vineri, 2 octombrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (66) pentru 2 octombrie 2015 – PORTALUL 28 Septembrie 2015, EVENIMENTUL şi DISCERNĂMÂNTUL SPIRITUAL (II).



PoVestea ZILEI (66)
(pentru)
2 octombrie 2015

PORTALUL 28 Septembrie 2015,
şi
DISCERNĂMÂNTUL SPIRITUAL (II)





După cum prefiguram în Prima Parte a acestei PoVestiri, iată că şi „Momentul 28 septembrie 2015” („Luna însângerată” şi „Ziua Valului X”) a trecut aşa cum a venit, adică relativ normal, fără manifestări dramatice... şi, după cum observ, fără „dez-iluzii  uriaşe”, aşa cum s-a întâmplat după „Momentul 21 decembrie 2012” !...

Acest aspect a reprezentat, după cum am atenţionat şi în precedenta PoVestire, dar şi în altele, doar un alt moment de creştere a vibraţiilor cosmice şi a amplitudinii energiilor în care noi, cu întregul Sistem Solar, deci şi cu Planeta noastră, am pătruns tot mai adânc în Benzile „fotonice” ale CENTURII FOTONICE.

Până la o prezentare mai detaliată a acestei Centuri Fotonice (pe care o vom realiza într-un articol care va veni în scurt timp), acum doar re-amintim că aceasta, deşi numită „Fotonică”, nu prea are legătură directă cu fotonii (de aceea nu apare ca ceva luminos, strălucitor, care să fie vizibilă cu ochiul liber sau cu telescoapele normale), ci este o Bandă de emisii de Radiaţii X şi Gamma.



Deşi am repetat deseori această afirmaţie, nu ştiu câţi dintre voi cunoaşteţi ce reprezintă aceste Radiaţii X şi Gamma :



Iată, din imaginea de mai sus se poate observa cum RADIAŢIILE X, folosite de către radiologi la obţinerea radiografiilor de organe interne (în principal cele osoase, pulmonare şi digestive, dar nu numai), au o lungime de undă de 10-10 metri, ceea ce corespunde nivelului ATOMIC, cu o frecvenţă de vibraţie de 1018 Hz, datorită căreia pot determina modificări la nivel atomic...

...În timp ce Radiaţiile GAMMA, considerate a fi cele mai intense şi „energice” radiaţii din scala electro-magnetică a Universului, au lungimea de undă de 10-12 metri, corespunzând nivelului NUCLEULUI ATOMIC (cel cu protonii şi neutronii) şi cu o frecvenţă de vibraţie de 1020 Hz.


Aşadar, aceste „emisii de radiaţii” din Centrul Galactic (mai precis, din Marea Gaură Neagră situată chiar în centrul Marelui Soare Central, numit PLEROMA, al acestei Galaxii, numite „Calea Laptelui”...) sunt emise în mod constant de către acest Centru Galactic, în două direcţii „fixe” şi opuse (la 180 de grade), şi în care pătrund „braţele galaxiei” alcătuite din pleiada de Sisteme Solare cu multitudinea de planete, adică cele peste 100 (alţii numără 400) de miliarde de stele ale acestei Galaxii :



În acest episod am punctat foarte pe scurt acest aspect al EMISIEI DE RADIAȚII care compun CENTURA FOTONICĂ, pentru a începe să înţelegem cu adevărat ce reprezintă această mult-discutată Centură (Bandă) Fotonică, numită de către Fondatori ca fiind ZONĂ ELECTRO-MAGNETICĂ NULĂ (Z.E.N.) : zona (banda de energii) în care, cu întregul Sistem Solar, pătrundem în prezent tot mai adânc, şi unde efectele câmpurilor electro-magnetice tipice care compun zonele „normale” ale Universului fizic sunt „bruiate/anulate” de aceste emisii de radiaţii de tip X şi Gamma, toate având ca rezultat manifestarea unui Câmp Scalar (energii scalare) tot mai intens, specific energiilor eterice şi plasmatice „subtile”.



Acum, sper că nu a sunat prea „fizic” această explicaţie, care este situată la graniţa cu „meta-fizica”, şi în care se evidenţiază dinamica unui Univers ce este departe de a fi „Mecanic”... acesta aparţinând „Fizicii (sub)Cuantice” şi al Multi-dimensionalităţii (aspect evidenţiat inclusiv prin SURSA acestor Radiaţii X şi Gamma, pe care o las ca să o descoperiţi în viitorul material pe care-l voi prezenta în scurt timp – din lucrarea personală de care am mai amintit pe blog).

Din această perspectivă, înţelegeţi poate şi mai limpede că valurile de energii tot mai intense, „care pătrund pe Pământ” (de fapt, „în care pătrunde / intră Pământul”) sunt tot mai puternice, însă, niciunul dintre acestea nu are de-a face cu „VALUL EVENIMENTULUI” – care, poate că deja realizaţi, reprezintă un VAL DE ENERGIE DIVINĂ PRIMORDIALĂ, care VA RESETA ORICE !...

...Căci – voi ce credeţi ? – în faţa ENERGIEI PRIMORDIALE a lui Dumnezeu şi a Sursei Divine Primordiale, poate „rezista” ceva, vreo formă de „câmp energetic”, ca şi „opoziţie” ?...



În acest caz, orice fel de ANOMALIE (fie ea şi „PRIMARĂ”) şi orice „NEGATIVITATE” (fie aceasta „Archonică”) nu poate opune nicio rezistenţă în faţa acestui VAL FUNDAMENTAL de LUMINĂ PRIMORDIALĂ DIVINĂ...



Deşi mi-am propus ca să punctez acest aspect în acel EDITORIAL care acum, este foarte aproape, iată că această imagine „s-a aşezat” acum, aici, ca o limpezire pentru toate acele informaţii venite de pe Internet, în acest „amalgam informaţional”, şi care vorbesc „care mai de care” de „Valul Evenimentului”, amestecând informaţiile şi realităţile într-un mixaj din care, într-adevăr, „scapă cine poate” (să discearnă !)...

De aceea am tot insistat pe necesitatea ca, în prezent, să facem apel, mai mult decât oricând, la intuiţia şi discernământul interior, pentru a nu mai cădea în aceste capcane, din ce în ce mai „soft” realizate, sub forma „Mesajelor” de la „Maeştri înălţaţi” care ne aduc fie „Veşti dramatice” despre „Dezastre care sunt iminente”, fie  Veşti minunate” despre „Valuri după valuri” (de tip „X”) de energii la fel de minunate, „sigur ale Evenimentului” – şi drept pentru care, nouă nu ne rămâne decât SĂ AŞTEPTĂM în „receptivitate maximă” ca „să ne inunde adâncul fiinţei”, la data şi ora „prescrisă”... şi atât !


Şi tot de aceea,  dpă cum am promis la începutul acestei Serii de PoVeşt(ir)i, voi veni cu câteva scurte exemple pentru a vedea mai limpede cum putem şi singuri să discernem informaţiile reale de cele „fabricate” în laboratoarele Cabalei – care, acum, mai mult decât oricând, acţionează la „supra-turaţie” şi cu cea mai mare disperare...

...Din această cauză, apare impresia că AGENDA lor, a „Noii Ordini Mondiale”, este mai aproape de îndeplinire decât oricând... însă este doar „impresia de final” şi „Cântecul de Lebădă” al celor (ultimi archoni!) care au mai rămas pe aici, înainte de „Evacuarea Finală” !


Până atunci, haideţi să acţionăm cu şi mai mare „determinare” – prin MEDITAŢIILE în LUMINĂ, acelea Ne-condiţionate Temporal – pentru Eliberarea şi Re-Construcţia interioară a propriei noastre FIINŢE, re-amintindu-ne CINE SUNTEM cu Adevărat, ÎN ADEVĂR !

Cu aceeaşi Bucurie şi Lumină a Zorilor în-gemănaţi,



MarYan

2 comentarii:

  1. Ce sa inteleg din faptul ca astazi la Iasi au trecut avioanele cu chemtrails ca nebunele? La un moment dat era unul care mergea fix pe linia lasata de un altul cu jumatate de ora in urma. Tot cerul brazdat ca niciodata de linii care tin de ore in sir si care acum au format pe cer o pacla destul de compacta...disperare? ce mai vor de la noi? cu ce scop ne mai otravesc? ce mai spera?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EI NU FAC ALTCEVA DECÎT SÂ ÎNCERCE SA NE DEZBINE ATÎT CA NAȚIE CÎT ȘI CA FIINȚE!

      Ștergere