vineri, 17 aprilie 2015

Lyssa ROYAL & Keith PRIEST : DRAMA ORIONIANĂ. Partea a 2-a : CHRIST(OS)UL Orionian.



Lyssa ROYAL & Keith PRIEST
DRAMA ORIONIANĂ


Partea a 2-a
CHRIST(OS)UL Orionian

  
– Fragmente din Capitolul 11 (“O poveste a Creaţiei Galactice”)
din cartea “Prisma din Lyra
(al cărui Grad de ADEVĂR DIVIN se situează în jurul valorii de aprox. 90%)





(continuare din Partea 1-a)


Aşadar, cum au reuşit Orionienii să depăşească această imensă provocare ?

Ei erau atât de prinşi în ideea de luptă, încât, deşi aveau multe aptitudini, nu puteau să transceadă vechea paradigmă.

Cu toate acestea, vă rog să ţineţi minte că există o forţă inteligentă – Fondatorii non-fizici – care supravegheau spectacolul. Ei îi ghidau şi le reaminteau celor care puteau auzi, cine sunt şi ce conexiuni aveau.

În aceste perioade întunecate din Sistemul Orionian, Fondatorii aflaţi la un nivel non-fizic au spus : “Trebuie să trimitem «paramedicii» !”.

S-a luat hotărârea ca un FONDATOR să se fragmenteze şi să se încarneze în Sistemul Orionian, încercând să schimbe lucrurile.


Preoţii din Liga Neagră au ştiut că el va veni – datorită propriilor metode de a vedea viitorul.

De asemenea, ei ştiau că trebuiau să protejeze mama acestui copil.
(Sună familiar? Nu există nimic nou sub soare. Există noi decoruri, dar piesa rămâne aceeaşi.)
(N.MY.: Aceasta este Nota Autoarei, a Lyssei Royal, pe care acum o re-descopăr şi de care uitasem – ca şi remarcile Fondatorilor despre acest subiect – ca o extra-ordinară susţinere pentru articolul anterior din două părţi despre POVESTEA lui ISUS !...)

Mama a fost inseminată şi apoi i s-a asigurat găzduire într-o cavernă adâncă.

Această cavernă era protejată electromagnetic, pentru ca mama să nu poată fi găsită de Imperiu, sau pentru siguranţa că nimeni nu va putea să interfereze cu ea. Ea a trăit acolo pe toată durata sarcinii.

Atunci când copilul s-a născut, el avea ochii albaştri. În cultura lor, doar preoţii şi maeştrii de rangul cel mai înalt aveau ochii albaştri.

Pentru ei, acesta era un semn al unei Mari Măiestrii.



Copilul a fost crescut în acest mediu de către cei mai avansaţi dintre preoţi şi mistici. Dar bineînţeles, a sfârşit prin a fi învăţătorul acestor preoţi şi mistici !...

El este cunoscut ca şi CHRIST(OS)UL ORIONIAN.


El a avut rolul de învăţător pentru populaţia Ligii Negre şi a fost capabil – nu doar prin învăţături, ci şi prin intermediul energiei - să ajute Liga Negră în a-şi schimba paradigma, de la cea de lipsă a puterii către cea de suveranitate personală.

Atunci când o mare parte a populaţiei învaţă să devină suverană, ea schimbă structura realităţii în care se află, atât din punct de vedere energetic cât şi emoţional.

Astfel, Imperiul a început să aibă din ce în ce mai puţină putere. Odată ce Imperiul şi-a pierdut puterea, marea masă a populaţiei (adică cei care nu făcut parte din Liga Neagră) au început să se trezească.


Cum arăta lumea lor privită din exterior ?

Într-un final, Imperiul s-a prăbuşit şi populaţia a fost foarte confuză. Ei nu îl mai aveau pe “fratele mai mare” – Imperiul – care să le spună cine sunt

A existat o perioadă de nelinişte şi confuzie.

În acel moment, Liga Neagră a ieşit din caverne şi au început să acţioneze ca şi învăţători.

La momentul potrivit, Christosul Orionian “s-a înălţat”.

(Nota MarYan : Toate acestea sună extraordinar de ACTUAL pentru această perioadă terestră, când VOAL-ul “stă să cadă” şi, după cum am tot precizat în ultimele EDITORIALE despre acest Subiect, urmează o perioadă “tulbure” şi “confuză” în care oamenii, Eliberaţi de controlul şi manipularea pe care au suportat-o timp de cel puţin 26.000 de ani, vor fi nevoiţi să re-descopere şi mai ales să pună în practică metodele şi instrumentele de RE-ÎMPUTERNICIRE PERSONALĂ – adică de a-şi P-RELUA Puterea Personală pe care au cedat-o, în exterior, Archonilor şi servitorilor acestora – adică MATRICEI – inclusiv prin Responsabilitate maximă faţă de propriile GÂNDURI emise, de care până acum nu prea au avut habar…)



Atunci când Christ(os) s-a născut pe Pământ, s-a sperat că acelaşi lucru se va întâmpla aici. Dacă a avut succes pe Orion, trebuia să aibă succes şi pe Pământ.

Surpriză !

În sistemul Orionian, în cea mai mare parte, fiinţele aveau aceeaşi moştenire şi ideologie.

Pe Pământ voi sunteţi o singură specie, dar sunteţi urmaşii multor surse extraterestre şi sunteţi mult mai individualişti decât Orionienii. Voi, ca şi specie planetară, încă nu aţi învăţat sa fiţi o minte de grup.

Orionienii au putut să facă acest lucru, de aceea transformarea a funcţionat.

Motivul pentru care ea nu a funcţionat pe Pământ este dat de faptul că doar o parte din oameni au recepţionat mesajul şi s-au transformat.

Alţi oameni l-au folosit pe Christos ca şi un simbol religios, neînţelegând esenţa mesajului său şi folosindu-se de el pentru a declanşa noi războaie.

(Nota MarYan : Altfel spus, după cum precizam şi eu în articolul despre “POVESTEA LUI ISUS”, Mesajul Său “a fost confiscat” de către manipulatorii archonici, începând cu Constantin “cel Mare”)


Aceasta este singura dată când acest tip de Salt a fost încercat.

A existat Viaţa lui BUDDHA.

Unii dintre cei mai mari înţelepţi şi învăţători din istorie sunt expresia unor încercări de a se face Saltul, dar până acum niciuna dintre acestea nu a avut succes.

Unul din motivele principale pentru care în Orient nu s-au purtat atât de multe războaie sângeroase în numele lui Christos, a fost faptul că aspectul de minte-grup al conştiinţei de masă este păstrat mult mai intact decât în Vest.



Aşadar, voi vă aflaţi aici pentru a depăşi aceste provocări inerente Saltului în Conştiinţă, ştiind că nimeni nu vă poate “salva”. Nici o persoană nu vă poate salva.

Ce înseamnă acest lucru ?

Trebuie să îl găsiţi pe Christos în interiorul vostru – propriul vostru CHRIST(os).

Trebuie să găsiţi propriul vostru Fondator, Sursa voastră originară.

Ea s-a aflat tot timpul acolo. Permiteţi-i să se nască.


Pentru aceia dintre voi care urmăresc dezvoltarea spirituală, acesta nu este un concept străin.

Dar ce se poate spune despre cei care nu au o bază pentru a înţelege măcar la un nivel conceptual ? Ei mai au de lucru.

Din perspectiva Fondatorilor, voi veţi reuşi. Nu există nici un dubiu.

Este doar o chestiune de a avansa prin aceşti paşi minunaţi.




NOTA MARYAN – Mai departe, autoarea Lyssa Royal îi pune câteva întrebări “conştiinţei multi-dimensionale” numită “GERMANE”, care a transmis toate aceste informaţii :


Ai vorbit mai devreme despre mistica Vegană originară şi culturile de pe Pământ care au fost influenţate de ea (N.MY.: Sunt alte subiecte din acest al 11-lea Capitol din Partea a 2-a a cărţii, pe care nu le regăsiţi în aceste scurte fragmente redate de noi, în acest articol). Au fost influenţaţi, de asemenea, Polinezienii şi Hawaienii ?

Încă nu am ajuns la povestea Lemuriei, care a influenţat masiv culturile din Pacific. Vom vorbi în curând despre ea.

Unele dintre aceste culturi au rădăcini Vegane – de exemplu cea japoneză – deşi au de asemenea şi o moştenire Pleiadiană, care are legătură cu progresul evolutiv al Lemuriei. În curând vom vorbi despre ea.


Ai spus că o parte din mitologia noastră galactică ne este arătată prin filme cum ar fi “Star Wars”. Filmele de tipul, “Al 5-lea Element” şi “MATRIX” sunt de asemenea nişte exemple pertinente?

Sigur că DA !



Pur şi simplu George Lucas a accesat această porţiune a psihicului ? Sunt creatorii de filme inspiraţi să ne ajute în a ne trezi ?

Desigur. Puteţi face diferenţa între cei care sunt doar inspiraţi şi cei care, la un moment dat, au trăit aceleaşi întâmplări ca cele prezentate într-un film.

Cei care au trăit acele evenimente au puterea de a vedea pe o perioadă lungă de timp. Ei au pasiune.

George LUCAS, Steven SPIELBERG, Frank HERBERT, George ORWELL şi mulţi alţii, deşi sunt inspiraţi şi au pasiune, au trăit de asemenea acele vieţi, şi scriu din Memoria lor Arhetipală.



Vom fi de asemenea capabili să identificăm propria noastră cale, dacă descoperim cu ce mitologie rezonăm cel mai mult ?

Da. Acestea sunt mitologii minunate care vă arată unde aveţi conexiuni.

Este foarte uşor pentru cineva aflat în afara acestui sistem de convingeri să spună: “Doar îţi imaginezi lucruri din Star Wars.”

Voi ştiţi că ele au un înţeles mai profund.

Ascultaţi-vă intuiţiile. Ascultă-ţi aspectul cu care rezonezi.

Este Jedi ?
  


Yoda !

Yoda atinge foarte multe butoane ale oamenilor.

Imaginea lui este creată după un mare învăţător al Ligii Negreun învăţător care avea cea mai mare compasiune şi blândeţe.

Majoritatea dintre ei nu erau prea blânzi ! Ei trăiau în condiţii de război.

Învăţătorul Ligii Negre a avut foarte multă compasiune şi a fost respectat de foarte multe fiinţe.



(Nota MarYan : În caz că aţi uitat, puteţi reciti Partea 1-a a articolului, pentru a vă reaminti ce înseamnă cu adevărat această LIGĂ NEAGRĂ.)
 

A fost Imperiul Roman o reprezentare a Imperiului Orionian ?

Pe Pământ, Imperiul ORIONIAN a luat numeroase forme - ROMA, GERMANIA NAZISTĂ, unele aspecte ale guvernului vostru (N.MY.: Germane se referă la Guvernul ţării în care trăieşte Lyssa Royal, care este cel al SUA, de la “Washington D.C.”...), unele aspecte ale monarhiilor Europene, ş.a.m.d.



Deoarece a existat o PLASĂ care împiedica sufletele să se încarneze în alte sisteme, ea nu a acţionat pentru a-l împiedica pe Christosul Orionian să se încarneze în sistem ?

Da, iniţial ea a redus capacitatea Christ(os)-ului de a se încarna. Dar, fiindcă preoţii ştiau cum să deschidă plasa, el a reuşit să intre.

Funcţia principală a Plasei era de a împiedica IEŞIREA din sistem.

Orionienii erau mult mai interesaţi de acest lucru decât de a împiedica intrarea în sistem. Ei se gândeau că dacă cineva va intra în sistem, puteau să îl prindă în capcană şi astfel să dispună de mai mulţi oameni pe care să îi controleze.



Animalele au suflet ?

Da, bineînţeles. Ele sunt create din aceeaşi energie ca şi voi.

Imaginaţi-vă că un suflet uman s-a fragmentat la încă un nivel, astfel încât sursa sa de energie nu este suficient de puternică pentru a menţine un ego. (Este nevoie de foarte multă energie pentru a menţine un ego).

Dacă un om îşi fragmentează mai mult esenţa sufletului său, atunci din punct de vedere teoretic el va deveni animalic.

Acest termen nu are o conotaţie negativă ci, pur şi simplu, înseamnă “lipsit de ego” (N.MY.: Lipsit de “Eu”, adică de “Sine al Fiinţei).

Dacă alegeţi să fiţi un câine într-o viaţă viitoare, vă veţi fragmenta într-o mulţime de câini. Diferenţa fundamentală între sufletele animalelor şi cele ale oamenilor este dată de prezenţa sau absenţa ego-ului.

(Nota MarYan : Mai concret, Eu-l care corespunde Sinelui Individual Uman, în cazul animalelor ar reprezenta Sinele-Grup sau Sufletul-Grup al animalelor care fac parte dintr-o anume rasă sau chiar specie – ca exemplu, câinii dintr-o rasă oarecare.
De aceea, termenul de “Animal” ar veni de la “a-nominus”, adică “fără nume”, “fără Sine individual” complet.)

Animalele, de asemenea, comunică. Ele sunt o parte din totalitatea lucrurilor, aşa cum şi voi sunteţi, dar ele, pur şi simplu, nu comunică şi nu se raportează la realitate în aceeaşi manieră în care o faceţi voi – datorită lipsei ego-ului (N.MY.: Încă odată, a “lipsei eu”-lui, nu a “lipsei egoismului” – acesta fiind doar un “efect secundar”…).

Foarte interesant este faptul că multe primate încep să dezvolte un Ego. Acest lucru înseamnă că ele încep să evolueze într-o manieră diferită – către UNIFICAREtrecând prin stadiul ego-ului, înainte să facă pasul către o integrare mai amplă.


Am citit pe internet foarte multe lucruri despre Illuminati şi familiile regale, iar o parte dintre informaţii sunt foarte negative. Cum putem integra aceste informaţii tulburătoare ?

Este important sa înţelegeţi că în cea mai mare parte, cei care au cele mai negative intenţii le exercită deoarece cred că ei ştiu ce este “mai bine”. Ei cred că dacă ar fi capabili să implementeze ceea ce este “mai bine”, totul va fi minunat.

La nivelul cel mai profund, aceasta este motivaţia lor.

Atunci când Lyranii au început colonizarea, ideologia lor era centrată în jurul ideii de a merge în exterior şi de a cuceri universal, pentru a se putea reîntoarce apoi la Sursă.


Această idee reprezintă exact ceea ce simt unele dintre organizaţiile oculte. Ea este baza agendei lor.

Organizaţiile întunecate nu sunt negative doar de dragul negativităţii ; ele au de asemenea o componentă spirituală în jurul căreia acţionează.

Ei perpetuează ideologia Lyrană, forţând viziunea lor cu privire la realitate asupra altor persoane, sperând că astfel se vor reîntoarce la Sursă.

Cei mai mulţi dintre voi pot privi în mod obiectiv şi vedea ca nu merge în această manieră. Integrarea nu va fi realizată prin intermediul dominării sau manipulării.

Cu toate acestea, ei nu renunţă la acel sistem de convingeri. Ei încă învaţă.

De fiecare dată când vă confruntaţi cu o polaritate, aveţi de învăţat o lecţie.

Deoarece ei au acele convingeri, toţi dintre voi care doriţi să ajungeţi la propria suveranitate, îi puteti folosi ca şi un set de oglinzi care reflectă sinele vostru lipsit de putere.

Fără ei, v-aţi putea pierde direcţia spre care evoluaţi. S-ar putea să nu vă reamintiţi că voi sunteţi aici pentru a ajunge la suveranitate.
 


Există o anumită percepţie conform căreia experienţa Orioniană este negativă, dar eu încep să văd lucrurile diferit. Încep să văd că ea face parte din mine. Atunci când am această abordare, ea îşi pierde negativitatea şi nu mai simt frică. Cred că aceasta este calea prin care o putem transmuta. Liranii, Veganii – toţi fac parte din moştenirea noastră şi din ceea ce suntem !

Da.

Din păcate, această prezentare nu poate intra într-o asemenea profunzime, astfel încât să vă puteţi întâlni şi vorbi cu unii dintre reprezentanţii diferitelor culturi.

Există un Preot Orionian numit AKBAR care a vorbit foarte mult în trecut. Atunci când el vorbeşte, frumuseţea şi iubirea pe care o simţiţi vă arată cealaltă faţă a Orionienilor.

El vă arată pasiunea şi adâncul lor angajament spiritual.

Moştenirea voastră galactică este foarte vastă ; ea are suişurile şi coborâşurile sale, care îi conferă diversitate.

Ea nu poate fi atât de uşor împărţită în două categorii : alb sau negru…


Am vorbit despre mitologia din Războiul Stelelor. Am fost surprins să observ cât de atrasă eram de DARTH VADER, în special scena când el este mântuit – el se răzgândeşte, îl omoară pe împărat şi apoi moare la rândul său. Pentru mine, relaţia dintre Darth Vader şi Luke (fiul său) este foarte puternică. În final, el a avut integritate şi un cod al războinicului.

