miercuri, 7 octombrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (68) pentru 7 octombrie 2015 – EVENIMENTUL şi DISCERNĂMÂNTUL SPIRITUAL (IV).



PoVestea ZILEI (68)
(pentru)
7 octombrie 2015

EVENIMENTUL
şi
DISCERNĂMÂNTUL SPIRITUAL (IV)





Iată, din PoVestea anterioară, a zilei de ieri, am (re)văzut împreună ce înseamnă să folosim preponderent DISCERNĂMÂNTUL INTUITIV în cazul lecturării unor informaţii „canalizate” pe care nu prea ştim cum şi de unde „să le luăm”...

Aici este important de precizat că Erorile sunt mult mai uşor de făcut pe „pista intuitivă” (decât atunci când ne bazăm prioritar pe raţiune) : crezând că noi „simţim” mesajul Sufletului venit prin câmpul cauzal, al informaţiei reale, există riscul ca simple impresii şi emoţii sau chiar dorinţe să fie luate drept „realitate”, ca „transmisiuni” venite direct de la Suflet... mai ales aici, în „lumea iluziei”, a lui „maya”, în care „Matrix”-ul a reuşit să ne facă să credem că „albul este negru” şi invers.

De aceea, poate, insistăm atât de mult pe MEDITAŢIILE ÎN LUMINĂ : prin iniţierea acestui Proces, cu activarea mai mult sau mai puţin intensă a „motoarelor super-luminice” ale Fiinţei interioare, activăm şi mecanismele şi circuitele interioare prin care circulă fluxurile de informaţii mai înalte, pe care noi le denumim „intuiţii”... aspecte co-relate cu creşterea, cel puţin temporară, a Nivelului de Conştiinţă, ce permite ca, pentru scurt timp, să devenim „canalizatorul” propriului nostru (Supra)Suflet ce ne transmite Adevărul respectiv.

Şi iată cum, chiar de la început, am intrat în imaginea a ceea ce ar reprezenta în realitate un „canal” adevărat, ce transmite informaţii de mare puritate, din surse credibile, verificate – însă asupra acestui aspect vom mai reveni, către finalul acestei Serii.


Aşadar, în cazul subiectului nostru, cum este cu „latura raţională” ? – care să ne ajute decisiv, în cazul informaţiilor venite „de aiurea”, la manifestarea a ceea ce aş numi DISCERNĂMÂNTUL RAŢIONAL.

Cum spuneam şi în PoVestea anterioară, chiar şi în acest caz nu este suficientă „mintea noastră cea de toate zilele” (cea conştientă), ci este esenţial ca să facem apel la întregul nostru „Depozit de CUNOAŞTERE” care este prezent în „Memoria celulară” în forma ADN-ului.

În acest caz, fie vom „simţi” că informaţia este reală (rezonând cu cea din interiorul nostru), fie „computerul cerebral” ne va confirma că ceea ce se transmite „este în regulă” sau, în caz contrar, acesta va evidenţia neconcordanţe care nu mai ţin de meta-fizică, ci chiar de fizica elementară a „bunului-simţ”...




Din această perspectivă, am păstrat pentru voi două exemple pe care le-am recepţionat şi eu încă din cursul lunii Septembrie şi pe care le pusesem deoparte, pentru a găsi momentul propice pentru a le expune.

Primul dintre aceste „mesaje” se numeşte „Evacuare planetară... planul s-a schimbat”, în cinci părţi (Partea 1-a, Partea a 2-a, Partea a 3-a, Partea a 4-a şi Partea a 5-a), postat în acelaşi loc de unde au venit şi mesajele lui SaLuSa – în care se susţine că se transmit, printr-un „canal” total necunoscut (Leonette), mesaje de la „Christ Mihail”, „Soltec”, „Monjoronson”, „ESU(adică Isus), „Lady Nada” şi „Mantustia” („Cel Vechi de Zile”!).

Dacă pe cei „experimentaţi”, toate aceste înşiruiri de „mari entităţi ale Universului” nu-i mai dă „pe spate”, ca pe vremuri, în schimb, pentru cei aflaţi pe la începutul Procesului de Trezire (Re-Amintire conştientă a CINE şi CE SUNT), de la bun început aceste „personaje galonate” pot induce acel „respect” faţă de informaţiile care urmează să se transmită, căci „treaba-i foarte serioasă” şi „de maximă credibilitate”...

Aşadar, iată prima concluzie „raţională” : orice „înghesuire” în acelaşi mesaj a mai multor Fiinţe, dintre cele mai mari ale Universului, ridică un prim semn de întrebare legat de autenticitatea acelui mesaj – care, în acele zile, deja era văzut ca fiind „realist” şi „credibil”, inclusiv în unele comenturi de pe blogul nostru...

Sunt multe elemente care apar acolo şi de care m-aş putea lega, însă Spaţiul (PoVestirii) şi Timpul (fiecăruia) ne îndeamnă la „eficienţă informaţională”.

Aşadar, fără a aminti nimic (deocamdată) despre propriile percepţii legate de ceea ce ne transmite Energia acelui „mesaj”, haideţi să vedem ce ne transmite Emisfera cerebrală stângă, cea a Raţiunii şi Cunoaşterii, în privinţa acestui (tip de) material : afirmaţia centrală cum că „Pământul este bolnav şi în mare suferinţă”, că este „pe marginea prăpastiei” şi la limita anulării procesului de Ascensiune... toate acestea sunt total eclipsate de afirmaţia categorică (şi detaliată prin numeroasele efecte declanşate de acest proces) cum că Pământul ar urma să-şi încetinească mişcarea de rotaţie şi... să se oprească !

Dacă fie parte feminină, sau chiar masculină, nu sesizaţi ce înseamnă cu adevărat acest lucru, doar re-amintiţi-vă ce s-a vehiculat despre Decembrie 2012 (ceea ce am susţinut şi noi, până în momentul în care acea Linie Temporală a fost anulată, când am şi răsuflat uşuraţi) : că urma să se inverseze Polii magnetici ai Planetei, cu care ocazie urma să se manifeste „trei zile de întuneric deplin” – de fapt, s-a fi manifestat acel „întuneric total”, produs de lipsa oricărei raze de lumină (radiaţii luminoase), datorată anulării componentei magnetice din structura acesteia.

Aşadar, dacă în urma inversării (şi, deci, a migrării) Polilor magnetici ai Planetei, efectele ar fi fost pur şi simplu dezastruoase (la ultima inversare a Polilor magnetici, de acum 12.000 de ani, se spune că milioane de oameni au murit pur şi simplu de frică, în momentul manifestării acelui fenomen), nu cred că reuşim doar să ne imaginăm ce s-ar produce în cazul manifestării unui asemenea fenomen teribil : „oprirea” unei Planete din Mişcarea de Rotaţie...

De aceea, a arunca asemenea afirmaţii, sub pretextul că „planeta este bolnavă” şi „plină de negativitate”, nu face decât să hrănească acest „câmp de negativitate” la a cărui susţinere contribuie „din greu” exact astfel de „mesaje” – acest minim „bun simţ fizic” din fizica elementară ar fi fost de-ajuns ca să limpezească lucrurile, chiar dacă nu aveaţi informaţia, transmisă fie prin acest blog, prin alte surse sau prin propria intuiţie interioară că LUMINA pe PLANETĂ tocmai a devenit MAJORITARĂ şi s-a stabilizat la „peste 50,1 %”, intrând într-o Nouă Eră a unor Noi Zori Planetari... astfel că nu se mai pune problema ca Mama-Pământ să sufere cumplit, aproape sufocată de negativitate, ca până de curând...

Ideea cea mai importantă pe care dorim să o evidenţiem se referă la faptul că, dincolo de detalii legate de efectele numeroaselor dezastre pe care mesajul le „prevede”, precum şi a altor detalii informative, care acum nici nu mai contează, cel mai important „mesaj” pe care autorii acestui mesaj au dorit să-l transmită, în preajma Portalului din Septembrie 2015, a fost concentrat în ideea că „Psihicul uman va fi afectat şi mulţi oameni vor deveni foarte violenţi” – exact ca în „filmele de groază” americane, cu viruşi periculoşi şi oameni transformaţi în „zombi”, în astfel de „materiale” este promovată cu disperare, aş spune, dorinţa „producătorilor” şi a „regizorilor” de a se genera cât mai multă FRICĂ.

Şi, dacă intuiţia nu vă transmite de la bun început toate acestea, iată că raţiunea poate ajuta, prin aceste detalii zise „ştiinţifice”, pentru a fi foarte atenţi la genul acesta de „Mesaje”.

Oricum, acel „mesaj”, trecut prin filtrul interior, se pare că produce aceeaşi percepţie pe care o oferă şi stilul general de abordare a informărilor şi îndemnurilor de acţiune din astfel de „mesaje” : rece, dură, lipsită de inimă şi de căldură sufletească.

Doar din aceste repere, puteţi să realizaţi ce puteţi face atât cu mesajul expus mai sus, cât mai ales cu toate tipurile de „Mesaje” de acest gen, care, din păcate, încă abundă pe Net (deşi a scăzut mult intensitatea lor, faţă de anii trecuţi, când „Apocalipsa” chiar era la ordinea zilei)...

Astfel, iată cum o simplă atenţionare oferită de Raţiune (pe baza unei elementare „cunoaşteri ştiinţifice”) poate acorda credit mult mai mare percepţiilor intuitive interioare, venite „din prima”, după primul contact cu energiile acestui tip de „mesaj”.
 



Ca să observăm şi mai limpede acest aspect, haideţi să mai vedem un alt mesaj în care este solicitat DISCERNĂMÂNTUL RAŢIONAL, la un nivel şi mai adânc : „Valul Cosmic din Septembrie 2015 creşte exponenţial” (Partea 1-a şi Partea a  2-a), venit, cum altfel, decât de la acelaşi omniprezent „Arhanghel Mihail”, prin „canalul” Michael Love (sună foarte promiţător, aşa-i ?).

Aici lucrurile sunt şi mai complexe din punct de vedere ştiinţific, pentru că în acest „mesaj” sunt mixate în aşa măsură adevăruri ştiinţifice-astronomice complexe (legate de „Valurile de energii” care „inundă” în prezent Pământul, de Centura Fotonică, de intensităţi şi frecvenţe foarte precise, care credibilizează mesajul din acelaşi punt de vedere, „ştiinţific”), alături de „aspecte meta-fizice” (despre Activarea ADN-ului, „Orizontul EVENIMENTULUI”, până la Flăcările Gemene şi Marele Pod Curcubeu, atât de drag şi de des pomenit de Arhanghelul Mihail, în mesajele sale autentice) – încât, cu adevărat, „scapă cine poate” (să discearnă calitatea Adevărului din mesaj)...

Dacă detalii foarte fine – care pot orienta cititorul atent şi „experimentat”, către sensul real al „adevărului”, în cazul fiecăruia din aceste subiecte expuse anterior – acum nu mai este nici timpul şi determinarea ca să le expun, propunerea personală de „studiu” în acest caz se referă la afirmaţii din Prima Parte, referitoare la câteva aspecte, printre care şi cel al pregătirii Mamei-Pământ de a primi un prim lot de „ascensionaţi” pe Noul Pământ, în număr de „9.282.015 indivizi”.

În condiţiile în care, în acel fragment de „mesaj”, tocmai se vorbea de „Marele Eveniment” al „Super-Valului” care cu siguranţă că urma să se producă pe „28 septembrie 2015”...

...Ei bine, nu este nevoie ca să fiţi mare matematician sau fizician, ca să observaţi „şmecheria” care apare des la testele de atenţie şi inteligenţă : acest „9.282.015 indivizi” reprezintă formularea americană (de unde ar veni şi zisul „canal” – de fapt, acel mult mai probabil „program de inteligenţă artificială”), transpusă în număr milionar „de indivizi”, a datei de 28 septembrie 2015 : 9-28-2015.

De ce insist pe acest „detaliu” ?

Ei bine, acest aspect indică direct către sursa acestor mesaje : cabaliştii, cei care nu doar că sunt pasionaţi, ci chiar „înnebuniţi” de „joaca cu cifrele” şi mai ales cu orice fel de simboluri...


Dacă tot mai aveţi îndoieli în privinţa sursei şi a nivelului de „Adevăr” (şi, implicit, de manipulare) din acest tip de „mesaj” – tot prin acele paragrafe sunt „aruncate” tot felul de alte numere, de data aceasta referitoare la „Frecvenţa Schumann a Pământului”, la fel ca a „întregului Cosmos Local”, care ar fi atins fabuloasa valoare de 33 Hz, precum şi de frecvenţa „personală” a celor care vor face parte din Primul Val a al Ascensiunii, şi care ar avea valoarea de 21 Hz.

Iarăşi, pentru necunoscători, toate acestea sunt doar cifre şi atât...

Însă, dacă deja aţi cercetat materialele noastre de pe blog, referitoare la Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Pământului şi evoluţia acesteia din ultimii ani, aţi putut observa că cercetările noastre indică o situare a acesteia pe undeva... pe la mijloc : între cei care afirmă cu fermitate (marea majoritate) că Frecvenţa Schumann este în continuare „înţepenită”, la 7,83 Hz, şi cei care văd valori „interesante”, de vreo 16,5 Hz... noi am observat că aceasta s-a „aşezat”, în prezent, în jurul valorii de 14,4-14,5 Hz – în timp ce „mesajul” de care tot vorbim, afirmă că valoarea acesteia ar fi de 33 Hz (ca şi a întregului „Cosmos local”, de altfel...).



Dincolo de „comedia” cu atribuirea aceleiaşi valori a Frecvenţei Schumann unui întreg „Cosmos local” (în condiţiile în care aceasta este particulară fiecărei planete din Univers), am simţit să atrag atenţia asupra acestei valori, mai ales că, în acest fel, ne re-amintim de PoVestea Frecvenţei Schumann şi de situaţia noastră din prezent.

Din materialele expuse până acum am evidenţiat cum, prin acele formule simple, de „fizica şi matematica de gimnaziu”, am aflat cum actuala Frecvenţă Schumann a Planetei a dus la „comprimarea” Timpului (ca percepţie) către aprox. 13 ore, faţă de cele din 1950, ceea ce înseamnă aprox. 55% din acel timp, al anilor 1950... ceea ce, cred eu, este destul de „rezonabil”, ţinând cont de „ritmul trepidant” în care funcţionăm în prezentul anilor 2000-2015...

În schimb, dacă luăm ca „ipoteză” o Frecvenţă Schumann de 33 Hz, atunci timpul unei zile de 24 de ore din 1950, în prezent ar fi perceput ca fiind de aprox. 5 ore şi jumătate, adică mai puţin de 25% din cele 24 de ore din anii 1950... şi care, cu toată mişcarea trepidantă din prezent, pare a fi chiar prea mult – cu adevărat o exagerare, al cărei rost pare a fi precum „duşul scoţian”: după ce minţile umanilor sunt menţinute, prin toate informaţiile oficiale oferite, pe „frecvenţa veche”, de 7,83 Hz, dintr-o dată aceasta este „aruncată” în iureşul unei frecvenţe ameţitoare, precum caruselul din parcul de distracţii, în care acel ceva din interior (care rezonează la aceste afirmaţii, fie că mintea conştientă le crede sau nu) nu mai ştie cum să reacţioneze şi ce să mai creadă !...


Iată că tot nu am reuşit să punctez tot ce mi-am propus – informaţiile sunt destul de multe şi complexe, iar Timpul de care am amintit, este tot mai comprimat (în aceste zone de tip 4D, al mediului social în care încă funcţionăm, marea majoritate)...

De aceea se pare că se cere încă un episod al acestui subiect, pe care şi eu înţeleg să nu-l expediez şi să-l închei prea repede, căci, odată mai bine înţeles, poate ajuta la eliberarea de multe „informaţii” din „mesaje” gata virusate de către cabaliştii care, iată, în prezent atacă cu toate forţele, din toate direcţiile şi ungherele !


Aşadar, vom lăsa concluziile şi ultimele elemente esenţiale legate de aceste „Mesaje” şi „canalizatori” pentru următorul episod al PoVestirii noastre – cu speranţa că toate aceste Cuvinte nu sunt doar „vorbe aruncate în Vânt”, dis-locate din CuVânt, ci chiar ajutoare pentru cei dornici de a percepe mai bine esenţa oricărui „mesaj”, dincolo de „măsurători radiestezice” sau de „afirmaţiile credibile” ale unuia sau altuia.

În esenţă, şi acest episod al acestei PoVestiri doreşte să transmită acelaşi tip de „Mesaj” : „ŞI VOI PUTEŢI, ŞI CHIAR MAI BINE !” – puteţi, poate chiar mai bine decât oricare „măsurătoare” exterioară, ca să simţiţi şi să înţelegeţi mesajul unei „trans-misiuni, dincolo de apelurile la credibilitate, strigate de sursele acestor informaţii.


Şi, până data viitoare, să ne urăm Succes la Practică !


Cu acelaşi Simplu Drag,



MarYan

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Cu cît timpul se comprimă,cu atît lupta pentru acaparare şi dogmatizarea fiinţelor umane -mă refer la cei care doresc sincer cu bune intenţii din astfel de mesaje să înţeleagă informaţie curată ,nu mînărită,să urmeze sfatul celor bineintenţionaţi,cu atît şi BRUIAJUL şi SELECTAREA devin probleme tot mai complexe aducînd în rîndul nostru confuzia,îndoiala,teorii care au fost expuse şi dovedite de oameni curaţi la suflet şi minte şi inerent îţi pui întrebarea -CINE ŞI UNDE ESTE MINCINOSUL ? -de aceea consider că aceste sublinieri ale Dvs. ne aduc necesarele lămuriri. După ce am citit cartea lui Sal RAchele,cum stă treba cu "adevărata istorie a pămîntului" am intuit cît de complexe sînt sursele de informare ,dar mai ales alegerea celor care îţi sînt de folos. Şi apoi ,în timp se triază autorii consacraţi de pleava uşor dusă de vînt. Banul niciodată nu se conjugă cu ADEVĂRUL.

    RăspundețiȘtergere