vineri, 20 martie 2015

MarYan - ACTUALIZARE (3) din 20 martie 2015 : Pregătindu-ne pentru Portalul Eclipsei Totale de Soare din 20 martie 2015 – (Con)Centrarea pe MEDITAŢIA DE ELIBERARE (Planetară) pentru Lucrul cu Propria Fiinţă.



ACTUALIZARE (3) din 20 martie 2015 :
Pregătindu-ne pentru
Portalul Eclipsei Totale de Soare
din 20 martie 2015
pentru Lucrul cu Propria Fiinţă





Această perioadă chiar este foarte interesantă...

Situate între „Portalul Cuadraturii”, de marţi, 17 martie 2015, şi cel de vineri, 20 martie 2015, al Eclipsei Totale de Soare, aceste zile (de fapt, vreo 72 de ore) sunt ca o perioadă de intensă pregătire pentru alte „valuri tsunami” care vin peste noi...


Ziua de marţi poate fi văzută în multe feluri, însă numai „plictisitoare” nu a putut fi categorisită...

De fapt, energia astrologică a acestei zile a contribuit la apropierea de manifestare a acelui „risc de război” de care am amintit zilele trecute : astrul plutonian, ca simbol inclusiv al „războiului total”, de tip atomic (bomba cu plutoniu), realizând o puternică şi totală cuadratură cu „schimbătorul” Uranus, a adus mult mai aproape de noi riscul declanşării unui focar războinic.

Acum, fiind deja în ultimele ore ale Zilei lui Jupiter (joi), putem spune că acest „focar mocnit” S-A MAI DIMINUAT, însă nu a dispărut ca linie temporală posibilă şi chiar probabilă.

Oricum, momentul a fost văzut că fiind la nivelul de „foarte periculos” din această perspectivă, iar „băieţii” cabalei, ştiind foarte bine acest lucru, „au apăsat pe accelaraţie până la fund”, încercând cu disperare să folosească aceste tensionate energii ale „războinicului” Pluto (în Zi a lui Marte – marţi – care este octava inferioară, însă la fel de războinică, a lui Pluto) pentru a aprinde orice scânteie, oriunde s-ar fi putut...

La aceasta a contribuit şi „mişcările de trupe” ale Alianţei Estice, în care Putin chiar a lipsit vreo 10 zile, din care câteva nu doar din viaţa publică, ci şi din Rusia, punând la cale „liniile de acţiune” de care cu siguranţă vom auzi în zilele următoare – în timp ce Banca Angliei, după cea a Germaniei, Franţei şi a Italiei, deja a virat către „Banca Mondială” a Alianţei Estice („Banca de Investiţii în Infrastructură a Asiei”, condusă de către China) şi marcând, astfel, adevăratul „început al sfârşitului” în pierderea controlului Cabalei NATO în domeniul financiar...


Acum, după cum spuneam, lucrurile s-au mai liniştit puţin (dar, repet, nu definitiv) în această privinţă, aşa că „lucrul cu energiile războinice” rămâne în continuare în atenţia noastră, în cadrul Meditaţiei de la ora 21.00.


Din această perspectivă, potenţialul Dezactivării Totale a Voal-ului nu s-a manifestat, atenţia generală a Forţelor Luminii fiind probabil îndreptată către aspectul amintit anterior, al diminuării „riscului de război” şi al rezolvării tututor acelor aspecte luate anterior în discuţie.
 

Însă, mai departe, energiile încep să se mai „aşeze”, mai ales începând cu următorul Portal, cel al Eclipsei Totale de Soare, de vineri dimineaţă (ora de maxim pentru România este 11.35) şi al Echinocţiului de Primăvară de după miezul nopţii următoare (sâmbătă, ora 00.45 , ora României).
  


 
Dincolo de informaţii detaliate astrologic, a ceea ce înseamnă acest moment, eu doresc acum să evidenţiez un alt aspect, care este specific oricărei eclipse şi, mai ales, uneia de Soare.

În cazul oricărei Eclipse, Pământul, Soarele şi Luna sunt poziţionate pe aceeaşi linie, iar, în cazul Eclipselor Totale, linia este Perfectă, trecând prin centrele planetare, solare şi lunare.

Dacă în cazul Eclipsei de Lună, Pământul este situat la mijloc, între Soare şi Lună, în schimb, în cazul Eclipsei de Soare, Luna este situată „la mijloc”, fiind poziţionată între Pământ şi Soare.

Şi, în acest caz, doresc să observaţi cum această poziţionare (perfectă, fiind vorba de o Eclipsă Totală) poate fi văzută la fel ca şi în situaţiile de la Fizica optică, în care un obiect este focalizat pe un ecran poziţionând în faţa obiectului o LENTILĂ BI-CONVEXĂ.

Aşadar, putem vedea acest Aliniament Pământ – Lună – Soare ca o aliniere PământSoare care are poziţionată Luna între ele, exact pe axa care uneşte nucleele lor, pe post de... lentilă (bi-convexă).


Ce înseamnă aceasta ?

Dacă vă re-amintiţi din filme ce se întâmplă atunci când apropiem o lentilă puternică (o lupă, aflată sub acţiunea razelor de Soare) de un material inflamabil, de exemplu, acesta luând foc în timp foarte scurt – atunci realizăm că această „lentilă (bi-convexă)” Lunară nu face altceva decât SĂ FOCALIZEZE ENERGIILE SOLARE şi să le  transmită sub forma unei „Raze LASER” direct către Pământ, mai ales în zonele unde Eclipsa acţionează în mod direct şi Total...

Din această reamintire sper să înţelegeţi că momentul de azi, în primul rând oferă o FOCALIZARE ŞI COERENTIZARE A ENERGIILOR SOLARE TRANSMISE DIRECT DIN SOARE care, pe fondul acestui MOMENT (Portal), aflat la câteva ore distanţă şi de ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ, poate aduce alte surprize...



Eu acum nu spun că atunci SIGUR va fi ceva (mult aşteptatul Moment al Căderii Voal-ului), însă acela este o altă „Fereastră de Oportunitate” pentru „materializarea” acestui eveniment !

Însă, pentru a fi realişti, din ceea ce simt acum, privind şi la ultimii parametri radiestezici şi ascultându-mi „Vocea interioară”, se pare că probabilitatea realizării acestuia este destul de mică – însă, nu imposibilă !

TOTUL ESTE POSIBIL în aceste momente, ca, atunci când ne aşteptăm mai puţin, să primim veşti „de ultimă oră” de cea mai mare importanţă...
  

Deocamdată, după cum mai spuneam, ne rămâne varianta lucrului în linişte cu NOI ÎNŞINE.

Iar aici este foarte important ca să repet şi iar să repet că, în cazul Meditaţiilor în Lumină, dincolo de a lucra cu Energiile Planetare la Eliberarea acesteia şi la echilibrarea Luminii în Zona Românească, în primul şi în ultimul rând este vorba de a lucra cu noi înşine pentru noi înşine!

Insist şi iar insist, pentru că am observat în ultimele zile mai multe persoane cu care am interacţionat şi care îmi povesteau cât de mult lucrează acestea (ore întregi) pentru oraşul lor şi pentru Zona Românească, prin această încorporare a Luminii...

...Iar atunci când eu punctam direct că, în realitate, ei lucrează în primul rând pentru ei înşişi, încorporând în acest fel mai multă Lumină în propria lor aură, am observat cum mă priveau „cruciş”, căci nu pricepeau cum vine asta : lucrează „pentru România şi pentru Pământ”, nu pentru ei...

...Sper că voi înţelegeţi acest adevăr elementar, ca să mai insist pe acest aspect...
  


Un alt aspect vital legat de importanţa UNIRII în MEDITAŢIE se referă la numărul minim necesar de Fiinţe care SĂ LUCREZE LA UNISON pentru atingerea Masei Critice care să declanşeze TRANSFORMĂRILE Planetare în Societate („Arestările în masă”, „Resetarea financiară”, „Eliberarea Tehnologiilor de Energie Liberă” etc.).

Aşa cum spunea şi Cobra şi căruia nu prea i s-a dat atenţie, ACEST NUMĂR ÎNCĂ NU A FOST ATINS...


Ce înseamnă asta, mai exact ?...

...Mai precis, acest aspect este legat de faptul ca un număr minim de aproximativ 60.000 de FIINŢE cât de cât centrate în Lumină să mediteze la Unison, ÎN ACELAŞI TIMP, pentru declanşarea TRANSFORMĂRILOR PLANETARE !



De ce 60.000 ?

Acesta este numărul „primit” ca informaţie, nu doar radiestezic, ci şi prin contactul de la înalte nivele dimensionale cu Fiinţe de Lumină ale Universului, în urma Meditaţiilor în Lumină.

Cu promisiunea că asupra acestui NUMĂR vom mai reveni, acum încheiem această „Actualizare” a acestei teribile Săptămâni, propunându-vă ca Meditaţiei de astăzi (vineri), de la ora 21.00, să-i acordaţi o atenţie cât mai mare, pe cât vă permite timpul (de fapt, „pe cât vă permiteţi”) : în Zi a lui Venus (vineri), cu vibraţie numerologică 13 (!), pe „Ora Planetară a lui Jupiter” (astrul bunăvoinţei şi al Medicinei - Vindecării, cel care este „al doilea Soare al Sistemului Solar”), acest moment este situat între această Eclipsă Totală de Soare şi Echinocţiul de Primăvară.

S-ar putea ca, pe acest fundal şi în acest context, RESET-ările şi DESCĂRCĂRILE de CODURI şi alte INFORMAŢII să fie la un nivel cel puţin remarcabil...



 
Deci, până la următoarea – foarte rapidă – întâlnire, să ne urăm o cât mai mare Deschidere şi Receptivitate, pentru a putea primi cu cea mai caldă Gratitudine DARURILE CERURILOR !


Cu aceeaşi Bucurie, în Pace, Armonie şi Iubire,


MarYan

8 comentarii:

  1. Aseara la meditatie mi-a mai "venit" o idee: sa solicit(am) si re-setarea a ceea ce numea Freud "subconstientul colectiv" sau a acelui egregor uman (mentionat in articolul despre Ramania). Pentru ca meditez si seara - cu voi - si dimineata - din obisnuinta si pt ca-mi face placere (;-))), azi de dimineata am reluat idea in meditatie si mi-am dat seama ca putem sa mergem pe straturi, de la subconstienul colectiv Uman, pana la cel al continentelor, raselor, popoarelor, religiilor, tarilor, oraselor, familiilor si, de ce nu, cel Personal.
    Ideea mea - care poate fi imbunatatita de fiecare - este de a solicita ajutor tuturor Entitatilor de Lumina care au voie, doresc si pot, sa ma (ne) ajute pentru a transmuta in Iubire, Lumina, Iertare, Recunostinta, Pace toate emotiile, credintele, traumele (nu le mentionez ;-)) de frecventa joasa, care impiedica Inaltarea Noastra, iar acele "spatii", straturi, care "imbraca" Planeta si din care ne hranim, in fond, noi toti, si sa se alchimizeze in Aurul Iubirii Divine... Ce-ar fi, nu ?! :-) Ganditi-va cate traume, suferinte, istorii, energii, cate sisteme de credinta iluzorii au adunat diverse popoare, religii, care s-au adunat ca un smog in jurul Planetei, din care vrem-nu-vrem ne alimentam cu totii... Haideti sa le transmutam, prin Intentie, ca niste Alchimisti ai Luminii ce suntem, in Iubire si Lumina... sa vedem ce iese :-)))
    Stiu ca suna cam exaltat, dar Va Iubesc si Va Multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Analizeaza putin si efectele furtunilor magnetice solare de saptamana aceasta.

    http://www.tesis.lebedev.ru/en/magnetic_storms.html?m=3&d=19&y=2015

    http://www.swpc.noaa.gov/products/planetary-k-index

    Toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  3. Si de asta ce ziceti? Imagini superbe - aurora boreala in Romania, in Harghita
    https://www.facebook.com/georgiana.mihalache.7524/posts/426217447554922?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fotografiile sunt excelent realizate! Maestru!
      Nu mai puțin frumos este gestul tău de a le evidenția!
      Undeva în finalul videoclipului le vei mai putea viziona!
      Mulțumesc mult Georgiana Florina!

      Ștergere
  4. draga maryan, eu personal nu cred ca din cele 7 mld de oameni nu se gasesc 60.000 sa mediteze in acelasi timp. mai ales in tari unde anumite organizatii au zeci de mii de membrii. si aici ma refer la cele care sunt si la noi. deci cred ca pana la urma trebuie sa lasam numerele si cantitatile, care fac parte din acesta dimensiune 3d si sa ne concentram pe calitatea transformari din noi. poate nu sunt 60.000 care sa mediteze la aceeasi ora, desi ma indoiesc ca nu sunt, dar exista sute de milioane care s-au transformat interior, si chiar mld. deci lumina ar trebuii sa se raporteze la sutele de milioane de suflete intoarse spre lumina si nu la 60000. asta daca aceasta transformare nu va fi doar apanajul unor organizatii.

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  5. citiri zilnice http://heavenletter2000.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Drazto ! Frumosi si Unici . Multumesc ! Va iubim ! Azi la eclipsa a fost exeptional vazuta de la Deva ,mai ales de ( 20/03/ ) ZIUA ''FERICIRI '' cum o sarbatoreste toata Gaia . fRUMOSI galactici azi de ziua ''FERICIRII '' Lumina sus ! Cum spune si MarYan : cand ne asteptam mai putin apare stire ''veste de ultima ora ''. TOTULL ESTE POSIBIL . Cred ,CRED in magia lucrurilor simple care le savurez cu drag la tot pasul ...e magic si simplu - nu sunt cuvinte . Toti suntem asa Puternici ca ''i-am adus in stare de disperare maxima de au apasat pedala la ..la...''''.Deci sa fie clar ca sunteti de acord cu mine : Suntem Frumosi ,UNICI si cu un S.m.i.l.e interior asa Puternic peste Masura .Suntem pregatiti sa primim '''DARURI CERESTI ''' - sa se manifeste . Forta divina este in noi .Va iubim ,fiti pe poziti . Zambete si bucurii sa va fie totul.Quadra.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=QTcl2058V6E

    RăspundețiȘtergere