vineri, 29 mai 2015

COBRA - ELIBERAŢI COLONIILE ! : (30 MAI 2015) Actualizare şi Video-uri – 28 mai 2015.



ELIBERAŢI COLONIILE ! :
(30 MAI 2015)
Actualizare şi Video-uri

28 mai 2015





Activarea programului „ELIBERAŢI COLONIILE !” se apropie !

Pentru ca oamenii să aibă o cât mai bună înţelegere asupra situaţiei din Sistemul nostru Solar, voi explica câteva lucruri despre diferite „civilizaţii separatiste” („breakaway civilizations”) şi Programele lor Spaţiale.


În vremurile de sfârşit ale Atlantidei, au fost prezente în mod direct la Suprafaţa Planetei, atât Forţele Luminii, cât şi cele ale întunericului. Atunci când această Planetă a fost ocupată de Archoni acum 26.000 de ani, toate celelate grupuri de interese cu putere semnificativă au fost forţate ca să părăsească Suprafaţa şi să meargă efectiv în subteran.

Forţele Luminii au construit apoi propria lor Reţea de oraşe subterane, aceasta fiind cea care a ţinut Lumina pe Planetă în ultimii 26.000 de ani.

În cadrul diverselor surse de informaţii, aceasta este numită Reţeaua AGARTHA, SHAMBALLA, Regatul Subteran al Luminii etc...

Forţele întunericului au construit, de asemenea, propria lor Reţea de locuinţe subterane şi s-au aliat cu Draconienii şi Reptilienii care dejau trăiau în anumite locaţii subterane. Ei au ţinut întunericul pe această Planetă în ultimii 26.000 de ani.

Diferite surse moderne au numit această Reţea Shamballa, Agartha, împărăţia Naga, Patala...

Deci, dacă cineva vorbeşte despre Reţeaua Agartha, aveţi nevoie ca să discerneţi clar la ce fel de Reţea se referă.



De-a lungul ultimilor 26.000 de ani, mulţi dintre cei mai avansaţi membri ai diferitelor civilizaţii de la suprafaţă s-au desprins de societăţile lor şi s-au alăturat Reţelei subterane de Lumină Agartha.

Prntre aceştia s-au numărat Şamani din Paleolitic, înalţi preoţi ai Egiptului, devoţi ai Zeiţei Minoice, ucenici greci pitagoreici (formatori ai Societăţii separatiste „Hav-Musuv” din Valea Morţii din California), Romani, Mayaşi, Incaşi şi grupuri de indieni Hopi, exploratori germani din secolul al 17-lea, Grupul Marconi-Fulcanelli în secolul 20...

Reţeaua Agartha pozitivă a avut propriul său Program Spaţial cu o Flotă de discuri zburătoare, călătorind de-a lungul Sistemului Solar şi chiar dincolo de acesta şi contactând, astfel, alte rase extra-terestre pozitive.

Însă libertatea de mişcare prin Sistemul Solar a fost sever limitată, din cauza statutului impus de Chimera – CARANTINA asupra Sistemului Solar şi, în special, asupra Planetei Pământ.


La începutul secolului 20, Pleiadienii pozitivi din Aldebaran au decis ca să ajute omenirea în realizarea zborului spaţial şi a tehnologiei supra-unitare, în scopul de a o ajuta să se elibereze de controlul Chimera şi a Cabalei.

Prin contactul telepatic realizat prin Marija Orsic din celebra Societate VRIL, s-au transmis instrucţiuni dspre cum să se construiască o Navă Spaţială.

Din păcate, Societatea Vril a fost preluată, mai întâi de către Iezuiţi, prin agentul lor Adolf Schicklgruber (Hitler), iar mai târziu, direct de către Chimera, prin agentul acestora, Karl Haushofer.

Aici este interesant de observat că, iniţial, pe când erau pozitivi, Societatea Vril era finanţată de către Familia ESTERHAZY, care este o Familie albă pozitivă aparţinând Nobilimii Templiere din Ungaria şi care pretinde că-şi are originea în Sistemul Stelar SIRIUS...

Deşi proiectul iniţial Vril al Forţelor Luminii a fost neutralizat în scut timp, pe termen lung a oferit suficiente cunoştinţe tehnologice umanităţii, încât să poată să fie capabilă în prezent ca să învingă Chimera.


Chimera a controlat dezvoltarea Programului Spaţial secret Nazist German, care a evoluat în două direcţii.

Cea mai mare parte secretă din Programul Spaţial German a fost condusă de către Hans Kammler. Acesta a cooperat cu Oamenii Verzi (o „civilizaţie separată” subterană de tip Draconian).

Sub conducerea lui Kammler, naziştii au construit o reţea de tuneluri subterane şi baze în Groenlanda, Argentina şi Antarctica. Ei şi-au extins şi mai mult teritoriul lor, prin construirea de colonii pe Lună, Marte şi diferiţi asteroizi.

Îndopaţi cu ideologia supremaţiei naziste, ei au crezut prosteşte că pot provoca Flota întunericului (complexul inter-stelar de Orionieni-Draconieni-Reptilieni).

În bătălii dramatice care au avut loc la mijlocul anilor 1950, toate coloniile spaţiale naziste din acest Sistem Solar au fost complet distruse de către flota Reptilian-Draconiană.


Programul spaţial nazist oficial a fost dezvoltat de către Werner von Braun. El a fost ulterior preluat în Programul PaperClip din SUA, împreună cu mulţi alţi oameni de ştiinţă care au fost absorbiţi în complexul militar-industrial american.

Ei au dezvoltat atât Programul Spaţial oficial al NASA, cât şi pe cel secret, „Solar Warden” (de la o facţiune militară a Cabalei), alături de Programul Spaţial „Corporate” (aparţinând mai multor facţiuni corporatiste ale Cabalei), împreună cu baze militare subterane.

Atât „Solar Warden”, cât şi programul spaţial „Corporate” erau inter-conectate, însă şi puternic compartimentate.

La vârf, aceştia erau ghidaţi de către „Cei patru nesfinţi” (Kissinger, Bush, Cheney, Rumsfeld).



În anul 2012, Forţele Luminii au eliminat toate aceste Programe Spaţiale Secrete, împreună cu toate bazele militare subterane, cum ar fi Dulce, Aria 51 şi Pipe Gap.

Cei mai mulţi care au fost la vârful acestor programe spaţiale au fost duşi la Soarele Central Galactic şi, pe măsura comiterii unor grave crime, au fost dispuşi ca să accepte Lumina.

Cei mai mulţi dintre „super-soldaţii” participanţi la aceste programe au fost omanei buni care credeau cu adevărat că ajută la apărarea Pământului împotriva ameninţărilor extra-terestre.

Marea majoritate a lor s-a alăturat Flotei Alianţei pozitive din acest Sistem Solar şi acum asistă la operaţiunile MOSS (N.MY.: „Operaţiuni Multi-Dimensionale în Sistemul nostru Solar”).

Acum, ei vor ajuta la operaţiunile finale de eliberare a Sistemului nostru Solar de ultimele vestigii ale întunericului, precum Baze ale Chimera şi Staţii de Implantare.


Finalizarea acestor operaţiuni va avea un impact extrem de benefic asupra situaţiei geo-politice.

Ca urmare, eu solicit către cât mai mulţi oameni ca să sprijine operaţiunile meditând în data de 30 mai 2015 (N.M.: Încă odată – ora României este 31 mai, ora 00.11 , deci duminică) pentru a ne asigura că întregul proces se va desfăşura în cel mai paşnic şi armonios mod cu putinţă.


Video-urile de pe YouTube pentru această Activare au fost pregătite în 19 limbi :










- ROMÂNĂ :


 
- Ungară,

- Rusă,




- Farsi,





Traducerea în alte limbi, în special în Hindi şi Arabă este încă necesară, astfel că mai multe Video-uri pot fi realizate. Vă rog să trimiteţi traducerile pentru „Eliberaţi coloniile!” la adresa de email : parlagisas777@gmail.com.


Penetrarea pentru Sistemul Solar A SOSIT, urmează PĂMÂNTUL !




4 comentarii:

  1. o melordie frumoasa, un OM pe masura si versuri parca scrise pentru momentul prin care trecem. o chemare a Divinitatii catre EA
    https://www.youtube.com/watch?v=_2pTasloA-s

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE DRAGĂ MARIAN ! DEŞI LA ACEA ORĂ VOI FI SINGUR ACASĂ,PRIETENUL MEU FIIND LA SERVICI,VOI FACE ACEASTĂ MEDITAŢIE CARE ESTE AŞTEPTATĂ CU ATÎTA NERĂBDARE DE TOŢI CEI TREZIŢI. AM TRIMIS ŞI VOI TRIMITE PÂNÂ MÎINE ACEST IMPORTANT MESAJ LA CÎT MAI MULTE ADRESE DE-ALE MELE DIN AGENDĂ.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc mult!
    https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=2lsxMHJN0fs

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca s-a inteles gresit....pleiadeenii nu sunt de pe Aldebaran. Aldebaran urmeaza roiul stelelor din Pleiade, dar nu face parte din Pleiade.ne intalnim maine pe calea undelor la ora 00.11

    RăspundețiȘtergere