joi, 17 septembrie 2015

Benjamin FULFORD : Haosul Sistemului Financiar controlat de Cabală creează oportunitatea pentru REVOLUŢIE ! (7 septembrie 2015).



Haosul Sistemului Financiar controlat de Cabală
creează oportunitatea pentru
REVOLUŢIE !

7 septembrie 2015





Nota MarYan :

Într-adevăr, se pare că lucrurile se mişcă din ce în ce mai dinamic : după ce am remarcat, în PoVestea referitoare la „Criza Financiar-Bancară” din aceste „Vremuri Tulburi”, cum CITI-Bank a decis ca să pună deoparte, vreo 85 de tone de aur şi 100 de miliarde de dolari, în... seiful Băncii Centrale a RUSIEI ! (aspect, iată, confirmat întocmai chiar în acest mesaj al lui Fulford), acum, din articolul lui Fulford aflăm cum şi alte Bănci „de calibru” ale Cabalei (cea americană, „JP MORGAN” şi cealaltă, britanică, „BARCLAYS”) sunt supravegheate, în prezent, inclusiv „militar”, pentru uriaşele fraude care acum încep să iasă la suprafaţa... conştiinţei „de masă” la nivel global !

De aceea, acest material cu aceste informaţii, oferite de Fulford, pare a fi unul din cele mai bine documentate şi cu „Adevăr” mai consistent, dintre cele pe care le-am studiat până acum (la fel ca şi informaţiile oferite de acesta în cadrul interviului cu David WILCOCK, intitulat „Un proces de mii de miliarde de dolari care ar putea pune capăt tiraniei financiare” – din 12 decembrie 2011 – din care am reluat şi noi un mic fragment, în cadrul unui articol referitor la „Momentul 11 septembrie 2001...”) :





Haosul și conflictele din vârful piramidei sistemului financiar occidental a creat o oportunitate unică de a pune capăt în totalitate controlului Mafiei Khazare Occidentale.

În plus, un nou grup de lideri își va fi asuma puterea în Pentagon și dacă vor fi în măsură să se coordoneze cu MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ la nivel mondial, omenirea poate fi eliberată din Sclavia Babiloniană a datoriilor încă din această toamnă.

Cel mai important detaliu din capetele militarilor, poliției și oficialilor serviciilor secrete din întreaga lume trebuie să fie faptul că Occidentul a fost preluat de un grup de gangsteri ucigași în masă, care trebuie să fie arestați și înlăturaţi de la puterea ASAP.

Pentru a spune fără ocolișuri, aceasta trebuie să le fie explicat locțiitorilor structurilor militare pe care gloata Khazară au încercat să-i ucidă, precum și familiile lor, prin boli fabricate, produse chimice toxice, alimente nesănătoase, mai multe încercări de-a începe al treilea război mondial etc., ceea ce înseamnă că a sta încă în espectativă nu mai este o opțiune. Auto-apărarea este obligatorie.


Aniversarea de vineri, 11 septembrie 2001 a evenimentului de „Crime în masă” de la New York ar fi un moment bun pentru a lua măsuri.

Tot ce va trebui să fie luat, este pentru toți membrii conștienți militari și poliție din SUA și de toate guvernele din afara Statelor Unite, să ceară arestarea imediată a autorilor acestei crime. Oricine, de la Obama în jos care încearcă să oprească arestarea, trebuie să fie arestați.


De fapt, există deja semne clare că armata americană a luat măsuri ferme împotriva gloatei Khazare.

Surse ale Pentagonului spun că Banca Khazară JP MORGAN a fost „pusă sub supraveghere militară”, deoarece „este brațul de  funcționare al Federal Reserve Board”.

Sursele Pentagonului explică faptul că JPM deține bonuri de masă sau carduri de transfer de beneficii electronice care ar putut fi oprite la ordin cu scopul de a crea revolte alimentare.

JPM a fost preluată pentru a preveni acest lucru.

Cu toate acestea, militarii raportează acum că o mare parte din banii JP Morganau dispărut”...

Ei investighează acum dacă MORGAN STANLEY și BARCLAYS BANK sunt responsabile pentru furtul de bani pentru că, în cazul în care sunt, ele vor fi „Lehman-izate”, adică falimentate și demontate.

O sursă MI-5 (N.Trad. : MI-5 şi MI-6 sunt serviciile secrete ale reginei Marii Britanii) din Marea Britanie, la rândul său a menționat : „Este interesant să aud că Morgan Stanley din Marea Britanie este în spatele Irak Chilcot, ancheta privind implicarea Marii Britanii în invazia ilegală a Irakului”.

MI-5 constată, de asemenea, că „brokerii seniori de putere” din Marea Britanie, cum ar fi John Scarlett (fostul șef MI-6) și Jeremy Heywood (Secretarul Sefului de cabinet al Marii Britanii) lucrează în aceste zile cu criminalii în masă Benjamin Netanyahu și familia Bush în încercarea de a menține controlul gloatei Khazare asupra Occidentului.



Există, de asemenea, un atac financiar masiv în curs de desfășurare împotriva unor instituții financiare controlate de gloata Khazară.

Acestea sunt sub un atac combinat care implică un dumping asupra Trezoreria SUA (de către China), prăbușirea prețurilor la petrol, pierderi în derivative în petro-dolari, ratele dobânzilor la zero (pentru împrumuturi) și cererea exportatorilor de a plăti în yuani chinezești, prin excluderea totală a USD.

CITIGROUP, controlată de Rockefeller, „trimite aurul și banii furați în Rusia, într-un efort pentru a preveni căderea în mâinile chineze”, în conformitate cu surse din Pentagon și surse chineze.

Aceasta coincide cu declaraţiile lui Henry Kissinger, pionul principal al familiei Rockefeller, că SUA ar trebui să fie prietenoasă cu Rusia. Probabil că foarte curând, Rusia va solicita pur și simplu returnarea comorilor țariste de aur.


După cum s-a menționat într-un buletin emis în luna august, un semn clar al intensității războiului financiar în curs de desfășurare a fost văzut când TIANHE-1, super-computerul chinez a fost lovit cu o armă nucleară cu pulselectromagnetic pe 12 august 2015, imediat după ce China a devalorizat Yuanul împotriva dolarului SUA, în 11 august 2015.

Devalorizarea chineză a fost folosită ca parte a unui atac asupra pozițiilor derivativelor marilor bănci Khazare.

Khazarii au răspuns cu o armă nucleară furată. Oficialii Pentagonului s-au grăbit să explice chinezilor că atacul împotriva lor a fost executat de gloata Khazară și nu de către Complexul Militar Industrial american.

Chinezii au făcut o declarație clară că se așteaptă la măsuri ferme ale Complexului Militar Industrial al SUA împotriva gloatei Khazare, dacă doresc să evite războiul.

O astfel de acțiune a început deja, li s-a spus...
  



Armata SUA, Rușii, Iranienii și aliații lor cresc acum presiunea asupra gloatei Khazare și statului lor marionetă Israel. Aceste trei puteri acum cooperează pentru a ataca armata proxy israeliană ISIS în Orientul Mijlociu.

Egiptul este, de asemenea, pe cale de a adera la alianța iraniană, rusă și Pentagon, potrivit unor surse de la Pentagon.

O campanie militară este acum în curs de desfășurare de către acești aliați cu scopul de a tăia sursele de petrol ale ISIS care provin din Irak, via Israel și Turcia. Tăierea acestor rute de export de petrol ar priva Khazarii și armata lor ISIS de cea mai mare sursă de fonduri (altele decât narcotice).


Khazarii s-au confruntat deja cu o înfrângere majoră în Statele Unite, în încercarea lor de a opri apropierea în curs de desfășurare între SUA și Iran.

Faptul că lobby-ul Khazar, în ciuda unei campanii masive, nu a putut obține suficiente voturi în Congres și Senat în afacerea cu Iranul este o dovadă clară că Khazarii pierd controlul asupra sistemului politic american.


Între timp, mafiotul Khazar, Regele Salman al Arabiei Saudite a sosit la Washington DC pe 4 septembrie 2015 pentru a cere returnarea aurului Arabiei Saudite, păstrat în SUA.

I s-a spus de către americani că, dacă persistă în cererile sale regatul său se va rupe. În plus, i s-a spus că țara sa se va confrunta cu „consecințe grave”, în cazul în care ar opri furnizarea de petrol către Complexul Militar Industrial american și ar începe vânzarea către chinezi.

Salman a fost, de asemenea, obligat să accepte acordul cu Iranul, au declarat surse de la Pentagon.


Situația din Europa, de asemenea, se apropie de o rezoluţie.

Criza masivă a refugiaților, care este în știri acolo este proiectată ca parte a planului lojei P2 (Propaganda Due din Italia) pe termen lung, de a folosi un conflict între islam și creștinism, pentru a forța o unificare a credinței monoteiste.

Planul prevede o escaladare a crizei refugiaților și sosirea unor contingente mari de „luptători înarmați ISIS” pentru a accelera acest proces, în conformitate cu surse germane din „al doilea Reich”.

Potrivit acestor surse, Forțele NATO au ajuns la un acord secret, pentru a începe să meargă mai departe cu Noua lor Ordine Mondială, pe 25 septembrie 2015.

Un fel de acord va fi semnat pe 25 decembrie 2015, au declarat sursele.

Planul general este ca să se prăbușească complet întregul sistem actual, pentru a putea reconstrui de la zero, au spus ei.


Sosirea Papei Francisc, Vladimir Putin, Xi Jinping și alţi brokeri de putere în Statele Unite la sfârșitul lunii septembrie 2015, se presupune pentru a sărbători 70 de ani de la înființarea ONU, ar putea fi un semn că un fel de Tratat Mondial este pe cale de a fi semnat.

 Un alt semn că ceva foarte neobișnuit se întâmplă este faptul că apărarea antiaeriană americană de pe coasta de est a SUA va fi închisă în ultima  jumătate a lunii septembrie, chiar atunci când forțele navale chineză și rusă sunt staționate în apropierea coastei SUA.



Între timp, în JAPONIA, există, de asemenea semne că „afacerile nu merg ca de obicei”.

Se pare că sclavul Prim Ministru Shinzo Abe lucrează pentru „noi mişcări”. Cel mai clar semn este faptul că guvernul Japoniei nu numai că renunţă la orice pretenție de sancțiuni împotriva Rusiei sau Iranului, dar se asemenea, planifică ca să renunţe la utilizarea dolarului american în comerțul cu Rusia.

Piața Japoniei funcționează deja cu Iranul și China fără a utiliza dolarul american.


Alte știri din Japonia, Yamaguchi Gumi și cel mai mare sindicat al crimei, de asemenea, s-au despărțit recent. Surse din interiorul Yamaguchi Gumi spun că despărțirea în bande rivale a fost o problemă locală și este direct legată de evenimentele internaționale.

Dacă va izbucni un război între găști, bandele vor evacua sediul oficial, își vor ascunde aspectul lor și vor începe uciderea reciprocă.


CANADA se îndreaptă spre alegerile generale pe 19 octombrie 2015 şi sondajele de acum arată că regimul sionist al lui Stephen Harper se îndreaptă spre o înfrângere decisivă.

Canada ar trebui să fie, apoi, într-o poziție de a ajuta la eliberarea sa și a vecinilor săi de la sud (SUA) din Sclavia Babiloniană a datoriilor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu