joi, 11 iunie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (11) pentru 11 iunie 2015 – Principala Configuraţie Astrală a Lunii Iunie 2015 (I).



PoVestea ZILEI (11)
(pentru)
11 iunie 2015

– Principala Configuraţie Astrală
a Lunii Iunie 2015 (I) –





Dacă tot am intrat în expuneri tot mai “Metafizice” în această “Dimensiune de PoVeste”, acum haideţi să pătrundem uşor-uşor şi către Aspecte ASTROLOGICE mai concrete, prin punctarea doar a celor esenţiale, fără a intra în cele mai adânci şi poate plicticoase detalii, ce ţin de interpretări astrologice de fineţe...


Iată, aşadar, ce ne PoVesteşte în câteva CuVinte Dan Ciubotaru, Preşedintele AAR („Asociaţia Astrologilor din România”) despre configuraţia astrală a acestei perioade :

„În zilele de 11 şi 12 Iunie 2015 avem parte de o serie de configurații foarte interesante care vor dinamiza întreaga perioadă.

Tema principală este dată de conjuncția Soare – Marte din data de 12 iunie 2015, la gradul 21 în Gemeni. În jurul acestui aspect se va construi o CRUCE COSMICĂ, formată din Pallas Athena la 20 grade în Săgetător, Lilith/Luna Neagră la 21 grade în Fecioară și Chiron la 21 grade în Pești.

Această cruce cosmică nu are o forță foarte mare, deoarece ea nu include decât Soare și Marte ca planete de prim rang. Dar, pe de altă parte, este o configurație care poate pune lucrurile în mișcare.

Acest lucru se întâmplă într-un mod mai evident, mai subtil.

Având loc în semne mutabile, energia degajată va împinge lucrurile către schimbare, către Tranziție spre o Nouă Etapă, dar fără a delimita clar noua direcție.

Configurația va genera condițiile necesare pentru ca noi să înțelegem că trebuie să ieșim din zona de confort, din punctul fix în care ne aflăm.

La câteva zile distanță, pe 16 iunie 2015, va urma momentul de LUNĂ NOUĂ la 25 grade în Gemeni.

Marte, la 24 grade în Gemeni, este parte activă a aspectului Soare-Lună.


Luna Nouă va planta semințele schimbării inițiate cu câteva zile înainte, la momentul Crucii Cosmice.”


Punând cap la cap elementele constructive ale Crucii Cosmice, putem spune că rolul ei este de a crea premisele pentru a ne schimba perspectiva și modul de percepție a realității, astfel încât să avem mai mult Curaj și Determinare în a merge pe drumul nostru.


În CONCLUZIE : folosește această perioadă pentru a-ți redefini filosofia și principiile de viață.

Reevaluează-ți situația curentă și vezi care sunt acele elemente care acționeză ca o frână în evoluția ta.”


...Aşadar... spor la Meditaţie...


(va continua)



MarYan

Un comentariu: