miercuri, 8 iulie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (35) pentru 8 iulie 2015 – Întreabă GRECIA : „UNDE sunt banii pe care ni-i cereţi ?...



PoVestea ZILEI (35)
(pentru)
8 iulie 2015

Întreabă GRECIA :
„UNDE sunt banii pe care ni-i cereţi
şi
CARE a fost traseul lor în economia greacă ?”  





În PoVestea de astăzi venim, foarte pe scurt, doar cu câteva întrebări puse de acelaşi „finanţist” de la „Alternativa României”, Adrian Coşereanu, care, într-un articol de pe blogul său, de acum câteva zile, vine cu o informaţie foarte interesantă, legată de procentul din suma totală „împrumutată” Greciei care a ajuns cu adevărat la greci.

Iată un scurt extras din acest articol, cu câteva întrebări deja „retorice” pentru noi – cei care, deja, avem ceva habar de cum s-au mişcat şi se mişcă cu adevărat lucrurile în economia globală, manipulată fiind de păpuşarii Cabalei :


„A luat ani de zile, pentru ca grecii să ceară în grup, un răspuns la întrebarea : Unde sunt banii care spuneţi că i-aţi împurmutat Greciei ?

Ei au realizat, din lipsa unui răspuns, faptul că Troika a muşamalizat totul şi a favorizat infractorii politici interni, corporaţiile şi oligarhii greci, pentru ca în final, banii să ajungă în cea mai mare parte, de unde au venit.


TOTALUL SUMEI CARE A AJUNS LA POPULAŢIA GREACĂ, DIN ÎNTREAGA SUMĂ ÎMPRUMUTATĂ, ESTE DE 11%.

Sunt convins că, odată cu adâncirea calculelor şi cu o expertiză profundă, procentul va fi cu mult mai mic, dar îl vom lua pe acesta în analiză, pentru că oricum, reprezintă un dezastru real şi o cauză majoră a colapsului prin care trece Grecia.

Restul de bani au mers direct la creditori, într-un circuit generat, întreţinut şi valorificat de ei, lăsând poporul grec în sărăcie şi luptă existenţială.

Aceasta este piatra de pornire a unei analize economice reale, în primul rând pentru ca ea să nu mai aibă loc şi a doua oară, pentru a se calcula datoria reală, pe care grecii ar trebui să o plătească.

Această analiză reprezintă un mod de a explica de ce, în timp ce PIIGS (Portugalia, Italia, Irlanda, Grecia şi Spania) au ajuns în acest dezastru financiar, populaţia este în stradă, împotriva unei austerităţi mascate şi în beneficiul aceluiaşi grup care a creat şi forţat aplicarea în economia elenă a unor mecanisme financiare draconice.

Creşterea permanentă a raportului Datorie/PIB s-a întregistrat într-o dinamică inexplicabilă, pentru o perioadă îndelungată, devenind din ce în ce mai mare, pe un fond din ce în ce mai ridicat de sărăcie.


De ce atât de puţini bani au mers către populaţie şi cum ar fi trebuit ei să ajungă la populaţie ?

Câţi dintre aceşti bani au ajuns la afacerile mici şi mijlocii şi câţi au ajuns în lumea politică? Care ar fi trebuit să fie mecanismul recomandat, pentru ca aceşti bani să ajungă la populaţie ?

Ştiau cei din UE şi din vestul “dezvoltat” care ar fi calea economică corectă şi mecanismele funcţionale, când au acceptat să dea împrumut Guvernului grec ?”



...Este fascinant cum aceste întrebări, cu adevărat retorice (pentru cei care au cât de cât „habar” de ceea ce se întâmplă în finanţele mondiale, prin manipulările păpuşarilor Cabalei) sunt însoţite de această informaţie, venită din partea acestui „expert finanţist”, despre gradul de utilizare reală a „împrumutului Greciei” de către oamenii simpli – 11% – care se apropie foarte mult de procentul de 8% oferit pe blogul nostru, încă din 22 februarie 2015, în al 10-lea Editorial și care, ulterior, am relut-o în PoVeştile noastre zilnice despre începerea „Marii Distracţii Financiare” (din 19 iunie şi 20 iunie 2015) :



Această informaţie este esenţială, pentru că acest „banal afiş” exprimă prin această „yantră” (imagine) chiar mai mult de 1.000 de cuvinte, evidenţiind astfel, toată nebunia şi ticăloşia care stă în spatele actualului Sistem Financiar-Bancar Mondial, creat, inclusiv după ultimele confirmări ale lui Cobra, prin I.T.-işti (informaticieni) ai băncii JP Morgan, controlată, evident, de grupul Rotschild-Rockefeller...

De aceea tot amintesc, cu fiece ocazie, de faptul că „BANII” – după care aleargă marea majoritate a oamenilor, în cadrul MARELUI JOC de tip MATRIX, numit „Afaceri, ca de obicei” („Business, as usual”) – nu sunt altceva decât „NOTE de BANCĂ” („banc-note”) prin care fiecare dintre noi ÎM-PUTERNIC-IM acea bancă emitentă (fie ea naţională sau supra-naţională) ca să folosească energia Puterii noastre personale în propriile sale scopuri (de manipulare cabalistică, evident).


Acum, poate că a sosit timpul ca să începem să ne întrebăm cu adevărat ce înseamnă Eliberarea („Mântuirea”) noastră reală, inclusiv la nivel financiar : care este originea, scopul şi sensul real, „ezoteric”, al TAXELOR, IMPOZITELOR, FACTURILOR şi, în general, a acestei teribile CARACATIŢE care a construit actualul SISTEM FINANCIAR-BANCAR GLOBAL, ce menţine pe fiecare în parte (prin faptul că o acceptăm, „hrănind-o” zilnic) într-o SCLAVIE FINANCIARĂ cum nu cred să mai fi cunoscut Planeta până acum...


Dar despre toate acestea, în PoVeştile viitoare...


Cu acelaşi drag („ne-fiscalizat”...),



MarYan

2 comentarii:

  1. Ce legături or fi între Adrian Coşereanu și ideologul satanist al moscovei Dughin ? Se știe ca toate curentele de opinii politice alternative sunt finanțate de comuniștii ruși...

    RăspundețiȘtergere
  2. Remarc ca baietii destepti s-au apucat sa manipuleze si bursele chineze, probabil ca raspuns la dorinta Chinei de a ajuta Grecia cu datoriile catre IMF/UE.

    RăspundețiȘtergere