marți, 2 septembrie 2014

Therese ZUMI : SINTEZĂ - CE VA FI la momentul „EVENIMENTULUI” şi după aceea ? (Ianuarie 2013)



Therese ZUMI
SINTEZĂ :
CE VA FI la momentul „EVENIMENTULUI”
şi după aceea ?
(Traducere şi adaptare de „Lumina Ascensiunii”)
- Ianuarie 2013 -

 
 

 
Nota MarYan :

Cu acest mesaj-sinteză al Theresei Zumi, consider că am reuşit să acopăr, în cea mai mare parte, informaţiile fundamentale referitoare la EVENIMENT şi ce anume implică acesta, la modul real şi concret, în viaţa şi activităţile noastre de zi cu zi.

Această sinteză a Theresei s-a construit din multele mesaje transmise prin COBRA de către Mişcarea de Rezistenţă, inclusiv din conferinţele publice ale acestuia.

După atâtea materiale studiate, cercetate, măsurate radiestezic cu ansa şi mai ales cu inima, confruntate cu experienţa şi cercetările personale de peste 20 de ani, pot afirma, ACUM şi AICI, că aceste informaţii sintetizate de Therese Zumi nu sunt neapărat cele mai exacte şi precise în privinţa a ceea ce se va petrece în momentul declanşării Evenimentului şi, mai ales, după aceea, însă conţin o mare doză de probabilitate, care creşte ca intensitate pe măsura „trecerii timpului”.

Şi, după cum anunţam în ultimul Editorial, în prima jumătate a lunii septembrie 2014 se prefigurează o „fereastră de oportunitate” a acestui Eveniment.

De aceea, poate deloc întâmplător, momentul acestei postări „s-a aşezat” exact acum, la început de septembrie, ca o „reamintire” a principalelor aspecte ale Evenimentului.

Chiar dacă acest moment va trece, ca şi celelalte probabile şi rămase doar potenţialităţi, important pentru noi este că, prin fiecare gând îndreptat către acest moment, cu fiecare secundă de atenţie acordată acestuia, îl apropiem în aceeaşi măsură către NOI, spre manifestare în viaţa noastră, pe această minunată Planetă !

...Şi, până la urmă, poate că momentul în care se va petrece acesta nu mai este atât de important. Dacă noi suntem cu adevărat con-ştienţi şi cât mai treziţi, atunci putem spune că am început SĂ TRĂIM EVENIMENTUL !

Aşa cum, până de curând, Maeştrii Înălţaţi trăiau deja în Epoca de Aur a Vieţii întru Spirit, deși erau încă în Epoca de Fier a Pământului, la fel şi fiecare dintre noi, cei deschişi la acest tip de Cunoaştere, deja putem să trăim în Starea de Spirit a Evenimentului...

Vreţi detalii despre CE şi CUM înseamnă aceasta ?

Doar relaxaţi-vă şi cercetaţi cu inima informaţiile de mai jos. S-ar putea să le simţiţi autenticitatea vibraţiei din spatele cuvintelor, mai mult chiar decât puteţi „duce” la prima vedere...

Doar bucuraţi-vă, că, indiferent de „când şi cum”, SUNTEM Liberi în Spirit şi, prn accesul la astfel de Cunoaştere, ne declarăm această Libertate, prin re-împuternicirea noastră, acum, iată, în sfârşit, şi la nivel de manifestare !

Nu ar mai fi nimic de adăugat... decât, poate, urarea pentru fiecare de „a ieşi cu adevărat din minte”, pentru „a reintra în Simţire” – inclusiv a „bunei” percepţii a acestor informaţii, de mai jos :




 
Nici o autoritate umană nu va decide când va avea loc Evenimentul. Semnalul Divin va fi primit de la Sursa Divină într-o clipă. Acesta este un eveniment de importanţă cosmică.

Planeta Pământ este ultima din Galaxie care va fi eliberată de sub tirania forţelor întunericului.

Chiar înainte de Eveniment, Sursa va trimite un Puls de Lumină prin Confederaţia Galactică şi Pleiadieni, care vor instrui Forţele Luminii în ceea ce au de făcut, iar apoi operaţiunea va putea începe.

După operaţiune, vor fi unii care vor încerca să profite de situaţie, cu intenţia de a-şi promova oamenii în guverne şi de a confisca fonduri. Toţi aceştia sunt îndeaproape monitorizaţi şi nu vor avea nici o şansă de reuşită (tehnologia folosită de Galactici nu poate fi imaginată).


Evenimentul nu este o revoluţie în vechea paradigmă a lumii 3D, deci nu vor fi lupte sau lucruri de genul acesta.

Aceasta este o Intervenţie Divină pentru o schimbare „peste noapte” şi iniţierea Epocii de Aur pe Geea.


Anunţurile nu se vor face înainte de “Străfulgerarea de Lumină” de la Sursă. Între acest moment şi Eveniment, sunt numai 15 minute. Va fi o surpriză totală pentru toată lumea.

Imediat după aceea, vor fi anunţuri şi informări pe toată Planeta. Va începe Pacea pe Pământ.


Toate forţele întunericului şi grupurile negative vor fi eliminate de la putere. Cei care nu se predau de bună voie, vor fi luaţi în custodie.

Un proces va avea loc imediat şi va implica toată omenirea, ca ansamblu.

Unora li se va acorda amnistie. Aceştia sunt, mai ales, cei care s-au născut în acele familii şi nu au avut de ales.

După Eveniment, va fi disponibil ajutorul psihologic.

Unii au trecut deja de partea Luminii. Mulţi vor face asta, imediat înainte de începerea arestărilor.

Arestarea unor membri ai Cabalei nu este numai o operaţiune fizică. Lumina va străluci prin toate obstacolele Matricei, în planul eteric şi astral, iar toate entităţile negative vor fi îndepărtate.

Cei mai mulţi nu vor primi amnistie. Cei care nu vor sau nu pot să se schimbe, vor fi eliminaţi de pe planetă.


Forţele întunericului au avut planuri foarte avansate pentru a înscena o invazie extraterestră (cu „venirea” holografică a lui „Messia” pe nori). Aceasta din urmă trebuia să fie realizată prin „Proiectul Blue Beam”.

Acum, toate acestea au fost eliminate.


În primele două ore ale Evenimentului, Mişcarea de Rezistenţă va prelua toţi sateliţii de comunicaţii, care vor difuza informaţii despre ceea ce se întâmplă pe Pământ.

Comandamentul Ashtar şi Mişcarea de Rezistenţă vor prelua televiziunile şi radiourile.

Toate programele de televiziune vor difuza MESAJUL.


(N.Trad. : Aşa cum a fost în 26 noiembrie 1977, în Anglia, când telespectatorii englezi au avut surpriza să vadă cum emisiunea unui post TV s-a întrerupt brusc, pentru ca apoi să audă un mesaj :

„Vă vorbeşte Vrillon din Comandamentul Galactic Ashtar.
De ani de zile ne priviţi şi ne vedeţi pe cer, sub formă de lumini. Acum vă vorbim în Pace şi Înţelepciune, cum am mai vorbit şi altor fraţi de-ai voştri, de pe planetă.
De mulţi ani vă urmărim dezvoltarea, aşa cum şi voi urmăriţi luminile noastre de pe cerul vostru. Ştiţi acum că noi suntem aici, si că pe planeta voastră există mai multe fiinţe decât pot intui cercetătorii voştri.
Pe noi ne interesează transformările voastre spirituale şi nu vom ezita nicio clipă ca să vă ajutăm.
Nu vă temeţi, căutaţi doar să vă autocunoaşteţi şi să trăiţi în armonie cu perioada de dezvoltare a planetei voastre.”)


Mişcarea de Rezistenţă are infiltraţi 300 de operativi în reţeaua Cabalei, în poziţii de vârf din armată şi servicii (de informaţii ş.a.).

La momentul Evenimentului, omenirea va trebui să se bazeze exclusiv pe bunul simţ interior, pe propria sa intuiţie şi discernământ.

Gata cu programările minţii !


Sfaturi pentru Lucrătorii în Lumină :
- Rămâneţi calmi.
- Informaţi oamenii – vă vor asculta.
 

Mişcarea de Rezistenţă are contact fizic (nu telepatic) cu Pleiadienii şi alte rase E.T. pozitive, din  Confederaţie, care le dau zilnic informaţii despre fiecare membru al Cabalei, unde se află, ce fac şi ce gândesc. Aceştia NU au unde să se ascundă.

DEZVĂLUIREA va implica publicarea documentelor secrete – 95% dintre acestea vor fi eliberate rapid.

Acesta va fi un mare şoc pentru mulţi, însă, după şocul iniţial, va fi o mare uşurare...


Mişcarea de Rezistenţă va activa un fel de virus de calculator, introducând un cod în programul de calculator al Sistemului Financiar Global.

Acesta a fost deja testat, prin „eliminarea” a două miliarde de dolari „pentru distracţie”. Aşa că ei ştiu că va funcţiona.

Virusul va închide structura de conturi. Cărţile de credit nu vor funcţiona. Băncile se vor închide.

Nu se va putea transfera bani, la acel moment. Este bine de avut „bani gheaţă” („cash”), monede de aur şi argint.


Unele magazine vor rămâne deschise.

Când se vor închide băncile, oamenii vor avea tendinţa de a se panica. Nu este nevoie de panică. Nu trebuie să aruncaţi banii pe care nu puteţi să-i folosiţi în prima săptămână, deoarece vor fi de folos mai târziu, când se vor putea schimba.

Vor fi câteva zile de confuzie, până ce arestările necesare se vor încheia.

Deoarece supermarketurile se pot goli în 45 de minute după difuzarea anunţurilor, ar fi bine să aveţi mereu provizii de alimente şi apă, pentru 3 - 7 zile maximum şi un rezervor plin de benzină.

O aprovizionare cu necesităţi, pentru o săptămână, este tot ceea ce avem nevoie.


Aurul luat de Cabalişti va fi înapoiat omenirii. Ei nici măcar nu au aur adevărat, ci doar wolfram (tungsten) acoperit cu aur. Credinţa în iluzia lor face să meargă înainte această şmecherie.

Costă doi cenţi ca să faci o bancnotă de 100 de $ ! Noua valută şi noul sistem financiar vor fi garantate de aur. Va exista o reevaluare a monedelor lumii, începând cu dinarul irakian şi dongul vietnamez. 

Aurul Yamashita a fost luat în custodie de Mişcarea de Rezistenţă în luna ianuarie - februarie 2012. Este în siguranţă în camere subterane, şi va fi returnat omenirii, după Eveniment.


Toate afacerile legale se vor menţine, după Eveniment. Dreptul comun va cuprinde legi simple şi uşor de înţeles.

Nu vor mai exista oameni fără adăpost. Vor fi locuinţe pentru toată lumea.


Există numeroşi Maeştri Înălţaţi şi Arhangheli implicaţi în schimbări şi Ascensiune, care sprijină omenirea în toate acestea.

  


Nu contează la ce bancă ai banii. Cine are conturi valide, va avea acces la bani, imediat ce băncile se vor redeschide. Este posibil ca, cu cât băncile vor fi deja mai aliniate cu noul sistem, cu atât se vor redeschide mai repede.

Lucrurile vor fi transparente. Dacă banca ta va fi una din acelea care nu se vor mai redeschide, banii îţi vor fi oferiţi prin altă bancă, dacă este valid contul tău.

Cei din Cabală vor avea conturile blocate şi desfiinţate. Aceşti bani vor fi folosiţi în scopuri umanitare.

Mişcarea de Rezistenţă va ghida şi va supraveghea. Reţineţi că ei ştiu şi ce gândiţi. Pleiadienii vor monitoriza toate acţiunile şi vor şti ce face fiecare.

Gata cu ascunzişurile.


Nu vor mai exista dobânzi, împrumuturi fracţionate şi burse de valori.

Firme precum MONSANTO vor fi falimentate şi închise.

MICROSOFT a fost compusă dintr-o parte bună şi una „rea”. Cea bună va fi restructurată.

Circa 600-800 de bancheri se „retrag”, în prezent, din cele mai înalte posturi. Nu au de ales, altfel urmează arestarea. Aceasta se întamplă, deja, de doi ani.


Au existat planuri pentru N.E.S.A.R.A. cu mai mulţi ani în urmă. Motivul pentru care nu s-a realizat s-a datorat momentului 9/11 (11 septembrie 2001), care a fost declanşat pentru a bloca naşterea noului sistem financiar. 


Vom avea noi guverne în toată lumea. După „Eveniment”, vom avea noi parlamente în toată lumea. Ne vom reuni cu toţii la Naţiunile Unite (care acum e sub controlul Cabalei).

Privitor la Congresul Statelor Unite, acesta nu este parte a Cabalei. Majoritatea celor din Congres au fost fie cumpăraţi, fie şantajaţi.

Vechiul sistem politic se va închide în ziua Resetării.


Singura taxă, în viitor, va fi de 14%, la produsele noi.


Noul sistem financiar nu-i va face pe toţi milionari, dintr-o dată. Valoarea totală a conturilor colaterale este de 500-1.000 trilioane (mii de miliarde) de dolari. Aceasta înseamnă, în medie, 100.000 $ pentru fiecare persoană.

Cabaliştii nu vor primi niciun ban. Nu va trebui să ne mai facem probleme legate de costurile îngrijirii sănătăţii, casă, hrană şi o viaţă confortabilă – însă, nu ca să ne petrecem viaţa sorbind cocteiluri pe marginea piscinei…

Unele datorii vor fi iertate, anulate, de exemplu datorii pentru casă. Datoriile ţărilor vor fi iertate. Conturile de pensii, asigurările de sănătate şi asigurările sociale se vor restructura.


Nicio persoană controlată mental nu va avea vreo putere. Ei vor avea nevoie de vindecare.

La momentul Evenimentului există posibilitatea unor mişcări sociale pe Glob. Acestea vor fi doar izolate.

Militarii Pozitivi reprezintă cel mai puternic grup pozitiv de la suprafaţa planetei. Ei şi-au dezvoltat planurile cu ajutorul Mişcării de Rezistenţă, care va susţine militarii cu informaţii despre Illuminati şi cu sfaturi logistice, însă vor rămâne în spatele scenei.

Militarii Pozitivi din S.U.A., Rusia şi China, vor coopera. Ei nu vor folosi armele. Va fi un anumit număr de membri ai Familiei Galactice implicaţi în evenimente.


După Eveniment, forţele de poliţie vor fi restructurate. Vor avea rolul de a servi umanitatea.

Majoritatea oamenilor din sistemul de închisori vor fi eliberaţi. Unii dintre aceştia vor necesita ajutor psihologic. Tiranii nu vor fi toleraţi în noua lume.


Va fi introdus un nou sistem medical şi de sănătate. Majoritatea bolilor pot fi deja vindecate. Aceste informaţii au fost oprite de a ajunge la noi prin intervenţiile malefice ale Cabalei şi a multor companii farmaceutice multinaţionale, care au lucrat pentru ei.

Sănătatea va fi gratuită. Modalităţile de vindecare vor deveni mai eficiente şi vor fi bazate pe adevărate principii spirituale – iar acest lucru, va fi doar începutul…


Consumaţi cât mai multă apă zilnic şi cât mai pură, cu putinţă.

Pentru că suntem cu toţii diferiţi, ceva ce Ayurveda explică foarte bine, nu este necesar pentru toată lumea ca să consume o cantitate exactă, aceasta putând fi între unul şi doi litri pe zi.

Dacă vrei să începi un proces de detoxifiere a trupului, atunci poate fi de folos de ştiut că argintul coloidal de bună calitate ajută la eliminarea toxinelor de tot felul.

În orice fel îţi îmbunătăţeşti calitatea hranei, aceasta este  important, pentru că aceasta este o cale de a primi mai multă Lumină.


Nu vă vaccinaţi !


Vor fi mari schimbări în sistemul de transporturi.

La câteva luni după Eveniment, motorul maşinii va putea fi schimbat. Vă intrebaţi, poate, de ce – simplu, pentru că va putea merge cu apă distilată.

Faza a 2-a va fi introducerea unor maşini mai avansate – maşini care levitează. Senzori avansaţi ale acestora vor preveni accidentele.

Tehnologia Keshe a început deja dezvoltarea maşinii „zburătoare”. Aceasta nu va fi periculoasă ; dimpotrivă, acestea vor fi foarte sigure, deoarece maşina va frâna automat, dacă se apropie prea mult de alt vehicul.


Totul va fi mai ieftin. Hrana va fi mai ieftină şi mai uşor de produs.


Preţurile la majoritatea produselor vor scădea. Producerea energiei şi a încălzirii va fi aproape gratuită.

Oamenii nu vor mai fi „lacomi”…


Ziua de lucru va fi de 3 ore, până la maxim 5 ore.

Oamenii vor fi liberi să îşi dezvolte propriul potenţial creativ. Vor fi capabili să se concentreze pe propria dezvoltare spirituală.

Cobra a spus că el crede că majoritatea oamenilor vor fi fericiţi ca să lucreze câteva ore pe zi, deoarece vor descoperi că vacanţele eterne pot fi plictisitoare.

Pe de altă parte, munca va fi mult mai plină de sens – şi în acord cu talentele şi aptitudinile fiecăruia – plină de inspiraţie şi creativă, pentru că nu vom mai fi sclavii nimănui.
 


Vom avea tehnologie pentru a curăţa poluarea. Vom curăţa toate deşeurile chimice. Vom purifica apa de pretutindeni. Vom vindeca eco-sistemul. Centralele nucleare vor fi închise. Energia gratuită (“energia liberă” sau “free energy”) o va înlocui.


Va fi nevoie de un an pentru a înlocui toate cerealele (şi celelalte plante alimentare) modificate geneticToate seminţele modificate genetic vor fi distruse.

Hrana noastră va fi mai bună.


Va fi o creştere generală a nivelului de conştiinţă, după „Eveniment”.

Aceasta va precipita o conştientizare a sacralităţii vieţii, care va afecta felul în care privim animalele care locuiesc aici, cu noi.

Va fi 0% toleranţă pentru durerea şi suferinţa cauzată animalelor, pentru producţia de alimente.

Animalele vor fi tratate diferit, şi vor avea o alimentaţie mai bună.


Programul original de educaţie şi învăţământ a fost conceput şi iniţiat de iezuiţi care, prin acesta, au introdus controlul minţii.

Programul şcolar al iezuitilor a reprezentat pură „spălare a creierelor”. Trebuie să ne dezvăţăm de ceea ce am învăţat. Marea majoritate din ceea ce am primit, nu este adevărat.

Acum trecem dincolo de vechea programare. Iezuiţii au creat un sistem sofisticat de control al minţii, în universităţile lor.

Emoţii legate de vinovăţie şi frică, sunt toate parte din controlul minţii al iezuiţilor. Atât archonii fizici, cât şi cei non-fizici, au cooperat pentru a produce acest efect.


Nu vor mai exista filme de groază. După „Eveniment”, majoritatea filmelor care se vor face, vor fi (foarte) pozitive.


Educaţia va fi complet transformată. Va fi mult mai distractivă şi mai holistică (integrală).

I-am spus nepotului meu că vom avea în curând aici şcoli de tip „Harry Potter”, aşa că le-am cumpărat, lui şi nepoatei mele, cărţi despre simbolism, astfel încât să poată începe.

Michael Tsarion ne-a cerut să readucem simbolismul la valorile sale iniţiale, frumoase – pentru că a fost pângărit şi folosit greşit de către întunecaţi.


O linie temporală este o variantă posibilă de viitor a unei situaţii de pe planeta noastră. Este definiţia unui potenţial viitor, pentru un anumit eveniment.

Majoritatea liniilor temporale au colapsat.
(N.Trad. : Alte surse spun altceva, că toate acestea au colapsat, în afară de una, la data de 21.12.2012.
Cobra nu este de părere că au colapsat la acel moment, dar că Evenimentul este factorul decisiv pentru aceasta, adică în viitor.
Dar tot el spune că, până la 11.11.2011, încă am avut posibile linii temporale negative şi, după acea dată, numai linii temporale pozitive.)

Percepţia noastră despre timp se va schimba, odată cu expansiunea conştiinţei.

Replicatorii (N.Trad. : Cei care vor manifesta/crea orice) vor fi disponibili după „Primul Contact”. Aceste dispozitive vor avea nevoie de maturitate spirituală.

Acesta va fi un punct esenţial pe calea dezvoltării noastre, când nu vom mai avea nevoie de bani.

Arca Legământului, care este un replicator antic, a fost în mâinile cabaliştilor. Acum nu o mai au. A fost ascunsă într-un tunel şi transportată în subteran la Mişcarea de Rezistenţă.
 


În sfârşit, vom începe să ne creăm propria noastră realitate.

După „Eveniment”, după arestările necesare, va fi o uriaşă eliberare pentru umanitate.

Acum vom putea să ne construim aici, în sfârşit, propriul nostru destin, fără oprimarea şi controlul celor care, de fapt, nu au fost niciodată invitaţi aici (pe Planetă).


Evenimentul în sine va fi un PORTAL : o enormă trezire spirituală. 


Aceia care vor fi gata de Ascensiune, la Eveniment, trebuie să înţeleagă că nu sunt limite în a menţine trupul în Dimensiunea a 5-a.

Vor fi multe variante, fie să rămâi cu Geea (Planeta), în procesul ei de Ascensiune, fie să mergi în altă parte, pe o altă planetă, către o altă experienţă de tip 3D.

Va fi o mare trezire spirituală. Oamenii îşi vor aduce aminte, dintr-o dată, de multe amintiri legate de contactul cu Familia Galactică, pe care nu şi le-au amintit până acum, pentru că i-ar fi pus în pericol.


Adevăratele informaţii despre aspecte spirituale vor fi eliberate cât mai curând. Oamenii vor primi o educaţie spirituală.

Oraşele de Lumină, precum şi micile comunităti de Lumină, sunt deja pregătite, în anumite locuri din jurul Planetei.


Omenirea va fi sub Îndrumare Spirituală. Oamenii vor fi pregătiti pentru Ascensiune, atât la nivel individual, cât şi colectiv.

  


După Eveniment, lucrurile se vor derula într-o anumită ordine.

Va exista o serie de evenimente în cadrul Evenimentului :
- Vom avea un Nou Sistem Financiar ;
- Va fi făcută cunoscută adevărata Istorie a Planetei ;
- Se vor oferi noile tehnologii, în special de producere liberă a energiei ;
- Va fi un nou Salt în Ascensiune ;
- Vor fi guverne interimare temporare ;
- Apoi vor fi alegeri ;
- Va fi o pregătire graduală pentru „Primul Contact” cu Familia Galactică.


Primele contacte vor fi cu cei din Pleiade.

Va fi apoi Primul Contact Oficial.

Mai târziu, vor fi Aterizările în Masă.

Şi mai târziu, vor veni Maeştrii Înălţaţi.


Atâta timp cât MATRICEA - vălul programat din jurul Planetei – era intact, atâta timp cât era plină de archoni şi reptilieni, precum şi cu alte entităţi, care au făcut tot posibilul pentru a afecta conştiinţa noastră, schimbări majore (peste noapte) pe această Planetă nu ar fi fost, realmente, posibile.


MATRICEA A COLAPSAT.

Iniţial, multe entităţi au venit pe straturile joase, aproape de Pământ. Acest strat este de aprox. 30 metri deasupra şi 30 metri sub suprafaţa Planetei.

Această zonă este, acum, zi de zi curăţată de Mişcarea de Rezistenţă şi de către meditaţiile oamenilor din toată lumea, contribuind la curăţirea Planetei de aceste entităţi, în toate oraşele de pe tot Globul.

Există acum atât de multă Lumină, care ajunge la noi de când a colapsat Matricea – şi totuşi, atâta timp cât cei 60 de metri de la suprafaţă sunt parţial ocupaţi încă de entităţi ale întunericului, Mişcarea de Rezistenţă nu va risca să înceapă nicio operaţiune, care ar putea fi un dezastru, deoarece oamenii s-ar panica şi nu ar fi pregătiţi, căci fiinţele întunericului ar putea răspândi frica...

Mişcarea de Rezistenţă nu vrea să rişte aceasta.
Aşa că NU SE OFERĂ DATE !

Când vechea reţea negativă nu va mai exista, iar o nouă Reţea de Lumină va apărea în locul acesteia, atunci energia înălţătoare a Luminii va aduce, rapid, mai mulţi oameni la o stare de trezire – mult mai mulţi oameni !...


Cel mai bine este ca să avem răbdare cu toţii şi, ca Lucrători ai Luminii, să ne păstrăm ocupaţi cu „munca” noastră. Când facem aceasta, nu avem timpul de a simţi că „nu se întâmplă nimic
.

Dacă nu aveţi ceva specific de făcut, atunci puteţi aloca timp zilnic pentru a susţine curăţirea reţelei de către domeniul Angelic.


Cu cât mai curată este energia din jurul şi dedesubtul Geei, cu atât mai repede poate avea loc „Evenimentul”, fără riscul de panicare a populaţiei.

Mişcarea de Rezistenţă a lucrat din greu, mult timp, la acest plan, ei fiind perfecţionişti, în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Nu le plac jumătăţile de măsură…

5 comentarii:

  1. Daca Evenimentul va avea loc doar in 2030 va dati seama cat mai avem de indurat toate aceste crime in care nu stim cand suntem urmatoarea victima. Eu nu mai vad roman care sa nu fi fost o victima la un moment dat si care sa nu detina propria lui drama. Dar daca evenimentul vine abia in 2070? Deja am inceput sa incaruntesc!!! Mai apucam noi Eveniment, Ascensiune?? Si parintilor mei li se vorbea de Epoca de Aur si o credeau ca ceva mondial. Noi acum o credem galactic. Copii nostri au sa o creada multivers.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate bune si frumoase sau foarte frumoase ( promisiunile Comunistilor "paleau" pe langa cele spuse aici ) dar mai trebuie subliniate cateva lucruri si anume ca toate acestea nu vor veni de la sine , gen "para malaiata" ci trebuie constientizate si dorite de cat mai multa lume si nu numai de catre acea masa critica ( 144.000 persoane ) si cumva si "luptat" pentru realizarea lor . Desi este bine de regula sa gandim pozitiv , mai trebuie spus ca din moment ce nimeni nu isi mai asuma acum sa dea un termen de aparitie al Evenimentului , mergandu-se pe ideea ca semnalul il va da Sursa divina , nu ar fi exclus ca acesta sa se intample in urmatorii 2- 3 ani , 15 - 16 ani sau poate peste si mai multi ani pentru ca la scara planetara si galactica acest interval de timp inseamna "o clipa ".
    Important este , asa dupa cum spunea si d-nul Marius,ca noi toti cei care credem in Eveniment si ne dorim aparitia lui , sa gandim si sa ne purtam in viata noastra cotidiana ca si cum acesta a si sosit si trebuie sa beneficiem de aparitia lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. AM INTRODUS ACEST COMENTARIU ACUM CATEVA SAPTAMANI SI NU A APARUT ... NU STIU DIN CE MOTIVE. NU CONSIDER CA ESTE TRIVIAL S NICI CA AR FI PESIMIST (comentariul), DAR ESTE DREPTUL PROPRIETARULUI DE BLOG DE A NU-L PUBLICA . DACA DORITI NUMAI MONOLOG , INTELEG SI , CU PARERE DE RAU , NU VA VOI MAI DERANJA NICI PE DUMNEAVOASTRA SI NICI NU MAI INSIST SA MAI DESCHID GURA .NU INTELEG TOTUSI DE CE , PE UN BLOG DE O ASEMENEA ANVERGURA NU SE POT SCHIMBA IDEI SI PARERI CAND , DE FAPT , CRED CA ACESTA AR FI ROLUL LUI SI NU NEAPARAT DE A IMPUNE SAU A DA INFORMATII CONSIDERATE CERTE si SIGURE 100 %. AM CONVINGEREA CA LUCRATORII IN LUMINA NU TREBUIE SA-SI JUDECE ASCULTATORII , INTERLOCUTORII SAU PE CEILALTI OAMENI PE CARE DORESC "SA-I" TREZEASCA " .Incerc inca odata comentariul :
    "Toate bune si frumoase sau foarte frumoase ( promisiunile Comunistilor "paleau" pe langa cele spuse aici ) dar mai trebuie subliniate cateva lucruri si anume ca toate acestea nu vor veni de la sine , gen "para malaiata" ci trebuie constientizate si dorite de cat mai multa lume si nu numai de catre acea masa critica ( 144.000 persoane ) si cumva si "luptat" pentru realizarea lor . Desi este bine de regula sa gandim pozitiv , mai trebuie spus ca din moment ce nimeni nu isi mai asuma acum sa dea un termen de aparitie al Evenimentului , mergandu-se pe ideea ca semnalul il va da Sursa divina , nu ar fi exclus ca acesta sa se intample in urmatorii 2- 3 ani , 15 - 16 ani sau poate peste si mai multi ani pentru ca la scara planetara si galactica acest interval de timp inseamna "o clipa ".
    Important este , asa dupa cum spunea si d-nul Marius,ca noi toti cei care credem in Eveniment si ne dorim aparitia lui , sa gandim si sa ne purtam in viata noastra cotidiana ca si cum acesta a si sosit si trebuie sa beneficiem de aparitia lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Aurel şi celălalt "Anonim" de la primul comentariu,
      După cum vedeţi, comentariile voastre au apărut pe blog, într-adevăr, cu întârziere, pentru care îmi cer scuze.
      Aceasta s-a datorat, în primul rând, unei deplasări prelungite în afara ţării, unde nu am avut acces la Internet, exact de la începutul lunii septembrie, apoi, revenind, printre picăturile de timp libere m-am concentrat pe editarea altor materiale care aşteptau de ceva timp, şi nu am mai intrat pe emailul personal, acolo unde "aşteaptă" comentariile voastre, pentru publicare.
      Aşadar, nu este "cenzură" sau reavoinţă, ci, pur şi simplu, a fost vorba doar de aşa-numita "lipsă de timp" pentru ceva ce încă "nu sosise timpul"...
      Sincer, nu mă aşteptam la un interes atât de mare din partea voastră în aşteptarea răspunsurilor la comentariile voastre, însă, acum, am reţinut ideea !
      Mă bucură interesul şi pentru acest aspect, pe care de acum încolo îi voi acorda "prioritate".

      Cât despre aspectele punctate în comentarile voastre : nu îl ştiu pe "anonim", însă, tu, Aurel, ai mai avut comentarii aici şi răspunsuri din partea mea. Astfel că eu cred că deja ai parcurs cel puţin unul din Editorialele pe care le-am scris şi în care, de fiecare dată, subliniez acelaşi şi acelaşi aspect : EVENIMENTUL nu este o "chestie" pasivă, un moment de Graţie Divină, un Cadou al lui Dumnezeu care se va milostivi, în sfârşit, la un moment dat, de noi, şi va trimite "UNDA de Lumină", ca să ne "mântuiască" odată, după atâta amar de vreme...

      Aşadar, repet ca şi în anterioarele Editoriale : Evenimentul va veni atunci când oamenii vor fi pregătiţi. Punct.
      De aceea, termenele astea, cu ziuă, oră şi loc, sunt doar MANIPULĂRI şi atât. Iarăşi punct.

      Şi, pentru "Anonim"-ul din 3 septembrie : dacă oamenii nu o vor lua brusc razna, într-o devoluţie accelerată, atunci poate că Evenimentul (şi nu oamenii!) va mai "aştepta" câteva zeci de ani ; însă, după cum merg lucrurile, pare a fi o chestiune de luni sau cel mult ani - mai degrabă ani...

      Oricum, aceste aspecte le voi aprofunda în următorul Editorial, în care chiar am intenția să vorbesc și mai detaliat despre acesta, în "lumina" ultimilor parametri energetici observați...

      Indiferent de părerile şi emoţiile de moment, eu vă mulţumesc că aveţi încredere în ceea ce transmit prin acest blog şi că investiţi o părticică din timpul vostru şi în acest "Spaţiu Christalin" !
      MarYan.

      Ștergere
  4. ptru aaaaaaintimplator am dat peste acest sait caut caut ,informatii sunt avida de cat maimulte informatii cu privire la ascensiunea a cati mai multi oameni semeni deai nostrii sunt o trezita cu mult timp si consider ca am destula intelegere ptru cei care incearca sa se trezeasca trebuie doar sa le daruim multa multa IUBIRE si LUMINA DIVINA din sufletul nostru Divin sa recunostem divinitatea din noi si din cei de langa noi si sai ajutam daca ni se solicita acest lucru despre eveniment am gasit lucruri -informatii foarte interesante si importante ptru sufletul meu le-am trecut prin filtrul INIMII si da merg deci ptru inceput itimultumesc draga meu tovaras de ASCENSIUNE TREZIT seti un Suflet spiritual deosebit TEIUBESC NECONDITIONAT NAMASTE

    RăspundețiȘtergere