joi, 24 septembrie 2015

COBRA : RAPORT la MEDITAŢIA pentru EUROPA (22 septembrie 2015).



RAPORT
la

22 septembrie 2015





MEDITAŢIA pentru EUROPA a fost un Mare Succes !

Mase mari de oameni au răspuns rapid la apelul nostru şi, împreună, am reuşit să stabilizăm emergia în Europa, în mare măsură.

Este foarte interesant de observat că cea mai intensă reacţie a venit din ţările cele mai afectate de criza refugiaţilor : GERMANIA şi UNGARIA !

Deşi sursa crizei refugiaţilor (Cabala) nu a fost eliminată încă, vigilenţa noastră şi acţiunea rapidă pot contracara consecinţele acţiunilor lor, în mare măsură.

Prin urmare, FORŢELE LUMINII au solicitat ca să păstrăm focalizarea, realizând ZILNIC această Meditaţie, în acelaşi timp (N.MY. : ora 17.00 GMT, adică ora 20.00 ora de vară a României), până când situaţia se va stabiliza.

Cei care se simt călăuziţi ca să participe, pot găsi instrucţiuni aici.

Convertorul de timp pentru zona ta, al timpului exact pentru Meditaţie, poate fi găsit la acelaşi link.


Pe de altă parte, există o tehnică foarte simplă de a consolida Vortexul ZEIŢEI din Siria, pe care archonii încearcă să îl suprime.

Pentru aceasta, pur şi simplu vizualizaţi această străveche bucată de ceramică HALAFIAN, rotindu-se peste întreaga regiune SIRIA / IRAK, care consolidează Vortexul Zeiţei de acolo şi elimină tot întunericul din regiune :



Această piesă de ceramică Halafian, de acum 7.000 de ani, conţine coduri ale Geometriei Sacre care activează Prezenţa Zeiţei şi elimină întunericul din toate cele patru direcţii.
  



Enegiile din a doua parte a lunii Septembrie 2015 sunt destul de intense, putând declanșa aspecte ale Umbrei care au fost suprimate în personalitatea umanilor de pe întreaga suprafaţă a Planetei.

Forţele Luminii au solicitat ca, mai ales în această perioadă, să se lucreze la integrarea acestor aspecte întunecate, să nu se proiecteze asupra altora partea fiecăruia de umbră, prin atacarea altor persoane, ci mai degrabă să ne concentrăm pe crearea a ceva „pozitiv”.


De asemenea, Forţele Luminii se aşteaptă ca „NIMIC DRASTIC” să nu se petreacă în legătură cu „Înălţarea în masă pe 28 septembrie 2015 / Luna sângerie cu Eclipsa de Lună / Impactul cu un Asteroid / Sfârşitul Lumii / Inaugurarea Noii Ordini Mondiale”... şi apoi, ei îmi vor da „Lumină Verde” pentru a elibera informaţii noi şi consistente.


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu