luni, 6 octombrie 2014

COBRA : INTERVIU cu Robert Potter (23 septembrie 2014)



INTERVIU cu Robert Potter
23 septembrie 2014




Nota MarYan :

Imediat după ce am terminat de scris ultimul Editorial, (partea 1-a), despre „problematica Evenimentului”, iată că descopăr apariţia unui nou interviu al lui Cobra, care, iarăşi, aminteşte de acest aspect, al Evenimentului...

Subiectele numeroase şi complexe ale acestui interviu aduc informaţii noi şi actualizate despre „ce se mai întâmplă pe Pământ”, în prezent.

Aşa că acum nu mai lungesc textul şi vă las să studiaţi, relaxaţi, aceste informaţii, cu precizarea că am inserat în text câteva note importante referitoare la aspecte cosmologice pe care le-am studiat îndelung anii trecuţi şi pe care Cobra nu le aprofundează aici la modul cel mai precis, cel puţin din punctul personal de vedere.

De aceea, (re)amintindu-vă, din nou, că gradul de Adevăr Divin, stabilit radiestezic, al informaţiilor expuse de Cobra nu prea depăşeşte 70%, acum vă las să studiaţi, dar mai ales să SIMŢIŢI informaţiile transmise prin Cobra, pentru a percepe fiecare cât Adevăr şi informaţie relevantă, pentru fiecare, există în tot ceea ce se transmite mai jos...

Aşadar, lectură cât mai relaxa(n)tă !



Rob: Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit la show-ul radio „Victoria Luminii” într-un program special cu un interviu cu Cobra. (...)
Cum am promis, îl avem pe Cobra pe linie. Vom căuta să facem încă un interviu minunat.
Suntem în Septembrie 2014.
Bine ai venit Cobra ! Bine ai venit la show-ul „Victoria Luminii” !

COBRA: Mulţumesc foarte mult pentru invitaţie.
http://2012portal.blogspot.com/

Rob: Ca întotdeauna, e plăcerea mea. Sperăm că atunci când te întrebăm ceva, să detaliezi.
Sunt câteva întrebări pe care le avem aici. Vom trece prin câteva, nu ţi le vom adresa pe toate câte ţi-au fost trimise, dacă vei intra în detalii.
Cobra, ce se va întâmpla cu toate sufletele care sunt prinse în planurile astral şi eteric, în interiorul Carantinei, la momentul Evenimentului ?

COBRA: Când Evenimentul va avea loc, nu va mai exista nici o Carantină.
Toate sufletele care sunt în planurile astral şi eteric, toate acele suflete vor fi contactate de ghizi spirituali şi vor lua propria lor decizie, privitor la evoluţia lor viitoare.
Unele din aceste suflete ar putea fi conduse către alte sisteme stelare, pentru evoluţie. Altele vor sta aici, iar altele vor rămâne, alegând să se încarneze după Eveniment.

Rob: Cineva a spus că ai afirmat că numai 5-6 oameni au reuşit să scape Carantinei planetare, de când a avut loc invazia din Congo.
E corect ?

COBRA: Da, este adevărat. Da.

Rob: Altă întrebare. Cineva doreşte să ştie despre Marea Frăţie Albă.
Este asociată cu Ordinul Stelei ?

COBRA: Da, Marea Frăţie Albă este, de fapt, un nume pentru toţi Maeştrii Ascensionaţi care au reuşit să ascensioneze dincolo de Carantină, dincolo de Sistemul Matricei, fiind deja fiinţe iluminate.
Frăţia Stelei nu este acelaşi lucru, nu este chiar aceeaşi reţea sau acelaşi grup, dar include, de asemenea, alte Fiinţe ale Luminii.

Rob: Foarte bine. Deci există multiple grupuri care lucrează împreună şi totuşi separat, pentru eliberarea planetei. E corect ?

COBRA: Da. Lucrează la unison şi în coordonare, dar sunt grupuri diferite, cu origini diferite, cu istorii diferite, cu frecvenţe vibraţionale diferite şi cu structuri diferite.

 
 


Rob: Ok.
Următoarea întrebare este despre Eveniment şi multă lumea a întrebat asta, pentru că vor să se implice. Întotdeauna spun oamenilor să privească în interior şi să facă propria alegere.
Dar, care sunt cei mai mari importanţi factori pe care îi iau în consideraţie forţele principale ale Rezistenţei, pentru ca Evenimentul să aibă loc ?

COBRA: Cel mai important factor în acest proces este scoaterea Grupului Chimera. Aceasta ar fi numărul 1.
Când aceasta se va realiza, totul va fi mult mai uşor.

Rob: Există ceva ce pot face oamenii de pe Terra pentru a înlesni asta?

COBRA: Da. Sunt multe lucruri pe care oamenii le pot face :
1. Împărtăşirea adevărului şi răspândirea informaţiei.
2. Să se alăture meditaţiilor în masă.
3. Să facă tot ce le stă în putinţă în a-şi folosi propriile talente, pentru a ajuta la Eliberarea Planetei.
Eu nu sunt aici ca să spun ce e nevoie să faci, cu exactitate. Vei avea nevoie să mergi în interiorul tău, cu propria ta ghidare interioară şi să începi să acţionezi în cadrul propriului tău câmp de posibilităţi.
Pentru unii, asta înseamnă să facă un blog, pentru alţii este răspândirea Adevărului, pentru alţii este organizarea unor acţiuni pe plan fizic. Pentru anumiţi oameni înseamnă dezvoltarea anumitor tehnologii şi pentru alţii poate fi altceva.
Depinde de fiecare individ, să facă alegerile şi să întreprindă acţiuni.

Rob: Corect. Poţi să îmi spui aproximativ, în întreaga lume câţi oficiali şi guverne sunt conştienţi de Evenimentul ce vine ?

COBRA: Majoritatea oficialilor de nivel înalt sunt conştienţi că ceva se petrece. Ei s-ar putea să nu ştie sau să nu fie deschişi la toate aspectele schimbării, dar ei ştiu precis că ceva mare se va schimba, ceva mare va avea loc şi, desigur, sunt multe agende în acele niveluri de vârf ale guvernelor.
Unii oameni aparţin Iezuiţilor, alţii aparţin agendei Illuminati şi sunt mulţi care aparţin Forţelor Luminii. Şi fiecare are propria sa perspectivă asupra ceea ce se va întâmpla şi cum va lua parte la toate astea.

Rob: Desigur, oamenii vor să ştie despre planul eteric, în ce priveşte paraziţii astrali şi privitor la scoaterea majorităţii archonilor care afectează emoţiile umanităţii.
Mai există încă paraziţi astrali care sunt declanşaţi automat de către undele scalare care încă funcţionează, sau au fost mult reduşi, acum, şi nu mai au mare efect ?

COBRA: Principalul factor este reţeaua scalară. Reţeaua scalară este operaţională în planul plasmatic şi în planul eteric.
Plasma este, de fapt, stratul creaţiei dintre planul fizic şi cel eteric care influenţează ambele planuri, şi cel fizic, şi cel eteric.
Şi da, încă există unii paraziţi în planul eteric care încă „apasă butoane” ale oamenilor. Ceea ce, desigur, pentru unii oameni sunt butoane emoţionale, pentru alţii sunt butoane fizice ; oricum, butoanele sunt acţionate.
S-a progresat mult privitor la paraziţi şi nu prea mult progres privitor la reţeaua scalară. Asta este din cauză că reţeaua scalară este legată la armele exotice ale grupului Chimera.

Rob: Ok. Iată o întrebare interesantă : De unde vin oamenii de pe planeta X? Este planeta lor de origine? Tu ştii de unde vin?

COBRA: În fapt, ei provin de pe multe sisteme stelare şi au avut doar o parte a evoluţiei pe Planeta X.
Toţi oamenii care-şi au originea de pe Planeta X, au avut un aspect în comun : au avut o mare dorinţă de eliberare a acestui Univers, indiferent de origine.

Rob: Foarte bine. Un fel de „cei 144.000”, da ?

COBRA: E similar, da.

Rob: Foarte bine. Altă întrebare pe care am primit-o de la mulţi ,de data asta. Nu ştiu dacă se datorează vreunui blog, de pe undeva.
Multă lumă doreşte să ştie despre Lună. Vor să ştie cu mai multă claritate : Este un satelit original? Ce s-a întâmplat cu el? Este gol pe dinăuntru? Sunt multe întrebări despre asta.
Dacă ai putea să elaborezi despre Lună.

COBRA: Am clarificat deja această temă într-unul din postările pe blog-ul meu care a fost dedicat în exclusivitate întrebării despre Lună.
Da, este un satelit natural.
Nu este gol, în sensul că nu există spaţiu gol în interior. Sunt sisteme de caverne, sunt tuneluri în interiorul Lunii. A fost o prezenţă destul de mare pe Lună, în trecut, care a fost curăţată în totalitate. Nu există baze de ET negativi rămase pe Lună.
În prezent, acolo mai există doar baze ale Luminii.

Rob: E adevărat că germanii au aterizat pe Lună în 1947 ?

 

                                                                                
COBRA: Nu pot să confirm asta. A fost multă activitate pe Lună, în programul spaţial secret, după al doilea război mondial.

Rob: Da, am auzit şi am văzut video care mi-au părut a fi reale, că SUA şi Rusia au aterizat prima oară în 1962. Ai ceva informaţii despre asta?

COBRA: Da, aceasta este o parte a programului spaţial secret.

Rob: Ok. Foarte bine.
De asemenea, germanii au avut o bază în Antarctica, operaţiunea „Saltul Înalt” („High-Jump”) a Amiralului Byrd.
Aliaţii au încercat să îi elimine şi cumva şi-au luat un şut la spate, de la tehnologia avansată extraterestră pe care nemţii o aveau. E corect ?

COBRA: Da, asta e corect.

Rob: Când Amiralul Byrd a ajuns prima oară în „Terra Interioară”, nu a venit în contact cu ei. A mers mai în adânc, aşa-i ?

COBRA: De fapt, toată această istorie a fost sucită şi, aş spune, o mare parte a acestei istorii este dez-informare.
Lucrurile s-au petrecut ceva mai diferit, pentru că întreaga istorie a deschizăturilor polare nu este exact cum s-a prezentat.
Nu există găuri mari, găuri fizice la poli, ci sunt intrări în sistemul de caverne din subteran.
În regiunile polare, şi la nord şi la sud există aceste intrări şi el a intrat, de fapt, prin una din aceste intrări şi a văzut multe lucruri acolo jos.

Rob: Ok, asta este o informaţie foarte nouă şi interesant de ştiut. Apreciez asta.
Poţi să spui cât de largi sunt aceste deschizături? A zburat prin una din ele?

COBRA: De fapt sunt câteva, nu multe, poate 2 sau 3, care sunt suficient de largi pentru ca o mică aeronavă să poată zbura în interior, cu precauţie, dacă ştii exact cum să zbori.

(Nota MarYan : Aici tind să dau dreptate lui Cobra, atât în privinţa Lunii, cât şi a Pământului, deoarece şi Fondatorii au precizat că „Pământul Interior Gol”, descris cu acele două mari deschideri de la Poli, se referă, de fapt, la structura sa eterică, ce ţine de zona 5D, penta-dimensională – acolo unde se află Civilizaţia Agartha-Shamballa, în timp ce părţii fizice a Pământului îi corespunde sistemul de tuneluri şi caverne, unele dintre acestea uriaşe.

În plus, despre LUNĂ putem preciza că, deşi „satelit natural”, acesta se pare că a fost adus, pe actuala orbită pământeană, din alte zone stelare.

Unii afirmă că ar fi ajuns aici după explozia Planetei Phaeton sau Thraia, „Planeta Albă” din Sistemul nostru Solar, care orbita între Marte şi Jupiter, acolo unde în prezent există „Centura de asteroizi”, adică resturile acestei planete explodate, în timp ce alte surse, mai credibile, afirmă că Luna ar fi fost adusă din zona Orionică, din sistemul stelar al lui... RIGEL !

Vom mai studia acest subiect, iar detaliile vor fi aduse în timp util...)
 


Rob: Ok. Bine, el era un pilot bun.
Iată o întrebare bună : A trăit „civilizaţia de clivaj” pe Marte ?

(Nota MarYan : După cum am precizat şi în alt material al lui Cobra la care acesta făcea referire, „civilizaţia de clivaj” – sau „de ruptură”, după alte traduceri – se referă la întregul grup „ascuns” al Cabalei, din care face parte şi Illuminati, care, prin oamenii lor de ştiinţă au creat uimitoare tehnologii de vârf – în fapt, perfecţionări ale tehnologiilor reptilienilor, griilor şi altor colaboratori „malvolenţi” ai acestora – şi de care beneficiează doar ei, în cercul lor „cel strâmt”, ca şi când ar fi „altă lume”, „altă civilizaţie”.)

COBRA: A făcut parte din programul spaţial secret.
De fapt, „civilizaţia de clivaj” a avut baze pe Marte, începând din 1950-1960 şi pînă în 1970-1980.
Prin anii 1990 a apărut o problemă, la momentul invaziei din Congo, pentru că a fost un mare val de reptilieni care au venit de dincolo de Sistemul Solar, printr-o poartă stelară de pe Marte.
A fost destul de neplăcut acolo, la finalul anilor 1990, însă toate acele baze au fost curăţate de Rezistenţă, în primii ani ai acestui secol.

Rob: Bine. Poţi să-mi spui despre populaţia nativă marţiană care trăieşte în subteran? După câte înţeleg, aceştia ar fi foarte benevolenţi.
Ei sunt o civilizaţie astrală ?

COBRA: A existat şi o prezenţă fizică, însă nu prea mult.
Au existat multe rase diferite. Unele dintre ele erau ale luminii. Altele nu erau.
Toate acestea nu mai sunt, acum.
Da, există o anumită forţă vitală prezentă în planul eteric care este, aş spune, o formă de evoluţie angelică.

Rob: Foarte bine. Asta coincide cu câteva informaţii pe care le-am primit şi eu. E foarte bine să aud asta.
În aceste punct din timp, mai sunt pe Marte prezenţe negative sau, poate bazele ET pozitive, şi ce s-a întâmplat cu toată populaţia pământeană de acolo ?
Cum au scos aceste colonii „terrane” de acolo ? Ce s-a întâmplat cu acei oameni ?

COBRA: Ei bine, unii dintre ei s-au întors pe Pământ. De fapt, au scăpat de forţele Luminii. Alţii au fost capturaţi de Forţele Lumini.
Majoritatea au trecut de partea Luminii şi au fost duşi pe Planeta X, iar unii dintre ei, dincolo de Sistemul Solar.
O mică parte din ei nu au vrut să accepte Lumina şi au fost duşi în Soarele Central, pentru re-structurare.

Rob: Uau. Tocmai l-am avut pe Andrew Bassagio la conferinţa mea aici şi, efectiv, a uluit lumea. A prezentat foarte detaliat şi foarte exact camera de salt de pe Marte şi trăirea sa cu Barry Soetoro şi toate astea. A fost foarte interesant.
A fost destul de interesant să aud această informaţie. Unii oameni se pare că cred că programul Marte este încă în desfăşurare şi tu eşti adeptul şi confirmi din sursele tale din Rezistenţă şi Forţele Luminii că aceste nu mai funcţionează, nu-i aşa ?

COBRA: „Civilizaţia de clivaj” nu mai are acces dincolo de orbita Terrei. Ei NU mai pot accesa acea zonă.

Rob: OK. Iată o altă întrebare : Chimera sunt încarnaţi în oameni sau doar controlează umanii?

COBRA: Sunt încarnaţi în corpuri umane, da. Ceea ce fac ei, folosesc tehnologie ; ei cred în „trans-umanism”, în perfecţionarea corpului uman prin electronică. Le place să se joace cu acest gen de interacţiune.
Păstrează corpurile lor cu tot felul de senzori şi tehnologie. La prima privire arată ca o fiinţă umană normală. Desigur, sursa lor nu este parte a umanităţii.
(Nota MarYan : De fapt, nu „trans-umanism” s-ar numi aceasta, ci mai degrabă „cyborg-manism”, care amintesc de „borgii” din seria Star Trek...)

Rob: Aceştia au caracteristici fizice particulare sau probabil, o vibraţie specifică ?

COBRA: Da, asta ar fi principala caracteristică, da.

Rob: Aceştia sunt născuţi ca şi oameni sau sunt generaţi holografic, cu tehnologie de clonare a corpurilor, în bazele subterane ? Ce îi deosebeşte ?

COBRA: Majoritatea dintre ei sunt proiectaţi cu tehnologie de clonare a corpurilor, în bazele subterane.
Mulţi dintre ei au trăit majoritatea vieţii lor în bazele subterane, în trecut.

Rob: OK. Unii oameni se întreabă de ce grupul Chimera sau oamenii Cabalei nu ies, dacă ştiu că „spectacolul” este aici, sus ?
Cum se face că nu pleacă de pe Planetă, să încerce să scape ?

COBRA: Pentru că nu pot. Pentru că toate portalurile de teleportare sunt închise.
Ar fi interceptaţi de Forţele Luminii. Dacă ar încerca să scape cu o navă normală, ar fi şi aşa interceptaţi.
Nu au unde să scape.

(Nota MarYan : Din toate aceste informaţii, imaginea care rezultă în cazul celor care mai reprezintă Cabala la ora actuală, se referă la un grup asediat, la propriu, care nu mai are unde să fugă de pe Planetă, şi a cărei singură „armă de şantaj” au rămas Bombele Strangelet.)

Rob: OK. Unii oameni au întrebat de ce nu au închis portalurile acum un milion de ani ? De ce nu s-a făcut în acea vreme ?

COBRA: Nu e chiar aşa de simplu. Ambele tabere, şi cea a Luminii şi cea obscură, au avut tehnologie foarte avansată. Ştiinţa s-a dezvoltat de ambele părţi.
Există un război tehnologic între Lumină şi Întuneric, iar Lumina nu a câştigat toate bătăliile ; de aceea ia ceva timp.
 


Rob: OK. Ia să vedem : cineva doreşte să ştie ce rol a jucat rasa Chineză în istoria evoluţiei umane.

COBRA: Sunt una din principalele rase de pe planetă. Au caracteristici unice.
Una dintre aceste caracteristici este non-expansionismul. Doar îşi păstrează teritoriul şi menţin vibraţia – până la un anume nivel, cu succes, şi de la acel nivel, fără succes.
Rasa Chineză a fost şi ea infiltrată de mulţi agenţi reptilieni, pe parcursul mileniilor, iar de către Iezuiţi, în ultimii 500 de ani.
E o poveste destul de amestecată cu chinezii.

Rob: Bun. Cred că asta explică într-un fel de ce au fost pacifişti. Într-adevăr, ei nu au manifestat acel expansionism. E o trăsătură bună, de fapt.
Unii oameni au dorit ceva clarificări, au urmărit informaţiile tale de multă vreme. Eu personal simt că Evenimentul este o intervenţie Divină şi o chestiune divină, spirituală.
Şi de asemenea, ai spus că temporizarea Evenimentului nu este în mîinile Rezistenţei.

COBRA: Nu e chiar aşa. Rezistenţa are ceva de spus, dar cuvântul final va veni de la Sursă, care are vederea generală a situaţiei.

Rob: Da. Ai vorbit despre Ferestre de oportunitate pentru Eveniment, despre faptul că Astrologia are şi ea rolul său, precum şi că participarea noastră reprezintă un alt factor, prin Meditaţia săptămânală, care ar putea aduce Evenimentul mai aproape.

COBRA: Da, e adevărat. Este o interacţiune între conştienţa umană şi Cosmos. Merge în ambele sensuri. Putem să grăbim procesul, iar energiile cosmice vor putea grăbi procesul, şi ele.

Rob: Da, este o interacţiune a tuturor acestor factori, care va face să aibă loc Evenimentul.
Cineva a întrebat cu privire la data finală. Există vreo poziţionare în timp, când acesta va fi forţat să aibă loc ? Cineva a menţionat anul 2025.

COBRA: OK. Nu voi da nicio dată ca fiind garantată, pentru mai multe motive. Unul dintre motive, pe care l-am afirmat de multe ori, este acela cum Cabala nu trebuie să ştie această informaţie.

Rob: Foarte bine. Vom fi nevoiţi să rămânem cu acestea. Respect acest lucru. Dacă Cabala crede că pot merge înainte, până în anul 2025, vor face tot ce le stă în putinţă ca să facă aceasta.
Avem aici câteva întrebări şi, nu ştiu – mie mi se par a fi zvonuri. Niciodată nu le-am dat atenţie, însă am multe cereri, în sensul ăsta.
Am auzit multe informaţii pozitive, în ultima vreme, pe lângă cele obişnuite, denumiri precum „dinar guru” sau „zap” sau „poof”...
Se presupune că, în media principală, există ceva informaţii pozitive, precum că Irak-ul este pregătit să re-valorizeze moneda sa. E posibil? Asta se întâmplă?

COBRA: OK. Oamenii au o perspectivă eronată asupra acestei Revalorizări (RV). Oamenii încearcă să rezolve situaţia lor financiară prin aceasta. Nu este posibil.
În primul rând, RV este un proces global. Au fost cazuri, în trecut, când anumite ţări au făcut RV cu propria monedă, iar aceasta ar putea fi o investiţie speculativă pentru unii – dar va fi foarte alunecoasă, ca să spun aşa, se va petrece peste noapte sau va avea loc înainte de Eveniment.
Dar nu mă aştept la aceasta. În condiţiile în care Irakul se află chiar acum în acest proces, acest lucru poate avea loc înainte de Eveniment (Da, nu m-am gândit la asta) – indiferent de ce spun oamenii sau orice gen de media. Eu nu cred în asta.

Rob: OK.
Avem o situaţie despre care ai adus actualizări minunate. Sună ca şi cum la Laboratoarele Brookhaven ar exista singura Bombă Strangelet. Există orice altceva care mai are loc pe acolo ?
Chimera, evident, încă mai are baze subterane şi activităţi care se mai desfăşoară în diverse locuri prin lume. Ar fi normal să înţeleg, din ultimele postări ale tale, că doar o Bombă Strangelet a mai rămas ?

COBRA: Nu voi răspunde direct la această întrebare.
Există o fortăreaţă principală a grupului. Mai sunt şi alte locaţii, unde aceştia sunt prezenţi.
Acum, nu mai  au baze subterane cum au avut în trecut. Au câteva spaţii la subsol, pe care nu le-aş descrie ca pe nişte „baze subterane”.
Mai au foarte puţin teritoriu subteran şi capacitate de mişcare foarte mică.
Au armament exotic foarte puternic, ceea ce îi face încă periculoşi, dacă nu sunt trataţi în forma adecvată.
Deci, Forţele Luminii progresează, dar au nevoie de a progresa cu precauţie.

Rob: Cât de curând după RV va fi implementată NESARA ?

COBRA: NESARA este o parte a planului, după Eveniment. Nu în forma originală, ci într-o formă extinsă. Planul nu este static. Se extinde.
În forma originală, NESARA a fost intenţionată doar pentru SUA. Dar vom avea o resetare planetară, care va avea loc. Această situaţie va fi implementată în diferite economii şi diferite configuraţii şi aceasta trebuie luată în considerare.
Da, pentru a răspunde la întrebare, NESARA se va implementa.


Rob: Foarte bine. Am avut multe întrebări despre situaţia votului din Scoţia, în ultima vreme. Oamenii vor să ştie dacă a fost măsluit.

COBRA: Da, desigur.

Rob: Ar fi reuşit, dacă ar fi fost onestă? Sau doar au măsluit-o, ca să fie sigur ?

COBRA: A existat o posibilitate foarte reală ca Scoţia să devină independentă, iar aceasta ar fi scăzut puterea Rothschild-ilor, destul de mult, şi nu au vrut ca aceasta să se întâmple.

Rob: Am auzit de la tine şi din alte diferite surse valide, că deplasarea polului nu va fi un proces distructiv, de „curăţare”, ci, mai degrabă, va fi o deplasare minoră şi că teama de actualul ciclu de o sută de mii de ani al deplasării polului, de fapt, se datoreşte conştienţei umanităţii că, în trecut, aceasta a avut loc în mod violent.

COBRA: OK. Adevărata informaţie despre inversarea polului este confidenţială încă. Nu pot să spun nimic despre asta.
Nu există nici un pericol sau cataclism drastic în viitor. Asta e tot ce pot să adaug.

Rob: E adevărat că un obiect foarte mare a declanşat ultima inversare a polilor ?

COBRA: Nu. De fapt ultima schimbare de poli şi chiar mai multe dintre ele, au avut loc înainte, ca rezultat al pulsului galactic.
Pulsul galactic este un eveniment care are loc aproximativ la fiecare 25.000 de ani, ca rezultat al creşterii activităţii Soarelui Central Galactic.
Când Soarele Central devine activ, acesta emite toate genurile de particule care de obicei declanşează creşterea activităţii solare şi, desigur, creşterea activităţii în mediul din vecinătatea Soarelui, ceea ce include şi planeta noastră.

Rob: Deci, şi alte planete fizice trec şi ele prin acest tumult fizic drastic, care efectiv distruge o civilizaţie la fiecare 25.000 de ani ?

COBRA: Nu este nevoie neapărat ca să se distrugă civilizaţia. Uneori se întâmplă, alteori nu. Umanitatea trăieşte pe această planetă de milioane de ani.
Unele din aceste explozii ale nucleului galactic sunt destul de drastice. Nu toate sunt aşa. Unele pot fi destul de intense.
Acest Sistem Solar este mult mai dinamic decât vrea ştiinţa să îl portretizeze. Sunt schimbări în curs, în Sistemul Solar, care sunt foarte notabile.
De exemplu, Marea Pată Roşie de pe Jupiter, care s-a schimbat dramatic în ultimii aproximativ 10 ani.



Rob: În alte zone ale Galaxiei, probabil că există milioane şi milioane de civilizaţii.
Deci, cred că întrebarea este : Forţele Luminii sunt de pe alte planete, care nu sunt negative ? Acele planete sunt conştiente ? Întreaga populaţie este afectată  de acele posibile schimbări de poli ? Au echipe de oameni de ştiinţă care nu sunt prea dezvoltate ?
Ce se întâmplă cu acele lumi, pur şi simplu sunt lăsate „sub brazdă” şi o iau de la capăt ?

COBRA: Confederaţia Galactică are tehnologii pentru a proteja biosferele de prin galaxii, cu Navele-Mamă ale lor. Ei generează anumite câmpuri de protecţie ce protejează planetele, şi care pot, astfel, supravieţui acestor fenomene, foarte uşor.

Rob: Deci acestea sunt monitorizate de forţe angelice şi, atunci când polii se schimbă, ei se apropie de aceste planete şi iau contact deschis cu cei de pe planetă sau doar avertizează sau... ?

COBRA: Da, aceia primesc asistenţă şi, în cele mai multe cazuri, este mult mai uşor decât pe această planeta. Oamenii de pe alte planete sunt mult mai deschişi la adevărurile cosmice şi sunt cu uşurinţă ghidaţi şi deschişi la cooperare.
Este mult mai uşor.

Rob: OK. Iată o altă întrebare care este pusă de mulţi oameni. Am menţionat asta data trecută – povestea fără sfârşit...
Cît de încrezători putem fi, după această ultimă dificultate, cu alte cuvinte, scoaterea Bombei finale Strangelet, construită din quarci de tip „top”după ce aceasta este scoasă, devenim curaţi şi ne îndreptăm către Eveniment, care nu va mai avea parte de nici un alt impediment pentru a se declanşa ?
Sunt Forţele Luminii şi Mişcarea de Rezistenţă încrezătoare că stăpânesc situaţia şi că ştiu la tot ce se pot aştepta, şi, astfel, nu vor mai apărea nici un fel de probleme majore, aşa, „din senin” ?

COBRA: Atât cât ştiu eu, acesta este ultimul aspect.
Desigur, nu am toate informaţiile din Univers. Am multe informaţii. Am surse foarte bune, dar, totuşi, acestea nu sunt de la vârf. Nimeni nu este, aici, pe această planetă.
Din perspectiva mea, atât cât ştiu eu, acesta este ultimul lucru.

Rob: Corect, ştiu. Eu spun întotdeauna oamenilor despre 5 ani, ca să înceteze să mă piseze.
Vorbind de Soarele Central Galactic şi deplasarea polilor şi toate astea, oamenii vor să ştie care este istoria cu încălzirea globală ?
Eu, categoric, simt că omenirea are un efect clar în asta. Sunt sigur că tehnologia de penetrare prin compresie afectează şi ea clima noastră.
Poţi comenta despre ceea ce se întâmplă cu încălzirea planetei ? Va creşte temperatura pe planetă, după Eveniment ?

COBRA: De fapt, nu ne aflăm într-o încălzire globală, căci suntem într-o perioadă de răcire. Dacă lucrurile ar fi fost lăsate la „bunul lor plac”, în curând am avea o nouă eră glaciară. Forţele Luminii balansează climatul.
Principala sursă a schimbării climatice nu este umanitatea, ci activitatea Soarelui Central Galactic, care schimbă activitatea Soarelui nostru fizic a cărei influenţă, desigur, este principalul factor în schimbarea tiparelor vremii pe planetă.
Ceea ce face umanitatea se referă, în mare parte, la otrăvirea atmosferei şi poluarea biosferei.
Desigur, avem şi Cabala cu jucăriile lor prosteşti, prin care încearcă propria lor modificare climatică.
Principala problemă, însă, aici, este legată de activitatea Soarelui Central Galactic. Sunt forţe galactice ale luminii care stabilizează vremea, ca să nu treacă prin schimbări foarte drastice, în nici un fel.
Nu vom avea o eră fierbinte extremă şi nu vom avea nicio eră glaciară extremă. Vom avea o climă moderată.
După Eveniment, clima se va stabiliza, pentru că vremea este şi o reflexie a conştienţei de pe planetă.

Rob: În regulă, mulţumesc. În timpul atentatului din 9-11 au fost foarte mulţi oameni care au murit.
Unele surse susţin că familia galactică i-a scos pe mulţi, în acea zi, înainte de a trăi experienţa morţii. Ştii ceva de asta ? Este măcar posibil sau e adevărat ?

COBRA: Nu pot confirma asta.

Rob: OK. Ia să vedem.
Ai putea împărtăşi semnificaţia „Misterelor Magdalenei” (N.MY.: Se referă la Maria Magdalena, care, după afirmaţiile mai multor surse, inclusiv Fondatorii, ar fi fost iubita şi chiar soţia „secretă” a lui Isus, din timpul Misiunii sale pământene), din trecut şi de acum ?


COBRA: „Misterele Magdalenei” sunt, de fapt, o parte a misterului Zeiţei (Dumne-zeiţei), care este cel mai aproape de orientarea doctrinei creştine.
Misterele Magdalenei au trezit realitatea aspectului feminin în viaţa lui Isus, pentru că Maria Magdalena a fost o iniţiată în misterele Zeiţei şi acelor oameni care sunt orientaţi către acea religie, le e mai uşor să se deschidă către misterele Zeiţei, prin Maria Magdalena şi viaţa ei.
Desigur, Archonii au distorsionat viaţa ei şi mesajul ei, pentru că au vrut să suprime mesajul ei şi adevărul acestuia.
În această „fereastră de timp”, Misterele Magdalenei sunt cea mai uşoară cale pentru majoritatea oamenilor, ca să se deschidă către Prezenţa Zeiţei.
 


Rob: OK. Cineva doreşte să ştie cu privire la Mişcarea de Rezistenţă sau Forţele Luminii, dacă aceasta ar putea fi considerată o formă de intervenţie extraterestră, pentru majoritatea oamenilor.
Va exista o rezistenţă la prezenţa E.T. sau va veni informaţia în mod gradat, cu calm şi încet, la momentul Evenimentului ?

COBRA: Am descris acest proces de multe ori.
La momentul Evenimentului, oamenii, populaţia de la suprafaţă, vor primi informaţie distribuită prin mass-media.
O altă parte a informaţiei o vor primi de la agenţii Rezistenţei. Asta e nr. 1.
Deci nu vom avea o invazie extraterestră. Am avut multe invazii ET în trecut şi se pare că nimeni nu a băgat de seamă.
Aceasta va asista umanitatea la propria sa eliberare de către Cabală.

Rob: OK. Toate războaiele se vor opri la momentul Evenimentului ?

COBRA: În fapt, toate conflictele armate sunt orchestrate de către Cabală şi, odată ce Cabala va fi scoasă, aceste conflicte se vor termina în mod oficial, în câteva zile.
Deci, voi da un exemplu. Dacă avem o capitulare într-o ţară, de obicei durează 2 sau 3 zile pentru ca întreg conflictul să se liniştească. Aceasta se va întâmpla şi în acest caz.
Deci, mă aştept ca, în câteva zile de la Eveniment, toate conflictele armate majore să înceteze.

Rob: Cât de curând după Eveniment, oamenii vor fi capabili să călătorească şi să trăiască oriunde, în lume, fără nici o restricţie sau graniţe ?

COBRA: Aş spune că întregul proces va începe în prima săptămână după Eveniment şi va dura câteva luni, ca să se aşeze totul complet.
Este doar o chestiune de logistică şi infrastructură.

Rob: OK. Sunt multe fiinţe ale luminii încarnate în forme umane.
Poate Creatorul, Dumnezeu, Sursa, să ia o formă umană ?

COBRA: Prezenţa Unimii este prea vastă, ca să se încarneze într-o singură fiinţă.

Rob: Poţi să ne spui despre încarnarea Maestrului Isus Christos ?

COBRA: Poţi să specifici o întrebare ?

Rob: Aş dori să ştiu de la Rezistenţă şi din înţelegerea ta, despre fiinţa Isus.
A fost un iniţiat care deţinea forţe înalte ? Care a fost unicitatea acestei încarnări, din perspectiva ta, în privinţa Maeştrilor Ascensionaţi ?
Se pare că el, în ciuda multor învăţături, este considerat de către multe surse ca fiind un fel de lider, de genul unei conştiinţe a Federaţiei Galactice, a energiei sufletelor.
Este corect sau poţi spune ceva, legat de aceasta ?

COBRA: A fost o Fiinţă a Luminii care s-a încarnat pe această planetă şi a atins Ascensiuna în acea viaţă, în acel timp. Desigur, nu a fost singurul.
Se pare că este foarte popular din mai multe motive. El a fost unul din cei mulţi, care au adus Lumină pe această planetă.

Rob: OK. Poţi să comentezi mai mult despre aceasta sau este prea mult, pentru mulţi oameni ?

COBRA: E necesar ca oamenii să fie mai concreţi în întrebările lor, altfel nu voi putea răspunde.

Rob: OK. Se spune aici că ai afirmat : Oamenii Stelei au trecut printr-un proces diferit atunci  când au ieşit din Soarele Central. Au trecut printr-o dimensiune angelică şi au coborât prin dimensiuni, în fizicalitate.
Acesta ar fi, cu siguranţă, cazul lui Valiant Thor. Oamnii ar dori ca tu să vorbeşti un pic mai mult despre acel gen de evoluţie al fiinţelor care au venit din dimensiuni mai înalte, către în jos.

COBRA: De fapt, aceasta este o cale naturală pentru ca Fiinţele Stelei să coboare în planul fizic.
Sunt multe forme diferite pe care le pot lua : poate fi intrarea într-un corp clonat sau poate fi reîncarnarea, printr-un proces de naştere.
Deci, majoritatea Oamenilor Stelei, care sunt prezenţi fizic pe această planetă, au venit printr-un proces de naştere acum multe vieţi, pentru a asista în procesul de eliberare a planetei şi să întregească această experienţă, pentru a completa procesul de eliberare pentru întreaga galaxie.

Rob: OK. Unii oameni doresc să ştie : Carantina este absolută, nu există nici o cale prin care forţele negative şi ale întunericului sau Chimera să poată ieşi de pe această planetă, în acest timp?

COBRA: Nu au unde să se ducă, pentru că ar fi interceptaţi.

Rob: OK. Cineva are o întrebare interesantă.
Cine a fost mai precis, Prometeu ? A fost un mit sau, la bază, este o istorie adevărată ?

COBRA: La bază, toată Mitologia Greacă este o reflexie a lucrurilor care s-au petrecut în perioada târzie din Atlantis şi la începutul perioadei post-Atlanteene.
Au fost fiinţe reale, eroii şi Zeii Mitologiei Greceşti fiind, în fapt, fiinţe reale care au jucat diferite roluri în istoria acelei părţi de lume, pentru că Grecia a fost odată o colonie din Atlantis.

Rob: OK. Cineva spune că VeteransToday.com (de unde chiar îmi place Gordon Duff) se pare că sunt asociaţi în mod clar cu militarii pozitivi, după materialele pe care le publică.
Au spus că oamenii pot fi localizaţi cu ajutorul nano-tehnologiei ingerate (înghiţite).

COBRA: De fapt, această tehnologie a fost răspândită pe larg la finalul anilor 1990, iar Mişcarea de Rezistenţă a eliminat mai mult de 99% din aceasta, în primii ani ai acestui secol.
Acum, încă mai este un pic prezentă, însă este mult mai puţin decât ce a fost acum 10 sau 15 ani.

Rob: Au scos acestea din fiecare uman sau... ?

COBRA: Da, a existat o anumită tehnologie care a scos asta, în fapt.
Erau nano-particule în aer care călătoreau prin jur şi făceau lucruri nefaste în corpurile umane şi în conştienţa umană.

Rob: Se pare că unii oameni încă au Sindromul Morgellon. Asta e din cauza acelui gen de tehnologie ? Încă mai are loc ?

COBRA: Cum am spus, încă mai există într-o anumită măsură, însă este mult mai puţin decât a fost în trecut.

Rob: OK. Altă persoană a menţionat că ai spus că nu mai există baze militare subterane.
Cum e cu Chimera, nu mai sunt mulţi în subteran, asta ai vrut să spui ?

COBRA: Da, este mai mult un subsol al unei baze militare normale.
Nu mai este ca o entitate separată, precum Aria 51, cum am avut înainte. Nu mai există.
Deci, ca exemplu, în Aria 51 din Nevada, erau 4 baze subterane.
Acum, la suprafaţă sunt câteva clădiri şi sunt câteva zone de subsol, dar nu mai sunt extinse pe mai multe niveluri, în subteran. Au fost curăţate.

Rob: Foarte bine. Una dintre întrebările pe care oamenii deseori o pun este cu privire la Chimera : pot veni la suprafaţă şi să interacţioneze cu oamenii, făcând diverse lucruri ?

COBRA: Da, de fapt ei tind, de obicei, să trăiască în bazele militare şi uneori interacţionează cu populaţia de la suprafaţă, mai ales cu comunitatea serviciilor secrete şi personalul militar.

Rob: OK. Ai auzit vreodată de rasa Scres ?

COBRA: Da, puţin.

Rob: OK. Am auzit că sunt foarte puternici.
Cineva vrea să ştie dacă poţi vorbi despre omul de ştiinţă iranian M.Keshe.
Ştiu că în trecut ai afirmat că nu eşti sigur dacă are ceea ce pretinde. Să îl pună în circulaţie. Ai ceva actualizări despre asta ?

COBRA: Păstrez încă aceeaşi atitudine. Vorbeşte mult şi, dacă are cu adevărat ceva de arătat, atunci să arate.

  


Rob: Corect. Poţi vorbi despre Religia Islamică şi mai ales despre Mohammad ?
Sunt oameni care vor să ştie dacă întreaga religie a Islamului este fabricată de către Cabală. A avut Mohammad contact real cu Marea Frăţie Albă şi a avut relaţii cu ei ?

COBRA: OK. Este aceeaşi istorie ca cu orice altă religie majoră. El a fost o persoană care a avut o experienţă mistică, un contact adevărat cu Lumina, dar care, mai târziu, a fost manipulat de Archoni.
Toate religiile majore au început ca o experienţă spirituală sinceră şi adevărată, însă, mai târziu, în cursul istoriei, după ce profetul original sau vizionarul moare, mesajul este distorsionat şi schimbat, fiind manipulat de către Archoni.

Rob: OK. Ce genuri de energii mai înalt dimensionale pot penetra Vălul ?
Desigur, ştim că îngerii şi Maeştrii Ascensionaţi sunt capabili să treacă prin câmpurile scalare, pentru a asista oameni, dacă îi cheamă. E corect ?

COBRA: Da. Ei pot trece prin câmpul scalar, însă doar într-un anumit grad, de aceea nu este uşor să intri în contact cu Maeştrii Ascensionaţi.
Când grila scalară va fi scoasă, atunci va fi mult mai uşor pentru aceste energii ca să vină, iar oamenii vor fi capabili să îi simtă mult mai direct.

Rob: Asta este, în cea mai mare parte, limitarea noastră în a-i simţi noi pe ei, nu e limitarea lor. Ei pot veni în jos.

COBRA: Este şi inabilitatea lor, în acelaşi timp, de a penetra Vălul.
Dacă ar fi fost capabili să treacă complet prin acesta, Carantina Planetei Terra nici nu ar fi fost posibilă.

Rob: Adevărat ? Aceasta este interesant.
Există planuri de viitor pentru terra-formarea lui Marte şi Venus, pentru a le transforma în planete ca Terra, într-un anumit moment, în planul fizic ?

COBRA: Nu va fi necesar, pentru că sunt multe planete în această galaxie care sunt deja terraformate şi este suficient spaţiu de locuit şi de trăit, pentru toată lumea.

Rob: O întrebare generală cu privire la extremiştii religioşi, la momentul Evenimentului : vor lepăda mulţi dintre aceştia sistemele lor de credinţe şi vor vedea o imagine mult mai unificată a Terrei ? Va lua asta ceva timp? Va fi ca şi o moarte emoţională, o trasformare pentru aceşti oameni ? Va fi multă rezistenţă la asta ?
Desigur, oamenii au liberă voinţă. Care este imaginea generală a ta şi a Federaţiei Galactice ?

COBRA: Vor fi răspunsuri particulare, în funcţie de fiecare individ. Unii din aceşti oameni vor fi deschişi către Lumină, atunci când momentul va veni. Ei doar s-au dezvoltat în această direcţie, pentru că nu a existat suficientă Lumină prezentă, în primul rând.
Unii vor fi oponenţi schimbării. Majoritatea, însă, nu vor arăta o rezistenţă exagerată. Majoritatea extremiştilor tind să îşi arate adevărata culoare numai în medii foarte negative. Ei sunt destul de temători ca să arate cine sunt.
Deci, când Lumina va veni, majoritatea vor acţiona în mod normal, ca cetăţeni politicoşi ai acestei planete şi vor continua să-şi menţină sistemul de credinţe, în secret, pentru ceva timp. Unii se vor transforma, iar alţii se vor deschide mai târziu procesului de vindecare, când vor realiza că, într-adevăr, ceva are loc şi că lumea s-a schimbat, cu adevărat.
Deci, există multă speranţă pentru majoritatea dintre ei.

Rob: Corect, corect. Ei vor urma linia generală cu înţelegerea că, pe măsură ce Lumina progresează şi Adevărul şi Iubirea încep să se răspândească, va deveni ceva natural şi ei se vor deschide Adevărului.
Sunt cumva curios şi oamenii au întrebat aceasta înainte, şi am decis să aduc întrebarea aceasta, acum. Nu voi da numele canalizatorului, pentru că nu comentăm asupra omului sau al „canalului”.
Poţi să comentezi despre civilizaţia numită Essessani ? Cred că Wendel Stevens a avut o carte care s-a numit „UFO contact from Serpico”, care pretindea că este o planetă semi-gri, unde unele fiinţe de pe Terra au trăit acolo şi au interacţionat cu acest gen de hibrizi umani-gri.
Este adevărat ?

COBRA: Asta a fost o parte, aş spune, a programului spaţial secret.
Da, acea civilizaţie a trecut print-o transformare adâncă atunci cînd Forţele Luminii au intrat în acele sisteme care sunt destul de apropiate de sistemul nostru solar.
A fost o ocazie destul de recentă. A avut loc acum 10 sau 15 ani.
A fost o mare transmisie de Lumină din multe sisteme solare, în acest sector al galaxiei, şi cei mai mulţi grii au trecut de partea Luminii.

Rob: Da, au fost manipulaţi şi controlaţi aşa cum suntem şi noi.
Unii oameni au întrebări personale, nu e obligatoriu să răspunzi, dar am crezut că oamenii s-ar bucura.
Cum e viaţa pentru Cobra, este tumultuoasă ? De-abia aştepţi să pleci de Planeta Terra ? Nu te-au scos oamenii din sărite ?

COBRA: Ei, vezi tu, ca persoană publică primesc tot felul de răspunsuri, de la foarte pozitive la extrem de negative, aşa cum este rasa umană.
Uneori este de mare inspiraţie şi alteori nu e foarte inspirator, şi da, aş dori să merg acasă.

Rob: Da, unii oameni doresc să ştie ce este Soarele Central Galactic ? Chiar este un Soare sau o Stea sau e un portal, un câmp de SuperConştiinţă care se află în centrul geometric al Căii Lactee al Galaxiei noastre ?

COBRA: Da, este în centrul geometric al Galaxiei Calea Lactee.
În fapt, este o entitate vie, o Poartă Stelară, o Stea - este toate astea.
Este o intrare efectivă în dimensiuni mai înalte, dincolo de spaţiu şi timp, dincolo de dualitate. Este punctul de intrare/ieşire şi acela este spaţiul pe unde trec sufletele când încep evoluţia, deci este un punct de intrare, un loc de naştere pentru suflete şi, desigur, în acelaşi timp, un loc de moarte pentru sufletele care au pierdut scopul lor în evoluţie, precum Cabala.
  


Rob: OK. Această întrebare este legată de Piatra Neagră”, în legătură cu Bomba Strangelet, cred.
Cineva a spus că ai vorbit despre „Anomalia Întunericului”, care există independent de Sursă, că NU este parte din Unimea Pozitivă, de unde au coborât Ar(c)h-anghelii.
Întrebarea este : dacă substanţele anomaliei nu au fost create de către Sursă, cum s-a întâmplat sau cine a făcut asta ?

COBRA: S-a creat spontan. Nimeni n-a făcut asta. S-a creat din „şansă”.

(Nota MarYan : Adică, după Cobra, din „Absolută Întâmplare”...
Fără să insistăm, facem doar precizarea că, atât din anumite „verificări”, corelate cu aspectul că nu prea există „întâmplare întâmplătoare” – şi că totul „se leagă”, are o cauzalitate – şi cu faptul că Adevărul Divin al informaţiilor primite şi expuse de Cobra nu prea sare de 70%, tragem concuzia că această informaţie nu are chiar cel mai înalt nivel de Adevăr, ca să nu spunem direct că nu prea este aşa cum transmite acesta...)

Rob: OK. În regulă.
Mergem înapoi, spre mişcările religioase. Oamenii se întreabă ceva de genul : dacă Evenimentul s-ar întâmpla astăzi, ce ar opri grupuri de genul „ISIS” şi acei oameni, care sunt în poziţii de război, ca să continue ? Cum vor fi ei opriţi, acum ?
Există o mulţime de oameni cu arme, care continuă o anumită agendă.

COBRA: OK. Primul stat Islamic este o creaţie CIA/Iezuită şi, după ce vei elimina Iezuiţii şi agenţii Cabalei din CIA de la vârf, deci liderii acelor grupuri, majoritatea celorlalţi se vor duce acasă, pentru că aceia sunt mercenari plătiţi.
Dacă nu sunt mercenari plătiţi, unii vor fi arestaţi, alţii vor fi re-educaţi. Va fi un proces de restructurare.
Vor fi agenţi ai militarilor pozitivi şi ai oamenilor legii (poliţişti) care vor dezarma pe aceşti oameni.

Rob: OK. Mulţumesc.
Va intra în acţiune echilibrul corect asigurat de către forţele de poliţie, în timp ce liderii lor vor fi efectiv arestaţi, aşa cum ar trebui să se întâmple cu orice om nebun, cu arme, care ameninţă alţi oameni. Bun.

COBRA: Da, da.

Rob: OK. Avem o întrebare cu privire la California, şi s-ar putea să se întâmple peste tot în lume.
Este cu privire la ce se întâmplă cu seceta din California : E intenţionată ? E creată ? Există ceva ce s-ar putea face, pentru a o opri ?
Deci, este o combinaţie a ambelor aspecte.

Rob: OK, deci e ceva cu care vom trăi, pentru o vreme. Evident, cred că încearcă să facă aceasta pentru a crea şi mai multă panică şi probleme la suprafaţă.
Cineva spune că ar vrea să ştie cum vezi mişcarea Meditaţiei Transcedentale şi alte forme de meditaţie.

COBRA: De fapt, Meditaţia Transcedentală este o formă foarte bună de meditaţie, dar nu e singura.
Deci, există, de fapt, multe căi în care oamenii pot medita şi conecta cu propriul lor suflet şi propriul Sine Superior.

Rob: OK. Cred că o altă întrebare, în care lumea ar vrea să ştie, este : ce s-a întâmplat în momentul închiderii tunelurilor ? Câţi oameni erau în aceste spaţii ? Cum i-au scos de acolo ? Dacă e posibil, câţi oameni au murit ? Dacă au fost mulţi, ne întrebăm de ce nu am auzit de toate acestea.
Cineva mi-a spus, acum câteva zile, că au fost 60.000 de oameni care se presupune că au murit în subteranul din Denver - care a fost una din primele baze. Ştiu că Federaţia Galactică a Luminii probabil nu ar fi implicată în acest gen de situaţie.

COBRA: OK. E nevoie să explic anumite lucruri. Nu toate informaţiile despre aceasta sunt corecte, din cele care circulă pe Internet. Ce s-a întâmplat acolo a fost o luptă intensă între Mişcarea de Rezistenţă şi militarii negativi, în acele baze, şi efectiv aş estima la aproape 10.000 de persoane care au murit în acele lupte.

Rob: Uau ! 10.000 ? ( Aproximativ, da) Câţi dintre ei erau din Forţele Rezistenţei ?

COBRA: Nu foarte mulţi.

Rob: Uau, asta e groasă. Aceasta a fost în întreaga lume, în diversele baze subterane ale guvernelor, da ?

COBRA: De fapt, majoritatea erau forţe reptiliene şi forţe care au venit pe planetă după invazia din Congo, iar un procent foarte mic din aceştia erau forţe militare negative de la suprafaţă.

Rob: OK. E interesant. Deci aceste suflete au fost, evident, preluate de Lumină şi eliberate după moartea lor ? Corect ?

COBRA: Da, şi majoritatea au trecut de partea Luminii, cei care nu erau din rasa reptiliană. Însă, mulţi dintre cei care erau din rasa reptiliană, nu au ales Lumina.

Rob: Şi cum e cu aspectul guvernamental al acestor baze ? Unele dintre ele ajungeau şi la câteva mile adâncime, am înţeles, fiind unele dintre acele baze gigantice multi-nivel.
Ce s-a întâmplat când acestea au fost curăţate ? Cum au fost curăţate ? Au pus o alarmă şi au aşteptat să fie evacuaţi ? A fost ceva rezistenţă opusă ?

COBRA: Au fost lupte severe între Rezistenţă şi forţele negative care erau în acele baze. Au fost cucerite nivel cu nivel, şi curăţate, şi au fost efectiv mulţi oameni luaţi ostateci în acele baze, care au fost eliberaţi şi li s-a oferit vindecare.
Nu a fost frumos. Nu a fost deloc frumos şi mă bucur că s-a terminat.

Rob: Uau - deci erau şi umani răpiţi, care erau torturaţi şi se experimenta pe ei (Da.). Şi nu li se permitea să iasă la suprafaţă, pentru a spune ce li s-a întâmplat.

(Nota MarYan : Aici, iarăşi, informaţiile lui Cobra „se leagă” frumos cu informaţiile oferite de TOLEC în mesajele sale despre oameni eliberaţi din bazele subterane...)
 


COBRA: Da. Unii din aceşti oameni care au fost salvaţi, s-au întors la suprafaţă, dar cei mai mulţi oameni au intrat în Rezistenţă şi apoi au mers pe alte planete, pentru vindecare.
Cei care s-au întors la suprafaţă nu îşi spun istoriile lor.

Rob: Şi cum e cu băieţii răi din Noua Ordine Mondială – ce s-a întâmplat cu ei ? Vreunul din ei s-a predat sau mulţi au murit ?

COBRA: E nevoie să specifici, cei care sunt încă activi acum, sau cei care erau parte din complexul subteran ?

Rob: Păi am vorbit de complexul subteran şi de bazele subterane. Au fost ceva prizonieri acolo, evident, îmi imaginez – chiar şi ET pozitivi care erau ţinuţi prizonieri acolo. (Da, e adevărat.)
(Nota MarYan : Într-un alt mesaj, Cobra vorbeşte de câteva mii de ostateci din Pleiade, aduşi într-o bază subterană de către reptilieni, prin anul 2000-2001, după ce aceştia au invadat, pentru scurt timp, chiar şi o planetă din sistemul Pleiadelor!)
Vorbesc despre, să spunem, forţele care au fost minţite care erau parte din Cabală, Nazi, Illuminati, care erau parte din securitate. Ce s-a întâmplat cu ei, atunci când bazele au început să fie curăţate, sub ei ? Au primit mesajul şi au început să se îndrepte către suprafaţă şi să iasă ?

COBRA: Depinde. Unii dintre ei au vrut să apere terenul. Alţii au scăpat la suprafaţă.
Unii au fost capturaţi. Alţii au trecut de partea Luminii. Şi alţii au fost duşi în Soarele Central.
Au fost multe cazuri individuale. Aş spune că o mare parte din reţeaua Illuminati a fost curăţată, datorită acestor acţiuni. Nu în totalitate, dar o parte substanţială din reţeaua Illuminati a fost curăţată, odată cu bazele.

Rob: OK. Cineva vrea să ştie - suntem deja parte din Federaţia Galactică sau e necesar să existe ceva formal, care să fie încuviinţat de întreaga societate şi să fie anunţat ?

COBRA: Este nevoie să existe un proces conştient, care să fie aprobat de toată umanitatea ; deci, nu suntem parte din ea, încă.

Rob: Unii oameni au observat că noul Prim-ministru Narindra Modi al Indiei introduce unele idei foarte revoluţionare şi acţiuni care se pare că sunt ale Luminii.
Ai ceva informaţii despre el ? S-a spus că a petrecut mulţi ani în Himalaya.

COBRA: Da, face parte din Alianţa Estică şi da, a avut contact cu Forţele Luminii şi da, sprijină Lumina.

Rob: Foarte bine. Cred că trecem la Anunnaki. Multă lume vorbeşte despre ei, James Gilliland vorbeşte despre ei.
Întrebarea este : a primit Cobra informaţia că Anunnaki au folosit rasa umană pentru extracţia aurului, acum 250.000 de ani ?

COBRA: Aceasta vine de la Zechariah Sitchen şi nu este o informaţie corectă.

Rob: Ai fost vreodată în contact cu Consiliul celor 12 ?

COBRA: Da, dar adevăratul Consiliu al celor 12 aparţine Confederaţiei Galactice.

Rob: Va veni Maestrul Ascensionat Isus pe Terra, după Eveniment ?

COBRA: La un anumit moment, da.

Rob: Mulţi oameni sunt hiper-senzitivi şi pot simţi fizic vibraţia gândului, acţiuni şi mişcări ale fiinţelor fizice şi ne-fizice din jurul lor.
Pentru aceşti oameni natural senzitivi, ce ar fi util să facă aceştia, în viitor ? Ai vreo îndrumare pentru aceşti oameni, care nu au fost antrenaţi în vreun domeniu psihic sau spiritual şi tocmai observă că sunt extrem se senzitivi.
Ce ai recomanda pentru aceşti oameni ?

COBRA: În primul rînd, este nevoie să înveţe o tehnică de protecţie. Să înveţe să nu se implice în energiile din jurul lor şi să rămână în propriul centru, apoi să petreacă ceva timp în natură şi, desigur, să descopere darul pe care îl au, pentru că este un dar, şi să îl folosească pentru a ajuta la Eliberarea Planetară.

Rob: Mulţumesc. Trecem cu adevărat prin Centura Fotonică ?

COBRA: Nu.

Rob: Mişcare prin Planul Central de care vorbeşte Sheldon Nidle nu este o descriere corectă în opinia ta, deci.

COBRA: Această descriere nu este precisă din punct de vedere ştiinţific. Sunt câteva greşeli aici.
În primul rând, Soarele Central Galactic nu este Alcyone. Alcyone este Soarele Central al Sistemului Stelar Pleiade.
Noi nu orbităm în jurul lui Alcyone. Noi orbităm în jurul Soarelui Central Galactic şi, în al doilea rând, nu este o Centură Fotonică. Mai degrabă, este o energie tahionică şi, de asemenea, o energie de particule.
Aceasta este o energie care vine de la Soarele Central Galactic la fiecare 25.000 de ani.

Rob: OK. Deci, Soarele noastru nu are o mişcare de revoluţie în jurul lui Alcyone. (Nu.) Ok.
Ce este ciclul de 25.000 de ani ? Noi nu facem o revoluţie completă a galaxiei în această perioadă. Nu-i aşa?

COBRA: Nu. De fapt, este un ciclu de un impuls al Soarelui Central Galactic, iar precesia axei Pământului este antrenată de acest ciclu.


(Nota MarYan : Aici, avem iarăşi foarte multe informaţii la care putem aduce completări sau ajustări.

Detaliile tuturor acestor aspecte „galactice”, astronomice şi astrologice, sunt prezentate „in extenso” în lucrarea personală de care am tot amintit pe blog şi pe care am lansat-o în Decembrie 2012 : „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Vol.1 : Actualizarea Profeţiilor”.

 
Acum, foarte pe scurt, punctez câteva sumare precizări :

Sistemul nostru solar – RA sau Phidelia – din care face parte şi Pământul, se roteşte în tandem cu Sistemul solar Sirius, mai exact împreună cu „fratele mai mare” Sirius A – într-un interval de An Cosmic Platonic de 25.920 de ani – iar acest „Sistem”, astfel asamblat, se roteşte în jurul Stelei Centrale Alcyone din sistemul Pleiadelor – tot în acelaşi interval de timp, de 25.920 de ani - care, mai departe, se roteşte în jurul Centrului Galactic – Soarele Central Galactic – în aprox. 216 milioane de ani.

La jumătatea acestui galactic interval, deci la aprox. 108 milioane de ani, acest angrenaj Soare Ra – Sirius A – Alcyone trece printr-o „Zonă Luminoasă” a Galaxiei, emisă din Centrul Galactic – mai exact, Marea Gaură Neagră – numită uzual „Centura Fotonică”, dar, mai real, de către Fondatori, „Zona Electro-magnetică Nulă” şi, care, într-adevăr, este alcătuită din particule tahionice, de tip Raze X şi Gamma.

Acesta este momentul „Saltului Galactic” de care am mai amintit – trecerea prin această Bandă, timp de aproximativ 150 de ani, începând cam din anul 1950...

Îmi permit să mai fac o precizare „în premieră”, anume că, aşa cum informaţiile despre Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Pământului – şi, poate, acel aspect din ultimul Editorial despre gradul de îndeplinire a condiţiilor pentru manifestarea Evenimentului – sunt „în premieră” din punctul nostru de vedere, la fel putem spune şi în privinţa acestei imagini complexe – a Sistemului nostru Solar, care se roteşte „în tandem” cu Sirius A şi, împreună, în jurul lui Alcyone, în exact acelaşi interval de timp, al Anului Platonic, necesar parcurgerii ciclului complet al Axei Precesionale a Pământului, respectiv de 25.920 de ani.

„Bucăţi” din aceste informaţii le puteţi găsiţi în multe locuri, dar nicăieri nu apar sintetizate în acest fel, aşa cum le-am ansamblat, ajutat decisiv de „amicul radiestezist”, în cartea amintită mai sus, apărută deja pe 12.12.2012.

Oricum, aspecte mult mai extinse vom prezenta în următoarele Categorii-Subiecte pe care le vom crea pe blog, în acest sens.)
 



Rob: OK. Dacă ascensiunea planetei este destinată să aibă loc numai după Eveniment, cineva vrea să ştie de ce insişti atât de mult pe meditaţia săptămânală ?
Alt punct pe care cineva l-a adus într-o discuţie privată, este că pe întreaga planetă sunt cu siguranţă mai mult de 144.000 de oameni care meditează tot timpul.
Este atât de important ca toţi să aibă exact aceeaşi intenţie ?

COBRA: Da, exact. Este foarte important, dacă vrei să obţii un grad înalt de cooperare şi să creezi o schimbare planetară.
Este nevoie să ai un grup cu acelaşi scop, care fac acelaşi lucru, în acelaşi moment, în timp. (N.MY.: Se numeşte „sincronicitate totală)
Este o lege fizică. Nu am inventat-o eu. Este o parte simplă a fizicii hiper-dimensionale.
De aceea, aş spune că este foarte important să se atingă masa critică, care accelerează schimbarea planetei.

Rob: OK. Foarte bine.
Au Forţele Luminii tehnologie semnificativă, ca să dezactiveze anomalia de tip „quarc” a „Pietrei Neagre” ?

COBRA: Aş spune că dezvoltă această tehnologie şi fac progrese, dar nu au obţinut-o încă în totalitate.

Rob: OK. Absolut.
Din nou, griii şi reptilienii nu mai sunt. Încă mai există răpiri, atât în plan fizic, cât şi ale corpurilor din planul energetic sau multi-dimensional.

COBRA: NU mai există răpiri în planul fizic, însă mai pot avea loc astfel de manifestări în planurile energetice, unde încă sunt trăiri pe care oamenii le au în vise.
Aş spune că aceasta încă se întâmplă.

Rob: OK. Cred că acum ar fi exact o oră, pentru astăzi. Am trecut prin toate întrebările.
Aş vrea să mulţumesc tuturor oamenilor care mi-au trimis întrebări. Unii dintre voi repetaţi întrebările la care nu am răspuns.
Cobra, mulţumesc foarte, foarte mult pentru timpul tău de azi. Apreciem cu toţii mult. Sperăm că vom vorbi cu tine, din nou, luna viitoare.
Mulţumesc foarte mult şi Victoria Luminii !

COBRA: Mulţumesc tuturor pentru audiţie şi Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu