joi, 9 iulie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (36) pentru 9 iulie 2015 – TRANSFORMĂRI PLANETARE în plină desfăşurare (I).



PoVestea ZILEI (36)
(pentru)
9 iulie 2015

TRANSFORMĂRI PLANETARE
în plină desfăşurare (I) 

 



Deşi nu ne-am mai opri cu aceste PoVeşti venite în flux continuu dinspre şi despre GRECIA şi „Tragedia greacă”, astăzi propun o mică „dez-intoxicare” de la con-centrarea informaţională strictă de tip financiar-bancară a „Problemei Euro” pentru a ne re-aminti, totuşi, de Rostul fundamental al PREZENŢEI noastre, AICI şi ACUM, pe această Alb-Astră şi neasemuit de frumoasă Planetă : de A FI Prezenţi, ca Martori, dar şi ca Prezenţe Active, la acest Moment Cosmic de Trans-formare Planetară, aflat în plin curs de desfăşurare şi cunoscut sub numele de SALT CUANTIC (în Conştiinţă).

Dacă uneori pare că vorbim „din Sal Rachele” (cu Fondatorii) sau din Cobra (cu a sa Mişcare de Rezistenţă), iată că, periodic, mai apare câte un material, în media alternativă, care confirmă într-un mod foarte clar ceea ce noi am transmis deja în Editoriale şi în multe alte materiale, inclusiv în aceste zilnice PoVeşti de seară, referitor la pregătirea şi apropierea acelui mult amintit EVENIMENT care, acum, este mai aproape decât oricând !...


Iată, ca exemplu, ce se poVesteşte într-un mesaj în trei părţi de la SANANDA, ASHIRA şi „Cel Care Serveşte”, canalizat prin James McConnell şi Dr. Susan Sammarco (în traducerea lui Constantin Mihăilescu, de pe blogul „Spiritul Etern”) şi intitulat „În curând va avea loc Saltul Cuantic” :


„Sunt SANANDA.

Întotdeauna mă simt bine când sunt aici cu voi, frații și surorile mele. Întotdeauna sunt gata pentru a împărtăși cu voi evenimentele, cum sunt cele din aceste vremuri, când totul este într-o continuă mișcare și transformare. Sunt sigur că veți continua să vă ridicați la nivelul așteptărilor, în aceste vremuri.

Vorbesc acum de toți cei care sunt Lucrători întru Lumină aici, toți cei care au creat Mișcările de Rezistență, toți Arhanghelii și îngerii, galacticii, Agarthienii, toți cei care se află acum aici înregimentați în această mare mișcare, și care îndeplinesc acest plan măreț. Voi sunteți cei care prin vorbe și fapte duceți la îndeplinire cuvântul și porunca lui Dumnezeu.

Pe măsură ce conștiința se schimbă, se schimbă și lumea. Aceeași schimbare are loc și în Sistemul Solar, dar și în întregul univers. Aceasta deoarece, într-o înțelegere globală, voi sunteți Pământul, sunteți sistemul solar, sunteți galaxia. Ei, da, cu toți suntem toate acestea, din moment ce facem parte intrinsecă din UNITATE.

Amintiți-vă aceasta! Noi toți am plecat dintr-o singură SURSĂ și toți vom reveni la ea.

De fapt, către ce altceva am putea călători ? O veșnică și continuă mișcare de du-te-vino, prelungită peste eoni.

Și, în această perpetuă mișcare, noi toți și fiecare dintre noi, trecem cu necesitate prin toate nivelurile de conștiință, prin toată eternitatea timpului, prin toate universurile. Veți continua să vă schimbați trecând prin toate nenumăratele forme existențiale. Veți cunoaște toate formele și nivelele de conștiință, călătorind mereu spre ACASĂ.

Dezvăluirea” vine, căci este faza la care civilizația voastră a ajuns. Evenimentul acela minunat e foarte aproape. În multe privințe, EVENIMENTUL este deja aici și se manifestă, în prealabil, printr-o serie de evenimente mai mici, la diferite niveluri.

Ați fost martori ai multor evenimente iar viitorul v-a rezervat multe. S-a întâmplat și se va mai întâmpla, căci mai sunt destule puncte de rezolvat până când veți ajunge la destinație.

Totul aparține UNITĂŢII, diversitatea fiind dată doar de minte, care creează mereu noi scenarii, noi tablouri care par a fi separate, dar care sunt aspecte, fațete ale TOTALITĂŢII.

Aveți încredere în voi, dragi frați și surori ! Nimic nu a fost creat pentru a fi abandonat sau pierdut.

Puțin mai este până când se va produce acel SALT CUANTIC, atât de dorit de sufletele voastre. Acum nu mai suntem în situația de a vorbi despre ceva probabil, ci ne referim la o certitudine.

Evenimentul nu mai poate fi oprit, numărătoarea inversă a început. Vă aflați în linie dreaptă.

Saltul va fi ca o clipire, care va avea loc imediat ce condiția energetică (mai precis, frecvența de vibrație) va fi îndeplinită.

Acel moment va fi Saltul de Conștiință care va aduce Schimbarea.

Acesta este mesajul pe care am dorit să vi-l transmit. Sunt Sananda. Pacea și Iubirea să fie cu fiecare dintre voi.”



 

Aceste materiale şi informaţii, în esenţă, au rolul de a ne re-aminti că Energia Atenţiei noastre fundamentale nu are maximă Eficienţă atunci când o direcţionăm, de exemplu, către „chestiunea greacă” privind Euro, sau dolar, sau nenumărate alte detalii tehnice, politice şi financiare, care abundă în prezent în mass-media oficială (şi într-un mod atât de denaturat şi manipulator, că, la un moment dat, chiar te simţi „intoxicat”) – ci, atunci când această Atenţie este îndreptată către interiorul propriei Fiinţe, pentru Lucrul cu Sinele al fiecăruia...

Altfel spus, prin schimbarea Perspectivei sau a Sistemului de Referinţă (dinspre „exterior” către „interior”), vor creşte exponenţial şansele ca TRANSFORMĂRILE PLANETARE – care, iată, în Prezent, sunt în cea mai fierbinte desfăşurare – să fie însoţite de o reală Transformare interioară, a Propriei Fiinţe, către mai multă Lumină, Pace şi Armonie...


Chiar dacă poate suna şi mai „plictisitor”, apelul la MEDITAŢIILE în LUMINĂ, mai ales Acum, este mai actual decât oricând : Nivelul de îndeplinire a Condițiilor pentru Manifestarea EVENIMENTULUI pare că s-a stabilizat pe la 99% - cu toate atacurile Archonice, evidenţiate inclusiv de către Cobra, asupra LINIEI TEMPORALE tot mai dominante care se prefigurează cu un MOMENT AL EVENIMENTULUI din ce în ce mai apropiat !...


Cu Bucuria acestei Re-memorări,



MarYan

Un comentariu:

  1. http://www.evz.ro/bursa-chineza-in-picaj-scadere-cu-30-in-ultima-perioada.html
    Evenimentele "se extind pana cuprind". A nu sti ce urmeaza "dupa", chiar e un motiv serios de ingrijorare.
    Pana la urma crizele sunt pt a fi traite, fiecare dand "cea mai buna versiune" de traire personala. Ajutorul conteaza enorm.

    RăspundețiȘtergere