duminică, 14 iunie 2015

GALACTIS : INFORMARE Galactis – Iunie 2015.



INFORMARE Galactis
Iunie 2015





În ultimele opt luni, activitatea Centrului GALACTIS s-a dezvoltat foarte mult, atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Munca redacţională este foarte bogată, deoarece oameni din toate colţurile lumii ne scriu, ne împărtăşesc propriile experienţe, ne cer sfaturi sau ne prezintă opinii personale. Pentru ca relatările experienţelor de contact cu fiinţele extraterestre benefice să fie mai elocvente şi mai vii, în unele cazuri noi am decis să realizăm chiar filmarea lor, dacă întrunim acordul pesoanei respective.

În felul acesta a luat naştere un nou canal YouTube („GALACTIS Interviews”), care cuprinde doar interviurile respective (cu durata până la 10 minute).



Un alt aspect important este că foarte curând va fi lansat noul nostru site (care are aceeaşi adresă : www.galactis.net), dar care prezintă o interfaţă mult mai elegantă şi mai interactivă. Sperăm ca navigarea prin el să fie o adevărată plăcere pentru voi.

Cu această ocazie vă invităm să participaţi la discuţiile de pe Forum, să ne transmiteţi impresiile şi sugestiile voastre la rubricile de Comentarii sau să ne scrieţi direct pe adresa redacției pentru a ne împărtăşi din experienţele proprii.


Unul dintre cele mai interesante elemente ale activităţii GALACTIS îl reprezintă, fără îndoială, conferinţele susţinute de Syriat şi Alkesh în ţară şi străinătate.

Până în prezent, peste hotare a fost conferinţa de la Gyor (Ungaria). În particular pentru Ungaria putem spune că, în urma conferinţei ce a fost susţinută, la Gyor se realizează trimestrial seminarii complexe, în care se prezintă anumite tehnici specifice, se oferă informaţii valoroase şi corelate despre existenţa civilizaţiilor extraterestre benefice – mai ales despre civilizaţia siriusiană din sistemul Sirius A – şi, de asemenea, se realizează la unison meditaţii de contactare subtilă a reprezentanţilor siriusieni.

Progresul evident pe care l-au realizat participanţii la aceste seminarii i-au făcut pe aceştia să aibă experienţe extraordinare de contact direct şi conştient cu unele dintre fiinţele siriusiene şi totodată să aibă acces pe nava-mamă siriusiană Anais din apropierea Pământului.

Acesta nu doar că reprezintă un salt calitativ foarte important, dar certifică în plus informaţiile ce sunt prezentate de Alkesh şi Syriat în filmele documentare produse de Centrul GALACTIS.

Unele dintre aceste persoane ne-au descris chiar anumite elemente şi detalii pe care noi nu le-am prezentat niciodată în filme, articole sau conferinţe, dar pe care le cunoașteam foarte bine. Uimirea noastră a fost atunci egalată de bucuria faptului că alte ființe umane încep să aibă în acest fel rezultate minunate de contact direct extraterestru.
 


În ţară, ritmul conferinţelor a fost mult mai susţinut : începând cu 15 noiembrie 2014 (când a avut loc conferinţa de la Timişoara), au urmat conferinţele de la Cluj, Oradea, Sf. Gheorghe, Braşov, Iaşi, Bucureşti şi Constanța.

După fiecare astfel de eveniment, noi prezentăm pe site un scurt rezumat al lui, adăugând şi fotografii sugestive din sală.

Un lucru este cert : participanții la conferințe au umplut de fiecare dată sălile respective. Sute de oameni vin la aceste evenimente pentru a înţelege mai bine, pentru a afla mai multe despre civilizaţiile extraterestre şi chiar pentru a experimenta misterul contactului cu fiinţe din alte lumi din Cosmos.

Noţiunile nu sunt întotdeauna uşor de înţeles, dar important este că există această responsivitate din ce în ce mai mare şi mai vie din partea oamenilor. Ei simt că aceste conferinţe sunt „altceva” decât au auzit sau au cunoscut până acum şi simt, de asemenea, autenticitatea informaţiilor prezentate acolo.

În lume sunt extrem de puţini cei care descriu şi dau amănunte concrete şi corelate în atât de multe direcţii despre civilizațiile și ființele extraterestre. Majoritatea celor care abordează acest subiect se limitează să prezinte doar informaţii cu caracter general, pe care le repetă sub felurite forme, fără să surprindă elemente speciale.

În filmele, articolele şi conferinţele GALACTIS problema e pusă însă în alt mod; ea este prezentată direct, cu sinceritate, adeseori în amănunt. Oamenii capătă răspunsuri la întrebări concrete şi, în plus, au posibilitatea să experimenteze chiar ei înşişi, atunci în sală, în cadrul celor două sau trei scurte meditaţii realizate la unison, faptul că prezenţa fiinţelor extraterestre este reală şi că acestea chiar interacţionează în mod subtil cu ei.

În aceste condiţii este dificil să cataloghezi astfel de evenimente şi informaţiile prezentate de Syriat şi Alkesh în cadrul lor ca fiind o impostură, fantasmagorie sau escrocherie. Totuşi, există şi astfel de fiinţe umane care manifestă indoială sau chiar reavoință, însă aceasta este doar alegerea lor.

Gradat, adevărul va ieși cu claritate la iveală.



Trecând la un alt registru de interes, ultimul film produs de GALACTIS se numeşte Nava lenticulară.

Cel mai important aspect prezentat în cadrul lui este intenţia Alianţei civilizaţiilor extraterestre benefice de a colabora în direcţia uşurării contactului cu fiinţele umane.

Una dintre deciziile fundamentale luate de civilizaţiile extraterestre benefice, cu acordul entităţilor celeste superioare, este aceea de a evita şocurile masive în ascensiunea umanităţii la un alt nivel de vibraţie.

Dintre aceste șocuri, cel mai important este legat de realizarea contactului direct al omenirii cu fiinţele extraterestre. El depinde foarte mult de structura interioară a fiinţei umane, de emotivitatea ei, de concepţiile religioase sau de altă natură pe care ea le are şi, de asemenea, de puterea manipulării prin şi de către mass-media.

S-a ajuns astfel la concluzia că, la momentul actual, este practic imposibil să se realizeze un salt calitativ major al planetei şi al umanităţii pe un nivel superior de vibraţie, dacă navele extraterestre şi fiinţele extraterestre ar sosi direct, în văzul întregii lumi.

Reacţiile foarte diverse şi emoţiile foarte puternice pe care oamenii le-ar declanşa atunci ar perturba atât de mult câmpul energetic general, încât ar fi destul de multe şanse ca totul să devină un haos. Aceasta ar îngreuna foarte mult, dacă nu chiar ar face imposibilă ascensiunea spirituală a umanităţii în marja de timp care este stabilită.

Prin urmare, s-a luat hotărârea construirii unei nave cosmice foarte speciale, uriaşă ca dimensiune, care să fie plasată între Pământ şi Lună, puţin mai departe de jumătatea distanţei dintre ele, înspre Lună.

Ea ar urma să îndeplinească rolul unui veritabil „releu” şi totodată „transmiţător” între fiinţele umane şi fiinţele extraterestre. În felul acesta, contactul nu mai trebuie realizat – într-o primă fază – prin apariţia efectivă a navelor cosmice extraterestre pe cerul planetei şi a fiinţelor ET printre noi, ci el va putea fi realizat prin intermediul aşa-numitelor „emograme”, care sunt un fel de holograme extrem de sofisticate şi interactive.

Ele vor permite astfel un contact „direct”, dar totuşi la distanță, între fiinţele umane care doresc sincer aceasta şi cele peste 100 de milioane de fiinţe extraterestre aparținând celor aproximativ 70 de civilizaţii benefice, care s-au oferit voluntare în acest grandios proiect cosmic iniţiat de siriusieni şi arcturieni.


În una dintre proiecțiile eterice conștiente efectuată pe nava-mamă Anais la începutul lunii martie 2015, Syriat şi Alkesh au fost anunţaţi de reprezentanţii siriusieni că nucleul navei lenticulare a devenit deja activ.

Întreaga navă reprezintă o nestemată a tehnologiei foarte avansate extraterestre şi ea va fi capabilă să realizeze simultan zeci de milioane de astfel de contacte între fiinţele umane şi cele din cosmos, fiecare legătură de acest fel fiind extrem de complexă.

Amănunte în această direcţie sunt oferite din plin în cadrul filmului.

Ideea principală este că, în acest mod oamenii se vor obişnui gradat cu existenţa fiinţelor şi civilizaţiilor extraterestre, îşi vor expansiona mult câmpul cunoaşterii şi afectivităţii şi vor deveni ei înşişi focare de rezonanţă pentru propagarea acestui nou câmp al înţelegerii comune, mult superioare, la care omenirea nu a mai avut acces de mult timp, datorită opresiunii, secretului impus şi manipulării diabolice a cabalei malefice.

Expansiunea acestui câmp benefic al cunoașterii și emotivității pozitive va genera gradat o transformare de opinie și de percepție la nivelul întregii omeniri în ceea ce privește problema civilizațiilor extraterestre. Astfel, rând pe rând secretele menținute cu îndârjire zeci de ani de guvernele marilor puteri ale lumii cu privire la acest subiect, precum și alte elemente de progres tehnologic vor ieși destul de repede la iveală.

În plus, în acest fel este pavat drumul către realizarea Primului Contact efectiv dintre umanitate și ființele extraterestre, care va urma în mod firesc și natural.


Tot în legătură cu posibilitatea de a experimenta realitatea extraterestră veţi putea avea acces la o tehnică de contactare directă, telepatică, a fiinţelor extraterestre, care va fi prezentată curând pe site-ul nostru.

Pentru a uşura înţelegerea şi corecta ei realizare, tehnica va fi expusă în format video, în cadrul unui mini-documentar de câteva zeci de minute.

De asemenea, de pe noul nostru site veți putea descărca o parte din materialul muzical folosit la exemplificările realizate la conferinţe, precum şi imagini ale lui Amun – care este comandanta navei-mamă Anais – în diferite variante de utilizare : pentru telefoane mobile, ca wallpaper sau ca simple fotografii.



Din punctul de vedere al producției de filme documentare, ne propunem ca în această vară și toamnă să prezentăm episoadele doi și trei din seria Terra Galactica, iar apoi să alternăm prezentarea filmelor cu cele din seria despre Originea adevarată a omului și din seria Misterele Galactice.

Vom începe, de asemenea, prezentarea unei serii de trei episoade despre civilizația arcturiană, care este foarte avansată tehnologic și spiritual și care s-a implicat la rândul ei în ajutorarea umanității în aceste vremuri, mai ales în ceea ce privește vindecarea spirituală și cea fizică a oamenilor.

De asemenea, vom prezenta o serie de trei episoade despre interiorul gol al Pământului.

Informațiile revelatoare pe care le vom expune în aceste filme vor constitui pentru mulți o trambulină pentru aspirația lor de a ajunge acolo. Sperăm doar ca imensul efort ce este implicat în realizarea acestor filme să ne permită respectarea programului pe care ni l-am propus.


Deşi este complex şi destul de dificil, drumul pe care mergem este luminos şi totodată plin de fericirea pe care o aduce experienţa uluitoare cu fiinţele extraterestre benefice foarte dezvoltate spiritual. Suntem convinşi că acest adevăr va fi repede descoperit de către cei care sunt sincer interesaţi de misterele inefabile ale lumilor subtile şi fizice extraterestre și, în măsura în care ne este permis, vom contribui cu mult avânt prin activitatea pe care Centrul GALACTIS o depune, pentru a-i ajuta să cunoască și să experimenteze aceste lumi minunate.

A venit timpul ca omenirea să înţeleagă în mod profund faptul că actuala paradigmă de gândire în ceea ce priveşte existenţa civilizaţiilor extraterestre trebuie depăşită.

Departe de a fi o realitate abstractă şi îndepărtată, posibilitatea întâlnirii, înfrăţirii şi colaborării directe cu fiinţele extraterestre este şi trebuie să devină o parte a ascensiunii noastre ca civilizaţie pe o treaptă superioară de existenţă.




4 comentarii:

  1. Sunt incantata sa primim asemenea vesti ,va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru trezirea oamenilor.
    SUNT FERICITA SA TRAIESC ASEMENEA EVENIMENTE SI DESIGUR RECUNOSCATOARE TUTUROR OAMENILOR SI TUTUROR FIINTELOR EXTRATERESTRE BENEFICE!

    RăspundețiȘtergere
  2. dar de ce website-ul galactis.net numai poate fi accesat ca si pana acum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/10/maryan-povestea-zilei-70-pentru-12.html

      Ștergere
  3. Salut, site-ul lor nu mai functioneaza. Mai au evenimente in tara?

    RăspundețiȘtergere