Este foarte interesant că după mulţi ani de la lansarea trilogiei, de abia acum vedeţi cu adevărat cine este Darth Vader. Mulţi dintre voi l-aţi îndrăgit atunci când era copil şi aţi văzut cum se îndreaptă spre “partea întunecată”.

Mitologia voastră va reflecta mereu conştiinţa de masă. Sunteţi pregătiţi să vă acceptaţi Sinele-Umbră al vostru şi să vedeţi că astfel de personaje pot fi iubite.

Ei sunt copiii mici care vor să fie iubiţi. Acesta este un punct esenţial în care aţi ajuns, care vă arată că, într-adevăr, vă îndreptaţi spre casă.

Nu puteţi ajunge acasă fără să acceptaţi acel întunericpărţile din voi pe care le-aţi negat.



Va fi integrată polaritatea pe Pământ, sau trebuie să fie rezolvată la un nivel non-fizic ?

Datorită unor motive specifice, Pământul este un punct terminus pentru această rezolvare a conflictului.

Toţi jucătorii principali ai Familei voastre Galactice v-au influenţat, atât din punct de vedere genetic, cât şi cultural. Majoritatea dintre ei au legături cu voi.

Acesta este unul dintre cele mai evidente locuri în care poate fi rezolvat.

Da, se lucrează şi la un nivel non-fizic. Cu toate acestea, el nu poate fi rezolvat la un nivel non-fizic, ci trebuie integrat la nivelul fragmentării care este cea mai îndepărtată faţă de Sursă.

Este ca şi cum aţi întinde o bandă de cauciuc. În momentul când ea se întinde la maxim înainte de a ceda, trebuie găsită o soluţie. Depinde de voi !

Dintr-o perspectivă non-fizică, totul se întâmplă simultan. Nu trebuie să vă faceţi griji că nu veţi ajunge la integrare, deoarece aţi reuşit deja acest lucru.

Perspectiva voastră unică asupra timpului linear vă determină să faceţi doar câte un pas odată şi să ajungeţi în această manieră la integrare. Dar, ea a fost deja realizată, şi va fi realizată, şi este realizată.

Aşadar, nu vă îngrijoraţi !

Acest lucru nu înseamnă să staţi şi să nu faceţi nimic. Trăiţi-vă Vieţile, trăiţi-vă Pasiunea, urmăriţi Adevărul şi Vindecaţi-vă !

Este suficient…
 


Am vorbit despre ideea că Scopul nostru este de a ne reaminti conexiunea cu Sursa şi de a ne Întoarce Acasă. Atunci când se va realiza acest lucru, va mai exista rasa umană ? (din moment ce ea s-a încarnat în acest sistem, pentru a experimenta separarea).

Teoretic, universul fizic nu va mai exista dacă toţi dintre voi aţi alege să vă reîntoarceţi la Sursă.

Dar probabil că unii dintre Fondatorii care sunt Stele şi Planete, sau unele suflete cărora le place experienţa de aici, vor dori să rămână.

Dacă acest lucru se întâmplă, atunci ele vor fi prezente aici pentru următorul grup care va dori să experimenteze aceeaşi paradigmă a polarităţii.

Această idee ne face să ne punem o altă întrebare. Să presupunem că majoritatea dintre voi doriţi să vă reîntoarceţi. Dar unii dintre Fondatorii de forma planetelor sau stelelor – şi o parte din ei sub formă corporală – vor dori să rămână.

În acest caz, un nou grup va veni. Dar acest grup va trăi cu adevărat experienţa extratereştrilor care îi aşteaptă aici ? Cu siguranţă…

Aşadar, există în realitatea voastră ceea ce pot fi numiţi adevăraţii extratereştri, cei care nu fac parte din familia voastră galactică ? Cu siguranţă.

Cine sunt ei ? Momentan, nu vom vorbi despre ei.


Mai devreme ai vorbit despre Găurile Albe şi Găurile Negre. Poţi să ne spui mai multe despre ele ?

Singura diferenţă dintre o Gaură Albă şi o Gaură Neagră este dată de perspectiva voastră asupra fenomenului.

O Gaură Albă este un punct de intrare. O Gaură Neagră este un punct de ieşire.

Este doar un ciclu, asemănător unei uşi batante !



(continuare în Partea a 3-a)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu