duminică, 30 noiembrie 2014

COBRA : Progres în tehnologiile avansate (29 noiembrie 2014)



Progres în tehnologiile avansate
29 noiembrie 2014

 



Se pare că populaţia de la suprafaţă nu are acces atât de uşor la dezvoltarea tehnologiilor bazate pe „energia liberă”.

Unul din principalii factori de blocare a acestui proces este datorat lăcomiei şi nesincerităţii inventatorilor, investitorilor şi ale altor persoane implicate în acest proces de creare a acestor tehnologii.



De aceea, grupurile Dragon sunt încă în căutarea unor inventatori sinceri, fără vreo agendă personală, care au un prototip „supraunitar” şi care poate fi pus imediat în producţia „de masă”, fără fonduri suplimentare.

Aceşti inventatori ne pot contacta la adresa de email : cobraresistance@gmail.com.


Mai probabil este faptul că tehnologiile „overunity” vor fi lansate în momentul „Evenimentului”, sau eliberarea acestora se va face treptat, înainte de Eveniment, prin canale guvernamentale ale naţiunilor BRICS, în special India, China sau Rusia.

(Nota MarYan : De data aceasta chiar trebuie să „mă ţin” de cuvânt şi să vin cu ultimul Editorial în care se va putea vedea cum, fie Vestici sau Estici, deocamdată, politicienii tuturor naţiunilor sunt încă la stadiul de a fi dedicaţi în primul rând propriilor „Agende” – după cum a observat şi Cobra, în cazul inventatorilor – şi mai puţin „Planului Divin”...)

Aceste ţări lucrează intens la decuplarea sistemului financiar global de la petro-dolari, ducând, drept urmare, la diminuarea efectivă a controlului global deţinut de partea negativă din Armata SUA/Chimera, în domeniul tehnologiilor energiei libere.


Sursele Dragon sugerează că, în plus faţă de tehnologiile „overunity”, acum trecem temporar la concentrarea atenţiei şi către alte tehnologii avansate, care nu declanşează atâtea „probleme de personalitate”...




A apărut un mare progres în dezvoltarea de tehnologii de vindecare cu laser.

În plus faţă de Sistemul Mandala Sphere” de vindecare cu laser, „Mandala Scan” poate evalua starea corpurilor noastre fizice şi energetice, în timp ce „Mandala Light Space” este un sistem avansat de biofeedback prin care putem învăţa cum să ajungem la stări superioare de conştiinţă.

Puteţi citi aici mai multe detalii despre aceste noi tehnologii.



Au apărut, de asemena, ceva progrese în Tehnologiile Tahionice Pleiadiene.




Victoria Luminii este aproape !




Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru articol. Aşteptăm editorialul. Care este situația din Egipt?
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere