miercuri, 16 decembrie 2015

COBRA : Actualizare la SITUAŢIA PLANETARĂ şi a SISTEMULUI SOLAR (13 decembrie 2015).



Actualizare
la
SITUAŢIA PLANETARĂ
şi
a SISTEMULUI SOLAR

– 13 decembrie 2015 –





Nota MarYan :

Iată cum din ultimele informaţii transmise de Cobra, lucrurile par a fi foarte... „amestecate” : deşi anumite aspecte planetare par a evolua în mod satisfăcător la suprafaţa Terrei, totuşi, pare a fi extrem de descurajatoare descoperirea prezenţei ne-număratelor Baze fizice ale Chimera din interiorul Centurii Kuiper, care alcătuiesc aşa-numitul Inel Kuiper (veţi vedea în articol).

La o primă citire (superficială), aceasta pare a evidenţia faptul că Sistemul Solar ar fi blocat (încercuit) de Bazele Chimera ale Forţelor întunecate... cu care ocazie au sosit şi acele păreri de la comentarii apărute la propriile articole (PoVestiri), care „constatau” cum suntem „atât de departe” de Eveniment, căci, iată, Sistemul Solar este „plin” de Baze Chimera !

Pentru a nu transforma această Notă într-un alt articol, voi detalia acest aspect în viitoarea PoVestire, iar acum voi spune doar că acea multitudine de Baze Chimera nu înseamnă că Sistemul Solar este „departe” de a fi Eliberat, ci, dimpotrivă, DEZVĂLUIREA acestei informaţii şi apropierea Forţelor Luminii de aceste structuri pentru a fi definitiv eliminate ne arată că se apropie nu doar Eliberarea Planetară a Terrei, ci chiar şi a întregului Sistem Solar !

Sigur, când depresia este mare, iar presiunea energiei întunecate este maximă, este greu ca să se iasă din această „pâclă” (care, iată, este formată până la nivelul unui „Inel” în jurul unui întreg Sistem Solar!) ca să se vadă imaginea de ansamblu...

Însă tocmai acesta este rolul celor care lucrează cu astfel de informaţii şi energii (LUCRĂTORII cu LUMINĂ) : Acum este Timpul Decisiv al Acţiunii Reale, nu doar al re-acţiunii la condiţii in-confortabile...

Aşadar, haideţi să vedem şi ultima imagine de ansamblu oferită prin Cobra, în privinţa Actualităţii Planetare şi la nivelul Sistemului Solar :






Curăţirea / Eliberarea de Grupul Chimera continuă.

Problema Principală care rămâne sunt implanturile Membrilor Cabalei, conectate cu Tunelurile lui SETH la Vortexul de Acreţie Plasmatică YALDABAOTH care se extinde de-a lungul întregului Sistem Solar, aflate în legătură cu Bombele Plasmatice de tip Strangelet şi Toplet.

Implanturile Lucrătorilor în Lumină şi ai Luptătorilor Luminii sunt conectate cu implanturile membrilor Cabalei la Tunelurile lui Seth, aceasta împiedicând progresul lor spiritual (al Lucrătorilor în Lumină) – dar, în acelaşi timp, accelerează curăţarea de implanturile Cabalei şi dezintegrarea Vortexului „Caracatiţei” de Acreţie Plasmatică Yaldabaoth.


Tot mai multă lume este din ce în ce mai informată în privinţa existenţei STAŢIILOR CHIMERA de pe Sateliţii/Lunile şi Asteroizii din interiorul Sistemului Solar.

Aici este nevoie ca să înţelegem că există numai câteva sute de sateliţi naturali (luni) şi câteva milioane de asteroizi care sunt adecvaţi stabilirii unor baze fizice şi că, de fapt, doar pe o mică parte a acestora sunt prezente Baze ale Chimera.


Centura KUIPER, pe de altă parte, este uriaşă şi are miliarde de corpuri potenţiale care au condiţii potrivite ca să găzduiască o astfel de bază, astfel că, marea majoritate a Bazelor fizice Chimera sunt poziţionate în interiorul Centurii Kuiper, formând aşa numitul INEL KUIPER, linia exterioară de apărare care protejează teritoriile controlate de Chimera din interiorul Sistemului Solar împotriva Forţelor de Eliberare ale Confederaţiei Galactice şi Comandamentul Ashtar.


Centura Kuiper este situată, în principal, în Planul Eclipticii chiar în afara orbitei lui Neptun.
(N.MY.: De fapt, aceasta reprezintă acumularea de materie inter-stelară care începe dincolo de orbita lui Neptun şi continuă mult dincolo de limitele Sistemului Solar.)

Se poate vedea o imagine a obiectelor descoperite oficial în Centura Kuiper, văzută de sus.

Punctul galben reprezintă Soarele, patru puncte roşii reprezintă planetele gazoase ale Sistemului Solar, în timp ce punctele albe şi albastre reprezintă obiectele recunoscute în mod oficial din Centura Kuiper :



Dacă suprapunem o hartă a Bazelor Chimera (Inelul Kuiper) pe imaginea noastră cu Centura Kuiper, obţinem această animaţie :



Operaţiunile de eliminare a Bazelor Chimera din Inelul Kuiper vor începe foarte curând.

Voi informa despre acest aspect cât de mult se va putea spune, din punct de vedere strategic.

Nu lăsaţi ca numărul acestor baze să vă descurajeze, planul de a le elimina fiind foarte solid, astfel că situaţia va fi pusă sub control, în mod eficient...




Recent au fost multe semne pe cer care anunţă Întoarcerea Luminii, de la Navele Andromedane din Texas, după cum informează American Kabuki... :





La suprafaţa Planetei, ALIANŢA ESTICĂ este la un pas distanţă de RESETARE, căci Yuan-ul Chinezesc este pe cale de a fi inclus în coşul de valute DST (N.MY.: „Drepturi Speciale de Tragere).

FINLANDA este prima ţară de pe Planetă care intenţionează în mod cât se poate de serios ca să ofere cetăţenilor săi un venit de bază necondiţionat, fără obligaţii.

De asemenea, Alianţa Estică va lansa o AGENŢIE DE PRESĂ în colaborare Ruso-Chineză, pentru a contracara controlul Khazarian asupra mass-media vestică.

Sursele Chineze informează că, deşi Alianţa Estică a reuşit destul de mult să progreseze la scală globală şi la nivel federal în China, încă există o masivă infiltrare a Iezuiţilor/Rothschild-ilor, precum şi multă lăcomie şi corupţie la nivel local.


Forţele Archonice/Iezuite/Khazariene depun toate eforturile pentru menţinerea maşinăriilor entropice (N.MY.: Ca exemple, motoarele bazate pe combustibili fosili şi reactoarele de fisiune nucleară, generatoare de poluare şi entropie – „dezordine”), prin suprimarea Energiei Libere, pentru a putea să se menţină în funcţiune economia bazată pe petrol şi distrugând ţări (Siria) pentru a le permite ca să le fure petrolul lor... precum şi suprimând Vortexuri ale Zeiţei, pentru a preveni Trezirea Spirituală (din nou Siria), dar şi pentru prevenirea Trezirii în masă, prin blocarea DEZVĂLUIRII.

Ei au eşuat în a înţelege că maşinăriile lor entropice se supun Legilor ecuaţiilor inegale semi-iterative (N.MY.: Ecuaţii Neliniare Semi-Repetitive) şi din care cauză acestea vor fi distruse (N.MY.: „Entropizate) cu certitudine matematică.



Meditaţia noastră din 21 Noiembrie 2015 a fost un uriaş succes, tot mai mulţi oameni alăturându-se MEDITAŢIEI Săptămânale pentru Apropierea EVENIMENTULUI, din fiecare Duminică.

Experienţa ne arată că, într-adevăr, meditaţia schimbă lumea.


Meditaţia Săptămânală pentru Apropierea Evenimentului are, acum, propriul site web.


Video-uri minunate în numeroase limbi străine au fost create pentru această Meditaţie :

- ENGLEZĂ :





- FRANCEZĂ :





- GERMANĂ :


Sunt necesare traduceri şi în alte limbi străine.

De aceea, sunteţi rugaţi ca să transmiteţi eventualele voastre traduceri la parlagisas777@gmail.com care vor fi postate ca Video-uri pe YouTube.


Victoria LUMINII !




Un comentariu:

  1. DORESC SI IN LIMBA ROMANA ,VA ROG CU IUBIREA MEA INFINITA PENTRU CEL CE POATE SA FACA TRADUCEREA,VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere