbind, este ca şi cum noi am modifica doar puțin viteza de rotaţie a unei roţi dinţate dintr-un ceasornic ; angrenajul mecanic va continua să funcţioneze aparent ca până atunci, dar încetul cu încetul cele două braţe ale sale, care indică ora, nu se vor mai corela.

Deși totul va părea că funcţionează normal, în realitate indicaţiile ceasornicului vor fi false, pentru că unul dintre braţe este întârziat faţă de celălalt.


La fel s-a petrecut timp de mii și mii de ani cu omenirea, după ce reptilienii au pus gradat stăpânire pe frecvenţele planului eteric din jurul planetei noastre.

Ei au luat în stăpânire frecvenţele principale ale acestui plan subtil şi le-au modificat, astfel încât frecvența lui de bază să se desincronizeze de la rezonanţa de vibraţie galactică şi de la rezonanţa cu Soarele şi Luna.

„Ritmul cardiac” al Pământului nu mai era cel natural, ci diferit de acesta şi, astfel, s-au creat de-a lungul timpului nenumărate blocaje şi obstacole în calea evoluţiei omenirii.


Totuşi, după învingerea categorică şi totală a reptilienilor în teribilul conflict spaţial care este descris în filmul recent apărut, precum şi graţie anumitor intervenţii de natură tehnologică din partea siriusienilor şi a alianţei galactice benefice din care ei fac parte, situaţia s-a modificat integral.

În prezent – mai precis, după cea de a treia și ultima implementare energetică a „cometei” Ison –  planeta noastră este din nou „aliniată” la starea vibratorie galactică şi rezonează cu ritmul natural al galaxiei noastre, ceea ce va determina în curând o serie extraordinară de transformări uimitoare.


Începând chiar cu această toamnă, pentru cei care sunt pregătiţi lăuntric, care sunt sinceri şi puri în intenţie, va exista posibilitatea unei experiențe extraordinare, facilitată de siriusieni.

Aceștia vor oferi accesul, în avans, la energia Evenimentului prin deschiderea unor portaluri energetice dintr-un viitor minunat și foarte sigur al Pământului.

Astfel, chiar dacă Evenimentul încă nu s-a manifestat la nivel global, totuși unii dintre noi vor avea acces, într-o anumită măsură, la acea energie extraordinară, care este specifică Evenimentului, resimţind multe dintre efectele sale și devenind în acest fel adevărate focare de rezonanţă benefică pentru impulsionarea celorlalţi oameni pe calea ascensiunii spirituale.

Totodată, ei vor fi o sursă activă pentru pregătirea celor mulți, astfel încât aceştia să beneficieze plenar de manifestarea uluitoare a Evenimentului la nivelul conştiinţei, atunci când el va avea loc.


De altfel, aşa după cum a transmis Nava-Mamă siriusiană Anais, ca rezultat al acţiunilor specifice întreprinse de echipa GALACTIS, în momentul prezent deja există aproape 200 de fiinţe umane pe suprafaţa globului care se află într-o comunicare conştientă avansată cu fiinţele siriusiene de pe navă.

La rândul lor, aceste fiinţe umane vor constitui posibile focare de răspândire a informaţiilor noastre, către cei care sunt cu adevărat deschişi către ele.


Ca urmare a dezvoltării activității internaționale a site-ului nostru și a interesului manifestat de tot mai mulți oameni pentru producțiile noastre video (ce pot fi urmărite pe canalele Esoteric Golden Spirit si Galactis Team de pe platforma YouTube), noi am primit numeroase solicitări pentru a face cunoscut locul în care se află sasul energetic despre care s-a vorbit in filmul nostru intitulat Portalul.

Tocmai de aceea, considerăm că a sosit timpul ca el să fie dezvăluit aici. Locul respectiv se află în Portugalia, in localitatea Vale de la Trave, la o distanță relativ mică de Lisabona.

 
Locul poate fi vizualizat in fotografia de mai jos :


Accesul la el se face de pe Rua do Alecrim, așa după cum se poate vedea în imagine :



Pe de altă parte, în ultimele luni, tot mai multe fiinţe extraterestre – reprezentând felurite rase benefice – au dorit să ia legătura cu fiinţe umane de pe planeta noastră pentru a amplifica rezonanţa binelui, a cunoaşterii şi ascensiunii spirituale.

Însă toate acestea nu pot fi realizate decât atunci când un număr tot mai mare de fiinţe umane ajung să conştientizeze și să cunoască realitatea multidimensională a Manifestării și cea a civilizațiilor extraterestre inteligente, deschizându-se sufleteşte şi înţelegând menirea lor adevărată, în această viață.

De aceea, îi invităm şi îi încurajăm pe cei care au vise sau contacte în plan eteric sau astral cu fiinţe extraterestre benefice să aibă iniţiativă şi să cheme din nou acele fiinţe extraterestre, adică să dezvolte o anumită legătura subtilă și chiar o relație constantă cu acestea.

Suntem bucuroşi să primim în continuare, pe adresa redacţiei noastre, astfel de relatări, deoarece ele sunt importante pentru emularea celorlalte fiinţe umane care manifestă deschidere şi înţelegere superioară în această direcţie.


În ceea ce priveşte contactul efectiv cu siriusienii, echipa GALACTIS a stabilit cu aceștia, prin intermediul lui Syriat și Alkesh, anumite puncte de reper pentru realizarea lui într-un viitor apropiat, chiar în planul fizic.

Un astfel de contact implică însă anumite dificultăţi legate de diferenţele mari de vibraţie ale materiei între planul nostru de manifestare şi cel al siriusienilor, însă cel mai mult depinde de pregătirea lăuntrică a fiinţei umane care trăieşte experienţa respectivă.

Chiar dacă ea se simte foarte pregătită şi plină de aspiraţie pentru a realiza aceasta, de cele mai multe ori se dovedeşte că instinctul de prezervare şi mai ales FRICA ce irumpe cu putere în acele momente, foarte speciale, determină blocarea contactului efectiv cu ființele extraterestre.

Siriusienii nu vor realiza contactul atâta timp cât fiinţa umană care dorește aceasta cu intensitate nu este foarte bine pregătită lăuntric, pentru că orice rezonanţă inferioară pe care ea o manifestă, în special FRICA, împiedică realizarea contactului.

Siriusienii nu doresc să forţeze în niciun fel o astfel de iniţiativă şi tocmai de aceea oamenii trebuie să fie foarte bine pregătiţi, să manifeste un deplin control de sine şi să aibă un nivel elevat al conştiinţei.

În această direcţie, în unul dintre articolele noastre viitoare vom prezenta unele modalităţi simple de contactare a siriusienilor, aşa cum ne-au fost dezvăluite chiar de Amun, comandanta navei-mamă siriusiene Anais.


Marile transformări la nivel uman şi planetar se vor vedea, mai ales după ce energia specifică celei de a treia rearanjări a frecvențelor în câmpul magnetic al Pământului va fi resimţită de cea mai mare parte a oamenilor de pe planeta noastră.

„Trecerea” va deveni din ce în ce mai evidentă, începând cu luna septembrie.

În cele două filme care au fost anunţate („Conflictul din spaţiu” şi „Cronovizorul eteric şi elemente despre viitorul apropiat”) sunt detaliate unele dintre transformările care se vor petrece şi care deja au loc în cazul multor fiinţe umane.

Majoritatea dintre ele va resimţi simptome ciudate la nivelul trupului şi multe elemente din viața oamenilor vor tinde să ia rapid un alt curs decât cel cu care ei erau obişnuiți până atunci.

Aceasta îi va determina să facă anumite alegeri şi astfel, gradat, se va adânci segregarea despre care s-a vorbit în filmul „Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele” : cei care abordează o nouă integrare, superioară şi spirituală a existenţei lor se vor distanţa din ce în ce mai mult de cei care aleg să rămână la nivelul limitat al planului fizic, într-o lume materialistă, lipsită de perspective și sortită eșecului, adică lumea pe care ei o cunosc și de care doresc să rămână atașați.

Această separare/segregare este de fapt o separare a frecvențelor de vibraţie, care, gradat, va delimita dimensiunile 4D şi 5D ale Pământului, de cea 3D sau dimensiunea fizică a sa.

Deşi aceasta se va petrece pe o perioadă de mai mulţi ani de acum înainte, evenimentele care vor urma vor imprima o mare dinamicitate transformărilor pe planeta noastră.


În ceea ce priveşte echipa GALACTIS şi activitatea pe care ea o desfăşoară, siriusienii ne-au făcut cunoscute în urmă cu mai multe luni aspecte minunate despre viitorul ei la nivel mondial.

Țelul nostru este acela de a ajuta la deschiderea unui număr cât mai mare de oameni față de înțelegerea și perceperea acestor fiinţe extraterestre foarte evoluate din punct de vedere spiritual şi tehnologic, care sunt siriusienii din sistemul Sirus A, pentru a realiza, astfel, împreună, marele pas al comuniunii galactice cu fiinţele foarte inteligente şi evoluate spiritual din Univers !

Ele deja contribuie imens și în mod concret prin ajutorul lor altruist – care adeseori este neștiut de marea masă de oameni de pe Pământ – la propria noastră evoluție.




Un comentariu:

  1. Am si eu o intrebare, daca imi permiti, te rog frumos.
    A aparut cumva articolul promis referitor la frecventa 528 Hz a unor melodii pe care le ascultam noi?
    Este o fraza in acest articol, care spune asta, dar ori mi-a scapat, ori nu a aparut inca, astfel:

    "Studiind acest aspect, şi eu am primit aceleaşi informaţii, pe aceeaşi filieră radiestezică, legate de frecvenţa de 432 Hz, ca fiind mult mai aproapiată de energiile armonioase, decât cea de 440 Hz, care deja intră în banda energiilor mai puţin benefice – în timp ce frecvenţa de 528 Hz, văzută de multe mesaje de pe YouTube ca „frecvenţa Iubirii, a Inimii”, pare a fi de-a dreptul nocivă! Acest aspect, însă, îmi propun de ceva timp să facă subiectul unei postări speciale, de mare importanţă, legat de frecvenţele muzicale pe care le preluăm de pe Internet şi le ascultăm în stare de maximă receptivitate."

    Mutumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere