sâmbătă, 18 aprilie 2015

Lyssa ROYAL & Keith PRIEST : DRAMA ORIONIANĂ. Partea a 3-a : Plasa Orioniană.



Lyssa ROYAL & Keith PRIEST
DRAMA ORIONIANĂ


Partea a 3-a
Plasa ORIONIANĂ
 
 
– Fragmente din Capitolul 5 (“Drama Orioniană”)
şi Capitolul 11 (“O poveste a Creaţiei Galactice”)
din cartea “Prisma din Lyra” –
 (al cărui Grad de ADEVĂR DIVIN se situează în jurul valorii de aprox. 90%)




 
(continuare din Partea a 2-a)


Nota MarYan : Înainte de a prezenta materialul în jurul căruia s-a structurat acest articol – “Plasa Orioniană” – din Capitolul 5 al “Prismei din Lyra”, vă supun atenţiei încă două întrebări la care a răspuns GERMANE, “conştiinţa multi-dimensională” care transmite aceste informaţii – ca o prelungire a Părţii anterioare (cea de-a doua) a acestui articol, în care informaţiile despre “CHRISTOSUL ORIONIAN” se “leagă” şi se completează în mod uimitor cu articolul anterior acestuia, postat cu ocazia “Paştelui creştin”, despre “Povestea lui ISUS” :



Cum poartă Egiptul memoriile ancestrale ale planetei noastre, şi care este rolul Atlantidei şi Lemuriei ?

Majoritatea zeilor şi a miturilor egiptene – de exemplu, Povestea lui OSIRIS şi a lui ISIS – sunt de fapt versiuni Egiptene a memoriilor prezente în culturi mai vechi.

Ceea ce cunoaşteti ca fiind mitologia Egipteană este, de fapt, foarte asemănătoare cu cea din MesopotamiaBabilon, Sumeria şi alte culturi mai vechi.

Acolo au fost create aceste mituri.

Ele au fost transmise din generaţie în generaţie, de-a lungul diferitelor civilizaţii şi fiecare dintre ele le-a adoptat.

Aşadar, ideea conform căreia capul lui Osiris a fost tăiat este de fapt o metaforă, care îşi are rădăcinile într-o cultură mai veche.

Chiar şi fiinţa numită Kwan Yin se aseamănă cu Inanna, Isis, ş.a.m.d.

Voi aţi purtat aceleaşi mituri de-a lungul generaţiilor si le-aţi interpretat diferit, în funcţie de cultura din care făceaţi parte. Miturile au păstrat vie memoria voastră.

Multe dintre aceste memorii îşi au sursa în perioade chiar mai vechi, în timpul Atlantidei şi Lemuriei. Există culturi mult mai vechi, care sunt sursa a numeroase mituri.

(Nota MarYan : Pentru cei care aţi citit articolul în două părţi despre “Viaţa lui ISUS”, poate vă amintiţi cum, la un moment dat, concluzionam că – pe baza strânselor corelaţii dintre Viaţa lui ISUS şi a lui HORUS şi pe baza realei ascendenţe a Egiptenilor – aceste Mituri, deci inclusiv al lui ISUSMântuitorul care a Înviat a 3-a zi din morţi”, au o origine ATLANTĂ !

Iar acum, “entitatea” Germane, prin Lyssa Royal, ne transmite, practic, aceeaşi informaţie – semn că “lucrurile se leagă” şi că propriile intuiţii personale şi “mesaje primite” ar putea avea la bază surse informaţionale “credibile”, care pot fi de încredere ; asta, dacă sunteţi deschişi la aceste tipuri de informaţii – altfel, scepticismul şi tendinţa de a le vedea drept “S.F.”-uri este dreptul şi alegerea orişicui, fără a impune, însă, şi altora, asemenea “poziţii”...)

Iar în ceea ce priveşte noile civilizaţii – cum ar fi, de exemplu, Grecia antică – care au propriile mituri, multe dintre acele drame corespund unor Arhetipuri exprimate în cadrul unor civilizaţii mai vechi.



Care a fost influenţa lui Christos (ISUS) ?

O, doamne, această întrebare ne duce către o zonă încurcată !

Iisus a avut o puternică influenţă Arcturiană : ECHILIBRUL.

De-a lungul timpului, puterile care au condus experimentele genetice, mereu au încercat să creeze Fiinţa Perfectă.

În cazul lui Christos şi a altor entităţi foarte cunoscute din lumea voastră, a existat o încercare de a uni ceea pot fi numite DOUĂ CASE REGALE.

După cum ştiţi, o ALIANŢĂ este formată atunci când aduci împreună cele două CASE, sperând că fiecare dintre ele va beneficia de anumite avantaje.

ISUS reprezintă o “hibridizare genetică”.

Pe timpul lui Isus, Casele Regale nu mai erau LIRA şi VEGA, ci LIRA şi SIRIUS.

(Veganii care erau în legătură directă cu Pământul au migrat către Sistemul Sirius, astfel încât ei şi-au asumat o nouă identitate cea de Siriusieni).

În acel moment, Siriusienii erau adevăraţii ingineri genetici. Ei erau foarte avansaţi.


(Nota MarYan : Aici se manifestă un alt aspect foarte important, care a fost prezentat deseori în anumite mesaje “credibile”, pe care şi noi le-am testat veridicitatea, inclusiv prin percepţie interioară.

La un moment dat, pe la începutul celui de-al 6-lea Capitol al cărţii, intitulat “Verii Pleiadieni ai Pământului”, povestind despre constituirea Civilizaţiilor Pleiadiene, “conştiinţa multi-dimensională” Germane face această afirmaţie : “Atunci când Sistemul Stelar PLEIADIAN a început să fie colonizat de către PĂMÂNTENII-LYRANI, dorinţa lor a fost de a crea o rasă foarte echilibrată şi independentă.”

Ceea ce dorim să transmitem este faptul că, în cursul acelui capitol, Germane conchide că Pleiadienii sunt creaţia Raselor LYRANE – cele care, după ce iniţial au migrat din Lyra către Pământ, la un moment dat au ajuns şi în Sistemul Pleiadelor.

De aceea, precum în matematică, pare a fi “riguros corect” dacă, continuând procesul de “înlocuire a termenilor”, aşa cum a început Germane, din afirmaţia de mai sus, vom echivala nu doar “VEGA cu SIRIUS”, ci şi “LYRA cu PLEIADELE” – astfel că, afirmaţia iniţială va deveni :

“Pe timpul lui ISUS, Casele Regale nu mai erau LIRA şi VEGA, ci PLEIADELE şi SIRIUS.”

Am făcut această precizare pentru că în “literatura ezoterică”, aflată în conexiune cu informaţiile despre “E.T.“, se vorbeşte de mai mult timp de aşa-numita “ALIANŢĂ PLEIADIANO-SIRIUSIANĂ” care a stat la baza “Proiectului HOMO SAPIENS” (Fiinţa Umană, OM-ul), cei care ar fi, într-adevăr, “PĂRINŢII REALI” ai noştri, “Pământenii” – în care SIRIUS (adică civilizaţia/civilizaţiile Siriusiene, în care “rol de frunte” îl au cei despre care vorbesc Echipa GALACTIS) ar fi “TATĂL”, cel care a perfecţionat aspectele şi abilităţile tehnologice, care ţin de inteligenţă, prin intervenţie dominantă asupra ADN-ului uman fizic şi psiho-mental – în timp ce PLEIADELE ar fi “MAMA”, cea care i-a dezvoltat “puiului uman” abilităţile intuitiv-spirituale de tip “ShaMan”, prin intervenţie dominantă asupra ADN-ului spiritual-emoţional…

Iată cum, toate aceste informaţii, “puse cap la cap”, confirmă ceea ce Germane transmitea despre “cele două Case Regale” care, identificate ca fiind “Pleiadiene şi Siriusiene”, nu fac decât să confirme toate informaţiile “moderne” – asupra cărora vom reveni, cu un alt articol, dedicat acestui subiect.)


Iisus a fost o încercare de a uni două Case Regale, în speranţa că Pacea poate fi adusă pe Pământ.
(N.MY.: Sper că aţi înţeles că Germane se referă doar la Casele Regale de pe Pământ, şi nu la cele “din Cer”, care fac parte, oricum, din “Confederaţia Galactică” şi care au o strânsă colaborare, după cum am precizat mai sus.)

El a reprezentat, de asemenea, o încercare de a crea fiinţa umană perfectă. S-a sperat că El se va reproduce şi că va insera această linie genetică în fondul genetic al Pământului.

El s-a reprodus iar descendenţii săi au devenit Linia MEROVINGIANĂ. Le puteţi găsi urma de-a lungul istoriei Europei. (Ţineţi minte că s-a zvonit că Prinţesa Diana este de origine Merovingiană…)

Chiar şi în Japonia există un loc numit “mormântul lui Christos”. Există convingerea că El a venit în acest sat din nordul Japoniei, după aşa numita crucificare, că El s-a stabilit aici, că a avut o familie şi, într-un final, că a murit…

Aşadar, Moştenirea Genetică a lui Christos, într-adevăr, se află în Fondul Genetic al Planetei voastre.

Orice aspect care se află în fondul genetic se găseşte şi în structura conştiinţei de masă, prin urmare face parte şi din voi. Dacă există o singură mutaţie în fondul genetic al Pământului, întreaga configuraţie se va schimba, ca urmare a Principiului Holografic.




Plasa ORIONIANĂ
– Fragmente din Capitolul 5 (“Drama Orioniană”) –



Înconjurat de multe stele arzătoare,/ Stă drept marele gigant Algebar,/ Orion, vânătorul bestiei !
Cu sabia strălucind în lateral,/ Iar pe mâna sa, pielea leului.
Răspândită de-a lungul aerului nopţii / Lumina Aurie a părului său...
(LONGFELLOW)


Oare poţi consolida influenţa prietenoasă a Pleiadelor
sau vei ceda bandelor din Orion ?
(JOB 38:31)

 


Atunci când două polarităţi opuse se întâlnesc, ele sunt în mod natural atrase una de cealaltă. Atunci când încearcă să fuzioneze (mai degrabă decât să ajungă la integrare) vor produce o concentrare imensă de energie.

Ele produc scântei. Ele produc schimbare. Uneori produc chiar şi durere.


Acesta a fost şi cazul Civilizaţilor Lyrane care au încercat să ajungă la integrare în interiorul sistemelor solare din VEGA şi din SIRIUS.

Conflictul a început să se desfăşoare acolo, dar a fost extins în manieră energetică pentru a-l include şi pe ORION.

Originile sale îşi aveau sursa în conflictul Lyran. De-a lungul generaţiilor, el a evoluat într-un nou război rasial, cel al Orionienilor.


Odată cu trecerea timpului, fiecare facţiune a pierdut contactul cu cauza pentru care luptau. Cu toate acestea, durerea a continuat.

Mizele au fost clar delimitate. Partea “negativă” a continuat să susţină ideea de ajutorare a sinelui (N.MY.: A „ego”-ului, adică a minţii cu care se identificau).

Conform filozofiei lor, dacă un individ îşi susţine sinele, întregul urma să fie susţinut. Ceea ce nu au înţeles este faptul că negau Întregul datorită mijloacelor prin care au ales să exercite această filozofie.

Ea era transpusă în dorinţa de dominare.


Erau cu adevărat vremuri negre.

Dorinţa de dominare necesita un comportament pe care Pământenii nu-l mai trăiseră până atunci. Manipularea genetică a liniilor de sânge era un lucru obişnuit, fiind o încercare de a slăbi sau a concentra puterea.

Ceea ce voi cunoaşteţi ca fiind magie neagră era o practică obişnuită. Fiinţele erau atât de saturate de propria lor frică încât îi loveau pe toţi cei care erau diferiţi.

Legendele de pe Pământ despre sabie şi magie sunt nişte palide amintiri (încorporate în memoria celulară eterică) despre acele vremuri întunecate de pe ORION.



Partea “pozitivă” era centrată în jurul ideii de a-i ajuta pe alţii. Ei deţineau convingerea că singura cale de a supravieţui era de a fi folositori celorlalţi, chiar şi în detrimentul sinelui.

Astfel, a apărut o dinamică interesantă. Existau indivizi care jucau rolul de dominatori şi indivizi care erau prea dispuşi ca să îşi asume rolul de victimă.

Acei “pozitivi” credeau că pentru a susţine întregul trebuie să îl slujească şi să renunţe la sine. În realitate, ei îşi negau o porţiune la fel de validă din acel întreg.


Civilizaţia Orioniană a fost una dintre puţinele care au reuşit să evolueze din punct de vedere tehnologic, deşi se aflau într-o stare de profund conflict spiritual.

Deşi au trecut eoni întregi (N.MY.: Un „EON” este echivalentul perioadei de traversare de către punctul precesional a unei constelaţii zodiacale, stabilită ca medie la aprox. 2.160 de ani), drama a continuat să se desfăşoare.

Ea a început cu manipularea emoţională la un nivel fundamental şi a evoluat către celălalt capăt al spectrului – manipularea folosind instrumente tehnologice foarte avansate.

Din punct de vedere al procesului reîncarnării, aceleaşi suflete s-au încarnat de nenumărate ori, schimbând taberele, încercând să găsească o cale de a rezolva conflictul.
 


În istoria Orionului, întotdeauna a existat o Mişcare subterană de Rezistenţă. De-a lungul secolelor, puterea ei s-a aflat în declin, risipindu-se ca pulsaţiile soarelui lor roşu, BETELGEUSE.


De obicei erau descoperiţi de către “negativi”, desfiinţaţi şi pedepsiţi. De fiecare dată când produceau un efect mai puternic, el era prea zgomotos, astfel încât, până la urmă, erau descoperiţi.

Odată ce filozofia REZISTENŢEI a ajuns să fie cunoscută, a devenit evident faptul că aceştia aveau nevoie să limiteze propagarea ideilor.

Astfel, ei au decis să devină “atractori” (la modul simbolic). Le-au permis oamenilor să vină la ei. Au devenit asemănători unei Găuri Neagre care nu putea fi văzută, cu o forţă şi un impuls al energiei la fel de puternic ca şi un vânt silenţios.

Astfel, organizaţia lor era numită “LIGA NEAGRĂ”. Simbolul luptei lor era un Dragon Negru.

Un nou capitol al dramei a început.



Acum existau trei părţi implicate în luptă : Dominatorii, Victimele şi Rezistenţa (alimentată de neînţelegerile dintre cele două polarităţi).

LIGA NEAGRĂ a avut succes în a contracara eforturile dominatorilor (cunoscuţi ca şi IMPERIUL ORIONIAN); cu toate acestea, ei au reuşit doar să stopeze expansiunea lor.

Astfel, s-a ajuns într-un impas energetic.


Cei oprimaţi simţeau o mare disperare în sufletul lor. Ei suportau puterea controlului Imperiului Orionian.

Acesta a construit dispozitive pentru a controla corpurile astrale ; moartea nu mai însemna libertate.

Mulţi indivizi au început să studieze cu profesorii eretici, pentru a învăţa vechile cunoştinţe despre călătoria conştiinţei prin porţile inter-dimensionale.

Puţini au avut succes, dar cei care au reuşit, au descoperit o metodă de a părăsi pentru totdeuna sistemul Orionian.

Prin focalizarea concentrării şi decuplarea de convingerile Orioniene deţinute în masă, un mic procentaj de indivizi au reuşit să îşi părăsească corpurile (prin moarte), şi să localizeze sau să urmărească fiinţele care au scăpat de Imperiu şi care se încarnaseră pe Pământ, venind din Orion. (Orionienii aveau capacitatea de a-i urmări pe indivizii de pe Pământ aflaţi în trecut, prezent şi viitor.)


După ce aceste fiinţe au fost localizate, Orionienii a fost capabili să creeze o fereastră prin care el sau ea putea să călătorească. Atunci când el sau ea a venit prin acea fereastră şi s-a încarnat pe Pământ, acea fiinţă s-a “pierdut” în conştiinţa de masă a Pământului.

Acesta era un mecanism de protecţie ; dacă nu îşi cunoşteau identitatea, nu puteau fi urmăriţi de Imperiul Orionian.


Fugarii care au intrat în Ciclul Reîncarnării al Pământului (N.MY.: “Roata Karmică”) erau predispuşi să continue Drama Orioniană, la un nivel inconştient al tiparului sufletului lor.

Uneori ei puteau fi imediat urmăriţi de către reprezentanţii Imperiului Orionian. Deseori, aceşti reprezentanţi ai Imperiului au ajuns la rândul lor să fie “prinşi” în conştiinţa de masă a Pământului şi au trebuit să intre în Ciclul Reîncarnării, iar atunci când s-au incarnate, au perpetuat vechea dorinţă Orioniană de control.


În timp ce disperarea creştea, Liga Neagră a decis să îşi intensifice eforturile. Ei aveau oameni de ambele părţi. Rapoartele sustrase de către informatori au condus la creşterea rezistenţei.

Liga Neagră a început să folosească tactici împrumutate de la dominatori. Toate acestea erau făcute în numele Libertăţii !

Într-un final, au învăţat că libertatea este înşelătoare, iar conflictul s-a agravat.



Cu toate eforturile lor, Liga Neagră nu a putut înţelege de ce nu aveau succes în lupta lor de eliberare a victimelor.

Au început să fie descurajaţi. Oamenii doreau o formă de spiritualitate, dar tot ceea ce li s-a arătat era o frică şi un gol pătrunzător. Nimic nu a funcţionat.

Pentru câteva generaţii, Liga Neagră a rămas în impas, fiind prezentă doar ca idee şi nimic mai mult.


Apoi, ceva miraculos s-a întâmplat. De-a lungul a câtorva generaţii de transformare spirituală, o sămânţă a început să crească : un suflet încarnat care reprezenta toate speranţele şi visele raselor Orioniene, şi care nu avea nici o urmă de frică sau de ură.
(Nota MarYan : Este vorba de “Christ-os-ul Orionian”, prezentat în Partea a 2-a a acestui articol.)

Atunci când s-a născut, el era protejat de un mediu neutru din punct de vedere energetic şi emoţional, mediu aflat adânc în interiorul planetei, pentru ca sufletul să nu devină polarizat.

Când a ajuns la maturitate, el a început să predea. Ceea ce a spus a început să arunce o nouă lumină asupra luptei. Ceea ce a propus putea să pună capăt conflictului, odată pentru totdeauna.



El i-a învăţat LEGILE UNIVERSALE : nu se poate ajunge la integrare prin intermediul negativităţii.

Liga Neagră lupta cu foc contra focului, creând un infern în locul păcii. Un individ trebuie să integreze pozitivitatea şi negativitatea până când ajunge la Punctul de Echilibru.

Un individ trebuie să Iubească, nu să îi fie frică.

Ideea de PACE şi de LIBERTATE trebuie să fie iubită atât de mult încât un individ să fie dispus să o trăiască în sufletul său, indiferent de manifestările exterioare.

Liga Neagră a învăţat că intenţiile lor erau pozitive, însă acţiunile întreprinse de ei au perpetuat lucrurile pe care le dispreţuiau.


Această CONŞTIENTIZARE a apărut la nivele de masă. Ea a deschis noi drumuri spirituale pentru fiinţele din aceste lumi oprimate.

Aveau un lung drum de parcurs, dar măcar ştiau de unde să înceapă.

(Nota MarYan : Iarăşi re-descopăr, re-citind acest fragment, aspecte pe care le consider a fi fundamentale – căci, dacă sunteţi un lector relativ constant al articolelor de pe acest blog, poate aţi re-marcat cum unul dintre cele mai folosite cuvinte din Editorialele personale este chiar acesta : CON-ŞTIENTIZARE

Aşadar, iată cum şi Germane susţine ceea ce tot repet şi eu prin Editoriale : nu Lupta sau Secrete şi “magice” Tehnici vor rezolva problema Separării şi a Suferinţei, ci, pur şi simplu, Simpla Con-Ştientizare – care va genera acel “Salt Cuantic în Conştiinţă”, asemenea electronului care face saltul pe altă orbită, atunci când “primeşte energie”…)



Odată ce această dinamică a început să fie înţeleasă de către nivelele înalte ale fiinţei lor, ei au decis să transmute energia negativităţii, călătorind în afara galaxiei şi luând-o de la început.

Din aceste nivele înalte ale fiinţei lor, ei au apelat la Fondatori pentru a-i ajuta să aleagă o lume.

De primă importanţă a fost să li se asigure acestor fiinţe aventuroase, toate mijloacele necesare pentru a începe transmutarea energiei Orioniene.

LIBERUL ARBITRU (mai degrabă decât drama controlului Orionian) era unealta principală, cât şi un cod ADN latent care va activa dorinţa de protejare a societăţii, atunci cand ajungeau în punctul în care erau capabili să se autodistrugă.


Lumea aleasă a fost Pământul…

Fondatorii au început să contacteze diverse grupuri pentru a duce la bun sfârşit “Crearea Pământului”. (N.MY.: Capitolul 9 al cărţii detaliază aceste aspecte, legate de “crearea condiţiilor de pe Pământ pentru punerea în practică” a acestui scenariu.)


De-a lungul istoriei sale, Pământul a manifestat drama Orioniană printr-o încercare de a echilibra polaritatea.

Căderea Atlantidei şi a Imperiului Roman, războaiele religioase – toate sunt exemple ale modelelor memoriilor din Orion care ies la suprafaţă pentru a fi curăţate.

De-a lungul tuturor acestor drame, rasa umană a supravieţuit şi s-a ferit de sclavia absolută.

Umanitatea continuă să fie implicată în aceeaşi dinamică : victime, agresori şi rezistenţă.

De data aceasta însă, Lumina începe să se propage, şi chiar şi cei care opun rezistenţă înţeleg repede că nu poţi lupta cu foc împotriva focului.


Civilizaţia Orioniană contemporană, cea care există în acelaşi continuum spaţio-temporal în care se află în prezent Pământul, a depăşit deja conflictul.

Deoarece Pământul încă perpetuează modelele Orioniene din trecut cu scopul de a încerca să le echilibreze, principalele legături pe care umanintatea le are cu Orion sunt privite a fi negative.

Fenomenul Oamenilor în Negru, cât şi alte manifestări ale structurii Illuminati, perpetuează vechea nevoie Orioniană de control.



Oamenii în Negru au origini diferite. Unii sunt oameni încarnaţi de pe Orion şi/sau energie Siriusiană orientată negativ (N.MY.: Este vorba de civilizaţii cu orientare “negativă” de pe Sirius B – altele decât civilizaţia provenind de pe Sirius A, cu care este în contact Grupul GALACTIS), în timp ce alţii sunt Orionieni din trecut care au călătorit “în viitor” către Pământul din prezent.
(În această categorie sunt incluşi şi reprezentanţi ai Imperiului care îi urmăresc pe fugarii Orionieni).

Ei percep Pământul ca fiind o ameninţare. Din punctul lor de vedere, odată ce umanitatea se trezeşte şi se eliberează, ea îi va îndemna pe Orionienii oprimaţi să găsească libertatea aici.

Ei vor să închidă aceste oportunităţi pentru victimele Imperiului Orionian, să îi lipsească pe pământeni de propria putere şi să deţină controlul total.


Oamenii în Negru sunt doar o manifestare a acestei idei, ea fiind jucată pe Pământ într-o manieră mult mai subtilă.

Acei indivizi care duc mai departe modelele opresive din Orion acţionează din memoria sufletului lor şi nu sunt neapărat conştienţi de dorinţa lor pentru controlul absolut.

Cercetând întâlnirile cu aceşti Oameni în Negru din secolul XX, un individ poate descoperi comportamentul ironic al acestora – ei funcţionează la un nivel autonom şi par să nu revendice niciodată puterea pe care încearcă să o colecteze atât de meticulos de la oameni.

Acest lucru poate fi reprezentativ pentru faptul că Oamenii în Negru sunt doar un pion într-un joc de putere chiar mai bizar.
  



Drama Orioniană nu este un experiment făcut asupra cuiva de către altcineva. Toţi cei care aleg să facă parte din această Transformare, desfăşurată la nivel Planetar, au ales-o prin intermediul propriului Liber Arbitru.

Acest proces de Transmutare/Integrare va influenţa întreaga Familie Galactică creată prin Infuzia Dimensională.

El va iniţia procesul de Integrare realizat prin intermediul Prismei din Lyra.

Astfel, polarităţiile integrate pot fi numite “LUMINA ORIONIANĂ.


Există Indici încorporaţi în proiectul de Transmutare, prin care Fondatorii pot măsura nivelul progresului.

(Nota MarYan : Unii dintre aceşti “indici” ar putea avea legătură cu unii “parametri radiestezici” de care am tot amintit pe blog şi pe care, câţiva, i-am re-găsit ulterior în forme apropiate şi în cărţile lui Sal Rachele, unde Fondatorii îi expun în detaliu.)

Pe Planeta Pământ, prima etapă a fost o simplă însămânţare şi dezvoltare a vieţii de densitatea a treia într-o rădăcină genetică puternică.

Stadiile ulterioare implică diferite dezvoltări ale civilizaţiei.

Punctul crucial apare acum pe Pământ – trezirea în masă a milioane de suflete către un scop spiritual măreţ.


Această trezire apare natural şi începe să mărească distanţa dintre polii negativi şi pozitivi (aşa cum puteţi vedea în societatea voastră). Accentuarea acestui decalaj are menirea de a polariza şi de a releva alegerile pe care societatea le poate lua – arătând clar faptul că în acest moment ea trebuie să ia anumite decizii.

Umanitatea nu cară bagajul urâţeniei şi durerii unui trecut chinuitor, în aceeaşi măsură în care orionienii l-au experimentat.

Odată ce Pământul se trezeşte, umanitatea va avea acces la toate mijloacele prin care poate revendica responsabilitatea pentru Întreg şi pentru Sine.

Amintirile dureroase din Orion pot continua să iasă la suprafaţă, dar vindecarea lor se va realiza prin dorinţa umanităţii de a proclama Libertatea şi puterea de Alegere.


În momentul Infuziei Dimensionale (N.MY.: Care este detaliată în alte Capitole ale cărţii), existau câteva conştiinţe individuale şi de grup care au ales să rămână inactive.

Ele au decis să joace Rolul Arhetipurilor, putând fi trezite atunci când era nevoie de ele. Unele au permis unor fragmente de-ale lor sa se încarneze.
 

Un exemplu este conştiinţa cunoscută sub numele de MERLIN.
 

În timpul dramei din Orion, conflictul dintre cele două polarităţi l-a trezit pe Magicianul adormit.

“El” a devenit o forţă motrice, care reprezenta dorinţa de a integra polaritatea, dintr-o perspectivă atât fizică, cât şi non-fizică. Fragmente din conştiinţa sa se vor încarna în diferite perioade istorice pentru a reaprinde memoria trecutului şi a oferi o viziune a viitorului.

El a fost cunoscut sub mai multe nume, pe mai multe lumi, dar mereu a simbolizat atât “frumuseţea”, cât şi “urâţenia” unei fiinţe.

Energia sa a fost împletită cu cea a Pământului, încă de la începuturile Creaţiei.



Pentru moment, putem spune că Drama Orioniană a ajuns să aibă succes. Majoritatea celor încarnaţi pe Pământ sunt implicaţi (în diferite măsuri) în această dramă.

Toate fiinţele au ales să vină pe Pământ. În momentul în care cineva deţine convingerea că umanitatea se află aici împotriva voinţei sale, el cedează atât puterea personală, cât şi cea planetară.






Nota MarYan :

La finalul acestei ultime Părţi a acestui articol – referitor la “Drama Orioniană”, la modul în care a apărut aceasta şi despre ce a însemnat “Plasa Orioniană” – cred că cea mai potrivită încheiere o putem face prin prezentarea răspunsurilor oferite de Germane la două întrebări puse de Lyssa Royal (la subiectul despre “Începuturile Zeta-Reticulienilor” din Partea a 2-a a cărţii – “O poveste a Creaţiei Galactice”) :



Poţi vorbi despre piatra din vârful Piramidei (“lui Keops”) ? Am auzit că este conectată cu energiile din Venus, Sirius si Orion.

În primul rând, VENUS este o poartă pentru Energia SIRIUSIANĂ şi PLEIADIANĂ. Probabil că Venus este una din porţile principale (din sistemul vostru solar) pentru energia galactică.

În ceea ce priveşte Egiptul, probabil că sunteţi conştienţi de unele descoperiri ale oamenilor de ştiinţă, care au făcut cercetări pe Platoul Ghizeh şi în alte temple. Aceste piramide sunt replici la scară a poziţiei Constelaţiei Orion.

Cei mai mulţi dintre voi ştiţi că piramidele sunt mult mai vechi decât afirmă arheologii voştri. Aceste temple au fost poziţionate după modelul constelaţiei Orion, pentru a le reaminti tuturor celor care vin pe această planetă – şi a vă reaminti şi vouă – că tema principală la care lucraţi este integrarea polarităţii.


De asemenea, ea vă reaminteşte că principala legătură pe care o vindecaţi este Drama Orioniană.

Atunci când am amintit despre Plasa Orioniană, am vorbit de asemenea şi despre maniera în care preoţii urmau să migreze şi să ajungă pe Pământ.

Unele dintre Porţile Orioniene către Pământ sunt în Orientul Mijlociu.

Aşadar, nu este o coincidenţă faptul că Tema Orioniană este prezentă pe tot cuprinsul Egiptului.

OSIRIS a avut o puternică conexiune Orioniană. Precursorii zeilor Egipteni (cei Sumerieni) – au avut, de asemenea, puternice conexiuni cu Orion, Sirius şi Lyra.

Există şi alte locuri de pe Pământ unde structura piramidelor reflectă poziţia constelaţiei Orion.

În sud-vestul S.U.A., oraşul Phoenix are asemenea structuri – dar aceste temple sunt atât de vechi, încât în momentul de faţă, rămăşiţele lor se află sub oraş. Există, de asemenea, şi alte zone din Sud-Vestul S.U.A. Anumite zone din Mongolia au şi ele o conexiune cu Orion.

În esenţă, Energia Orioniană a fost imprimată asupra acestei Planete. Nu puteţi scăpa de ea. Trebuie să o vindecaţi.

Aceste structuri sunt un mesaj prin care vă reamintiţi că nu veţi putea merge nicăieri, până când nu veţi vindeca aceste răni.





Aşadar, drama Orioniană este ceea ce noi percepem…
Un lucru pe care  l-am învăţat de la această sesiune, este că energia Orioniană ne ajută şi depinde de noi să o vindecăm.
O putem privi dintr-o altă perspectivă. Nu trebuie să fie o energie cu care nu vrem să avem de-a face. Nu trebuie să scăpăm de ea.
Trebuie doar să transmutăm această frică faţă de energia Orioniană, transformând-o în iubire…

DA. Vă vom spune un secret.

Uneori, oamenii m-au întrebat : “Germane, dacă ar fi să clasifici energia ta, care ar fi aceasta?”. Cea mai bună descriere a matricei conştiinţei noastre este ceea ce voi aţi numi “Lumina Orioniană”.

 Ea NU înseamnă lumină polarizatăopusul întunericului.

Dacă ar fi să priviţi întreaga Dramă Orioniană şi maniera în care ea este jucată pe alte lumi, complet integrată şi vindecată, ea este LUMINA ORIONIANĂ

Ea face parte din voi, de asemenea.

Voi sunteţi această energie !...

 


Un comentariu:

  1. buna dimineata marian

    ce se mai aude cu proiectul? cand ne poti da detalii?

    iti doresc o zi plina de iubire

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere