sâmbătă, 11 iulie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (37) pentru 11 iulie 2015 – TRANSFORMĂRI PLANETARE în plină desfăşurare (II) şi CENTURA FOTONICĂ.



PoVestea ZILEI (37)
(pentru)
11 iulie 2015

TRANSFORMĂRI PLANETARE
în plină desfăşurare (II)
şi CENTURA FOTONICĂ  





După cum aminteam în PoVestea anterioară, aceste Vremuri sunt de profunde şi intense Transformări Planetare, anunţate şi adânc detaliate şi de către Fondatorii „canalizaţi” prin Sal Rachele – şi pe care, deocamdată, i-am „găsit” a oferi cea mai „înaltă” şi „pură” informaţie (ajungând la un nivel iniţial de transmitere a informaţiei reale de 95% Adevăr Divin...).

Am mai amintit pe scurt şi în alte Editoriale şi PoVestiri zilnice despre FONDATORI şi despre conceptul de „Transformări Planetare” la care aceştia fac referire, alături de mulţi alţii, în ultimii zeci de ani.

Dacă unii vorbesc de anii 1970-1980 ca început al acestor Transformări, sau de anul 2000 sau mai ales anul 2012 ca ani „de hotar” care au marcat intrarea Pământului în deja celebra CENTURĂ FOTONICĂ, ei bine, Fondatorii PoVestesc foarte Simplu, Natural şi Firesc despre momentul pătrunderii în această Centură Fotonică sau Zonă Electro-magnetică Nulă (de aici, oare, CuVânt-ul oriental „ZEN” care exprimă o atitudine „non-duală” şi „non-polară”?...), pe undeva prin anul 1950, cu o durată de aproximativ 150 de ani, deci, până prin anii 2100.
 


Detaliile de prezentare ale acestei Centuri Fotonice le-am adus în lucrarea personală „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Actualizarea Profeţiilor”, în care am expus imagini şi diagrame care să ofere o imagine cât mai clară a ceea ce reprezintă aceasta.

Şi se pare că acum a sosit vremea ca să punctez tot mai des şi pe blog, inclusiv prin articole dedicate acestui subiect, pentru ca să ne re-amintim sau să aflaţi despre ce este vorba, în cazul în care nu aţi studiat încă despre acest subiect...


Mai de fiecare dată reamintesc acest aspect, pentru a realiza că tot ceea ce se pe-trece pe Planetă nu doar „la ora actuală”, ci de câteva zeci de ani, are legătură cu acest PROCES COSMIC prin care trece atât Planeta noastră, cât şi întreg Sistemul nostru Solar, cum spuneam, de câteva zeci de ani (vreo 65...), începând de prin 1950.

Este interesant că în cartea corespunzătoare a lui Sal, pe care am editat-o şi noi, la vremea sa („Transformări Planetare 2012-2030. Mesaje de la Fondatori”), Fondatorii vorbesc de o perioadă de „mijloc” a trecerii prin Centură, care ar fi, matematic, la 75 de ani de la iniţierea pătrunderii în Centură, deci prin anul 2025, iar „banda de maximă intensitate” implică o perioadă de 10 ani, de o parte şi de alta a acestei „Axe” reprezentate de anul 2025, ceea ce ne duce la concluzia că PERIOADA BANDEI DE MAXIMĂ INTENSITATE este poziţionată în intervalul temporal... 2015 – 2035 !



Aşadar, iată-ne, şi din această perspectivă, în mijlocul unor „Vortexuri” şi „Portaluri” de Transformare care, acum, încep să-şi facă simţită Prezenţa cu tot mai mare intensitate !

Şi în acest fel, putem remarca faptul că Evenimentul a avut o probabilitate mai mică de a se fi înfăptuit PÂNĂ în anul 2015.

Acum, însă, când am intrat în Banda de Maximă Intensitate a Centurii Fotonice, iată că şi „Condiţiile” pentru declanşarea Evenimentului devin din ce în ce mai propice, SIN-CRONIZATE atât cu această Pătrundere în Zona de Mijloc a Centurii Fotonice, cât şi cu Pregătirile necesare, efectuate până acum (în care un rol extrem de important – însă NU SUFICIENT ! – l-a avut Momentul CĂDERII VOALULUI ce Carantina Pământul, de zeci şi zeci de mii de ani)...

...La care se adaugă şi acest moment al situării noastre pe „PRAGUL ZORILOR PLANETARI”, când Lumina pe Pământ, situată la 49,9% , este pregătită ca să echilibreze, în fine, după atâta „amar de vreme”, Întunericul dominant de pe Planetă !


Prin această pătrundere în Centura Fotonică putem explica la fel de clar, cu mult mai mare credibilitate, şi această creştere a Frecvenţei de Rezonanţă Schumann, care, de la 7,83 Hz , după mii şi mii de ani, de câţiva zeci de ani a ajuns să tot crească, ajungând acum la peste 14,4 Hz , în co-relaţie directă cu creşterile corespunzătoare ale Nivelelor de Conştiinţă Planetară ale Mamei Geea-Terra, evidenţiate inclusiv la nivelul celor mai dense corpuri planetare ale Sale, respectiv cel Astral (peste 5,5D !), cât şi Corpul Fizic (peste 4,6D !).


De aceea, iată, Planeta noastră pare că „a luat foc”, atât la nivel de mediu („eco-logic”), cât şi socio-uman, prin toată „nebunia” generală al cărei spectacol este acum în (de)plină des-făşurare...

Din această perspectivă, „Valurile Tsunami de Energie Cosmică” de care tot amintesc în ultimul timp (şi de care vorbesc de peste 20 de ani, de când „lucrez” cu metafizica...) au, acum, Origine şi Sens foarte precis : după cum îmi confirmă deseori în ultimul timp şi „amicul radiestezist”, din propriile sale cercetări dar şi „simţiri”, şi din ceea ce transmit alţi „senzitivi” sau „informaţi”, precum Cobra, aceste Valuri vin din Centrul Galaxiei, PRIN Soarele Local ALCYONE (Soarele Central al Sistemului stelar al PLEIADELOR) şi apoi, ca ultimă Staţie de Modulare, trec prin Soarele nostru RA, pentru a ajunge cu maxime intenstităţi în câmpul electro-magnetic al Pământului...


Această „penetrare” a câmpului energetic planetar se des-făşoară, la rândul său, sub o formă mai puţin cunoscută şi imaginată : prin deschizăturile de la Poli, „gogoaşa” electro-magnetică planetară preia aceste unde de energii care-i pătrund până în centrul său (în „Soarele Interior” al Planetei, care este acea INIMĂ de care tot vorbesc şi care emite, acum, frecvenţe constante de „tip Schumann” de peste 14 Hz), pentru a fi, apoi, transmise prin „iradiere” către suprafaţa planetară, de unde ajung să influenţeze în mod direct câmpul electro-magnetic uman sau „aura” fiecărei fiinţe umane, reprezentată de totalitatea corpurilor sale dense, dintre care cel Eteric şi Astral sunt cel mai mult „afect-ate” (la nivel de „efect”, până la cele mai mari „d-efecte”...).

Şi, dacă vă precizez abia acum că această Centură Fotonică este un fel de FLUX bi-direcţional, sub formă de Raze X şi Gamma (cele mai intense şi energizante din cele cunoscute prin Planul fizic din această zonă), care „taie” Galaxia în două, fiind emis din... Centrul Ei (din Marea Gaură Neagră, situată în mijlocul Marelui Soare Central Galactic),... atunci lucrurile par „a se lega”, pentru o completă „dez-legare” informaţională !



Aşadar, recentele „raportări” de intensificări ale energiilor recepţionate de Planetă, văzute ca venind dinspre Centrul Galactic, se pare că, iată, ar reprezenta, în realitate, o pătrundere tot mai „adâncă”, a întregului nostru Sistem Solar, inclusiv Pământul, către banda de mijloc a Centurii Fotonice care chiar asta „oferă” : Raze X şi Gamma, în cantităţi din ce în ce mai mari !...


Ca de obicei, habar nu aveam ce voi spune, astfel că acum şi eu mă bucur de această re-memorare şi re-sistematizare a acestor informaţii – pe care, chiar dacă le deţinem în câmpul informaţional, prin integrarea şi sintetizarea acestora, imaginea de ansamblu generată poate ajuta la crearea unui alt Nivel de con-ştientizare a ceea ce se petrece, în prezent, pe Pământ şi cu Planeta...

Din acest con-text, „Pregătirea Evenimentului” prin „Crize greceşti” şi alte „evenimente” din variate alte domenii ale vieţii planetare, nu face decât să ne confirme că, iarăşi, Fondatorii au avut dreptate : am pătruns tot mai adânc în Centura Fotonică, ceea ce are ca efect manifestarea unor Transformări Planetare de intensitate tot mai crescută !


Ce înseamnă aceasta, acum, la nivel general-planetar, deja simţim cu toţii, pe „propria piele”, când emoţii şi gânduri par că „au luat-o razna”, la din ce în ce mai mulţi oameni...

Dar haideţi să vedem mai concret, în contextul Pregătirii Evenimentului, ce înseamnă aceasta... însă în următoarea zilnică PoVeste (nocturnă) !



Cu acelaşi drag Trans-figurator,



MarYan

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Desigur că natura informaţiilor ceva mai "astronomice" de această dată,propun -dacă-mi este permis dragă MarYan să o dezvolţi ,nu neapărat în formule încuietoare ci simplu,aşa cum şti tu să o faci ,aşa,cum să zic......ca un basm frumos al lui P.Ispirescu,din vremea copilăriei. De ce ? simplu,cititorii blogului tău nu sînt toţi docţi,nu au cunoştiinţe aprofundate despre Fizica cuantică,Geometrie spaţială,fizică....şi mă rog,alte discipline ale ştiinţelor exacte pe care miile de cititori ai blogului tău în vizitează.Şi dacă aceste comentarii sînt însoţite şi de filmuleţe sau poze edificatoare,cu ATÎT MAI BINE. Îmi cer scuze dacă fără nicio umbră de intenţie am deranjat pe cineva,SCUZE ÎNCĂ ODATĂ ! În discuţiile pe această temă cu cunoscuţii mei ,au remarcat felul cu totul şi cu totul original,dar şi harul tău de a povesti adevărat.Nu sînt ei mulţi_amicii mei vizitatorii blogului N.U.C. dar m-a bucurat altceva :interesul real pentru fenomenele actuale -mai ales ultimile evenimente din Grecia,au trezit printrun beep mulţi semiignoranţi---şti tu cum se manifestă omul cînd îi iei lingura de la gură...am simţit-o mai ales în 1989 .noi românii.Probabil că ne-a rămas acest reflex.Desigur că în bilioteca mea tronează la loc de cinste toate-zic eu-apariţiile lui Sal,cu care mai mult ca sigur ne vom reîntîlni la Bucureşti în toamna asta,dar nu mi-ar strica alături de ele să figureze şi cartea ta "ÎNĂLŢAREA ÎN LUMINĂ A PĂMÎNTULUI DUPĂ ANUL 2012" Sper ca citind acest comentariu să pot primi şi o confirmare ............. Iată,prin natura situaţiei conflictuale ,să zicem,numai din Grecia şi acolo prin rezultatul votului putem constata că procentul celor care mai ţin cu dinţii de "zona euro" deşi mai mic-au bani la ciorap,,crezînd că este suficient ca doar ei să fie abonaţii permanenţi la ţîţa Germaniei-să nu dorească SCHIMBAREA. E de sancţionat şi ignoranţa multora dintre greci,cu deplinul concurs al politicienilor şi altor factori au grăbit săparea gropii în care acum o naţiune întregă în procente diferite suportă amarele consecinţe.Nici la noi nu e mai acătării,nici pe noi politicienii nu ne întrebă de vrem ori ba. Ai văzut cu Iohannis o ţine ţală ca moneda euro să fie folosită cît mai grabnic şi în România ?Mason ,mason dar de data asta şi pe M.Isărescu l-a speriat situaţia din Grecia,precedent ,presupun eu pentru alarmarea şi luarea de măsuri populare a celorlalte ţări care abia acum constată enorma greşală făcută cu ani în urmă.Oricît ar dori aceşti politicieni şi troichişti să ignore ca şi cum pentru ei nu ar exista,POPORUL,pînă la urmă volens-nolens tot la EL se întorc.Oricît au încercat să anestezieze "opinca"nu le-a mers.Da, au dus cu zăhărelul şi manipularea o vreme ,dar cînd REALITATEA era total opusă "poftelor lor,au căzut şi VOR CĂDEA exact în groapa săpată altora.EI PRIMII ! NOILE ENERGII prin care maica Geea a intrat binişor nu admit gunoiul şi mentalităţile vechilor structuri născute NUMAI DIN LĂCOMIE ŞI AROGANŢĂ. Mulţumesc pentru comentariile de fiecare zi şi SĂ DEA DUMNEZEU CA ACESTE CONTRACŢII UMANE ŞI PLANETARE SĂ FIE ÎNŢELESE DE CÎT MAI MULŢI UMANI ! Cu stimă GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere