sâmbătă, 1 august 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (51) pentru 1 august 2015 – „PORTALUL MAGDALENEI” şi „POARTA LEULUI”.



PoVestea ZILEI (51)
(pentru)
1 august 2015

PORTALUL MAGDALENEI
şi
„POARTA LEULUI”





În această perioadă se pare că ne situăm în plin „PORTAL al LEULUI”, care s-a iniţiat în data de 26 iulie, până prin 8 august 2015.

Deşi am mai postat informaţii legate de acest subiect, inclusiv venite prin Celia Fenn (channel pentru Arhanghelul MiKAEl), acum oferim şi o altă perspectivă a acestui subiect, prin informaţii venite de la un alt canal, KaRa SCHALLOCK, medium pentru EMISARII PLEIADIENI ai LUMINII şi pentru Mama Pământ şi Inima Sa de Cristal...


Tradusă de Monica POKA, Kara Schallock realizează în 23 iulie 2015 un articol intitulat „Portalul Magdalenei”, în care vorbeşte despre această perioadă deosebit de interesantă („Luna Albastră”, suprapusă cu „Poarta Leului”), peste care activează ceea ce KaRa o numeşte a fi chiar aşa, „PORTALUL MAGDALENEI :


„Suntem în cea mai puternică schimbare.

După cum știți deja, am avut schimbări din ce în ce mai mari, una după alta, aproape fără nici o pauză între ele. Schimbarea actuală este extrem de puternică deoarece ea duce chiar până la Poarta Leului din 8 August 2015 (8/8/2015=8/8/8)

Opt simbolizează Puterea și cu certitudine, Puterea de a fi cine suntem și cine suntem ghidați a fi fiecare dintre noi.

PORTALUL MAGDALENEI”, schimbare în care ne aflăm deja, ne ajută să ne pregătim pentru „POARTA LEULUI” prin împuternicirea Divinului Feminin în fiecare dintre noi.

Vă rugăm să vă amintiți că Divinul Feminin există în fiecare dintre noi indiferent de sex, și că Puterea stă în manifestarea creațiilor noastre, care sunt un amestec atât de feminin (creativitatea) cât și de masculin (manifestarea).


În timp ce folosim Puterea acestui Portal să fuzionăm ca UNA (Suflet și Ego, energii feminine și masculine), ne pregătim pentru punctul culminant al acestui Portal care va avea loc odată cu Poarta Leului.

Fiecare zi aduce mai multă Lumină și mai multă Putere în Pământ și în noi, pe măsură ce construim în noi impulsul.

LUNA PLINĂ, a doua noastră Lună Plină din lună, din 31 Iulie 2015, ne ajută să împuternicim și mai mult acest Portal. Deci vedeți voi, nu numai că suntem într-un Portal, acesta este urmat imediat de cea mai puternică Poartă a Leului.

Și energia se va dezvolta mai departe, deoarece datele au doar rol de ghidare.


De la LUNA NOUĂ care a trecut, am intrat mai mult în contact cu Sinele noastre Autentice și ca urmare a alegerilor pe care le-am făcut.

S-ar putea să fi trecut prin unele drame mai mari mai ales în relații, familie și în propria noastră versiune a ceea ce înseamnă siguranța. Au fost pe atât de intense, pe cât de fervent voi și/sau alții vă opuneți schimbării.

Dacă ați curs cu ele și mai degrabă ați observat decât să vă atașați dramei sau conflictului, v-ați împuternicit Curajul de a fi mai Autentic.

Această schimbare, care face şi ea parte din Portalul Magdalenei, am simțit-o nu numai emoțional, ci și fizic. A putut avea loc o mare schimbare în tiparele voastre de somn precum și în alte zone ale fizicalității voastre.

Femeile, în special, au putut să simtă această schimbare în organele lor de reproducere, toate acestea făcând parte din actualizarea Plexului Sacral.

Este un val imens de Energie Feminină Divină care conține și îndemnul de a vindeca orice negare care este prezentă.

Poate apărea și o revenire a durerilor de cap împreună cu o energie a Inimii sub forma palpitațiilor, presiunii sau altor manifestări.

Toate acestea sunt mesaje care vă îndeamnă să vă iubiți mai mult fiecare parte a voastră, pentru că acesta este mesajul adevăratei ZEIŢE.


Da, energia a crescut și va continua să crească, ca și cum am călări un val imens care continuă să crească.

Toate acestea ne pregătesc pentru eclipsele din Septembrie, alt val imens de energie puternică.

Stați pe creasta valului și lăsaţi-l să vă poarte ca nu cumva să fiţi înghiţiţi de el.


Am împărtășit cu ceva timp în urmă faptul că Emisarii Pleiadeeni ai Luminii au trecut torța tutelei EMISARILOR SIRIUSIENI AI LUMINII.

Aceste Ființe Albastre ne ghidează prin următorii ani ai Ascensiunii noastre și eoni.

O parte din darul Ființelor Albastre este împuternicirea Magdalenei și a Flăcării sale Gemene, Christos, ca Una... Divinul Feminin.

Da, ei au fost/sunt de pe Sirius și din acest motiv este Portalul Magdalenei atât de puternic.

În timp ce vechea gardă a bârfit-o, Ea și Christos, își iau locul lor acum ca și Curajosul Unu și acesta este cel mai puternic aspect al Divinului Feminin/Sursei.

Vă rog să vă amintiți că Divinul Feminin nu are legătură cu sexul, pentru că nu deține nici o separare între feminin şi masculin. Această întreagă evoluție în Divinul Feminin este ghidată de către Ființele Albastre de pe Sirius și mult împuternicită de către actualul Portal al Magdalenei.

Ființele Albastre de pe Sirius au fost de fapt cu noi de ceva vreme și ne-au ajutat în creșterea Conștiinței Christice și ne vor ajuta în continuare să evoluăm în Conștiința Universală, pe măsură ce ADN-ul nostru evoluează și noi ne accesăm Noile noastre tipare.

După cum știți, structura noastră celulară se schimbă treptat, ceea ce ne conduce prin diferite conștiințe și în cele din urmă în CONŞTIINŢA DIAMANT, cea mai strălucitoare dintre toate.

Există (deja) unii care dețin acum această frecvență, dar puţini o ştiu cu adevărat şi nu o exprimă.”




Aşadar, şi din această perspectivă, această perioadă este chiar „foarte interesantă”, la toate informaţiile pe care le-am expus până acum, legate de „Marele Moment al EVENIMENTULUI”, supra-punându-se şi energiile „pregătitoare” ale „Portalului Leului” şi ale „Lunii Albastre” (care tocmai s-au manifestat), toate în contextul activării „fără precedent” ale Energiilor DIVINULUI FEMININ, cunoscute sub denumirea de Activarea „Portalului Magdalenei”...


Despre toate acestea nu sunt prea multe de comentat – doar DOUĂ MICI OBSERVAŢII aş avea de făcut...


Deşi pot spune că, personal, aş avea puternice „rădăcini siriusiene” şi aş fi „mândru” de aceste „conexiuni comune”  cu Isus şi Magdalena (ca fiind „Siriusieni” – după cum afirmă KaRa, la unison cu Celia Fenn, mediumul pentru Arhanghelul MiKaEl), totuşi, din multe alte informaţii, sugestiile merg către conexiuni (dacă nu origini) inclusiv Pleiadiene şi mai ales Arcturiene, ale celor două minunate Fiinţe Divine de Lumină...

De fapt, prin „VÂRSTA lor ASTRALĂ” impresionantă (de peste 10-12 miliarde de ani, echivalent terestru), probabil că ei au avut de-a face cu multe din Sistemele Planetare ale acestei Galaxii, aflate în „custodia” Supra-Sufletului lui Isus (Sananda) – astfel că, dintre cei care spun că Isus ar fi „Pleiadian” sau „Arcturian” sau „Siriusian”, CU TOŢII ar avea dreptate (este ca şi cum un cetăţean de pe Terra, cu multiplă cetăţenie, este declarat a fi cetăţean al mai multor ţări, şi toate ar fi corecte, căci ar avea pașaport pentru fiecare din aceste state...).


Iar a doua şi ultima observaţie ţine de un aspect foarte important, care are legătură şi cu ASTROLOGIA şi cu ceea ce ÎM-PUTERNIC-IM fiecare dntre noi : data „NUMEROLOGICĂ” (sau, dacă doriţi, „Kabalistică”, a „Numerologiei Sacre”)...

...Însă, întinzându-se foarte mult PoVestea noastră zilnică, haideţi să o lăsăm pentru următoarea PoVeste, alături de alte aspecte de „ultimă oră”, legate de ceea ce se mai petrece pe Planetă, la ora actuală, în acest week-end atât de „fierbinte” şi „răcoros”, în acelaşi timp...


Cu acelaşi drag, de la INIMĂ la INIMI,



MarYan

Un comentariu:

  1. NAMASTE DRAGĂ MarYan,NAMASTE DRAGI PRIETENI ! Sînt tot mai relevante şi se fac tot mai prezente aceste mişcări de energie în mintea şi trupul a tot mai mulţi semeni.Pentru cititorii frecvenţi ai acestui site e o mare bucurie să ştie că nu sînt singuri şi nici abandonaţi aşa cum ar vrea să dea de înţeles postul RomâniaTv. profund manipulativ şi alarmist,care face din c.... bici din orice gunoi informatic.O zic şi martori putem fi oricare dintre cei care în seara de 31 iulie au ascultat "Neştirile ,cum prezentatoarea parcă radiind de bucurie ne trimitea pe toţi telespectatorii în iad,precum că luna septembrie a acestui an va fi una de mari nenorociri pentru planeta noastră deoarece nu ştiu ce meteorit va lovi Pămîntul....şi mai multe astfel de informaţii catastrofale ,emise în scopul de a băga spaima în bieţii oameni a căror singulară sursă nu sînt decît aceste hiene cu chip de om-din păcate. Mă mai uimeşte faptul că deşi Alina Bădic-parcă aşa o cheamă -cea de la B1Tv cu a ei emisiune spirituală ,nu aduce alături de invitaţii săi ,în discuţie aceste minunate momente ale lunii septembrie cu scopul de a demonta prăpăstiosul România Tv.Şi ,ca şi cum nu am fi testat pe pielea noastră,astfel de ştiri,despicate pînă la detaliu au fost preluate şi de alte televiziuni aparent inofensive mediatic. Şi acum revenind la articolul de mai sus să şti dragă MarYan că şi eu am fost contrariat cînd citind că DOMNUL NOSTRU SANANDA şi MARIA MAGDALENA sînt din PLEIADE,am crezut că nu am reţinut bine din superba carte "MARELE POTENŢIAL UMAN" a lui Tom Kenyon şi Wendy Kennedy,la capitolul "Yeshua ben Joseph",citez : "Doresc să clarific cîteva concepţii despre mine şi mesajul meu.Sînt un arcturian.Pe acest pămînt a trăit o emanaţie de a mea,sub forma unei fiinţe umane.Biblia- un document foarte distorsionat-spune că am fost născut dintro Naştere Virgină ; că Maria,mama mea,a primit Duh Sfînt. De fapt,a fost o concepţie arcturiană.Am fost conceput din unirea celor doi şi,deşi aveam un corp uman,jumătate din moştenirea mea genetică a fost arcturiană.Cu alte cuvinte ,mama mea era o fiinţă umană,iar tatăl meu a fost un arcturian. " Am vrut să scot în evidenţă acest citat pentru a nu mai emite şi alte judecăţi.Ca act de naştere aici e clarificat indubitabil ce origine are LORD SANANDA !

    RăspundețiȘtergere