sâmbătă, 22 august 2015

COBRA : Secretul IMORTALITĂŢII (20 august 2015).



Secretul IMORTALITĂŢII

20 august 2015





Secretul IMORTALITĂŢII FIZICE este unul din cele mai adânci secrete oculte ale Forţelor Luminii, care nu a fost niciodată dezvăluit nimănui celui care nu a atins o anumită frecvenţă vibraţională, o anumită puritate interioară şi un anume grad de dedicare către Lumină.


Voi dezvălui populaţiei de la suprafaţă atât cât este înţelept ca să dezvălui...


Imortalitatea fizică este atinsă printr-un anume proces de conversie, care este realizat de combinaţia corectă a trei factori :


2. Inversarea procesului de entropie în corpurile energetice.
Aceasta poate fi atinsă prin Uniunea Sacră dintre polarităţile feminine şi masculine cu alchimia internă şi externă.

3. Ingerarea regulată de Elixirul Vieţii, pentru a sprijini procesul.
Din cele două versiuni disponibile, versiunea minerală este mai eficace şi mai puternică decât versiunea din ierburi.


Archonii şi ceilalți din Cabală n-au înţeles niciodată acest proces în totalitatea sa, însă continuă să caute imortalitatea.

Ei au doar o înţelegere fragmentată a procesului pe care l-au furat de la Lojile masonice Memphis-Misraim.

Ei eşuează în a înţelege că, pentru a atinge imortalitatea fizică, ai nevoie ca să-ţi reduci entropia din personalitatea ta, până la punctul în care bunătatea din tine deţine pondere majoră asupra răului din tine.


Imortalitatea fizică este manifestarea finală a prezenţei Zeiţei în corpul fizic, iar aceasta nu poate fi niciodată atinsă prin mentalitatea de război pe care o posedă Cabala.

Cei doisprezece străbuni ai Frăţiei Stelei, poziţionaţi într-o anumită locaţie subterană nedezvăluită din Himalaya, îşi menţin aceleaşi corpuri fizice, de 26.000 de ani.


FRĂŢIA STELEI a transmis secrete ale imortalităţii către Dragonii Albaştri, prin Xi Wang-Mu, Zeiţa imortalităţii, acum mii de ani.

Bazat pe învăţăturile ei, membri avansaţi ai Dragonilor Albaştri au fost capabili  ca să trăiască în aceleaşi corpuri, pentru sute de ani.
  


Frăţia Stelei a transmis învăţături despre imortalitate către Vest, prin membrul lor şi alchimist, NICOLAS FLAMEL.

Mulţi membri ai Frăţiei Stelei din Vest au fost foarte influenţi în „Prioria Sionului” şi în cercurile Roza-Crucienilor.

Unul dintre aceştia, Rene d´Anjou, este singura persoană-cheie care a schimbat cursul istoriei umane în mai bine, mai mult decât oricine altcineva, în ultimii mii de ani.



Emblema sa, CRUCEA de LORENA, este simbolul ocult al triangulării Luminii şi întunericului, principiul împuternicirii Luminii care absoarbe întunericul şi prin procesul de transmutaţie alchimică, îl dizolvă.



Regiunea LORENA este un Vortex foarte important al Zeiţei care, împreună cu vortexurile UNTERSBERG şi VENEŢIA, ţin Lumina pentru Europa.

Chimera a încercat să suprime vortexul Zeiţei prin construirea unui Sistem complex subteran de Camere de Distorsiune a Spaţiului-Timp, acum deja curăţate de Forţele Luminiii, care era conectat cu Long Island.



Forţele Luminii, în special Frăţia Stelei şi unii Dragoni Albaştri avansaţi, au sprijinit Vortexul Zeiţei din Lorena, prin inspirarea centrelor de sticlari ART NOUVEAU din Nancy, un oraş din Centrul Lorenei.

Multe piese de artă din sticlă din acea perioadă au încastrate coduri de Lumină care activează prezenţa Zeiţei.

DAUM, un mare creator de artă în sticlă, de înaltă calitate din perioada Art Nouveau, a semnat piesele sale sub numele de „Crucea de Lorena” :



Un mesaj al Crucii din Lorena este că în orice familie de Archoni sau a Nobilimii Negre există Fiinţe încarnate ale Luminii care, în secret sau deschis, lucrează pentru Lumină şi împotriva planurilor Cabalei.

Un exemplu este Francesco COLONNA, membru al faimoasei familii Archonice Colonna, care a fost ghidat de Frăţia Stelei ca să trezească oamenii cu mesaje codate prin cartea sa intrigantă, „HYPNEROTOMACHIA POLIPHILI”.


Această carte, împreună cu altă carte : „Cartea Emblemei”, de Achile Bocchi, revelează unele aspecte ale secretului imortalităţii.


Unele din familiile Nobilimii Albe, în special ESTE şi MEDICI, au fost contactate în trecut de către Frăţia Stelei şi încă sunt păstrători ai anumitor Mistere ale Zeiţei care sunt transmise din generaţie în generaţie, în Familie.

De aceea, aş ruga membrii acestor două familii, sau alte Familii ale Nobilimii Albe care sînt păstrători ai lineajelor Zeiţei, să mă contacteze la cobraresistance@gmail.com.


Zeiţa doreşte Pace şi PACE va fi.




5 comentarii:

  1. Ultimul simbol postat, cel al Crucii de Lorena în oglindă, este un simbol RĂSTURNAT, INVERSAT Se știe cine utilizează inversarea simbolurilor și, mai ales, de ce! Se știe care este semnificația SIMBOLURILOR INVERSATE, și ce înseamnă inversarea, dpdv energetic!
    Așa că, dragă MarYan, de ce ai ales să postezi un SIMBOL INVERSAT?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rectificare: este doar simbolul crucii.
      În altă ordine de idei, sigla EXXON, cea care prezintă simbolul Crucii de Lorena, este un simbol al Illuminati Negri (Luciferieni)...chiar dacă *Cobra* spune că nu știu care entități din *Frăția Stelei* au infiltrat Illuminati. :)

      Ștergere
  2. Păi, dragă Cristian, tocmai asta este şi ideea - o provocare de a observa cum se pot juca aceşti "Illuminati", inclusiv cu simbolurile şi chiar în siglele "afacerilor" lor... Totul "la vedere", cum s-ar spune...

    În rest, Simbolul are Putere în măsura în care NOI i-o acordăm - pe frecvenţele corespunzătoare, din Zona din care Privim : din Tărâmul Ne-Iubirii sau din Spaţiul de Iubire...

    Cu drag, MarYan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MarYan, cu toată dragostea: sunt convins că tu știi ce fel de energii semnifică simbolurile inversate! Problema este dacă cei care citesc articolul, privesc și *admiră* aceste simboluri denaturate ale Energiei Primordiale știu că *acordarea stării lor de bucurie/fericire/împlinire*, ca urmare a mesajelor subliminale (frecvențelor ascunse) transmise de către aceste simboluri înseamnă, de fapt, *un sprijin energetic benevol* pentru *Cei Căzuți*, pentru *Saturnieni*!
      Uite, crezi că George este conștient de acest aspect?! :)

      Ștergere
  3. Multumim Marian pentru toate aceste informatii, cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada dincolo de pixelii colorati ai monitorului si dincolo de cuvintele alambicate.

    RăspundețiȘtergere