joi, 25 decembrie 2014

COBRA : RAPORT la Activarea Portalului ISIS (23 decembrie 2014)



din 15 decembrie 2014
(23 decembrie 2014)





Cu toate că nu a fost atinsă masa critică în populaţia de la suprafaţă, activarea a fost un succes semnificativ.

Pe lângă grupul nostru nucleu, dedicat şi puternic, au participat multe zeci de mii de Lucrători în Lumină şi Luptători ai Luminii, de pe întreg cuprinsul Planetei.


În timpul activării s-a petrecut ceva semnificativ, care nu a mai avut loc în ultimii 25.000 de ani: o masă critică de 144.000 de oameni din Mişcarea de Rezistenţă şi Reţeaua Agartha au ieşit din realitatea lor subpământeană, pentru un scurt moment, făcând această activare la suprafaţa Planetei, exact în modul în care au fost învăţaţi.

Aceasta a creat un câmp special de rezonanţă care a canalizat pulsul de energie dinspre Marele Atractor (Shapley) şi a stabilizat Grila Planetară de Lumină Eterică, astfel încât aceasta să fie capabilă să facă faţă la absorbirea undei energetice de şoc din momentul Evenimentului.

În felul acesta şi tu poţi contribui la menţinerea stabilă a energiei Grilei Luminii Eterice, în preajma Evenimentului.


În momentul activării, protocoale de conversie ale Mişcării de Rezistenţă şi ale Reţelei Agartha au fost sincronizate.

Extensia primei anomalii a fost mult diminuată.

Faza Penetrării a fost iniţializată.


La activare, un grup special din Forţa de Operaţiuni Speciale RM2m a ancorat Grila Energetică în Saqqara, la mai puţin de 15 mile de Platoul Gizeh (Egipt).
 
(Nota MarYan : Foarte interesante „mişcările de trupe” ale Forţelor Luminii pentru activarea diverselor componente energetice ale acestui Portal, într-o zonă deosebit de interesantă !

Astfel, Platoul Gizeh conţine Sfinx-ul şi mai ales Marea Piramidă, care se învecinează la doar 2,5 Km mai spre Vest cu Polul Masculin al AXEI Reţelei Christaline Eterice Planetare – care, după cum bine preciza şi Drunvalo Melchizedek, aceasta străpunge Planeta prin Polul Masculin în zona amintită de lângă Marea Piramidă şi iese pe partea cealaltă a Planetei, prin Polul Feminin, în zona sacră a unei mici insule din Arhipelagul Tahitian din Pacific : Moorea.
 

Şi, la fel, nu putem să nu amintim că acelaşi Drunvalo, în celebra sa lucrare „Floarea Vieţii”, a amintit îndelung de Templul din SaQqaRa, care ar avea o mare vechime în timp şi care ar fi unul din primele locuri în care s-a descoperit pe pereţii acestuia simbolul ancestral şi atât de holografic numit „FLOAREA VIEŢII”...)
  
În Saqqara există multe intrări în tunelurile subterane ale Reţelei Agartha :



De acolo, principalul tunel duce la Gizeh şi, mai departe, ramura estică merge spre Tibet iar ramura vestică către Peru, prin America de Nord.

Sper că voi sunteţi cu toţii conştienţi că istoria Egiptului Antic merge mult mai departe decât dinastiile cunoscute şi că a existat o civilizaţie mult mai avansată în Egipt, în perioada târzie atlanteeană.



Masa critică de 144.000 de Forţe ale Luminii din reţelele subterane a fost suficientă cât să stabilizeze Grila Energetică, dar nu suficientă pentru a reuşi transformarea conştiinţei umanităţii, căci, pentru aceasta, este necesară existenţa masei critice de 144.000 de persoane, pentru a avea efectul rezonant dorit.


Cu câteva zile înaintea activării, Forţele Luminii au reuşit să înlăture o mare parte din Grila Plasmatică Scalară a Chimera.

Aceasta a fost o reuşită foarte importantă, deoarece acum a fost pentru prima oară de la invazia archonică din 1996 în care s-a repurtat o victorie asupra tehnologiei grilei plasmatice la suprafaţa acestei planete.

Atacurile energetice scalare asupra noastră sunt de aşteptat să dispară încet-încet.


Aceasta înseamnă că, în prezent, intrăm în faza Penetrării.

Nu mai menţinem status-quo-ul, ci deja „împingem” către victoria finală.

Forţele Luminii au comunicat că este foarte important ca fiecare să înceapă să-şi vizualizeze propriile vieţi de după Eveniment, căci vizualizarea şi intenţia grăbesc manifestarea acestuia.

Ei au comunicat, de asemenea, că este timpul să începem să practicăm iertarea necondiţionată, către noi înşine şi către ceilalţi. Nu mai este timp ca să pendulăm în trecut, este timpul să creăm viitorul şi să trăim în Acum.


Energia Zeiţei, aspectul pur feminin, necondiţionat, mai mult ca niciodată se întoarce în planul fizic al Planetei.

În felul acesta Zeiţa a pictat cerul cu frumuseţe în Egipt şi în alte locaţii de pe Planetă :



Sursele „Dragon” au comunicat că, datorită activării Portalului, rezultatul se vede prin penetrări în spatele scenei geopolitice care vor deveni, curând, mult mai vizibile în mass-media.

S-ar putea ca să nu fie nicio coincidenţă faptul că am putut privi convoiul reprezentantului prim-ministrului rus din locaţia noastră, care vizita Platoul Gizeh cu numai câteva ore înaintea activării.



Diverse facţiuni ale Cabalei încep să realizeze că finalul este aproape.

Datorită creşterii puterii Forţelor Luminii, Iezuiţii şi Rothschild-ii au fost forţaţi ca să sacrifice facţiunea Illumi-nazi, pentru a-şi asigura propria lor supravieţuire.

Acesta este motivul pentru care îi împing în faţa autobuzului” pe Illumi-nazi, în mass-media controlată de Rothschild-i.

De aceea, am putea vedea arestări ale principalilor lideri Illumi-nazi, precum Cheney, Rumsfeld, Bush-ii, Rockfeller-ii şi Kissinger, foarte curând, chiar înainte de Eveniment.


Rothschild-ii şi Iezuiţii plănuiesc să permită ca toate acestea să se petreacă, pentru a se prezenta ei înşişi maselor ca fiind „băieţii buni”, să manipuleze reţelele Alianţei Estice şi instituţiile lor financiare din spatele scenei şi să pirateze resetarea financiară, pentru a rămâne, în continuare, manipulatorii globali ai umanităţii.

Planul lor nu va reuşi, căci Forţele Luminii sunt conştiente de acest plan şi nu vor permite niciodată realizarea sa, aceştia având propriile lor planuri pentru a contracara aceasta, cu arestări în masă ale Rothschild-ilor şi ale Iezuiţilor, la momentul Evenimentului.


Penetrarea este aproape !




2 comentarii:

  1. Mulțumesc pentru completări și pentru lumina lor.
    Important este să ne continuăm drumul.
    Victorie luminii!
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa este, Florentyin, este vitală "continuarea drumului". De fapt, cea mai importantă este Călătoria, mai mult decât destinaţia finală (nu există aşa ceva).
      În cazul nostru, "Victoria Luminii" chiar este din ce în ce mai aproape...

      Cu acelaşi drag în zi de "Sărbătoare" pe care vă urez să o faceţi cât mai Divină,
      MarYan.

      Ștergere