duminică, 22 martie 2015

COBRA : Actualizarea situaţiei Grupului CHIMERA – 19 martie 2015.



Actualizarea situaţiei
19 martie 2015





Nota MarYan :
 
Iată că vremurile „închiderilor de cercuri” sunt tot mai apropiate, ca şi momentul atât de monitorizat (poate PREA MONITORIZAT) al Căderii VOAL-ului (despre care vom veni în scurt timp cu alte detalii)...
 
Până atunci, să ne re-amintim de Evenimentul GALACTIS de duminică, 22 martie 2015, care se prefigurează a fi altceva decât doar „o conferinţă” !....

Deocamdată, spor la studiul ultimelor informaţii oferite prin Cobra :



COBRA :
 
Curăţarea Grupului Chimera continuă.

Ceea ce a mai rămas este Reţeaua Implanturilor Plasmatice, conectată cu fiecare fiinţă umană prin TUNELURILE lui SET şi legată la Bombele Plasmatice “Strangelet şi Toplet.


Această Reţea de implanturi a fost construită încet, în milioane de ani, în acest cuadrant de galaxie, de către oameni de ştiinţă nebuni ai Grupului Chimera, care erau maeştri în planificare strategică, din Complexul Militar Orion - Draco - Reptilian.


Fiecare fiinţă încarnată acum pe Planetă, încă are aceste implanturi, căci le-am primit în timpul sau înaintea intrării în Zona de Carantină a Terrei.

Acestea sunt (micro)Găuri Negre Plasmatice, care se rotesc într-un Câmp de Plasmă electro-magnetic puternic.



E nevoie să se înţeleagă că materia planului fizic este doar o undă de plasmă condensată şi, astfel, anomalia plasmatică se reflectă direct în planul fizic.

Pe măsură ce Forţele Luminii progresează în Eliberarea Galaxiei, timp de milenii, forţele întunericului s-au retras către Planeta Pământ, ultima lor fortăreaţă.

Prin manipularea anomaliei cuantice şi activarea mai multor porţi stelare negative cu bombe nucleare şi acceleratoare de particule (după al doilea război mondial şi mai ales după 1996), ei au reuşit să transforme Planeta într-o Poartă Stelară Cuantică - care atrage toată anomalia primară, rămasă din restul Universului :


Reactivarea LHC (N.MY.: “Large Hadron Collider” – “Marele Accelerator de Hadroni”) de la CERN (N.MY.: “Centrul European pentru Cercetări Nucleare” de lângă Geneva, Elveţia) nu prezintă nici un pericol şi nu creşte adâncimea puţului cuantic” al Pământului, pentru că, acum, Forţele Luminii controlează producţia de “strangelet”-i fizici şi “toplet”-i, putând contracara orice manipulare fizică a acestor particule.


Puţul de fluctuaţii cuantice al anomaliei primare a Pământului, menţinută de Grila de Implanturi Plasmatice şi sprijinită de Bombele Plasmatice Strangelet şi Toplet, prin mecanismul de represalii, reprezintă esenţa (Meta)Strategiei Grupului Chimera de a menţine stadiul de Carantină pe Pământ şi de a preveni Dezvăluirea şi Primul Contact.

Acest “puţ cuantic” creează un vortex de acumulare plasmatică în jurul Pământului, care se extinde sute de ani-lumină în jurul aşa-numitei “Bule Locale”
.

Plasma fierbinte şi rarefiată din acea zonă este teleportată către Pământ cu viteză superluminică, prin Tunelurile lui Set.

Această plasmă ajunge să fie colectată de Chimera prin staţiile de pază de implantare de peste tot din Sistemul Solar şi apoi distribuită prin Tunelurile lui Set către implanturile umanităţii de la suprafaţă.

Staţiile de pază de implantare au fost construite de Chimera acum 26.000 de ani pentru a păzi fortăreaţa Carantinei Terrei împotriva invaziei Forţelor Luminii din afara acestui Sistem Solar şi să implanteze pe oricine încearcă să scape de pe Pământ sau din Sistemul Solar.


Un aspect al MOSS este să cureţe aceste staţii de implantare.

Aceasta progresează frumos şi sunt deja Nave-Mamă ale Forţelor Galactice ale Luminii care au intrat în Sistemul Solar de curând.

Principala staţie de pază de implantare care a rămas este localizată în sistemele de caverne pe Iapetus, una dintre lumile lui Saturn :




În prezent are loc o activitate foarte intensă în Sistemul nostrum Solar, iar o parte din ea déjà se poate observa de pe Pământ – precum un impact straniu de pe Lună, de acum câteva săptămâni


Orice activitate “ne-naturală” din Sistemul Solar poate fi detectată şi măsurată cu uşurinţă.

NASA şi MSSS (“Malin Space Science Systems”) au încercat să şteargă evidenţa vieţii inteligente din Sistemul Solar, dar câteva aspecte “le-au scăpat”...

Iată câteva imagini reale ale NASA, aici :

…Monoliţi pe Marte…



…Monoliţi pe Phobos…



…Nave-Mamă pe Lună…



…Nave-Mamă în spatele Rhea…



S-a realizat un progres semnificativ cu operaţiunile MOSS, astfel că voi putea să eliberez multe informaţii în săptămânile viitoare.


Între timp, sunteţi mai mult decât bineveniţi ca să vă alăturaţi nouă la Conferinţa “Penetrării prin Compresie” de lângă Eastbourne, în Marea Britanie, aproape de “Parcul Naţional Şapte Surori”, care este un Portal de Aliniere Pleiadian.

Vom ţine Conferinţa pe 11 şi 12 Aprilie 2015, când vor fi dezvăluite multe informaţii noi.


Penetrarea prin Compresie este aproape !




Un comentariu: