luni, 21 septembrie 2015

COBRA - TIMPUL COM-PASIUNII : MEDITAŢIE pentru EUROPA (18 septembrie 2015).



TIMPUL COM-PASIUNII :
MEDITAŢIE pentru EUROPA

(Faceţi-l „viral” !)

18 septembrie 2015





Nota MarYan (PRECIZARE foarte importantă) :

FASCINANT ! - după ce am postat ultima PoVestire, a 63-a, despre alte aspecte legate de „DRAMA Refugiaţilor” (Partea a 2-a), acum, la ceva timp, descopăr că, la scurt timp, a apărut şi Cobra cu propunerea sa de a realiza exact cu ceea ce şi eu am insistat în acea PoVestire : MEDITAŢIA pentru EUROPA şi pentru REFUGIAŢI !

Pentru că anumite activităţi (foarte intense şi mari consumatoare de „timp”) m-au oprit de a mai intra pe Net, aflu abia acum de propunerea punctuală a lui Cobra, legată de Meditaţia pentru Sâmbătă seara, ora 20.00, ora României.

Dincolo de aspectele de SINCRONICITATE care, iată, par a se manifesta iarăşi cu maximă intensitate, acum doresc să punctez un aspect foarte important, legat de A FI PREZENŢI ÎN ACEL MOMENT AL MEDITAŢIEI (ale căror detalii le voi expune în viitoarea PoVeste) : Acum este din ce în ce mai uşor ca să „jonglăm” nu doar cu Energia, în general (manifestată din punct de vedere „Spaţial”), cât şi cu cea Temporală, aducând o Meditaţie în Spaţiul şi Timpul dorit de noi – fie că aceasta este în VIITOR, sau în TRECUT !

Spun aceasta pentru că această MEDITAŢIE, care este extrem de importantă (aşa cum subliniam şi eu în anterioara PoVeste), poate fi atât REPETATĂ, de către cei care au realizat-o la acel Moment propus, cât şi înfăptuită, pentru Prima dată, de cei care nu au ştiut de aceasta, ADUCÂND-O ÎN MOMENTUL RESPECTIV (pentru Duminică seara, 20 octombrie 2015, ora 20.00, ora României).

Însă, aşa cum spuneam, detalii despre această aparentă „ciudăţenie” le vom oferi în următoare „PoVestire” – aşa că acum, haideţi să vedem în ce constă această Propunere pentru MEDITAŢIE, transmisă prin COBRA, de către FORŢELE LUMINII :





Recent, a apărut o evoluţie în Europa care solicită atenţia noastră urgentă !

Criza refugiaţilor din Europa a escaladat (s-a amplificat).

De aceea s-a solicitat, din partea Forţelor Luminii, ca, cât se poate de mulţi oameni să sprijine populaţia din Europa, printr-o MEDITAŢIE.

Aceasta este Timpul ComPasiunii – iar această Acţiune este important ca să devină „virală” (să ajungă la cunoştinţa tuturor) !


Avem nevoie ca să ajungem la mase cât mai mari de oameni, pentru a putea fi atinsă MASA CRITICĂ de oameni care fac MEDITAŢIA.

Acesta este momentul nostru să ne unim, pentru ca Lumina să fie, în fine, victorioasă !

De aceea, eşti rugat să publici acest mesaj pe site-ul sau pe blogul tău.

Dacă tu cunoşti o alternativă de informare, o poţi folosi şi pe aceasta. Poţi împărtăşi aceasta cu telefonul tău mobil. Poţi crea un grup de Facebook, pentru un grup local de oameni, care s-ar putea aduna în aria ta de cunoştinţe.

Poţi crea un videoclip, despre aceasta, şi să-l postezi pe YouTube.



Studii ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale „MEDITAŢIILOR în masă în cadrul societăţii umană ; de aceea, fiecare dintre cei care vor participa la această Meditaţie, ar putea efectiv ca să salveze vieţi omeneşti, aât în Europa, cât şi în întreaga lume.
 

Vom face această Meditaţie în data de DUMINICĂ, 20 Septembrie 2015, la ora 17:00 GMT/UTC (N.MY.: Ora 20.00, ora României).

Poţi verifica aici Momentul Meditaţiei pentru zona (ţara) ta.


Instrucţiuni pentru MEDITAŢIE :

1. Foloseşte propria ta tehnică, pentru a te aduce într-o Stare Relaxată a Conştienţei.

2. Afirmă-ţi intenţia pentru a aduce Pace şi Vindecare în situaţia din Europa.

3. Vizualizează o RAZĂ DE LUMINĂ care este emisă din chakra STEAUA SUFLETULUI” (situată la 20 de centimetri / 8 inch deasupra capului), către chakrele „Steaua Sufletului” ale tuturor celor aflaţi în Meditaţie.


4. Vizualizează RAZA DE LUMINĂ, de-acum colectivă, cum se extinde în Reţeaua Energetică a Pământului şi cum ajunge în Europa, conectând chakrele „Steaua Sufletului” ale tuturor celor implicaţi în situaţia de acolo, armonizîndu-i şi inspirîndu-i ca să găsească o soluţie pacifistă.
Vizualizează cum TOŢI REFUGIAŢII primesc mâncare, apă, adăpost, asistenţă medicală şi un tratament uman.
Vizualizează toţi refugiaţii şi poliţiştii care ar putea deveni violenţi, cum se calmează şi aleg soluţii pacifiste.
Vizualizează TOŢI MEMBRII FORŢELOR ÎNTUNERICULUI, care încearcă să se infiltreze în Europa, pozând în refugiaţi, cum sunt recunoscuţi şi reţinuţi de către Forţele Legii.
Vizualizează cum Europa menţine Pacea şi Stabilitatea pe care a avut-o în ultimii ani.


Este foarte important, pentru oamenii implicaţi în situaţia din Europa, ca să fie conştienţi că îi vom sprijini cu această Meditaţie, pentru ca Energia Luminii pe care o transmitem să fie recepţionată şi să fie capabilă de a vindeca această situaţie.

De aceea s-a cerut, de către Forţele Luminii, ca să informezi contactele tale din Europa că vom ajuta cu această Meditaţie, folosind Email-ul, Facebook-ul, Twitter-ul şi alte medii de comunicare.

De asemenea, s-a cerut ca oamenii din Europa să distribuie această informaţie în reţelele lor.


Video-uri pentru această MEDITAŢIE au fost deja create în limbile :

- ROMÂNĂ :


- ENGLEZĂ (Video 1 şi Video 2) ;

- FRANCEZĂ (Video 1 şi Video 2) ;



- DANEZĂ ;





- UNGARĂ ;

- LETONĂ ;

- RUSĂ ;

- CEHĂ ;



- CROATĂ ;


- TURCĂ ;

- ARABĂ ;



Traducerile în alte limbi sunt necesare ca să fie realizate cât mai curând posibil. Vă rog să trimiteţi traducerile la parlagisas@gmail.com care vor fi puse în Video-uri YouTube şi postate aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu